Bir görünüp bir kaybolan kıl kadar ince birşey var gibi ama emin olamadım inşallah yarın daha net görürsün.test yaparsan yine atSizde bir bakin bakalim :)Veson
Bütün adet ve gebelik belİrtileri desem.... benim anlamadığım sabah niye yok bir şey...
Bir görünüp bir kaybolan kıl kadar ince birşey var gibi ama emin olamadım inşallah yarın daha net görürsün.test yaparsan yine at
Sanki cok hafif var gibi canim yarin da yap istersenSizde bir bakin bakalim :)Veson
Sabah güzel haberlerle gel inşallah:)Elimde belli idi aslinda ama ya telin kamerasindan piksel felan dusuo yada ben yanlis gordum diycem ama imkansiz pespembe silik vardi ya gozume sokmama gerek kalmayam uzaktan belli olandi :) sabah yapicam canim ins vardir
Sanki cok hafif var gibi canim yarin da yap istersen
Sabah güzel haberlerle gel inşallah:)
Ates tabloma bakinnnnn :) hele sukur pm koydumm hahah cok mutluyum... esim bitince diyo yumurta hala duruyomumina retriever cnm sakın üzme kendini eşini de üzme.bu ay yumurtanın çatladığını öğrenmiş olduk ateş ölçmeye devam et vücudunu daha iyi tanıyalım.bu arada da eşinle güzel güzel Konuş onu ikna et Dr a gitsin bebek için değil kendi için mutlaka o da bu durumdan hoşnut değildir.daha yolun başındasınız önünüzde çok güzel günler var vakti gelince bebek de olacak
Valla canim markasi ne bilmiyorum ama ikisi de ayni çıktıysa yanilma payı azalmıştır. Bhrda birkac arkadaşında cokk silik çıkmıştı, yarin ilk idrarla yap sabah tam kesin sonuc olr canim. Buarada bat ne zaman? Bence pozitif:) simdiden tebrikler kat kat artsin degeri insallahTesekkur ederim cnm yorumun icin sabah ilk idrarla deniycem orta idrardu bu 2.ci yani ve toplasan 2 saatlik beklemeydi.
Ve 2 test yaptim 2 si de boyle cikti acaba test yanilirmi
Bebek olsun insallahAtes tabloma bakinnnnn :) hele sukur pm koydumm hahah cok mutluyum... esim bitince diyo yumurta hala duruyomuhayir artik bdhaki aya dedim uzuldu. Simdide niye bacaklarn havada madem ymurta yokta diyo yazik ya kiyamadm smdide
Insallah olur ama olmasada esimin bugun caba gostermesi beni sevindirdi. Istedigim buydu iste. Pes edip kenara cekilmesine tahammulum yok. Bugun stres yapmadi sorun olmadi bunu anlatmaya calisiyorum ona. Dun test heycanlandirmis oyle diyo :) smdi benm testim dun kopkoyuydu bgnde koyu gibi fotosunu yukliyim bi bakin bakalim dun yapmadik bgn yaptik yrn veya ondn snraki gun yapsak etkili olur muBebek olsun insallah
Buda yumurtlama gunu yani dunku testimBebek olsun insallah
Valla canim markasi ne bilmiyorum ama ikisi de ayni çıktıysa yanilma payı azalmıştır. Bhrda birkac arkadaşında cokk silik çıkmıştı, yarin ilk idrarla yap sabah tam kesin sonuc olr canim. Buarada bat ne zaman? Bence pozitif:) simdiden tebrikler kat kat artsin degeri insallah
Canim zaten koyu olduktan sonra catliyor... siliklesmeye basladiginda catlamis oluyor yni muhtemelen guzel bir zamanlaman oldu. Yarin da calisma kondurun derim ben:)Insallah olur ama olmasada esimin bugun caba gostermesi beni sevindirdi. Istedigim buydu iste. Pes edip kenara cekilmesine tahammulum yok. Bugun stres yapmadi sorun olmadi bunu anlatmaya calisiyorum ona. Dun test heycanlandirmis oyle diyo :) smdi benm testim dun kopkoyuydu bgnde koyu gibi fotosunu yukliyim bi bakin bakalim dun yapmadik bgn yaptik yrn veya ondn snraki gun yapsak etkili olur mu
Canim ben de de hafif pko var, onu kafana takma.. cogumuzda var burda pko ve hamile olanimiz da cok. Ben de dahil. :) Allah isteyen herkese nasip etsin aratmasin insAllah.. senin de testini sabaha bekliyor olacagim..Insallah kuzum 19 ocakta oldum en son pkoyum malum.
Markasi al bi gebelik testi hic yanildigini gormedim kk da da konu acan olmadi sıkı takipcisiyim kknin :)
Insallah sabah daha net cikar burda paylasirim bende.
Rabbim sizleride cok bekletmeden bir an evvel meleklerinize kavustursun sag salim.
Bence bugunku calisma iyi olmus... yarini da garantileyin insAllah:) gerisi Allah KerimBuda yumurtlama gunu yani dunku testimEki Görüntüle 1956109
Ayyy sevindim suannn cok sagolllBence bugunku calisma iyi olmus... yarini da garantileyin insAllah:) gerisi Allah Kerim
tamam canım doğm hikayeni merakla bekliyoruz çokkkk geçmiş olsun. allah bağışlasın.Evet devlette yaptim pendik marmara uni arastirma hastanesinde yaptim ayrintili yazarim biraz daha kendime geleyim
Amin ablm aminnnnnnmm cumlemizr insaAllah
Canim ben de de hafif pko var, onu kafana takma.. cogumuzda var burda pko ve hamile olanimiz da cok. Ben de dahil. :) Allah isteyen herkese nasip etsin aratmasin insAllah.. senin de testini sabaha bekliyor olacagim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?