ben de eşimle beraber kan verdim zaten o ne için verdiğimi anlamadı bile doktor istemişti hormonlar için dedim hatta o ayrıntılı sordu ama anlamıyor erkekler o yüzden yaaa doktor istedi işte dedim. ben yılbaşı gunu hastaneye gıttım hatta 2 hadtane doluydu 3. hastaneyı bulduk düşün ve eşim bugun degıl yarın olsa olmaz mı dedi ben de hayır olmaz dedim . gec kalırım dedim
B BenanAsiye ile aynı fikirdeyim ikili test konusunda. Şeker yüklemesi de yaptırmak istemiyorum. Onca Canan Karatay kitabı okuduktan sonra gereksiz buluyorum. Şeker ve şekerli yiyecek içeceklerden uzak duruyorum. Zaten şeker yüklemesi sonucu şekeri olduğu söylenen kişilere de bu tarz diyetler veriliyor. Bir de başka yollardan da anlaşılabiliyormuş, çok gerekirse mesela çok kilo almaya başlarsam alternatif yolları deneyeceğim.
evet canım zaten mınık oynamaların önemi yokya ben mesela bazen 6da filan uyanip lavaboya gidip tekrar yatiyorum 7bucukta uyanip ates olcutugumde cok da yanlış bi sonuc vermiyor.
bence bu geceyı atladıgınız ıyı olmuş yarını kaçırma .. zaten ovuyu değerlendirmişsin bence yarını da kaçırma sonra da orda bırak bliyorsun ovu sonrası da fazla zorlamamk lazım koşulları tam döllenme zamanı çunku .. ustelık bu ay şansın diğer aylardan daha fazla .. hadi inşallah canım .Saat gece yarısı oldu hala uyuyacak. Zaten bugün gitti. Yarın hak kerim
Iyi yapmissiniz sanirim gebesiniz allah tamamini erdirsin egerki sabah cikarsa bende kontrole gidelim diycem agrim oluo felan derim bir sekilde kandiririm :)
Mümkünse bugünü de değerlendirMoralm bzuldu ya 2 gndur 35.9 niye boyle bu
Insallah frsatm olursa yapmaya calisirimMümkünse bugünü de değerlendir
Buda dunku testimMümkünse bugünü de değerlendir
Ateş yükselmeden yumurtlama olmuş diyemeyizInsallah frsatm olursa yapmaya calisirimbelkide ymurtlamadim o yuzden ates boyle oldu yada duzgn ymrta olmamistr belki. Belkide yeni olcaktir. Dur bakalm bgn olursa ins bundan sonrasina bakarm
iyice silinmiş umarım yarın ateş yükselirBuda dunku testim
Canım benim şuan bile göbeğin biraz altında ama göbeğin yoksa karnında kasktan gelen bi sertlik olmaya başlamıştır benim de resmenn günde karnım çıktı kilo almaya da başladım 1 kilo aldım
Insallah yaa... gunler cabuk gecsin istiyorum meragimdan.. bu arada insallah sende kisa zamanda hamis kalirsin takip ediyorm herkesin ates degerlerini :)Ateş yükselmeden yumurtlama olmuş diyemeyiz
iyice silinmiş umarım yarın ateş yükselir
Alemsiniz yaaa... Canan hocayi cocuklar uzayki gibi yapip bugun akilli tahtada duvar kagidi yapmislardi akkima o geldi
Ana var ya yeni sakinlestim.
Leyla koooooş ikinci yumurta geliyirrr
kızı bu aksam bana ver leylos nolcak
Yok canim o ilaci defakarca kullandim boyle bir etkisi yok. Nirmalde gelmez mi senden? Yeterli su icmek de artirir iyi gekir yani.
cnm bende hiç sancı kramp gibi durumlar yok o yüzden normal mi değil mi yorum yapamıyorum.ama kramp bazı arkadaşlardan duymuştum, oluyormuş.günaydın kızlarakşam yemek yiyip uyuyorum size arada bakıyorum ama cvp yazamıyorum midemde arada coşuo inşallah abartmaz bide ben çok deli yatarım normalde gece yan yatıyorum sırt üstü ya da yüzüstü yatınca kasıklarıma sancı vuruo gece dönüyorum sancıyla uyanıyorum normal mi acaba ya passionete Elcanki ve diğer kızlar gün içince zorlayıcı bi hareket yapmazsam sıkıntı yok ama bi yere uzanıp ya da ayakta çok kalınca kramp gibi oluo
ben bilmiyorum bunları? şeker yüklemesi yaptırmamak için mi? hiç tatlıyla aram yok, şekeri de sevmem, yükleme falan istemiyorum ben deEvet ben de o aletten alacağım 100 tl civarıymış alet bir de kağıt alıyormuşsun kanını damlatacağın, o da 50 tl falanmış. Canım senin de benim gibi düşünmene sevindim :) kime söylesem bu fikrimi sen delirdin diyor. Sonunda benim gibi düşünen birisi daha
evet cnm benimde öyleydi çok tuhaf bir ateş çıkmıyordu, yanlış bir sonuç vermiyordu.ya ben mesela bazen 6da filan uyanip lavaboya gidip tekrar yatiyorum 7bucukta uyanip ates olcutugumde cok da yanlış bi sonuc vermiyor.
günaydın kızlarakşam yemek yiyip uyuyorum size arada bakıyorum ama cvp yazamıyorum midemde arada coşuo inşallah abartmaz bide ben çok deli yatarım normalde gece yan yatıyorum sırt üstü ya da yüzüstü yatınca kasıklarıma sancı vuruo gece dönüyorum sancıyla uyanıyorum normal mi acaba ya passionete Elcanki ve diğer kızlar gün içince zorlayıcı bi hareket yapmazsam sıkıntı yok ama bi yere uzanıp ya da ayakta çok kalınca kramp gibi oluo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?