Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Smear sonucu ne kadar geç çıkıyor ole. Su çok önemli ya ben çok fazla içiyorum bazen diyorum Sudan zehirlencem:))) bır de ıntim temizleme jellerinden kullanıyormusun ben bir kere mantar olmuştum evlenmeden önce o zaman tavsiye etmişti doktor halada kullanırım. Onlarında faydası var bence.

Benimde oluyor sırt üstü Yattığımda gerindiğimde falan, sola yatmaya çalışıyorum bu sefer kolum uyuşuyor. Hamilelik Daha ilerlediğinde nasıl yapıcaz bilmiyorum.

Kızlar nasılsınız ben adet oldum gece bi kaç gündür gögüslerim çok hassastı dokunamıyordum hep acaba mı dedim ama yine olmadı bir gün ben de hamile olacakmıyom acaba ya çok gerildim yine hüZün çöktü bugün dokunsalar ağlayacam bu gece. rüyamda Veson bide LeYLa_21 gördüm vesonun kaynanası da vardı hatta hep birlikte çay içip çekirdek yiyorduk çok gerçekçiydi hatta leylaya hiç tahmin ettiğim gibi diilsin başka hayal ediyodum seni diyodum hayır olsun inşallah belimden kontrole gittim 7 tane iğne yazdı doktor inşallah fayda eder bida da olmaz inşallah ya

Geçmiş olsun canım. Bel fıtığımı var? İğne ne için? Rüyan hayırlara çıksın belki hep beraber aynı ayda hamile kalacaksınız güzel yoralım güzel seyler olsun..

Geçmiş olsun canım bir an önce fayda etsin inşallah.. Bende her regl başlangıcı aynı şeyleri yaşıyorum sanki hamile kalamama sebebimmiş gibi herkesi fırçalıyorum sinir basıyor sonra bi iki güne düzeliyorum. Allah'ım duysun sesimizi en kısa zamanda inşallah..

Iyıyız canım çok sağol. Dualarım sizinle, dört gözle bekliyorum güzel haberlerinizi :)
Amin canım inşallah.. Sağolasın kuzum
Geçmiş olsun canım. Tabiki hamile kalacaksın. Inancımızı asla yitirmemeliyiz. Kendini yıpratma lütfen. Rüyanıda Rabbim hayra çıkarsın kuzum.. Güzel bir rüya.. Ben çay tiryakisiyim Rüyana o yüzden girmişimdir

Veson benim suan grip olmam atesimde etkili midir? 3 gundur gribim gecen ayda bu donemde grip olmustum. Bu ay ek olarak gozumde sisti. Kirginliktan yataktan cikamiyorum 2 gundurde erken uyuyorum normale gore. Acaba hastaliktan mi boyle oldu ki

Ben bir haftadır çekiyorum hatta iğneyi vurulduğumda raporluydum :) İnşallah griptendir yoksa çok sinir bozucu benim ateşimde

Ben bir haftadır çekiyorum hatta iğneyi vurulduğumda raporluydum :) İnşallah griptendir yoksa çok sinir bozucu benim ateşimde
Kiz valla googleda aramadigim sey kalmadi :) aksam oluyo alev alev yaniyorum ciplak yatasim geliyo bunaliyorum sabah ates olcuyorum tik yok.. tylol fln iciyorum iyilesiym diye ama bakalm grip gecince nsl olcak. Bide baya sakarlastim bacagmi kafami saga sola vuruyorum curudu heryerm gozumun sisligi indi Allah tan goren koca dovuyo sancak insallah su atesim duzelirde rhatlarim. Bgnu de degerlendiriyim diyodum ama kolumu kaldiramiyorum valla. Hamis kalsam bdha dusunmicem ilski fln

Ben sonuna kadar doğa li savunuyorum . En iyisi etrafla kendin gibi dusujnmeyenlerke konusmamamk. Yaa evt varmış o zaman gelsin diyip geçmek....
Buradan paslaşiriz ınş

Geçmiş olsun canım. Bel fıtığımı var? İğne ne için? Rüyan hayırlara çıksın belki hep beraber aynı ayda hamile kalacaksınız güzel yoralım güzel seyler olsun..
Saol canım evet bel fıtığı var inşallah canım ay inşallah desiğin gibi olur hepimin aynı zamanlarda hamile oluruz inşallah

Saol canım ilk gün çok zor oluyor umutsuzluk kaplıyor insanı

Senin gibi merakla bekliyoruz sonucunu Rabbim bu sefer yüzünü güldürsün inşallah

Amin cnm, inşallah

Etrafındakilerin anlayışlı olması ne güzel:) eninde sonunda vereceksin o kanı yarın sabahtan ver sonra çık kahvaltıya git,dersin yoksa tabi, biraz rahatlarsın hatta sonucu eşin alsın:))

yarın da ennn yoğun günüm. Mecbur çıkışta vereceğim, akşam yemekten sonra gideriz herhalde, ya da yemekten önce... bilmiyorum ki, saat 17.30-18.00 gibi eşimle evde anca bir araya geliriz. Ama sonucu onun öğrenmesi bence de güzel olur. Yalnız her seferinde kaç olması gerekiyor, ben anlamadım sen bak deyip beni sinir ediyor. Bir de anlasa...

Canım geçmiş olsun, her şerde bir hayır vardır gibi oldu senin de. Geçen gün yürüyemiyordun canım yaa, kıyamam, en azından rahatça iğnelerini vuruluyorsun. Pembe gözlükle baktım tabi olaya ama ağrı da kolay çekilir çile değil. Çok geçmiş olsun her ikisai için de. Rüyan hayırlara vesile olsun

Ay ne bileyim güzeldi ortam ama sohbey harikaydı hele Veson bir güzel konuşuyodu değişik bir şivesi vardı kaynanasıyla şakalaşıyolardı felan hala düşünüp gülüyorum

Evet 2 li 3 lu testi kanla yapıyorlar ama devamında bilmem kaç oranla cocggunuz downlu ya da başka bir şey dedi.Bu seferde amniyosentez ve onun ileri aşaması bir şey yaptırıyorlar.ışte devamindaki bunlarda yüzde dörte kadar bebek ölüm oranları var. O tedavi denilen şeyler çok sınırlı ve doğru mu değil mi. Tam net değil.Ben inanamıyorum.Çünkü anne karnında şöyle böyle denilen bebeklerin sapasağlam dogma oranları çok yüksek. Düşünsene su hastalığı var dediler hadi bir tedavi önerdiler..ve dogunca anladılar ki öyle bir hastalık hiç olmadı... hadi tüm bunları geçtik en çok konulan teşhis sakat ya da down lu olabilir....Bu ihtimali duyan bir anne ile tanisikligin oldu mu? Bilmiyorum ama ınan bütün dünyaları kararıyor .. o dokuz ay acılar gözyaşları ile geçiyor... Anne karnında ameliyoat filan diyorsun onun bile kendi içinde bebeğin ölüm riski ihtimali var oranlar...şahsen ben bütün bu süreçleri göze alamıyorum.... O yüzden yaptirmayacagim... Ama tabi bu çok kişisel bur karar canım. Herkes dilediğini yaotirabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…