Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Diger atesleri de görseydik daha net birsey soylenebilirdi tek bir atese bakarak bisey soylemek zor ama igne olali baya da olmuş. Varsa çıkması gerekir heralde testlerde. Insallah pozitif sonuc alirsib[/QUOTE]

ya cumartesi ve bugün idrar testi yaptım. bugün cumartesiye göre daha belirgin çıktı aslında. ama yinede soluk bir çizgi. günümde gelmedi gerçi öyle olması normal olabilirde. tek bir değerle anlayamam ama değil mi :)

Canım, ateş değeri ile gebelik anlaşılmaz zaten. Şu ana kadar çatlatma iğnesinin etkisi kalmamıştız bence. Gebelik testini denesene. Bir de 7.74 kan testi sonucun mu? Bence bugün kan testini tekrarlayabilirsin.

Bu ay iğneden dolayı mı ne bilmiyorum ne ateşimi çözebildim nede akıntımı.. Ovu testini 3 gün yaptım hep pozitif zaten 2 gün girdim kafası karışmasın diye :)
Birkaç güne anlaşılacak. Çatlatma iğnesinden 36 saats sonra mesela bende yum toplanıyor. Sende sanki ertesi gübü ovu olmnuş gbi gösterişyor ff ama mantıklı gelmedi bana. En iyisi süreci beklemek.Sen yine de çalışmaları mümkünse aksatma daha.

Canım, ateş değeri ile gebelik anlaşılmaz zaten. Şu ana kadar çatlatma iğnesinin etkisi kalmamıştız bence. Gebelik testini denesene. Bir de 7.74 kan testi sonucun mu? Bence bugün kan testini tekrarlayabilirsin.

cnm ilk 15/02 de test yaptırmıştım çatlatma iğnesinin son zamanıydı. ozaman 2.25 çıkmıştı. sonra iki gün sonra tekrar yaptırdım 7.74 çıktı aslında yükselmiş yani iğnenin etkisi de değil üstelik. Ay valla 3. seferim bu aşılamada buda olmazsa tüp bebek isticem artık. gerçekten yoruldum.

Günaydınnn bir soru da benden :) FF de kesik çizgiyle düz çizginin farkı nedir? Bakıyorum da bazılarında düz kırmızı çizgi var bende kesik kesik çekiyo..
Sadece ateş girince ff kesikli çizgi çekiyor ama ateş yanında akıntı yada ovu testi girince çizgi pekişiyor ve ff çizgiyi düz çizgi yapıyor.

Gün aşırı devam etmeye çalışıyoruz canım her ihtimale karşı ama iğneden sonraki ilk ilişki çok ağrılı oldu sanki o gece çatladı gibi geliyor bana da. Zaten ateş de doğruladı gece 36 ölçmüştüm sabaha 36,8 e çıkmıştı. Yalnız geçen ay klomeni tek toz kullanmama rağmen bütün yan etkilerini görmüştüm bu ay hiç etkilemedi beni nedense.. :) Bu ay bana her şey garip geliyor galiba

İğnenin etkisi kaç gün sürüyormuş ki?

Diger atesleri de görseydik daha net birsey soylenebilirdi tek bir atese bakarak bisey soylemek zor ama igne olali baya da olmuş. Varsa çıkması gerekir heralde testlerde. Insallah pozitif sonuc alirsib

ya cumartesi ve bugün idrar testi yaptım. bugün cumartesiye göre daha belirgin çıktı aslında. ama yinede soluk bir çizgi. günümde gelmedi gerçi öyle olması normal olabilirde. tek bir değerle anlayamam ama değil mi :)[/QUOTE]
Tek bir ateş Değeri ile yorum yapılamaz çizgi koyulaşıyorsa güzel Şeyler oluyor olabilir:)

Cnm senin değerin artmış Ateşle ne uğraşıyorsun Bayağı hamilesin sen:))

Günaydınnn bir soru da benden :) FF de kesik çizgiyle düz çizginin farkı nedir? Bakıyorum da bazılarında düz kırmızı çizgi var bende kesik kesik çekiyo..
Ben ovulasyon testiyle kesinlestirdigim halde bendede suan kesik cizgi var. Atesin sabit kalip 2 3 gun,sonrasinda atesin dusmesi ve ertesi gun ates yukselmesiyle o düştüğü gune kirmizi cizgi cekiyo. Bendede ilk kirmizi cizgi cekti ben ov testimi ekleyince kesik cizgi oldu

İğnenin etkisi kaç gün sürüyormuş ki?

Cnm genelde 8-10 gun arasinda ignenin etkisini yitirdigini soyluyorlar ki dogru bencede.
Tek bir ateş Değeri ile yorum yapılamaz çizgi koyulaşıyorsa güzel Şeyler oluyor olabilir:)
İnsallah oyledir kafayi yicem yoksa. ( yarin test yaptiricam bakalim.
Cnm senin değerin artmış Ateşle ne uğraşıyorsun Bayağı hamilesin sen:))
Ya ben kimyasal genelik olduysa diye korktum acikcasi tutmadi atesim dustu adet olucam diye.

Ateş'e bakma iniş çıkışlar olabilir sen artık betadan takip et

Senin ilerleyen günlerdeki Ateş'in tabloyu değiştirebilir ölçmeye devam

Akıntı varken 13 ten şüpheleniyordu ff o gün de olabilir diye o Yüzden emin değildi kesikli çizgi çekti akıntıları silince opk Yı baz Aldı ve çizgi netleşti

Teşekkür ederim canımm ya sen olmasan hayatta çözemezdim ben ff yi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…