tek umudum o zaten 12 haftayı dört gözle bekliyorumAz kalnis canim insallah 12 13 den sonra hafifleyerek azalir gider
bende işte mecburen onu uap bunu yap çalışıyorum akşam bu saatler olunca elim ayağım kesilio bütün enerjim bitiyoÖğretmenlik en kolay görünen mesleklerden gibi ama gercekten aslinda zor canim. Tek avantaj giris cikis saatimiz belli. Allah kolayligini veriyor. Calismak zorlamiyor o an anlamiyorum ama eve gelince fark ediyorum sanki. Bu gunlerimize şükür allahtan
bende öyleyım şöyle bır bakıp cıkıyorum .... kimi 12 haftada gecer dıyor kımı 16 haftadaCanim gebeler hamilelige alismaya çalışıyor ki hormonlar dan ben kafamı kaldiramiyorum... Bugün tam sekiz olduk.. kafam allak bullak. Yorgunluk bulantı gitijce artıyor topigi zor okuyorum genelde yazacak mecalim olmuyor...geçecek inşallah.hamdolsunm
Diğer arkadaşlardan bence azıcık uzak durup belki kafalarından atmaya çalışıyorlar:) Auy inşallah. En kısa zamanda gene güzel haberlerle dolar taşar buralar.
doktora sormamaız laızmmıs bu aşıları doktor onaylarsa yapılacakmıs nedens saglık ocgı bunu söylemıyor sen de sor canım doktoruna ben oyle ypıcamBen de gittim sağlık ocağına aynı şeyleri bana da sordular bir de aşı takvimi verdi bana işte 20. Haftada 1. Doz, 23. Haftada 2. Doz tetanoz aşısı falan diye biliciler var.
takibe mecbur olduklarını biliyorum da bnmki çabuk farketti ondan şaşırdım dedimyeni belli oldu bildirim yapmadm o yüzden sisteme düşüyo ztn dedi annemin bi komşusu sağlık ocağında çay servisi yapıyo ondan sormuş olmasınlarValla beni arayan soran yok. benim varligimdan haberi yok herhalde saglik ocaginin2 hafta sonra poncik doktorumun yanina gitcem zaten o bahseder herhalde ikili test falan hakkinda. Hicbir bilgim yok cunku. İki hafta sonra da 12+5 deyim ozmn yapar herhalde
benıde aramadılar. ıkılı test 11-14 haftada yaplıyor 14. haftayı gecirmemelisin. ben 12+0 da gıdecegımValla beni arayan soran yok. benim varligimdan haberi yok herhalde saglik ocaginin2 hafta sonra poncik doktorumun yanina gitcem zaten o bahseder herhalde ikili test falan hakkinda. Hicbir bilgim yok cunku. İki hafta sonra da 12+5 deyim ozmn yapar herhalde
aminn cümlemizeeBenimki 11-9 canim. Demek ki ayni zamanlar olcak allahin izniyle.. Rabbim sağlık sihaat versin
Hayirli olsun canim insallah 7 8 gun sonra gercek pozitifi gormekte nasip olsun.elinde fazladan hcg varsa 3 4 gun sonra yine yap cizginin kaybolmasini ve yeniden cikmasini takip edebilirsin..benim elimde vardi yapiyordum 3 gunde bir :)))Iğneden sonra ov. Testi yaptım amann nasıl güzel pozitif görünüyor kızlar :)) İlk net pozitifim çerçeveletip duvara asasim geliyor
Hayirli olsun canim insallah 7 8 gun sonra gercek pozitifi gormekte nasip olsun.elinde fazladan hcg varsa 3 4 gun sonra yine yap cizginin kaybolmasini ve yeniden cikmasini takip edebilirsin..benim elimde vardi yapiyordum 3 gunde bir :)))
Dün bende gittim fena halde gribim çocuk aşkına bulaştı Tabii eşimden. Ilaç yazdı bende mecburen yumurta takibindeyim dedim yarın iğne vurulacak falan anlattım önce bizim haberimiz olacak hamile kalırsan dedi. Dediğin gibi mecburlarmis bende eve gelip kardeşime anlatınca öğrendim öyle olduğunu :) normalde gıcık oluyorum aile hekimime kadın dün ilgilendi falan diye gözüme güzel bile göründü ama iş askiymis
tuğbacım ben saat 07:00 de ateş ölçüyorum..saat 06:00 da kız tuvalete kalktı..mecbur bende kalktım tabi..ateşi ölçtüm 36,1 çıktı.bir saat uyudum sonra uyandım 36,4 çıktı..bende uyuduğum için 36,4 girdim..doğru yapmışmıyım canım sence?
