Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Iyi yapmissiniz sanirim gebesiniz allah tamamini erdirsin egerki sabah cikarsa bende kontrole gidelim diycem agrim oluo felan derim bir sekilde kandiririm :)

Reactions: iiz

B BenanAsiye canım hangi testler bebeğin ölümüne sebep olur ? Allah Allah bu nereden çıktı testleri anneden kan alarak idrar alarak yapmıyorlar mı ben mi yanlış biliyorum ! sanırım bu testler zorunlu değil seçenek ,ayrıca sadece down sendromuna bakmıyorlar her şeyine bakıyorlar ve sağlık sorunu varsa da tedaviler var anne karnında bebekleri ameliyat bile edebiliyorlar.

kızlar bir şey diyeceğim

ben 10. haftada doktora gittiğimde bebek tam olarak göbeğimin iki parmak altındaydı tam göbeğime çıkmıştı yani .....karnımda çıktı bile. bu kadar çabuk göbeğe çıkar mı bebek ben çokkk şaşırdım hala aşşagıda sanıyordum

elmol Melissa81 ve diğer kızlar siz daha iyi bilirsiniz

Saat gece yarısı oldu hala uyuyacak. Zaten bugün gitti. Yarın hak kerim
bence bu geceyı atladıgınız ıyı olmuş yarını kaçırma .. zaten ovuyu değerlendirmişsin bence yarını da kaçırma sonra da orda bırak bliyorsun ovu sonrası da fazla zorlamamk lazım koşulları tam döllenme zamanı çunku .. ustelık bu ay şansın diğer aylardan daha fazla .. hadi inşallah canım .

günaydın kızlar akşam yemek yiyip uyuyorum size arada bakıyorum ama cvp yazamıyorum midemde arada coşuo inşallah abartmaz bide ben çok deli yatarım normalde gece yan yatıyorum sırt üstü ya da yüzüstü yatınca kasıklarıma sancı vuruo gece dönüyorum sancıyla uyanıyorum normal mi acaba ya passionete Elcanki ve diğer kızlar gün içince zorlayıcı bi hareket yapmazsam sıkıntı yok ama bi yere uzanıp ya da ayakta çok kalınca kramp gibi oluo

Canım benim şuan bile göbeğin biraz altında ama göbeğin yoksa karnında kasktan gelen bi sertlik olmaya başlamıştır benim de resmenn günde karnım çıktı kilo almaya da başladım 1 kilo aldım

Normalde geliyor canim ama bu baya bi oldu ondan merak ettim ilacla ilgilidir diye dusundum belki yumurtaliga etki ediyordur ondandir

cnm bende hiç sancı kramp gibi durumlar yok o yüzden normal mi değil mi yorum yapamıyorum.ama kramp bazı arkadaşlardan duymuştum, oluyormuş.
bizde bu zamana kadar çok çok bulantı olmadı ama bu sabah baya fena oldum, yoksa 9. hafta da yeni mi başlıyor diye korkmadım değil

ben bilmiyorum bunları? şeker yüklemesi yaptırmamak için mi? hiç tatlıyla aram yok, şekeri de sevmem, yükleme falan istemiyorum ben de

Canim benim ilk zamanlar cok agrim oluyordu kramplar hatta dönemiyordum. Gece uyurken dönsem bile agridan uyaniyordum. Ama sonra agrilar kesildi. Benim kist de var buyuktu baya ilk kese gorundugunde 79 mmdi. Sonra 1 haftada 65mme düştü. Suan durum ne bilmiyorum. Ama yatarken yuzustu yatardim artik yatamiyorum göğsüm falan aciyor. Normaldir canim merak etme. Sola yatmak iyiymis basarabiliyorsan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…