yok cnmFreeSoull senin bugün test günün müüüü?
yok cnm
test korkum var benim yaa... test günüm yarın. Transfer gününe göre hesaplıyorlar. ne yapacam bilmiyorum. Bazen gününde yaptıramadığım oldu.
Amin gülüm Allah razı olsun kuzum...senin bulantın geçtimi?nasılsın?bebiş nasıl?kontrol ne zaman?bence bu geceyı atladıgınız ıyı olmuş yarını kaçırma .. zaten ovuyu değerlendirmişsin bence yarını da kaçırma sonra da orda bırak bliyorsun ovu sonrası da fazla zorlamamk lazım koşulları tam döllenme zamanı çunku .. ustelık bu ay şansın diğer aylardan daha fazla .. hadi inşallah canım .
Canim benimde gobegin hemen altindaydi onlari kafana takma bebis icin onemli olan rahimin dogru yerine tutunmus olmasi.zaten dr gorup soylerdi uygun yerde degil diye.sonraki gidislerde biri asagi biri yukari yerlesimli oldu.Allahin izniyle buyuyorlar canim sen endise etme.
Tatlim bebisin buyuyor oralar geriliyor gobek ustu yatmak yasak simdi hafif yan destegi yap sirt ustu yatiliyor ilk donem.zaten 13_14ten sonra direk sol yana yatmak oneriliyor kan akisinin duzgun olmasi icin.bulantilarinmi basladi canim.aksam yatarken yiyorsan meyve gibi birseyler ye canim.günaydın kızlarakşam yemek yiyip uyuyorum size arada bakıyorum ama cvp yazamıyorum midemde arada coşuo inşallah abartmaz bide ben çok deli yatarım normalde gece yan yatıyorum sırt üstü ya da yüzüstü yatınca kasıklarıma sancı vuruo gece dönüyorum sancıyla uyanıyorum normal mi acaba ya @passionete @Elcanki ve diğer kızlar gün içince zorlayıcı bi hareket yapmazsam sıkıntı yok ama bi yere uzanıp ya da ayakta çok kalınca kramp gibi oluo
TaTlim sen nasilsin rahatladinmi biraz bulantilar gecmistir umarim prensesin nasil hissediyormusun? Ben ikiliden sonra baska test yaptirmadim detaylina az kalmis :))Canım benim şuan bile göbeğin biraz altında ama göbeğin yoksa karnında kasktan gelen bi sertlik olmaya başlamıştır benim de resmenn günde karnım çıktı kilo almaya da başladım 1 kilo aldım
Sağol cnm bakalım bu ay bizi neler bekliyor:)sen de iyisindir inşallahKızlar selammmnasılsınız? Aile ziyaretine çıkmıştık uzun bir tatil oldu güzelde oldu.:)
FreeSoull test tarihin yaklaşmış. Senin için çok dua ediyorum, ne zaman test yaptıracaksın?
Veson LeYLa_21 tablodaki yeni yerleriniz hayırlı olsun size Uğur getirsin:) Bu ay bebişleriniz sizinle olsun inşallah.
Ateş ölçmeyi bırakanlar var sanırım inşallah sürprizlerle dönersiniz.
Hamiş arkadaşlar umarım herşey yolundadır. Benim kontrole 2 hafta var, eve geldim zaman geçmiyor yine
yok cnm
test korkum var benim yaa... test günüm yarın. Transfer gününe göre hesaplıyorlar. ne yapacam bilmiyorum. Bazen gününde yaptıramadığım oldu.
Cnm senin ateş de Bayağı düşmüş bugün bir çalışma kondur istersen ne olur ne olmazpeki sen ne hissediyosun? sinir dışında bi farklılık var mı :)
Sağol cnm bakalım bu ay bizi neler bekliyor:)sen de iyisindir inşallah
Amin canım sağolasın kuzum...duanı eksik etme denizcim...sende bebişinde iyisindir inşallah tatlım?Kızlar selammmnasılsınız? Aile ziyaretine çıkmıştık uzun bir tatil oldu güzelde oldu.:)
FreeSoull test tarihin yaklaşmış. Senin için çok dua ediyorum, ne zaman test yaptıracaksın?
Veson LeYLa_21 tablodaki yeni yerleriniz hayırlı olsun size Uğur getirsin:) Bu ay bebişleriniz sizinle olsun inşallah.
Hamiş arkadaşlar umarım herşey yolundadır. Benim kontrole 2 hafta var, eve geldim zaman geçmiyor yine
Cnm senin ateş de Bayağı düşmüş bugün bir çalışma kondur istersen ne olur ne olmaz
Ayy canım iyiyim çok şükür yemek yemeye başladım durdurabilene aşk olsun premses iyidir inşallah tam anlamıyla hissediyorum diyemem çok saniyelik ayirtediyorum ama pirr diye bişey geçiyo gibi :) bu ara isim yoğun yoruluyorum çok fazla bi hafta izin kullanmayı düşünüyorum doğum sonrasına bırakacaktım ama zor görünüyor sen nasılsın ikizler nasıl ? Ben de ikili sonrası sadece ayrıntılı istedim 9 marta gün sayıyorumTaTlim sen nasilsin rahatladinmi biraz bulantilar gecmistir umarim prensesin nasil hissediyormusun? Ben ikiliden sonra baska test yaptirmadim detaylina az kalmis :))
Çook karışık duygular içindeyim. Ben de bilmiuorum yaaaa progesteron zaten regl ve gebekik belirtisine neden oluyor. Mesela şimdi nobetçiyim regl sancısı gibi oldum ve bir sandalyeye oturdum. Değişiyor. Uyku ve sersemlik var o da ilaç etkileri arasinda. Ama içimi dolu hissediyorum. Öncesinde de bu hisse kapıldım. Insallah rabbim bana beni yanıltacak bir his vermez diyorum ve yine aynı noktaya varıyorum: Bilmiyorum.peki sen ne hissediyosun? sinir dışında bi farklılık var mı :)
Kızlar selammmnasılsınız? Aile ziyaretine çıkmıştık uzun bir tatil oldu güzelde oldu.:)
Insallah cnmBende önceden idrar testi yapmama ragmen kan verdiğimde kalbim ağzımdaydı. İkinci kanda yine aynı eşim kızdı artık neyin heyacanını yaşıyorsun hala diye. Bu stresler bitmiyor ki hiç. İnşallah yarın güzel bir sonuçla gelirsin canım.
