Saol canımcım evet beterin beteri var her zaman ama bu çocuk olayı bitmek bilmeyen hasret insanı mahvediyo ya şöyle de bi hayra vesile oldu bel tutulması diuete girdim yarın bi hafta olacak hayatımda ilk defa bu kadar kilolu oldum artık bişeyler yapmam lazım inşallah hamile kalmaya da. Vesile olur gluten diyeti yapıyorum karatyın söylediklerini uyguluyorum kafaya koydum 10 kilo en az vermem lazım 2 buçuk gitti bile senin de duacınım canım yarın güzel şeyler olsun inşallahAmin cnm, inşallah
yarın da ennn yoğun günüm. Mecbur çıkışta vereceğim, akşam yemekten sonra gideriz herhalde, ya da yemekten önce... bilmiyorum ki, saat 17.30-18.00 gibi eşimle evde anca bir araya geliriz. Ama sonucu onun öğrenmesi bence de güzel olur. Yalnız her seferinde kaç olması gerekiyor, ben anlamadım sen bak deyip beni sinir ediyor. Bir de anlasa...
Canım geçmiş olsun, her şerde bir hayır vardır gibi oldu senin de. Geçen gün yürüyemiyordun canım yaa, kıyamam, en azından rahatça iğnelerini vuruluyorsun. Pembe gözlükle baktım tabi olaya ama ağrı da kolay çekilir çile değil. Çok geçmiş olsun her ikisai için de. Rüyan hayırlara vesile olsun
Amin canımRüyalar bazen gerçek gibi oluyor canım ya...hayra çıksın inşallah ...
Canım başınız saolsun üzülme Rabbim geride kalanlara afiyet versin kendine dikkat etKızlar ben çok kötüyüm.... Dün dedem vefat etti...günlerdir yoğun bakimdaydi...Ben günlerdir gidip gitmeme arasında bocaliyordum. .. Dün öğlen vefat etmiş ben taa akşam duydum....benden saklamışlarkanamam olduğu için gelmeye çalışırım filan diye.... Canım dedemle vedalasanadim. ... Ölüm Allah in emri ama böyle gurbette olmak helallesememk çok zor çok. . ....butunbutbutunbutbutun butun gece uyuyamadim.... Gurbetin tek zor tarafı bu... Ölüm de hastalıkta ha deyip gidemiyorsun... Kanamam olmasaydı ahh....
Kızlar ben çok kötüyüm.... Dün dedem vefat etti...günlerdir yoğun bakimdaydi...Ben günlerdir gidip gitmeme arasında bocaliyordum. .. Dün öğlen vefat etmiş ben taa akşam duydum....benden saklamışlarkanamam olduğu için gelmeye çalışırım filan diye.... Canım dedemle vedalasanadim. ... Ölüm Allah in emri ama böyle gurbette olmak helallesememk çok zor çok. . ....butunbutbutunbutbutun butun gece uyuyamadim.... Gurbetin tek zor tarafı bu... Ölüm de hastalıkta ha deyip gidemiyorsun... Kanamam olmasaydı ahh....
Kızlar ben çok kötüyüm.... Dün dedem vefat etti...günlerdir yoğun bakimdaydi...Ben günlerdir gidip gitmeme arasında bocaliyordum. .. Dün öğlen vefat etmiş ben taa akşam duydum....benden saklamışlarkanamam olduğu için gelmeye çalışırım filan diye.... Canım dedemle vedalasanadim. ... Ölüm Allah in emri ama böyle gurbette olmak helallesememk çok zor çok. . ....butunbutbutunbutbutun butun gece uyuyamadim.... Gurbetin tek zor tarafı bu... Ölüm de hastalıkta ha deyip gidemiyorsun... Kanamam olmasaydı ahh....
Başın sagolsun cnm... Mekani cennet olur insallahKızlar ben çok kötüyüm.... Dün dedem vefat etti...günlerdir yoğun bakimdaydi...Ben günlerdir gidip gitmeme arasında bocaliyordum. .. Dün öğlen vefat etmiş ben taa akşam duydum....benden saklamışlarkanamam olduğu için gelmeye çalışırım filan diye.... Canım dedemle vedalasanadim. ... Ölüm Allah in emri ama böyle gurbette olmak helallesememk çok zor çok. . ....butunbutbutunbutbutun butun gece uyuyamadim.... Gurbetin tek zor tarafı bu... Ölüm de hastalıkta ha deyip gidemiyorsun... Kanamam olmasaydı ahh....
