Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bu ay gec yumurtlayacagim sanirim ya da belki de bu ay ovulasyon olmaz. testler hala negatif gecen sene mart ayinda 18. gün ovulasyon olmus belki bu sene de subatta öyle olur :))))
Kızlar normalde 3 saat kesintisiz uykuyla ateş ölçülmeli ama benim merak ettiğim şey 2 saatlik uykuyla ölçülen ateş mi daha yüksek çıkar 3 saatlik uykuyla ölçülen ateş mi yüksek çıkar Veson

ya ben mesela bazen 6da filan uyanip lavaboya gidip tekrar yatiyorum 7bucukta uyanip ates olcutugumde cok da yanlış bi sonuc vermiyor.

ya ben mesela bazen 6da filan uyanip lavaboya gidip tekrar yatiyorum 7bucukta uyanip ates olcutugumde cok da yanlış bi sonuc vermiyor.
Ben de de bazen oluyor böyle çok bir fark çıkmıyor.saat ilerledikçe ateş genelde yükseliyor

Kizlar konunun ustunden gecmis biraz ama yardimci olur musunuz biosteron kullaniyorum cok seffaf akintim oldu ilacla alakali midir acaba?

Hayırlısı olsun cnm belki geç döllenmedir iki gün bekle adet gelmezse yeniden denersin
Sanmıyorum canım yaa benim aslında ayın 3ünden 3üne adetim ama soğan kürü kullanırken adetimin ilk günü başladım bilmiyordum 7. Günü başlamam gerektiğini ve bir hafta kullandım sonra dengem bozuldu iki hafta erken adet oldum tekrar. Yani bence yine mart 3te adet olurum o yüzden beklicem

Alemsiniz yaaa... Canan hocayi cocuklar uzayki gibi yapip bugun akilli tahtada duvar kagidi yapmislardi akkima o geldi

Kızım okurken benim bile kulağıma geldi sesin yazık veletlere

Ana var ya yeni sakinlestim.

Benim bugün acayip uzayan akıntım vardı acaba 2.ci yumurta mı çatlıyor anlamadım. Inşallah bu ay hepimizin yüzünü güldürsün Rabbim canım...

Leyla koooooş ikinci yumurta geliyirrr
kızı bu aksam bana ver leylos nolcak
Kizlar konunun ustunden gecmis biraz ama yardimci olur musunuz biosteron kullaniyorum cok seffaf akintim oldu ilacla alakali midir acaba?
Yok canim o ilaci defakarca kullandim boyle bir etkisi yok. Nirmalde gelmez mi senden? Yeterli su icmek de artirir iyi gekir yani.

Bugunu de degerlendir sen abla nolur nolmaz
Ah canım ya. Akşam 17:15 de uyya kalmış. Eşime dedim çabuk ol.. Eşim dedi 3-4 saat uyur merak etme dedi. Valla bu kızın işi belli olmaz dedim. Biz işe başladık. Tam atış yapacaz kız anne diye bağırdı. Hiç şansım yok. Eşim diyor inanki anlıyor bizim çalışma yapacağımızı normalde 3-4 saat uyuyan kız 1saatte uyandı. Şaka gibi :))
Ah canım ya keşke yakın olsaydık. Bu gidişle kızım tek kardeş kalacak ondan korkuyorum ya..

Yay yat kardeş geliyor

Ay ablaa alemsiniz... sesli guldum valla! Gece erken uyut kardes getircez de yine (

Evet ben de o aletten alacağım 100 tl civarıymış alet bir de kağıt alıyormuşsun kanını damlatacağın, o da 50 tl falanmış. Canım senin de benim gibi düşünmene sevindim :) kime söylesem bu fikrimi sen delirdin diyor. Sonunda benim gibi düşünen birisi daha

Evet gebelik testi al bi gebelik testi markasida :)
Esime supriz yapicam da sabirla beklemem lazim dahada koyu cikmasi icin :)
ben olsam kan testiyle yapardım ben öyle yaptım izgiö oldukça silikti bakınca zor gördü ama testı verınce ne demek ıstedıgımı anladı zaten aynı şoku yaşadı yanıı :)

ben olsam kan testiyle yapardım ben öyle yaptım izgiö oldukça silikti bakınca zor gördü ama testı verınce ne demek ıstedıgımı anladı zaten aynı şoku yaşadı yanıı :)

Haklisin cnm ama kan icin esim goturmesi lazim hastane 30 dk mesafede + kan verirken bayiliyorum yanimda biri olmasi gerekio

Reactions: iiz
Haklisin cnm ama kan icin esim goturmesi lazim hastane 30 dk mesafede + kan verirken bayiliyorum yanimda biri olmasi gerekio
ben de eşimle beraber kan verdim zaten o ne için verdiğimi anlamadı bile doktor istemişti hormonlar için dedim hatta o ayrıntılı sordu ama anlamıyor erkekler o yüzden yaaa doktor istedi işte dedim. ben yılbaşı gunu hastaneye gıttım hatta 2 hadtane doluydu 3. hastaneyı bulduk düşün ve eşim bugun degıl yarın olsa olmaz mı dedi ben de hayır olmaz dedim . gec kalırım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…