Iğneden sonra ov. Testi yaptım amann nasıl güzel pozitif görünüyor kızlar :)) İlk net pozitifim çerçeveletip duvara asasim geliyor
Tamam canım sağolasın..Durumu anlatan notu Düş gerekirse o günü değiştiririz
Seni çok iyi anlıyorum canım. Inşallah yavrunu kucaklayacaksın sağlıkla ablacım. Rahat ol. Güzel dualarınada yürekten aminnnn diyorum gülüm Allah razı olsun kuzum. Sende sağlıkla yavrunu kucakla inşallah canım benim...LeYLa_21 ahh ablacim yaa bir ara koydum ama kaldırdım geçen gün gene... Yaa ben şu 3 ayı atlatmadan tam rahat edemeyeceğim... İlk bebeğimi 13 haftakikken kalbi durduğu için kaybetmiştim... O zaman çok hevesli umutluydum hayaller hayaller... Ama şimdi daha temkinliyim.. kendime söz verdim sadece dua var hayal kurmak yok.bebek için hazırlık yok. Şükür var hamd var diye.. bu yüzden 35 lere gelmeden alışveriş bile yapmayacağım ... Takviminde en azından bu dört ayı filan atlatayim öyle yapacağım. Senin halleri girdikçe kk dan okuyorum Leyla ablacim sanma ki hiç düşünmüyorum etmiyorum. Duadan başkası gelmiyor elimizden. Sen yeter ki stres yapma inşallah bu ay güzel haberler sarsin seni , dört bir tarafını:))) saglicakla
Bencede canım. İlk yumurta çatladı sanırım..LeYLa_21 testin silinmiş çatlmış .. hayırlı olsun
Yaptım canım bak aşağıda ekledim. Çatlamış..LeYLa_21 bugün ovu testi yaptın mı cnm merak ettim nasıl oldu diye
Tamam canım sağolasın..
Seni çok iyi anlıyorum canım. Inşallah yavrunu kucaklayacaksın sağlıkla ablacım. Rahat ol. Güzel dualarınada yürekten aminnnn diyorum gülüm Allah razı olsun kuzum. Sende sağlıkla yavrunu kucakla inşallah canım benim...
Bencede canım. İlk yumurta çatladı sanırım..
Yaptım canım bak aşağıda ekledim. Çatlamış.. Eki Görüntüle 1954950
Dosya yükle var altta oraya tıkla. Sonra Dökümanları tıkla. Orda galeri gelir karşına istediğin resmi ordan ekle. Çok kolay.. Dene bakalım...Ben telefondan resim ekleyemiyorum nasıl yapıyorsun canım ya
Dosya yükle var altta oraya tıkla. Sonra Dökümanları tıkla. Orda galeri gelir karşına istediğin resmi ordan ekle. Çok kolay.. Dene bakalım...
Yooo benimkide android canım ya... Bazen site hata veriyor. Çık geri gir kkya öyle dene bakalım..Bende o dokumanlar kısmı çıkmıyor işte dosya yukleye bastığımda hiç değişiklik olmuyor. Android olduğu için mi acaba?
Doktora sormadan bir şey yapmıyorum zaten canım sorarım. Zaten sağlık ocağındaki hemşire hiç bir uygulamanın ve testin zorunlu olmadığını sadece önerildiğini söyledi. Karar sizin dedi. İkili test, üçlü test, şeker yüklemesi vsdoktora sormamaız laızmmıs bu aşıları doktor onaylarsa yapılacakmıs nedens saglık ocgı bunu söylemıyor sen de sor canım doktoruna ben oyle ypıcam
uygulamadan bnimde eklemiyo telefondan internet tarayıcısından siteye girersem o zaman ekliyo fotolarıBende o dokumanlar kısmı çıkmıyor işte dosya yukleye bastığımda hiç değişiklik olmuyor. Android olduğu için mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?