Kızlar günaydın ben bir şey sormak istiyorum.8 şubatta Aşılama yaptırdım.çatlatma iğnesinide 6 sı gece vurundum yani ovulasyon zamanımda 8 i olur en erken. Cuma günkü testte yükselen değerde 7.74 çıkmıştı. bugün dayanamadım ve ateşimi olçtüm. il ölçtüğümde 36.2 çıktı. sonra bir kaç dk sonra bir daha ölçtüm 36.4 çıktı. normal seyri zaten 36.4-36.6 arasında değişiyor ovulasyondan sonra. sizce bu bebek yok manasına mı gelir. yoksa adet olana kadar kesin bir şey olmazmı. kafam çok karışıkkk(
Birkaç güne anlaşılacak. Çatlatma iğnesinden 36 saats sonra mesela bende yum toplanıyor. Sende sanki ertesi gübü ovu olmnuş gbi gösterişyor ff ama mantıklı gelmedi bana. En iyisi süreci beklemek.Sen yine de çalışmaları mümkünse aksatma daha.Bu ay iğneden dolayı mı ne bilmiyorum ne ateşimi çözebildim nede akıntımı.. Ovu testini 3 gün yaptım hep pozitif zaten 2 gün girdim kafası karışmasın diye :)
Canım, ateş değeri ile gebelik anlaşılmaz zaten. Şu ana kadar çatlatma iğnesinin etkisi kalmamıştız bence. Gebelik testini denesene. Bir de 7.74 kan testi sonucun mu? Bence bugün kan testini tekrarlayabilirsin.
Sadece ateş girince ff kesikli çizgi çekiyor ama ateş yanında akıntı yada ovu testi girince çizgi pekişiyor ve ff çizgiyi düz çizgi yapıyor.Günaydınnn bir soru da benden :) FF de kesik çizgiyle düz çizginin farkı nedir? Bakıyorum da bazılarında düz kırmızı çizgi var bende kesik kesik çekiyo..
Birkaç güne anlaşılacak. Çatlatma iğnesinden 36 saats sonra mesela bende yum toplanıyor. Sende sanki ertesi gübü ovu olmnuş gbi gösterişyor ff ama mantıklı gelmedi bana. En iyisi süreci beklemek.Sen yine de çalışmaları mümkünse aksatma daha.
Sadece ateş girince ff kesikli çizgi çekiyor ama ateş yanında akıntı yada ovu testi girince çizgi pekişiyor ve ff çizgiyi düz çizgi yapıyor.
cnm ilk 15/02 de test yaptırmıştım çatlatma iğnesinin son zamanıydı. ozaman 2.25 çıkmıştı. sonra iki gün sonra tekrar yaptırdım 7.74 çıktı aslında yükselmiş yani iğnenin etkisi de değil üstelik. Ay valla 3. seferim bu aşılamada buda olmazsa tüp bebek isticem artık. gerçekten yoruldum.
Diger atesleri de görseydik daha net birsey soylenebilirdi tek bir atese bakarak bisey soylemek zor ama igne olali baya da olmuş. Varsa çıkması gerekir heralde testlerde. Insallah pozitif sonuc alirsib
Cnm senin değerin artmış Ateşle ne uğraşıyorsun Bayağı hamilesin sen:))cnm ilk 15/02 de test yaptırmıştım çatlatma iğnesinin son zamanıydı. ozaman 2.25 çıkmıştı. sonra iki gün sonra tekrar yaptırdım 7.74 çıktı aslında yükselmiş yani iğnenin etkisi de değil üstelik. Ay valla 3. seferim bu aşılamada buda olmazsa tüp bebek isticem artık. gerçekten yoruldum.
Yok kız benim ÇOĞU tablom kesikli:)) 10-12 deki akıntıları ı siler misinAnladım kesik çizgi senden bi cacık olmaz gibi bişeymiş
Ben ovulasyon testiyle kesinlestirdigim halde bendede suan kesik cizgi var. Atesin sabit kalip 2 3 gun,sonrasinda atesin dusmesi ve ertesi gun ates yukselmesiyle o düştüğü gune kirmizi cizgi cekiyo. Bendede ilk kirmizi cizgi cekti ben ov testimi ekleyince kesik cizgi olduGünaydınnn bir soru da benden :) FF de kesik çizgiyle düz çizginin farkı nedir? Bakıyorum da bazılarında düz kırmızı çizgi var bende kesik kesik çekiyo..
Yok kız benim ÇOĞU tablom kesikli:)) 10-12 deki akıntıları ı siler misin
İğnenin etkisi kaç gün sürüyormuş ki?
İnsallah oyledir kafayi yicem yoksa.Tek bir ateş Değeri ile yorum yapılamaz çizgi koyulaşıyorsa güzel Şeyler oluyor olabilir:)
Ya ben kimyasal genelik olduysa diye korktum acikcasi tutmadi atesim dustu adet olucam diye.Cnm senin değerin artmış Ateşle ne uğraşıyorsun Bayağı hamilesin sen:))
Ateş'e bakma iniş çıkışlar olabilir sen artık betadan takip etCnm genelde 8-10 gun arasinda ignenin etkisini yitirdigini soyluyorlar ki dogru bencede.
İnsallah oyledir kafayi yicem yoksa.( yarin test yaptiricam bakalim.
Ya ben kimyasal genelik olduysa diye korktum acikcasi tutmadi atesim dustu adet olucam diye.
Senin ilerleyen günlerdeki Ateş'in tabloyu değiştirebilir ölçmeye devamBen ovulasyon testiyle kesinlestirdigim halde bendede suan kesik cizgi var. Atesin sabit kalip 2 3 gun,sonrasinda atesin dusmesi ve ertesi gun ates yukselmesiyle o düştüğü gune kirmizi cizgi cekiyo. Bendede ilk kirmizi cizgi cekti ben ov testimi ekleyince kesik cizgi oldu
Akıntı varken 13 ten şüpheleniyordu ff o gün de olabilir diye o Yüzden emin değildi kesikli çizgi çekti akıntıları silince opk Yı baz Aldı ve çizgi netleştiDüzeldi çizgi silince
Akıntı varken 13 ten şüpheleniyordu ff o gün de olabilir diye o Yüzden emin değildi kesikli çizgi çekti akıntıları silince opk Yı baz Aldı ve çizgi netleşti
Fazla çözmeden hamile kalırsın inşallah:)Teşekkür ederim canımm ya sen olmasan hayatta çözemezdim ben ff yi :)
Senin ilerleyen günlerdeki Ateş'in tabloyu değiştirebilir ölçmeye devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?