Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

E tamam işte! Gebelik başlamış!!! canım, rabbim tamamına erdirsin

mina retriever ovu testine göre bende emin olamadım çizgiden pozitiften sonraya çizgi çekmesi gerekmiyor mu Veson ?
Cnm bence Mina'nın Çizgisi doğru yerde değil.zaten ff de emin değil kesikli çekmiş çizgiyi. yarın Ateş'in yükselmesini bekliyorum öyle olursa çizgi de silinecek bakalım doğru tahmin etmiş miyiz??:))

mina retriever ovu testine göre bende emin olamadım çizgiden pozitiften sonraya çizgi çekmesi gerekmiyor mu Veson ?
Ben ov testi pozitif oldugu gune cizgi ceker sandim ama zaten dil yabanci diye fazla anlamiyorum pozitiften snraki 2 gunu dgerlendirdik birakik hayirlisi artik yaa.. Veson un dedigi gibi programi fazla cozmeden hamis kaliriz insallah :)

Ben ov testi pozitif oldugu gune cizgi ceker sandim ama zaten dil yabanci diye fazla anlamiyorum pozitiften snraki 2 gunu dgerlendirdik birakik hayirlisi artik yaa.. Veson un dedigi gibi programi fazla cozmeden hamis kaliriz insallah :)

İnşallah canım :) LeYLa_21 FreeSoull sen ve ben varız galiba bekleyen..

Kızlar selam. Bu ateş ölçme işinde biraz deneyimsizim. Daha önce de göndermiştim ama tekrar paylaşmak istedim. Bu ay çok umutluyum ve çok da istiyorum hamile kalmış olmayı. Nasıl yorumlarsınız tablomu acaba?

Eklentiler

• hambut.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 50

Yumurtlama sonrası progesteron yüzünden ateş adete kadar yüksek kalıyor yani sende bizim gibi bekleyeceksin maalesef :) Hiç ateşin düşmesin bebiş olsun inşallah

Yumurtlama sonrası progesteron yüzünden ateş adete kadar yüksek kalıyor yani sende bizim gibi bekleyeceksin maalesef :) Hiç ateşin düşmesin bebiş olsun inşallah

Çok teşekkür ederim. İnşallah dualarımız kabul olur. Peki sence mantıklı günleri değerlendirebilmiş miyim? Ne dersin?

Tatlım senin döngün kaç gündü? geç mi yumurtluyosun acaba??
Bn adetlerim duzensiz diye ov testi aldim kullandim. Gecen ay 15inde kasik agrim vardi demek o gun ymurtlamisim. Bu ayda ov testim pozitif ciktigi gun cok kasik agrim oldu yani bu ayin 17sinde pozitif gordum. Yumurtladimmi bilmiyorum. Ayin 17sindeki testim bu. Gecen ay 40. Gun adet olmustum 26.gun ymurtlamistim. Bu ay 19.gun ymurtladim

Ovu testi zaten yumurtladığını göstermiyor canım. Bana çizgiyi bu güne çekecek gibi geliyor ama hayırlısı olsun çalışmaya devam et gün aşırı

Alem bunlar yaa

Ovu testi zaten yumurtladığını göstermiyor canım. Bana çizgiyi bu güne çekecek gibi geliyor ama hayırlısı olsun çalışmaya devam et gün aşırı
Internetten arastirdim dun aksam ovulasyon testi koyulastiktan sonraki 2 gun en yuksek gebe kalma donemi yaziyodu ama cozemedim bu konuyu tam olarak. Ymurta catlama belirtilerine baktim vajinal akinti goguslerde hassasiyet kasik agrisi yaziyo bende bu 3ude oldu o yuzden dedim ama blmiorum ya

Çok teşekkür ederim. İnşallah dualarımız kabul olur. Peki sence mantıklı günleri değerlendirebilmiş miyim? Ne dersin?

Tablon gayet iyi duruyor da bende senin gibi yumurtlamadan sonra bırakıyordum ilişkiyi ama başarılı olamayınca sonrasında da gün aşırı devam ettim.

Tablon gayet iyi duruyor da bende senin gibi yumurtlamadan sonra bırakıyordum ilişkiyi ama başarılı olamayınca sonrasında da gün aşırı devam ettim.

Valla aslında ben de günaşırı devam etmeyi isterim ama biraz zorlanıyoruz artık açıkçası :) Kısmet artık. Bu arada yorumların için çooook teşekkürler

17sinde çatlamış. gözüm aydın, beklemedesin.

Bundan sonrası tevekkül tatlımm Ovu testi pozitif olduktan sonraki 36-48 saat aralığında yumurtanın çatlayacağını haber veriyor ama biz pkolular sağlıklı yumurta geliştiremiyoruz her zaman, yeterli büyüklüğe ulaşamadan kiste dönüşüyor.. Tabii bu durumda pozitif çıksa dahi yumurtanın çatladığına dair bi garanti vermiyor. Bende 2 ay kadar kendim denedim sonra yumurta takibinde yumurtamın gelişmediğini görüp klomen verdi, sonraki ay da baktık gelişti ama çatlamadı bu ay da çatlatma iğnesi oldum. Umarım yardımcı olabilmişimdir canım inşallah hiç sorunsuz birkaç gün sonra müjdeli haberi verirsin bize :)

Dogru soyluyosun canm. Benm sag yumurtaligimda pko baslangici dedi dr ama catlamis yumurtan var suan demisti o yuzden catladigini biliyorum ama benm aklimi karistiranda pko olan ymurtalik degilde digerine sira gelince o buyutup catlatiyo heralde diye dusunuyorum. Bi ay erken bi ay gec adet goruyorum. Gec gordugum adet demekki sag ymurtalik zamani diye dusunuyorum. Bu ayki erken adet gordugum aydayim. Dedigin gbi biz elimizden geleni yapalimda gerisi Allah a kalmis. Insallah hepimiz bi gun annelik duygusunu tadariz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…