Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Az kalmis canim insallah guzel haberler alacaksin rabbimin izniyle ,)
Amin insallah. Insan bir sey hissetse de hissetmese de nasil korkular uretiyor. Saskinlikla kendime bakiyorum.

Insallah guzel haberlerle donersin

çok sıkışık gitsem üstten görünür mu hiç alttan muayene olmak istemiyorum relg iken yaa
Ben disardan folikul gorulebildigini bilmiyorum cnm. Folikul takibinde hangi dr.a gittiysem heppsi alttan bakti. Cok mutaasip dr.a da gittim ayniydi. Ben de duz mantik demek boyle.olmak. zorunda dedim :)

canımm nasılsınn bida bida sormak istemediğimden yazmadm sana biraz kafandan çıksın istedim ne kdr mümkünse artık şafak saymana sebeplerden biri olmak istemedm keyfin nasıl

çok sıkışık gitsem üstten görünür mu hiç alttan muayene olmak istemiyorum relg iken yaa
beni de hep alttan muayene ettiler onlar çok küçük oluo ya üstten gözükmez heralde bide rahimde diil yumurtalıklarda alttan bakar heralde cnm ya

Kizlar nasilsiniz ben grip olacak gibiyim her yerim agriyor cok giremedim bugün yattim genelde.

Kuzi bende yazıp seni strese sokmak istemiyorum ama sonucunu çok da merak ediyorum:)) inşallah bu sefer yüzün Güler ne zaman test yapacaksın idrar mı kan mı karar verdin mi?

Masallah canim rahat olmakta fayda var insallah saglikla buyuyor canim bebisin icerde guzel bir hamilelik donemide gecirirsin umarim bulantisiz seni cok hirpalamaz insallah

Amin canim insallah.
Rabbim insallah nasip etmistir bu tedaviyi vesilen kilmistir insallah dualarimdasin :)

canımm nasılsınn bida bida sormak istemediğimden yazmadm sana biraz kafandan çıksın istedim ne kdr mümkünse artık şafak saymana sebeplerden biri olmak istemedm keyfin nasıl

Offf... bugün kramplar vardi. Alsam ustu de boyle ader hissi yaasadim, gerildim. Dualar okudum, sakinledim, o his de su an gitti bemce. Vallahi kuzum bir anim bir animi turmuyor. Veson sen de sormussun sagolasin. Progesteron zaten depresif yapiyor oldu bitti beni. Cuma ve cumartesi cok iyi bir psikolojide degildim. Bir de kafayi neden aksam ustu sadece rahmimde kramp falan oluyor diye taktim, bugun ogleden once basladi. Sonra baska.seye taktim
Deli gibiyim. 22sinde test ama twst korkum tavan. Evde idrar var ama cesaret edemem. Esimin de dgunu yavvv. Hayir mi ser mi artik ben de bilemedim. Gecen yil benim dgunumden iki gun once negatifi aldik. Ondan onceki yil yilbasi oncesi. Birinde bayram oncesi. Boyle gunlere denk gelip uzulduk cok. Simdi de esimin dgunune denk geldi ya o da ayri bir dert oldu bana. Tabi pozitif olursa dugun bayram. Ama iste insan korkuyor. Adam zaten cok uzuluyor cocugumuz olmadi diye. Bir de boyle denk geldi...yani istesek ayarlayamayiz. Annem.bende de biraz kafa dagitiyorum. O da cok yaşli. En azindan dert ortagim. Ayy var ya bir sordunuz bin yazdim resmen. Dolmuşum ben demek.

Kizlar nasilsiniz ben grip olacak gibiyim her yerim agriyor cok giremedim bugün yattim genelde.

C vitamini yogin olan gidalar tuket canim. Bir de bol su. Prenatal vitamin deniyor, oyle bir sey tuketiyor musum? Mesela bana dr her tup bebekte embriyo tutunursa.anne vucudu hazirnolsun diye elevit veriyor. Onlar da toparliyor vucudu. Birinde ben de grip gibi oldum. Tup bebek tedavisi sisinda ictim, evde oyle destek vitamin yoktu diye, epey iyi gelmisti.
Benim orda Saçma saçma Şeyler yazıyor niyeki???6 aylık hamile gözüküyorumEki Görüntüle 1956370

vallahi sen FFden iyi bilemezsin.

Kuzi bende yazıp seni strese sokmak istemiyorum ama sonucunu çok da merak ediyorum:)) inşallah bu sefer yüzün Güler ne zaman test yapacaksın idrar mı kan mı karar verdin mi?

Ahhh... hic yapmasam... ben boyle uyusam. Dr kan alsa baksa. Uyansam... o, teste gitme, bekleme, sonucu okuma.kismi olmasa... kalbim yerinden firliyor yani. O kadar kotu oluyorum. Panik ataga yakin bir durum yasiyorum galiba :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…