Ben de çok güldüm 6 aylık hamile gözüküyorum düzelttim.Offf... bugün kramplar vardi. Alsam ustu de boyle ader hissi yaasadim, gerildim. Dualar okudum, sakinledim, o his de su an gitti bemce. Vallahi kuzum bir anim bir animi turmuyor.Veson sen de sormussun sagolasin. Progesteron zaten depresif yapiyor oldu bitti beni. Cuma ve cumartesi cok iyi bir psikolojide degildim. Bir de kafayi neden aksam ustu sadece rahmimde kramp falan oluyor diye taktim, bugun ogleden once basladi. Sonra baska.seye taktim
Deli gibiyim. 22sinde test ama twst korkum tavan. Evde idrar var ama cesaret edemem. Esimin de dgunu yavvv. Hayir mi ser mi artik ben de bilemedim. Gecen yil benim dgunumden iki gun once negatifi aldik. Ondan onceki yil yilbasi oncesi. Birinde bayram oncesi. Boyle gunlere denk gelip uzulduk cok. Simdi de esimin dgunune denk geldi yao da ayri bir dert oldu bana. Tabi pozitif olursa dugun bayram. Ama iste insan korkuyor. Adam zaten cok uzuluyor cocugumuz olmadi diye. Bir de boyle denk geldi...yani istesek ayarlayamayiz. Annem.bende de biraz kafa dagitiyorum. O da cok yaşli. En azindan dert ortagim. Ayy var ya bir sordunuz bin yazdim resmen. Dolmuşum ben demek.
C vitamini yogin olan gidalar tuket canim. Bir de bol su. Prenatal vitamin deniyor, oyle bir sey tuketiyor musum? Mesela bana dr her tup bebekte embriyo tutunursa.anne vucudu hazirnolsun diye elevit veriyor. Onlar da toparliyor vucudu. Birinde ben de grip gibi oldum. Tup bebek tedavisi sisinda ictim, evde oyle destek vitamin yoktu diye, epey iyi gelmisti.
vallahi sen FFden iyi bilemezsin.
Ahhh... hic yapmasam... ben boyle uyusam. Dr kan alsa baksa. Uyansam... o, teste gitme, bekleme, sonucu okuma.kismi olmasa... kalbim yerinden firliyor yani. O kadar kotu oluyorum. Panik ataga yakin bir durum yasiyorum galiba :/
Aynen ymurtlama bitti dedim dun rhatladi bugunde giyindim suslendim sana tatil veriyorum dedi bana yarin tatil ver snn icin hazrlandm fln dedim Allahtan bgnde oldu bundan snra yatarim artikEşin testleri görünce stres yapmış demekki:)
Ay ediyorum canim. Biseyler yapıyorum insallah yarina toparlarim.Geçmiş olsun cnm dikkat et kendine
et
Yok canim o tarz bir ilac vermedi sadece folik asit iciyorum. Ama bol bol portakal mandlina yiyorum. Bol su da ictim bugun. Bakalim yarin neler olcak. Insallah senin belirtiler de hayra alamettir.Offf... bugün kramplar vardi. Alsam ustu de boyle ader hissi yaasadim, gerildim. Dualar okudum, sakinledim, o his de su an gitti bemce. Vallahi kuzum bir anim bir animi turmuyor.Veson sen de sormussun sagolasin. Progesteron zaten depresif yapiyor oldu bitti beni. Cuma ve cumartesi cok iyi bir psikolojide degildim. Bir de kafayi neden aksam ustu sadece rahmimde kramp falan oluyor diye taktim, bugun ogleden once basladi. Sonra baska.seye taktim
Deli gibiyim. 22sinde test ama twst korkum tavan. Evde idrar var ama cesaret edemem. Esimin de dgunu yavvv. Hayir mi ser mi artik ben de bilemedim. Gecen yil benim dgunumden iki gun once negatifi aldik. Ondan onceki yil yilbasi oncesi. Birinde bayram oncesi. Boyle gunlere denk gelip uzulduk cok. Simdi de esimin dgunune denk geldi yao da ayri bir dert oldu bana. Tabi pozitif olursa dugun bayram. Ama iste insan korkuyor. Adam zaten cok uzuluyor cocugumuz olmadi diye. Bir de boyle denk geldi...yani istesek ayarlayamayiz. Annem.bende de biraz kafa dagitiyorum. O da cok yaşli. En azindan dert ortagim. Ayy var ya bir sordunuz bin yazdim resmen. Dolmuşum ben demek.
C vitamini yogin olan gidalar tuket canim. Bir de bol su. Prenatal vitamin deniyor, oyle bir sey tuketiyor musum? Mesela bana dr her tup bebekte embriyo tutunursa.anne vucudu hazirnolsun diye elevit veriyor. Onlar da toparliyor vucudu. Birinde ben de grip gibi oldum. Tup bebek tedavisi sisinda ictim, evde oyle destek vitamin yoktu diye, epey iyi gelmisti.
vallahi sen FFden iyi bilemezsin.
