Ben de yattım 2 saat kalkmam simdi:)))Dinlene dinlene hayatta yapamam canim. Bir kere oturunca kalkasim gelmiyor daha :)
Veee ateş fırlar
Insallah bebistir cnm. Regl gunun ne zaman?Kiz daha pembe ama nedense fotoda cikmiyor bekliycem 1 hafta disimi sikip :)
Bebiş olsun inşallah
Insallah bebistir cnm. Regl gunun ne zaman?
Kk :)
10 Kasım doğum tarihi mi diyor ff onu nerde görüyorsun?FF 10 Kasım diyor KK 11 Kasım.. Hangisi doğru peki?
Canım bende görüyor gibiyim ama belli varsa eğer daha çok küçük. 2 günde bir tekrarlayarak emin olabilirsin . Şu aşamada zaten doktorluk bir şey yok. Zaten adetin filan gelmezse en büyük belirti bu:) adetin geçmiş miydi ben kaçırdım? Adet geçtikten bir gün sonra yapılan testlerde genelde yanılma payı olmuyorEvet bu sabah bir tik daha belirmis :)
Canım caninin çektiğini başkası yapması lazım . Bende kendim yapınca midemi bulandırıyor.Durduk yere kendi kendime nazar ettim. Bulantilarim gecti falan diye bahsediyodum dun. bugün bulantilarla uyandim. bi de canim pişi cekti yapayim da kayvalti da yeriz diye dusundum onun da yag kokusu beni mahvetti oguruyorum oylee
Valla bi tane yedim kesti oyle uzandim yerler süpürülecek. Dun esim supurdu ama begenmedim. Kendimi depresyonda gibi hissediyorum perdeleri kapattim pijamalarla yatiyorum. Film mi izlesem...Canım caninin çektiğini başkası yapması lazım . Bende kendim yapınca midemi bulandırıyor.
Çok yenmiyor malesefValla bi tane yedim kesti oyle uzandim yerler süpürülecek. Dun esim supurdu ama begenmedim. Kendimi depresyonda gibi hissediyorum perdeleri kapattim pijamalarla yatiyorum. Film mi izlesem...
Bebiş olsun inşallah
Insallah bebistir cnm. Regl gunun ne zaman?
Canım bende görüyor gibiyim ama belli varsa eğer daha çok küçük. 2 günde bir tekrarlayarak emin olabilirsin . Şu aşamada zaten doktorluk bir şey yok. Zaten adetin filan gelmezse en büyük belirti bu:) adetin geçmiş miydi ben kaçırdım? Adet geçtikten bir gün sonra yapılan testlerde genelde yanılma payı olmuyor
Pko kıyım dedigimize göre net bir tarihimiz yok. O zaman hayırlısı diyelim. Her gün test yapmayın. 2 gün sonra bir daha yapın ki koyulasma var mi net olarak anlayabilesiniz. Zaten bence adetiniz gelmediği her gün ümit.birde biliyorsunuz burası ateş topigi:) hiç ateş olctunuz mu?19 ocakta oldum en son cnm allaha sukur belirti yok arada yokluyan regl sancisina benzer sanci var okadar :)
3. Gün folüküller gözüküyor birkaç tane sağlı sollu bu golüküllerden biri büyüyor dominant olanı ve içinden yumurta çıkıyor.Bişey merak ediyorum adetin 4. Günü yumurtam olup olmadığı görünür mu ultrasonda
Pko kıyım dedigimize göre net bir tarihimiz yok. O zaman hayırlısı diyelim. Her gün test yapmayın. 2 gün sonra bir daha yapın ki koyulasma var mi net olarak anlayabilesiniz. Zaten bence adetiniz gelmediği her gün ümit.birde biliyorsunuz burası ateş topigi:) hiç ateş olctunuz mu?
Bişey merak ediyorum adetin 4. Günü yumurtam olup olmadığı görünür mu ultrasonda
19 ocakta oldum en son pkoda var belli diil :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?