yaptırmayı düşünüyomusun pekiDoktora sormadan bir şey yapmıyorum zaten canım sorarım. Zaten sağlık ocağındaki hemşire hiç bir uygulamanın ve testin zorunlu olmadığını sadece önerildiğini söyledi. Karar sizin dedi. İkili test, üçlü test, şeker yüklemesi vs
Yooo benimkide android canım ya... Bazen site hata veriyor. Çık geri gir kkya öyle dene bakalım..
uygulamadan bnimde eklemiyo telefondan internet tarayıcısından siteye girersem o zaman ekliyo fotoları
Canimm valla ben hic saglikocagina gitmedim temelli donus yapalitakibe mecbur olduklarını biliyorum da bnmki çabuk farketti ondan şaşırdım dedimyeni belli oldu bildirim yapmadm o yüzden sisteme düşüyo ztn dedi annemin bi komşusu sağlık ocağında çay servisi yapıyo ondan sormuş olmasınlaranneme ben söylemeden millet söylemesin hayırlı olsun ddiye
Benim 12+5 de randevum var. 3 hafta da bir gidiyorum kontrolebenıde aramadılar. ıkılı test 11-14 haftada yaplıyor 14. haftayı gecirmemelisin. ben 12+0 da gıdecegım
bilmem ki bi aile hekimin vardır ama gerçi bn evli bile diilken di sanırım doktordan çıkınca ebe yakama yapışıp bişeyler sorup kaydetmişti bunda da devlet hastanesine gitmediğim halde sisteme hamile olduğunuz düşmüş didi herşeyimizi biliyolar bide işe yarasalar aile hekimimden efret ediyorum doktorların yoğunluğundan değiştiremiyorumCanimm valla ben hic saglikocagina gitmedim temelli donus yapaliondan olabilir mi? Numaram fln yok orda
Hadi bebis olsun ablacimTamam canım sağolasın..
Seni çok iyi anlıyorum canım. Inşallah yavrunu kucaklayacaksın sağlıkla ablacım. Rahat ol. Güzel dualarınada yürekten aminnnn diyorum gülüm Allah razı olsun kuzum. Sende sağlıkla yavrunu kucakla inşallah canım benim...
Bencede canım. İlk yumurta çatladı sanırım..
Yaptım canım bak aşağıda ekledim. Çatlamış.. Eki Görüntüle 1954950
Bazen dosya boyutundan da eklemiyor. Ben baska programda kucultup oyle ekliyorum.Ben telefondan resim ekleyemiyorum nasıl yapıyorsun canım ya
Tamam canım sağolasın..
Seni çok iyi anlıyorum canım. Inşallah yavrunu kucaklayacaksın sağlıkla ablacım. Rahat ol. Güzel dualarınada yürekten aminnnn diyorum gülüm Allah razı olsun kuzum. Sende sağlıkla yavrunu kucakla inşallah canım benim...
Bencede canım. İlk yumurta çatladı sanırım..
Yaptım canım bak aşağıda ekledim. Çatlamış.. Eki Görüntüle 1954950
Olmuş olmuş. Maşallah ne güzel koyu çıkmış test... Sonu bebiş olsun inşallah canım..Sorun benim mobil uygulamada sanırım bunu diğer telefonumdan yaptım oldu :)
Sağol gülüm. Bu akşam da bir pm konduracaktık.. Kız tam çalışmanın ortasında uyandı. Koştum hemen yanınaHadi bebis olsun ablacim
Bazen dosya boyutundan da eklemiyor. Ben baska programda kucultup oyle ekliyorum.
Amin gülüm Allah razı olsun kuzum.. Senle beraber bu ay gebe olalım inşallah gülüm...Maaallah inaallah bebek olsun
Az önce yazmayı unutmuşum ekledim sonra ben hamileliğimde ağzıma tatlı sürmemiştim normaldede yiyen biri değilimdir.kan degerlerimde iyi cıkmıştı aslında.tatlı tüketmedigimden birde iki canlı olunca böyle olmuş olabilir ama sabret yakında geçer inşallah bu arada benim kızım oldu:)
Amin gülüm Allah razı olsun kuzum.. Senle beraber bu ay gebe olalım inşallah gülüm...
En iyisi öyle yapmak galiba:) aminn.. Sen de sağlıcakla kucağına al inşallah bebişini:) eczanede kasa yanında sarılan 5tl lik ateşölçerleokdr kaliteli bişey bulmana gerek yok cnm hoşgeldin Rabbim çok bekletmesin hemencik göndersin sana bebişini
Amin ablam aminnnn neler cektim allah biliyo ama gercekten degiyo insan unutuyo bir gun gecince ustunden ve ben her sanci cektigimde sizlere gercekten isteyenlere dua ediyorumAmin gülüm..Allah razı olsun ecrinim..bizlerde sana duacıyız.Rabbim yavrunu sağlıkla büyütmeni nasip etsin kuzum...
@Ecrin ensar bebek_elif Elifim dogumun nasıl gectı canım ? devlette mı doğum yaptın ?Amin ablam aminnnn neler cektim allah biliyo ama gercekten degiyo insan unutuyo bir gun gecince ustunden ve ben her sanci cektigimde sizlere gercekten isteyenlere dua ediyorum
Temiz yürekli ecrinim benim. Rabbim eşinle çoluk çocuğunla bir ömür mutluluk ve huzurlu yaşamayı nasip etsin inşallah gülüm..Amin ablam aminnnn neler cektim allah biliyo ama gercekten degiyo insan unutuyo bir gun gecince ustunden ve ben her sanci cektigimde sizlere gercekten isteyenlere dua ediyorum
Amin canım hep beraber inşallah gülüm..Bende Bendee :))
1-2 gün daha bekle bakalım ateş düşüşe geçti bence de doğru yerdeVeson bu sabah ki değeri girince çizgi sağ tarafımda ağrı olan güne kaydı ateşte aşaya düşüyor tablo şimdi doğru oldu dimi bir iki güne relg gelir artık teste gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?