Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet bu sabah bir tik daha belirmis :)
Canım bende görüyor gibiyim ama belli varsa eğer daha çok küçük. 2 günde bir tekrarlayarak emin olabilirsin . Şu aşamada zaten doktorluk bir şey yok. Zaten adetin filan gelmezse en büyük belirti bu:) adetin geçmiş miydi ben kaçırdım? Adet geçtikten bir gün sonra yapılan testlerde genelde yanılma payı olmuyor

Bişey merak ediyorum adetin 4. Günü yumurtam olup olmadığı görünür mu ultrasonda

Durduk yere kendi kendime nazar ettim. Bulantilarim gecti falan diye bahsediyodum dun. bugün bulantilarla uyandim. bi de canim pişi cekti yapayim da kayvalti da yeriz diye dusundum onun da yag kokusu beni mahvetti oguruyorum oylee
Canım caninin çektiğini başkası yapması lazım . Bende kendim yapınca midemi bulandırıyor.

Canım caninin çektiğini başkası yapması lazım . Bende kendim yapınca midemi bulandırıyor.
Valla bi tane yedim kesti oyle uzandim yerler süpürülecek. Dun esim supurdu ama begenmedim. Kendimi depresyonda gibi hissediyorum perdeleri kapattim pijamalarla yatiyorum. Film mi izlesem...

Valla bi tane yedim kesti oyle uzandim yerler süpürülecek. Dun esim supurdu ama begenmedim. Kendimi depresyonda gibi hissediyorum perdeleri kapattim pijamalarla yatiyorum. Film mi izlesem...
Çok yenmiyor malesef bulantilar izin vermiyor ki.

benim en cok annemin yaptığı seyler geliyor gözümün önüne. Mesela sabah gözümü ıspanaklı börekler açıyorum

Ben kaç gündür yatis halindeyim. Hiç bir şeye elimi vuramiyprum. Mecali yok bide kanama çıkınca iyice yatmam lazım. Eşim yapıyor ama ışte sanki evi bişey goturuyormus gibi hissediyorum
Hamdolsun ki var hiç biri sikay t değil. Ama geçecek diye avutuyorum:)

19 ocakta oldum en son cnm allaha sukur belirti yok arada yokluyan regl sancisina benzer sanci var okadar :)

19 ocakta oldum en son cnm allaha sukur belirti yok arada yokluyan regl sancisina benzer sanci var okadar :)
Pko kıyım dedigimize göre net bir tarihimiz yok. O zaman hayırlısı diyelim. Her gün test yapmayın. 2 gün sonra bir daha yapın ki koyulasma var mi net olarak anlayabilesiniz. Zaten bence adetiniz gelmediği her gün ümit.birde biliyorsunuz burası ateş topigi:) hiç ateş olctunuz mu?

Yok cnm olcmedim niyetlenmistim ama firsatim olmadi.
Dogru diyorsunuz kizimda her gun yapiodum ozaman testim boldu simdi 2 adet ve dikkatli kullanmam lazim.
Ben ne olur ne olmaz die petle geziyorum sulu akontim var cunku

Kizlar simdi benim atesimun düştüğü gun mu yumurtlamis oluyorum yoksa testin pozitif oldugu gun mu? Ve ates tabloma bakarak hamis olma sansim az mi cok mu bana bilgi verir misinizz :) dun ve onceki gun kasigimda cok agri vardi bugun oglen igne batar tarzda agri vardi geçti simdi. Dunu degerlendirmis olmam iyi mi oldu sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…