Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yok canım ya geçen hafta cmt keseyi görmüştük doktor 2 hafta sonra çağırdı daha ne durumdayız bilemiyorum bu hafta içi çağırsaydı duyulmazmıydı aslında
Duyulurdu canim ama 8 hafta tam aliniyor kalp atisi bosver vajinal bakmak isterdi ama senin pitpitlar baslamistir masallah :)

Valla kaldirdim totomy yavas yavas yaptim temizligi basim dönüyor.. uzandim biraz aksam yemekler kocadan..

Duyulurdu canim ama 8 hafta tam aliniyor kalp atisi bosver vajinal bakmak isterdi ama senin pitpitlar baslamistir masallah :)
Benim kalp atisi 6+5 canim gobekten ilk ultrason da keseyi 4+5 de gormustum yani hemen hemen ayni oluyor kuzum.. ayin kacinda randevu. Ben de iki hafta gitcem 4'martta cinsiyet ogrencez Allahin izniyle :)

Benim kalp atisi 6+5 canim gobekten ilk ultrason da keseyi 4+5 de gormustum yani hemen hemen ayni oluyor kuzum.. ayin kacinda randevu. Ben de iki hafta gitcem 4'martta cinsiyet ogrencez Allahin izniyle :)
Masallah canim bende herhafta kontrole gittigim icin ilk baslarda 6 haftada birini 7 de digerini gormustum net duyum 8. Haftada oldu..masallah canim az kalmis seninde yarin gorus gunumuz bizimde insallah guzel haberler aliriz..
Buara romatizmal agrilarim arttigi icin keyifli degilim yormayin sizde kendinizi canim :)

Cnm bana çizginin yeri değişecek gibi geldi bunu bundan sonraki ateş değerlerin belirleyecek ölçmeye devam

3. Gün folüküller gözüküyor birkaç tane sağlı sollu bu golüküllerden biri büyüyor dominant olanı ve içinden yumurta çıkıyor.

Gorunur cnm

O zaman her gun degil araliklarla olcum yap. Yavas ilerliyor surec
çok sıkışık gitsem üstten görünür mu hiç alttan muayene olmak istemiyorum relg iken yaa

Durduk yere kendi kendime nazar ettim. Bulantilarim gecti falan diye bahsediyodum dun. bugün bulantilarla uyandim. bi de canim pişi cekti yapayim da kayvalti da yeriz diye dusundum onun da yag kokusu beni mahvetti oguruyorum oylee
Ah canım o nazarı ben kaç kere ettim kendime iki gün iyi oldum oh geçti derken yine yokladı tam anlamıyla 16 dan sonra geçti çok şükür

Dpo yumurtlamadan sonraki günler oluyor onu sayıyor stats da test Gününü sayıyor

geçmiş olsun cnm:)
Tesekkur ederim :) yani ben stats geri sayim bitince adet olmazsam test yapicam dimi. Ay insallah olmam bebisim gelir yaa. Cok halsizim gogslerm kasigm sanciyo ama yilmak yok bgnde deneme yapcam ins bgnde olursa cok iyi olcak

hayırlısı zor bulduk Rabbim ayırmasn herkese nasip etsin nedense bi rahatlık var içimde hiç acele etmiyorum ille de gideyim doktora diye kanama ağrı sızı bişey yok çok şükür bulantılarda nadir yokluyo henüz inşallah artmaz keseye de vajinal bakmamıştı çok taraftar değil heralde

ay okdr oldu mu ya maşallah :) ben tam 6 da keseyi anca gördüm 6.6mm idi

Veson bak sağdaki menüde pregnancy traker diye bi yer var ordan bu ekran çıkıo kk 8 ekim diyo ff 7 ekim ama bebek geriden geliyo büyük ihtimal yumurtlamam geç çünkü onuda 5 hafta gösterio

Eklentiler

• 20170219_195853.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…