Amin insallah. Insan bir sey hissetse de hissetmese de nasil korkular uretiyor. Saskinlikla kendime bakiyorum.Az kalmis canim insallah guzel haberler alacaksin rabbimin izniyle ,)
Insallah guzel haberlerle donersinMasallah canim bende herhafta kontrole gittigim icin ilk baslarda 6 haftada birini 7 de digerini gormustum net duyum 8. Haftada oldu..masallah canim az kalmis seninde yarin gorus gunumuz bizimde insallah guzel haberler aliriz..
Buara romatizmal agrilarim arttigi icin keyifli degilim yormayin sizde kendinizi canim :)
Ben disardan folikul gorulebildigini bilmiyorum cnm. Folikul takibinde hangi dr.a gittiysem heppsi alttan bakti. Cok mutaasip dr.a da gittim ayniydi. Ben de duz mantik demek boyle.olmak. zorunda dedim :)çok sıkışık gitsem üstten görünür mu hiç alttan muayene olmak istemiyorum relg iken yaa
canımm nasılsınn bida bida sormak istemediğimden yazmadm sana biraz kafandan çıksın istedim ne kdr mümkünse artık şafak saymana sebeplerden biri olmak istemedm keyfin nasılAmin insallah. Insan bir sey hissetse de hissetmese de nasil korkular uretiyor. Saskinlikla kendime bakiyorum.
Insallah guzel haberlerle donersin
Ben disardan folikul gorulebildigini bilmiyorum cnm. Folikul takibinde hangi dr.a gittiysem heppsi alttan bakti. Cok mutaasip dr.a da gittim ayniydi. Ben de duz mantik demek boyle.olmak. zorunda dedim :)
beni de hep alttan muayene ettiler onlar çok küçük oluo ya üstten gözükmez heralde bide rahimde diil yumurtalıklarda alttan bakar heralde cnm yaçok sıkışık gitsem üstten görünür mu hiç alttan muayene olmak istemiyorum relg iken yaa
Evet cnm geri sayım bitince test yapTesekkur ederim :) yani ben stats geri sayim bitince adet olmazsam test yapicam dimi. Ay insallah olmam bebisim gelir yaa. Cok halsizim gogslerm kasigm sanciyo ama yilmak yok bgnde deneme yapcam ins bgnde olursa cok iyi olcak
bugünü de değerlendirebilirseniz değerlendirin senin için Herşeyin hayırlısıVeson bu arada akintim hala uzuyo
Benim orda Saçma saçma Şeyler yazıyor niyeki???6 aylık hamile gözüküyorumVeson bak sağdaki menüde pregnancy traker diye bi yer var ordan bu ekran çıkıo kk 8 ekim diyo ff 7 ekim ama bebek geriden geliyo büyük ihtimal yumurtlamam geç çünkü onuda 5 hafta gösterio
etKizlar nasilsiniz ben grip olacak gibiyim her yerim agriyor cok giremedim bugün yattim genelde.
aaa doğurcan haberin yok :) gerçekten o ne kiBenim orda Saçma saçma Şeyler yazıyor niyeki???6 aylık hamile gözüküyorumEki Görüntüle 1956370
Canım ateşin ne durumda .19 ocakta oldum en son cnm allaha sukur belirti yok arada yokluyan regl sancisina benzer sanci var okadar :)
Canım ateşin ne durumda .
Bence yarın hem ateş ölç hem test yap canım inşallah bebeğinin seninledirHic olcmedim cnm bakmadim yani :)
Ff beni hamike sanıyor benim haberim yokaaa doğurcan haberin yok :) gerçekten o ne ki
Kuzi bende yazıp seni strese sokmak istemiyorum ama sonucunu çok da merak ediyorum:)) inşallah bu sefer yüzün Güler ne zaman test yapacaksın idrar mı kan mı karar verdin mi?Amin insallah. Insan bir sey hissetse de hissetmese de nasil korkular uretiyor. Saskinlikla kendime bakiyorum.
Ben disardan folikul gorulebildigini bilmiyorum cnm. Folikul takibinde hangi dr.a gittiysem heppsi alttan bakti. Cok mutaasip dr.a da gittim ayniydi. Ben de duz mantik demek boyle.olmak. zorunda dedim :)
Bence yarın hem ateş ölç hem test yap canım inşallah bebeğinin seninledir
Masallah canim rahat olmakta fayda var insallah saglikla buyuyor canim bebisin icerde guzel bir hamilelik donemide gecirirsin umarim bulantisiz seni cok hirpalamaz insallahhayırlısı zor bulduk Rabbim ayırmasn herkese nasip etsin nedense bi rahatlık var içimde hiç acele etmiyorum ille de gideyim doktora diye kanama ağrı sızı bişey yok çok şükür bulantılarda nadir yokluyo henüz inşallah artmaz keseye de vajinal bakmamıştı çok taraftar değil heralde
Amin canim insallah.Amin insallah. Insan bir sey hissetse de hissetmese de nasil korkular uretiyor. Saskinlikla kendime bakiyorum.
canımm nasılsınn bida bida sormak istemediğimden yazmadm sana biraz kafandan çıksın istedim ne kdr mümkünse artık şafak saymana sebeplerden biri olmak istemedm keyfin nasıl
Kizlar nasilsiniz ben grip olacak gibiyim her yerim agriyor cok giremedim bugün yattim genelde.
Benim orda Saçma saçma Şeyler yazıyor niyeki???6 aylık hamile gözüküyorumEki Görüntüle 1956370
Kuzi bende yazıp seni strese sokmak istemiyorum ama sonucunu çok da merak ediyorum:)) inşallah bu sefer yüzün Güler ne zaman test yapacaksın idrar mı kan mı karar verdin mi?
Amin canim insallah.
Rabbim insallah nasip etmistir bu tedaviyi vesilen kilmistir insallah dualarimdasin :)
Bugunde oldu sukur :)Evet cnm geri sayım bitince test yap
bugünü de değerlendirebilirseniz değerlendirin senin için Herşeyin hayırlısı
Bugunde oldu sukur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?