Dogru soyluyosun canm. Benm sag yumurtaligimda pko baslangici dedi dr ama catlamis yumurtan var suan demisti o yuzden catladigini biliyorum ama benm aklimi karistiranda pko olan ymurtalik degilde digerine sira gelince o buyutup catlatiyo heralde diye dusunuyorum. Bi ay erken bi ay gec adet goruyorum. Gec gordugum adet demekki sag ymurtalik zamani diye dusunuyorum. Bu ayki erken adet gordugum aydayim. Dedigin gbi biz elimizden geleni yapalimda gerisi Allah a kalmis. Insallah hepimiz bi gun annelik duygusunu tadariz
Tablon gayet iyi duruyor da bende senin gibi yumurtlamadan sonra bırakıyordum ilişkiyi ama başarılı olamayınca sonrasında da gün aşırı devam ettim.
Bu bir çoklu alıntı denemesidir bakalım becerebilecek miyim
Onu bir ara ben de denedim aynı fiyaskoyu yaşadımveee fiyaskoooBunu anlatabilecek var mı kızlar ?
ama bu şekilde sürekli cevapla yazarsan Çoklu Alıntı oluyor:))Bu bir çoklu alıntı denemesidir bakalım becerebilecek miyim
aynen böyle:))aminnn
Onu bir ara ben de denedim aynı fiyaskoyu yaşadım
ama bu şekilde sürekli cevapla yazarsan Çoklu Alıntı oluyor:))
aynen böyle:))
veee fiyaskoooBunu anlatabilecek var mı kızlar ?
O da aynı şey ama ben telden beceremedim cevapla ya basıyorum sürekli o şekilde yapıyorum:))tekrar deniyorum
aa oldu sanki bu kadar basitmiymişo çoklu alıntı ne işe yarıyo ki o zaman
Ateş yöntemi ile ovulasyon Gününü anlayabiliriz hamile olup olmadığını anlayamayız adet geçti ise test yapKızlar dün adet günümdü olmadım ve dünkü ateşimi ölçtüm 36 dereceydi, önceki gün 36.2 idi. Bu sabah da 36.1. Ama anlamıyorum hiç adete giricek miyim şimdi ben
Düşünce adet olursun falan dediler benim de modum düştü dün hiç konuşasım bile yoktu eşim de noldu diyip durdu çok mutsuzdum canım içime su serptin :) çok sağol. Yarın sabah test yapıyım diyorum ilk idrarlaAteş yöntemi ile ovulasyon Gününü anlayabiliriz hamile olup olmadığını anlayamayız adet geçti ise test yap
Bugun yine kusmayla basladim gune ve cok halsizim.bende oyle bır hasta psikolojısı.... gecse 12 hafta yaaa
İnşallah pozitifi görürsün:)Ateşle hamile Olduğunu anlamak 2-3 günlük Ateşle çok zor herkesin vücut ısısı farklı kimi 36 da kimi 37 de hamile kalıyor.evet regl öncesi ateş düşer ama bazı aylar yüksek Ateşle regl geldiği de oluyor bunu anlamak için birkaç ay düzenli Ölçüm yapmalısın.Düşünce adet olursun falan dediler benim de modum düştü dün hiç konuşasım bile yoktu eşim de noldu diyip durdu çok mutsuzdum canım içime su serptin :) çok sağol. Yarın sabah test yapıyım diyorum ilk idrarla
yaptırmayı düşünüyomusun peki
B BenanAsiye ile aynı fikirdeyim ikili test konusunda. Şeker yüklemesi de yaptırmak istemiyorum. Onca Canan Karatay kitabı okuduktan sonra gereksiz buluyorum. Şeker ve şekerli yiyecek içeceklerden uzak duruyorum. Zaten şeker yüklemesi sonucu şekeri olduğu söylenen kişilere de bu tarz diyetler veriliyor. Bir de başka yollardan da anlaşılabiliyormuş, çok gerekirse mesela çok kilo almaya başlarsam alternatif yolları deneyeceğim.Ben bu üçünede karşıyım. 3 unu de yaptirmayacagum. Sonuçta herhangi bir şey yapamiyorlar. Cocugunuzz downlu dediler ne olacak aldirmayacagim . Down ü engelyyebilecekler mi? Hayır. Tedavi edebilecekler mi ? Hayır. Downlu olmama ihtimali var mi? Var. Boşu boşuna hamileliğinin zehir edip sapasağlam çocuk doğuran tanıdıklarına var. Bir daha asla yapmayacağım diyor hepsi. En nihayetinde orası sırlı bir yer. Bir problem olabilir oyle de doğabilir. Olan problem anne karnında iyilesebilir.... Bunu bebek doğmadan bilmenin bir faydası olduğuna inanmiyorum. Birde bu testler yapılırken kendi içinde belli bir oranda bebeğin ölümüne filan sebep olabiliyor .. vs vs. Şeker konusunda ben zaten hep tetikteyim. Vs vs Tabi bu benim kararım. Yaptiranada bir şey demem
Allah kolaylık versinBugun yine kusmayla basladim gune ve cok halsizim.
Anladım canım çok sağol zaten ben bazen merak edip ölçüyorum düzenli ölçmedim ve 37yi hiç görmedim bile neyse bekleyip görücez inşallah hepimize nasip etsin Allah'ımİnşallah pozitifi görürsün:)Ateşle hamile Olduğunu anlamak 2-3 günlük Ateşle çok zor herkesin vücut ısısı farklı kimi 36 da kimi 37 de hamile kalıyor.evet regl öncesi ateş düşer ama bazı aylar yüksek Ateşle regl geldiği de oluyor bunu anlamak için birkaç ay düzenli Ölçüm yapmalısın.
Canım birde parmaktan kan alıp kan şekerini ölçen alet var .Ben gorumcemden alacağım. Bilmiyorum fiyat ne kadar.gorumcemde olmasaydı da alacaktım zaten. 16.haftadan sonra haftada iki kez filan onunla açlık tokluk kan şekerimi olcmeyi planlıyorum inşallah . Bir deftere not alacağım doktor önüme getirdiğinde ben zaten kontrol ediyorum demeyi. Aynen canım birde o kadar can na karatay okuduktan sonra sanki hocanın gözleri üzerimde gibi:)))B BenanAsiye ile aynı fikirdeyim ikili test konusunda. Şeker yüklemesi de yaptırmak istemiyorum. Onca Canan Karatay kitabı okuduktan sonra gereksiz buluyorum. Şeker ve şekerli yiyecek içeceklerden uzak duruyorum. Zaten şeker yüklemesi sonucu şekeri olduğu söylenen kişilere de bu tarz diyetler veriliyor. Bir de başka yollardan da anlaşılabiliyormuş, çok gerekirse mesela çok kilo almaya başlarsam alternatif yolları deneyeceğim.
bEKLERKEN CİNNET GEÇİREN KADINIM BEN
Az önce basket maçları yüzünden telafiye kalan bir grup veledi öldürmek üzereydim. Sesimden okul inledi kii bu kadar çıldırdığım görülmemş şey.
Kızlar sonunda smear verdim15-20 güne sonuç çıkar dediler.toplum sağlığında verdim:)) idrar kültürü için hastaneye gitmem gerekiyor sağlık Ocağında bakılmıyor.o sanırım gelecek aya izin günüme kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?