Daha Çalışmalara başlamadık bugün yarın başlarım:) dün smear verdim sonuç15-20 güne çıkar idrar Kültür'ünü de Mart'ın 4ü gibi vermeyi düşünüyorum.su içtiğim sürece idrarda koku yok ama ihmal edeyim koku oluyorÇok şükür canım iyiyim. Annemleri gördüm daha iyi oldum:) senin enfeksiyon ne oldu geçtimi tamamen. Bu ay rahatmısın ilişkide?
Amin canım sağolasın kuzum...duanı eksik etme denizcim...sende bebişinde iyisindir inşallah tatlım?
Senin gibi merakla bekliyoruz sonucunu Rabbim bu sefer yüzünü güldürsün inşallahÇook karışık duygular içindeyim. Ben de bilmiuorum yaaaa progesteron zaten regl ve gebekik belirtisine neden oluyor. Mesela şimdi nobetçiyim regl sancısı gibi oldum ve bir sandalyeye oturdum. Değişiyor. Uyku ve sersemlik var o da ilaç etkileri arasinda. Ama içimi dolu hissediyorum. Öncesinde de bu hisse kapıldım. Insallah rabbim bana beni yanıltacak bir his vermez diyorum ve yine aynı noktaya varıyorum: Bilmiyorum.
ay valla deli gibiyiiim
Canım çokkk sağol allah senden razı olsun. Sağlık sıhhat versi sana da yavruya da. Yakın valla. Krndimi ikna ediyorum. Git yaein ver, geciktirme. Sade sen degilsin diyorum. Kocam da nerakta. Bit de bu sefer daha cok kisi biliyor. Kardesler gorumceler ama. Bir de is arkadaslarimdan bolum arkadaslarim. Destege ihtiyac duyunca paylastil tabi. Is yerinde arkadaalarin bana yardimi gerekiyordu. Transferim ctesiye gelince pazartesi ise geldim. Ctesi oazar yattim ve gelip en azindan gonlumu eylediler sagolaunlar. Gerci ben 5 gunluk yemek yapmistim ne olur ne olmaz diye. Simdi onlar da merakla bekliyor. Insallah hepimizin yuzu guler vallahi.
Insallah cnmay evet haklisin. Daha coook test var. Bir de ben ileri yas anneyim. Tammmm... hayilrisi olsun. Saglikla olsun da ne yapalim. Gerile gerile yaptiracaz o testleri.
Tatlim bebisin buyuyor oralar geriliyor gobek ustu yatmak yasak simdi hafif yan destegi yap sirt ustu yatiliyor ilk donem.zaten 13_14ten sonra direk sol yana yatmak oneriliyor kan akisinin duzgun olmasi icin.bulantilarinmi basladi canim.aksam yatarken yiyorsan meyve gibi birseyler ye canim.
Çook karışık duygular içindeyim. Ben de bilmiuorum yaaaa progesteron zaten regl ve gebekik belirtisine neden oluyor. Mesela şimdi nobetçiyim regl sancısı gibi oldum ve bir sandalyeye oturdum. Değişiyor. Uyku ve sersemlik var o da ilaç etkileri arasinda. Ama içimi dolu hissediyorum. Öncesinde de bu hisse kapıldım. Insallah rabbim bana beni yanıltacak bir his vermez diyorum ve yine aynı noktaya varıyorum: Bilmiyorum.
ay valla deli gibiyiiim
Canım çokkk sağol allah senden razı olsun. Sağlık sıhhat versi sana da yavruya da. Yakın valla. Krndimi ikna ediyorum. Git yaein ver, geciktirme. Sade sen degilsin diyorum. Kocam da nerakta. Bit de bu sefer daha cok kisi biliyor. Kardesler gorumceler ama. Bir de is arkadaslarimdan bolum arkadaslarim. Destege ihtiyac duyunca paylastil tabi. Is yerinde arkadaalarin bana yardimi gerekiyordu. Transferim ctesiye gelince pazartesi ise geldim. Ctesi oazar yattim ve gelip en azindan gonlumu eylediler sagolaunlar. Gerci ben 5 gunluk yemek yapmistim ne olur ne olmaz diye. Simdi onlar da merakla bekliyor. Insallah hepimizin yuzu guler vallahi.
Insallah cnmay evet haklisin. Daha coook test var. Bir de ben ileri yas anneyim. Tammmm... hayilrisi olsun. Saglikla olsun da ne yapalim. Gerile gerile yaptiracaz o testleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?