Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yaptırmayı düşünüyomusun peki

Canimm valla ben hic saglikocagina gitmedim temelli donus yapali ondan olabilir mi? Numaram fln yok orda

Canimm valla ben hic saglikocagina gitmedim temelli donus yapali ondan olabilir mi? Numaram fln yok orda
bilmem ki bi aile hekimin vardır ama gerçi bn evli bile diilken di sanırım doktordan çıkınca ebe yakama yapışıp bişeyler sorup kaydetmişti bunda da devlet hastanesine gitmediğim halde sisteme hamile olduğunuz düşmüş didi herşeyimizi biliyolar bide işe yarasalar aile hekimimden efret ediyorum doktorların yoğunluğundan değiştiremiyorum

Hadi bebis olsun ablacim

Ben telefondan resim ekleyemiyorum nasıl yapıyorsun canım ya
Bazen dosya boyutundan da eklemiyor. Ben baska programda kucultup oyle ekliyorum.

Maaallah inaallah bebek olsun

Sorun benim mobil uygulamada sanırım bunu diğer telefonumdan yaptım oldu :)
Olmuş olmuş. Maşallah ne güzel koyu çıkmış test... Sonu bebiş olsun inşallah canım..
Hadi bebis olsun ablacim

Bazen dosya boyutundan da eklemiyor. Ben baska programda kucultup oyle ekliyorum.
Sağol gülüm. Bu akşam da bir pm konduracaktık.. Kız tam çalışmanın ortasında uyandı. Koştum hemen yanına 2 dk sonra uyansaydı iş tamamdı.eşimle çeneye daldık geç kaldık bundada vardır bir hayır elbet... Ne edelim...

Allah bagislasin canim :) Ben de deniycem bakalim tekrar agridiginda. Bugun cok sukur agrimadi.

Amin gülüm..Allah razı olsun ecrinim..bizlerde sana duacıyız.Rabbim yavrunu sağlıkla büyütmeni nasip etsin kuzum...
Amin ablam aminnnn neler cektim allah biliyo ama gercekten degiyo insan unutuyo bir gun gecince ustunden ve ben her sanci cektigimde sizlere gercekten isteyenlere dua ediyorum

Veson bu sabah ki değeri girince çizgi sağ tarafımda ağrı olan güne kaydı ateşte aşaya düşüyor tablo şimdi doğru oldu dimi bir iki güne relg gelir artık teste gerek yok

Amin ablam aminnnn neler cektim allah biliyo ama gercekten degiyo insan unutuyo bir gun gecince ustunden ve ben her sanci cektigimde sizlere gercekten isteyenlere dua ediyorum
Temiz yürekli ecrinim benim. Rabbim eşinle çoluk çocuğunla bir ömür mutluluk ve huzurlu yaşamayı nasip etsin inşallah gülüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…