Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de çok güldüm 6 aylık hamile gözüküyorum düzelttim.

İnşallah Rabbim yüzünü güldürsün

Eşin testleri görünce stres yapmış demekki:)
Aynen ymurtlama bitti dedim dun rhatladi bugunde giyindim suslendim sana tatil veriyorum dedi bana yarin tatil ver snn icin hazrlandm fln dedim Allahtan bgnde oldu bundan snra yatarim artik adam kendine geldi ya 1 denemede basardi dunde bgnde. Bende ovdum bugun baya kendine guveni gelsin diye bosuna stres yapmisim diyo :)

Sizce artma varmi daha silikto aksam yaptm

Eklentiler

• 2017-02-19 23.04.55.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 58
  • 2017-02-19 23.04.36.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 60
Geçmiş olsun cnm dikkat et kendine

et
Ay ediyorum canim. Biseyler yapıyorum insallah yarina toparlarim.
Yok canim o tarz bir ilac vermedi sadece folik asit iciyorum. Ama bol bol portakal mandlina yiyorum. Bol su da ictim bugun. Bakalim yarin neler olcak. Insallah senin belirtiler de hayra alamettir.

Veson bak sağdaki menüde pregnancy traker diye bi yer var ordan bu ekran çıkıo kk 8 ekim diyo ff 7 ekim ama bebek geriden geliyo büyük ihtimal yumurtlamam geç çünkü onuda 5 hafta gösterio
Canim doktorlar yumurtlama tarihinden 14 gun onceyi hesaba katiyor.. ona gore son adet tarihi giriyosun..

Ben çörek otuna yüklendim ağzım zehir gibi oldu gidene kadar yiyim ben belki öne çeker ovuyu adamın müsait olduğu tarihi ayarlayamıyorum bari yumurtanın tarihi öne gelse.

Ben konuyu uzuuunca bir süredir eşime açmıyorum kızlar malum , bugün benimki tüp bebek planları yapmış sevindim, mutlu oldum. Demek gerçekten benim ilgiyi azaltmam lazım onun konuyla ilgilenmesi için

Gerçi araya yurtdışında olan bir eğitimin sınav zamanını falan sıkıştırdı yine de neyse sadece o sınavdan da bahsedebilirdi, tüp bebekten de bir tutam bahsetti

hamılelık testı mı o. evet pembe bellı belırsız var zaten sen gözünle daha net görürsün eger göruyorsan neden bekleyesın bırden fazla testte cıktıysa gıt kan ver 1 hafta bekleek cok fazla

Evet gebelik testi al bi gebelik testi markasida :)
Esime supriz yapicam da sabirla beklemem lazim dahada koyu cikmasi icin :)

Reactions: iiz
Testler iyice silindi ise Bugün çatlayabilir.bugün dinlenin Yarınki Ateş'e göre hareket edersin

Günaydınnn bir soru da benden :) FF de kesik çizgiyle düz çizginin farkı nedir? Bakıyorum da bazılarında düz kırmızı çizgi var bende kesik kesik çekiyo..

Günaydınnn bir soru da benden :) FF de kesik çizgiyle düz çizginin farkı nedir? Bakıyorum da bazılarında düz kırmızı çizgi var bende kesik kesik çekiyo..
Kesik çizgi muhtemel ovu tarihi, düz çizgi kesin ovu tarihi canım. özellikle akıntı bilgisi ve sanırım pozitif ovulasyon düz çizgi yapar. bu bilgiler yoksa kesikşi çizgi kalır. ovulasyon testine sanırım dedim, ondan tam emin olamadım.
sana da günaydınnnnn

Bu ay iğneden dolayı mı ne bilmiyorum ne ateşimi çözebildim nede akıntımı.. Ovu testini 3 gün yaptım hep pozitif zaten 2 gün girdim kafası karışmasın diye :)

Kızlar günaydın ben bir şey sormak istiyorum.8 şubatta Aşılama yaptırdım.çatlatma iğnesinide 6 sı gece vurundum yani ovulasyon zamanımda 8 i olur en erken. Cuma günkü testte yükselen değerde 7.74 çıkmıştı. bugün dayanamadım ve ateşimi olçtüm. il ölçtüğümde 36.2 çıktı. sonra bir kaç dk sonra bir daha ölçtüm 36.4 çıktı. normal seyri zaten 36.4-36.6 arasında değişiyor ovulasyondan sonra. sizce bu bebek yok manasına mı gelir. yoksa adet olana kadar kesin bir şey olmazmı. kafam çok karışıkkk (

Ne kadar cok bilgi girersen cizgi düz olur akinti ovulasyon testi ates hepsi bitbirini desteklerse ovulasyondan emin olup keskin cizgi çeker ama sadece ateşe bakarak cekerse kesik olur.

Diger atesleri de görseydik daha net birsey soylenebilirdi tek bir atese bakarak bisey soylemek zor ama igne olali baya da olmuş. Varsa çıkması gerekir heralde testlerde. Insallah pozitif sonuc alirsib

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…