Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende işte mecburen onu uap bunu yap çalışıyorum akşam bu saatler olunca elim ayağım kesilio bütün enerjim bitiyo

bende öyleyım şöyle bır bakıp cıkıyorum .... kimi 12 haftada gecer dıyor kımı 16 haftada

Ben de gittim sağlık ocağına aynı şeyleri bana da sordular bir de aşı takvimi verdi bana işte 20. Haftada 1. Doz, 23. Haftada 2. Doz tetanoz aşısı falan diye biliciler var.
doktora sormamaız laızmmıs bu aşıları doktor onaylarsa yapılacakmıs nedens saglık ocgı bunu söylemıyor sen de sor canım doktoruna ben oyle ypıcam

takibe mecbur olduklarını biliyorum da bnmki çabuk farketti ondan şaşırdım dedimyeni belli oldu bildirim yapmadm o yüzden sisteme düşüyo ztn dedi annemin bi komşusu sağlık ocağında çay servisi yapıyo ondan sormuş olmasınlar anneme ben söylemeden millet söylemesin hayırlı olsun ddiye

benıde aramadılar. ıkılı test 11-14 haftada yaplıyor 14. haftayı gecirmemelisin. ben 12+0 da gıdecegım

Iğneden sonra ov. Testi yaptım amann nasıl güzel pozitif görünüyor kızlar :)) İlk net pozitifim çerçeveletip duvara asasim geliyor
Hayirli olsun canim insallah 7 8 gun sonra gercek pozitifi gormekte nasip olsun.elinde fazladan hcg varsa 3 4 gun sonra yine yap cizginin kaybolmasini ve yeniden cikmasini takip edebilirsin..benim elimde vardi yapiyordum 3 gunde bir :)))

Hayirli olsun canim insallah 7 8 gun sonra gercek pozitifi gormekte nasip olsun.elinde fazladan hcg varsa 3 4 gun sonra yine yap cizginin kaybolmasini ve yeniden cikmasini takip edebilirsin..benim elimde vardi yapiyordum 3 gunde bir :)))

Ben ov. Testini 50lik aldım İkinci kutudayim ve hiç birini atmadım. Hcg pozitif çıkana kadar yaptığım tüm kasetleri biriktiriyorum kısmet olurda bi bebeğim olursa onlardan bir sürü çerçeve yapıcam :)

Ahahaha tamamen duygusal

Bende saat başı 0,1 artıyor gibi geliyor. Böyle tam uyanmadan ölçüp uyumaya devam edip saatinde ölçtüğü oldu. Ne kdr doğru bilmiyorum tabiii

Iğneden sonra ov. Testi yaptım amann nasıl güzel pozitif görünüyor kızlar :)) İlk net pozitifim çerçeveletip duvara asasim geliyor

Oh moral valla, ben kendimi kötü hissedersem diye cesaret edemedim.

Durumu anlatan notu Düş gerekirse o günü değiştiririz
Tamam canım sağolasın..
Seni çok iyi anlıyorum canım. Inşallah yavrunu kucaklayacaksın sağlıkla ablacım. Rahat ol. Güzel dualarınada yürekten aminnnn diyorum gülüm Allah razı olsun kuzum. Sende sağlıkla yavrunu kucakla inşallah canım benim...
LeYLa_21 testin silinmiş çatlmış .. hayırlı olsun
Bencede canım. İlk yumurta çatladı sanırım..
LeYLa_21 bugün ovu testi yaptın mı cnm merak ettim nasıl oldu diye
Yaptım canım bak aşağıda ekledim. Çatlamış..

Ben telefondan resim ekleyemiyorum nasıl yapıyorsun canım ya

Dosya yükle var altta oraya tıkla. Sonra Dökümanları tıkla. Orda galeri gelir karşına istediğin resmi ordan ekle. Çok kolay.. Dene bakalım...

Bende o dokumanlar kısmı çıkmıyor işte dosya yukleye bastığımda hiç değişiklik olmuyor. Android olduğu için mi acaba?

doktora sormamaız laızmmıs bu aşıları doktor onaylarsa yapılacakmıs nedens saglık ocgı bunu söylemıyor sen de sor canım doktoruna ben oyle ypıcam
Doktora sormadan bir şey yapmıyorum zaten canım sorarım. Zaten sağlık ocağındaki hemşire hiç bir uygulamanın ve testin zorunlu olmadığını sadece önerildiğini söyledi. Karar sizin dedi. İkili test, üçlü test, şeker yüklemesi vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…