Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

aminnn

Kızlar dün adet günümdü olmadım ve dünkü ateşimi ölçtüm 36 dereceydi, önceki gün 36.2 idi. Bu sabah da 36.1. Ama anlamıyorum hiç adete giricek miyim şimdi ben

Ateş yöntemi ile ovulasyon Gününü anlayabiliriz hamile olup olmadığını anlayamayız adet geçti ise test yap
Düşünce adet olursun falan dediler benim de modum düştü dün hiç konuşasım bile yoktu eşim de noldu diyip durdu çok mutsuzdum canım içime su serptin :) çok sağol. Yarın sabah test yapıyım diyorum ilk idrarla

İnşallah pozitifi görürsün:)Ateşle hamile Olduğunu anlamak 2-3 günlük Ateşle çok zor herkesin vücut ısısı farklı kimi 36 da kimi 37 de hamile kalıyor.evet regl öncesi ateş düşer ama bazı aylar yüksek Ateşle regl geldiği de oluyor bunu anlamak için birkaç ay düzenli Ölçüm yapmalısın.

yaptırmayı düşünüyomusun peki

B BenanAsiye ile aynı fikirdeyim ikili test konusunda. Şeker yüklemesi de yaptırmak istemiyorum. Onca Canan Karatay kitabı okuduktan sonra gereksiz buluyorum. Şeker ve şekerli yiyecek içeceklerden uzak duruyorum. Zaten şeker yüklemesi sonucu şekeri olduğu söylenen kişilere de bu tarz diyetler veriliyor. Bir de başka yollardan da anlaşılabiliyormuş, çok gerekirse mesela çok kilo almaya başlarsam alternatif yolları deneyeceğim.

Anladım canım çok sağol zaten ben bazen merak edip ölçüyorum düzenli ölçmedim ve 37yi hiç görmedim bile neyse bekleyip görücez inşallah hepimize nasip etsin Allah'ım

İnşallah canım :) @LeYLa_21 FreeSoull sen ve ben varız galiba bekleyen..

bEKLERKEN CİNNET GEÇİREN KADINIM BEN
Az önce basket maçları yüzünden telafiye kalan bir grup veledi öldürmek üzereydim. Sesimden okul inledi kii bu kadar çıldırdığım görülmemş şey.

Canım birde parmaktan kan alıp kan şekerini ölçen alet var .Ben gorumcemden alacağım. Bilmiyorum fiyat ne kadar.gorumcemde olmasaydı da alacaktım zaten. 16.haftadan sonra haftada iki kez filan onunla açlık tokluk kan şekerimi olcmeyi planlıyorum inşallah . Bir deftere not alacağım doktor önüme getirdiğinde ben zaten kontrol ediyorum demeyi. Aynen canım birde o kadar can na karatay okuduktan sonra sanki hocanın gözleri üzerimde gibi:)))

bEKLERKEN CİNNET GEÇİREN KADINIM BEN
Az önce basket maçları yüzünden telafiye kalan bir grup veledi öldürmek üzereydim. Sesimden okul inledi kii bu kadar çıldırdığım görülmemş şey.

Kızım okurken benim bile kulağıma geldi sesin yazık veletlere

Hadi sonu çabuk gelsin canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…