Ahhh... hic yapmasam... ben boyle uyusam. Dr kan alsa baksa. Uyansam... o, teste gitme, bekleme, sonucu okuma.kismi olmasa... kalbim yerinden firliyor yani. O kadar kotu oluyorum. Panik ataga yakin bir durum yasiyorum galiba :/
Canim doktorlar yumurtlama tarihinden 14 gun onceyi hesaba katiyor.. ona gore son adet tarihi giriyosun..Veson bak sağdaki menüde pregnancy traker diye bi yer var ordan bu ekran çıkıo kk 8 ekim diyo ff 7 ekim ama bebek geriden geliyo büyük ihtimal yumurtlamam geç çünkü onuda 5 hafta gösterio
10 Kasım doğum tarihi mi diyor ff onu nerde görüyorsun?
hamılelık testı mı o. evet pembe bellı belırsız var zaten sen gözünle daha net görürsün eger göruyorsan neden bekleyesın bırden fazla testte cıktıysa gıt kan ver 1 hafta bekleek cok fazlaKiz daha pembe ama nedense fotoda cikmiyor bekliycem 1 hafta disimi sikip :)
bende oyle bır hasta psikolojısı.... gecse 12 hafta yaaaValla bi tane yedim kesti oyle uzandim yerler süpürülecek. Dun esim supurdu ama begenmedim. Kendimi depresyonda gibi hissediyorum perdeleri kapattim pijamalarla yatiyorum. Film mi izlesem...
sanki o 16. hafta hiççç gelmeyecek gıbıııAh canım o nazarı ben kaç kere ettim kendime iki gün iyi oldum oh geçti derken yine yokladı tam anlamıyla 16 dan sonra geçti çok şükür
hamılelık testı mı o. evet pembe bellı belırsız var zaten sen gözünle daha net görürsün eger göruyorsan neden bekleyesın bırden fazla testte cıktıysa gıt kan ver 1 hafta bekleek cok fazla
Testler iyice silindi ise Bugün çatlayabilir.bugün dinlenin Yarınki Ateş'e göre hareket edersinAtesim kirmizi cizginin altinda. Nsl yorumlamaliyim?
Tamam cok sagol :)Testler iyice silindi ise Bugün çatlayabilir.bugün dinlenin Yarınki Ateş'e göre hareket edersin
Testler iyice silindi ise Bugün çatlayabilir.bugün dinlenin Yarınki Ateş'e göre hareket edersin
Kesik çizgi muhtemel ovu tarihi, düz çizgi kesin ovu tarihi canım. özellikle akıntı bilgisi ve sanırım pozitif ovulasyon düz çizgi yapar. bu bilgiler yoksa kesikşi çizgi kalır. ovulasyon testine sanırım dedim, ondan tam emin olamadım.Günaydınnn bir soru da benden :) FF de kesik çizgiyle düz çizginin farkı nedir? Bakıyorum da bazılarında düz kırmızı çizgi var bende kesik kesik çekiyo..
Kesik çizgi muhtemel ovu tarihi, düz çizgi kesin ovu tarihi canım. özellikle akıntı bilgisi ve sanırım pozitif ovulasyon düz çizgi yapar. bu bilgiler yoksa kesikşi çizgi kalır. ovulasyon testine sanırım dedim, ondan tam emin olamadım.
sana da günaydınnnnn
Ne kadar cok bilgi girersen cizgi düz olur akinti ovulasyon testi ates hepsi bitbirini desteklerse ovulasyondan emin olup keskin cizgi çeker ama sadece ateşe bakarak cekerse kesik olur.Günaydınnn bir soru da benden :) FF de kesik çizgiyle düz çizginin farkı nedir? Bakıyorum da bazılarında düz kırmızı çizgi var bende kesik kesik çekiyo..
Diger atesleri de görseydik daha net birsey soylenebilirdi tek bir atese bakarak bisey soylemek zor ama igne olali baya da olmuş. Varsa çıkması gerekir heralde testlerde. Insallah pozitif sonuc alirsibKızlar günaydın ben bir şey sormak istiyorum.8 şubatta Aşılama yaptırdım.çatlatma iğnesinide 6 sı gece vurundum yani ovulasyon zamanımda 8 i olur en erken. Cuma günkü testte yükselen değerde 7.74 çıkmıştı. bugün dayanamadım ve ateşimi olçtüm. il ölçtüğümde 36.2 çıktı. sonra bir kaç dk sonra bir daha ölçtüm 36.4 çıktı. normal seyri zaten 36.4-36.6 arasında değişiyor ovulasyondan sonra. sizce bu bebek yok manasına mı gelir. yoksa adet olana kadar kesin bir şey olmazmı. kafam çok karışıkkk(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?