Transferden sonraki 8. Günüm cnm. Dualarını aldım hemen. Öğrenmiş oldum. SagğolasınCanim dpo kac oldun?? İnsAllah bebisler tutunuyordur ondan oyle bi hissiyat oluyordur kuzucumm... kendini dinlememeye caliss bol bol duaaaaa... Ya mubdiu.. Rabbim gonlundekini kucağına nasip etsinn..
Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibaten inneke semiuddai...
Boşver işi falan dinlen canım ya. Bebek bütüdükçe Annesini çok yorar. O yüzden dinlen bugünlerin keyfini çıkar. Bol bol uyu doğduktan sonra anne hiç uyuyamıyor..
Canim yavae yavas yap ben de kimseyi cagiramam bi de tasinma olayi cikti simdiden yavas yavs kolilemeye basladik esimle.. 1 yap 3 dinlen acelesi yoksa da hic yapma :)Haklisin ablacim da insanin eline gecmiyor o firsat.
Bana yardimci kimse yok tum is guc bana bakiyor yani. Ben de yapmazsam halimiz harap.
Canim cok hayalet bi cizgi ya da fotoda senin dedigin kdr cikmiyor. Birkac gun bekle tekrar yap daha yeni dollenmis olabilirEvet bu sabah bir tik daha belirmis :)
Hadi bebis olsun İnsAllahhhVeee ateş fırlar
Canim cok hayalet bi cizgi ya da fotoda senin dedigin kdr cikmiyor. Birkac gun bekle tekrar yap daha yeni dollenmis olabilir
Veee ateş fırlar
Ben de görür gibiyim:))Evet bu sabah bir tik daha belirmis :)
Hadi bebis olsun İnsAllahhh
Test yaptinmi cnm nerak ettm
Ben de görür gibiyim:))
Benim teste geri sayım başlıyor canım inşallah bi on gün sonra yapıcam :)
Evet bende sabah gordum cizgiyimina retriever cnm çizgi çekilmiş ama opk dan dolayı yeri değişebilir ölçmeye devam et bakalım
Canim 16. Gundeki eggwhite akintiyi siler misin?Evet bende sabah gordum cizgiyicizgiye gore cok gec kaldim bence hayirlisi yaa bide oraya dpo yazmis beni heycanlandirdi
Sildim :)Canim 16. Gundeki eggwhite akintiyi siler misin?
Dinlene dinlene hayatta yapamam canim. Bir kere oturunca kalkasim gelmiyor daha :)Canim yavae yavas yap ben de kimseyi cagiramam bi de tasinma olayi cikti simdiden yavas yavs kolilemeye basladik esimle.. 1 yap 3 dinlen acelesi yoksa da hic yapma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?