Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Transferden sonraki 8. Günüm cnm. Dualarını aldım hemen. Öğrenmiş oldum. Sagğolasın

Boşver işi falan dinlen canım ya. Bebek bütüdükçe Annesini çok yorar. O yüzden dinlen bugünlerin keyfini çıkar. Bol bol uyu doğduktan sonra anne hiç uyuyamıyor..

Haklisin ablacim da insanin eline gecmiyor o firsat.
Bana yardimci kimse yok tum is guc bana bakiyor yani. Ben de yapmazsam halimiz harap.

Haklisin ablacim da insanin eline gecmiyor o firsat.
Bana yardimci kimse yok tum is guc bana bakiyor yani. Ben de yapmazsam halimiz harap.
Canim yavae yavas yap ben de kimseyi cagiramam bi de tasinma olayi cikti simdiden yavas yavs kolilemeye basladik esimle.. 1 yap 3 dinlen acelesi yoksa da hic yapma :)

Canim cok hayalet bi cizgi ya da fotoda senin dedigin kdr cikmiyor. Birkac gun bekle tekrar yap daha yeni dollenmis olabilir

Elimde cok belli fotoda nasil belli olmaz anlamadim 1 hafta bekliycem bu arada sulu akintim var regl oldum diye uyandim sabah baktim camasirda pecetede batmis baya

Durduk yere kendi kendime nazar ettim. Bulantilarim gecti falan diye bahsediyodum dun. bugün bulantilarla uyandim. bi de canim pişi cekti yapayim da kayvalti da yeriz diye dusundum onun da yag kokusu beni mahvetti oguruyorum oylee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…