Öncelikle başınız sağolsun canım ya..üzüldüm...Allah rahmet eylesin..senin neden kanaman olduki?geçmiş olsun..hiç haberim yok ya..kendine dikkat ya...yat dinlen canım..doktorun ne dedi?Kızlar ben çok kötüyüm.... Dün dedem vefat etti...günlerdir yoğun bakimdaydi...Ben günlerdir gidip gitmeme arasında bocaliyordum. .. Dün öğlen vefat etmiş ben taa akşam duydum....benden saklamışlarkanamam olduğu için gelmeye çalışırım filan diye.... Canım dedemle vedalasanadim. ... Ölüm Allah in emri ama böyle gurbette olmak helallesememk çok zor çok. . ....butunbutbutunbutbutun butun gece uyuyamadim.... Gurbetin tek zor tarafı bu... Ölüm de hastalıkta ha deyip gidemiyorsun... Kanamam olmasaydı ahh....
olabilir canım...bende pko yok ama bazen 20.gün bile yumurtlama olabiliyordu...stres yapma..takdıkçada oluyor biraz...rahat olmaya çalış...başka şeylere yoğunlaştır kafana zor biliyorum ama...Kizlar 17.gün hala ovu testleri negatifpco olmayan kisilerde de gec yumurtlama durumu olabiliyor mu yoksa bu ay yumurta mi olmadi? bi de sogan suyu iciyorum ben acaba o mi etkiledi?
Evet canım bende de pko yok biliyorum ama 19 da da yum oldu sen yumu düşündükçe oluyor ben onu anladım oluruna bırak sitres yapma zor ama yapmamak elden bişi gelmiyor doktor bana erken yum olmasını istemeyiz ne kadat erken olırsa o kadar sağlıksız demiştiKizlar 17.gün hala ovu testleri negatifpco olmayan kisilerde de gec yumurtlama durumu olabiliyor mu yoksa bu ay yumurta mi olmadi? bi de sogan suyu iciyorum ben acaba o mi etkiledi?
Canım şeker yüklemesi Bebeğe zarar verebiliyor diye biliyorum ben, ikili test üçlü test nedir nasıl yapılır bilmiyorum.B BenanAsiye canım hangi testler bebeğin ölümüne sebep olur ? Allah Allah bu nereden çıktı testleri anneden kan alarak idrar alarak yapmıyorlar mı ben mi yanlış biliyorum ! sanırım bu testler zorunlu değil seçenek ,ayrıca sadece down sendromuna bakmıyorlar her şeyine bakıyorlar ve sağlık sorunu varsa da tedaviler var anne karnında bebekleri ameliyat bile edebiliyorlar.
Ben dün dr a gittim 9+4 de ve Bebek aşağıdaydı hala. Benim de karnım dışardan çok belli, öğrencilerim hamile misiniz diye soruyor.kızlar bir şey diyeceğim
ben 10. haftada doktora gittiğimde bebek tam olarak göbeğimin iki parmak altındaydı tam göbeğime çıkmıştı yani .....karnımda çıktı bile. bu kadar çabuk göbeğe çıkar mı bebek ben çokkk şaşırdım hala aşşagıda sanıyordum
@elmol @Melissa81 ve diğer kızlar siz daha iyi bilirsiniz
hmmm iyi bari pco filan mi oluyorum acaba diye korkmustum. kafaya takmamak icin spora yazildim.ya hamileysem diye erteleyip duruyordum ne zamandir.olabilir canım...bende pko yok ama bazen 20.gün bile yumurtlama olabiliyordu...stres yapma..takdıkçada oluyor biraz...rahat olmaya çalış...başka şeylere yoğunlaştır kafana zor biliyorum ama...
aslinda kafaya cok takmiyorum ama gecikince korktum biraz simdi sizin cevaplar sayesinde icim rahatladi sagol :)Evet canım bende de pko yok biliyorum ama 19 da da yum oldu sen yumu düşündükçe oluyor ben onu anladım oluruna bırak sitres yapma zor ama yapmamak elden bişi gelmiyor doktor bana erken yum olmasını istemeyiz ne kadat erken olırsa o kadar sağlıksız demişti
Ben de tatlı sevmem ama meyve çok severim günde 3-4 tane hatta 5 tane meyve yiyorum, beni endişelendiren bu sadece. Onun için o aleti alıp kendim ölçmek istiyorum evdeben bilmiyorum bunları? şeker yüklemesi yaptırmamak için mi? hiç tatlıyla aram yok, şekeri de sevmem, yükleme falan istemiyorum ben de
Canım başınız saolsun üzülme Rabbim geride kalanlara afiyet versin kendine dikkat et
Canbaşınız saolsun üzülme Rab
Amin inşallah. Elden bir şey gelmiyor.. tek yapabildiğim &biraz aağlamak sonra sakinmlesmeye calismak
Toplum sağlığımerkezinde verdim bilmiyorum belki o yüzdendir.o temizleme jelleri nasıl birşey cnm bu vajen içini yıkıyorlar ya onu önermiyorlar diye biliyorum.Smear sonucu ne kadar geç çıkıyor ole. Su çok önemli ya ben çok fazla içiyorum bazen diyorum Sudan zehirlencem:))) bır de ıntim temizleme jellerinden kullanıyormusun ben bir kere mantar olmuştum evlenmeden önce o zaman tavsiye etmişti doktor halada kullanırım. Onlarında faydası var bence.
Basin sagolsun canim. Mekani cennet olsun[/QUO
Amin inşallah. Dostlar sağolsun...
iyi yapmışsın canım..en azından kafan dağılır...stres yapma..inşallah hepimizin yüzü gülecek...hmmm iyi bari pco filan mi oluyorum acaba diye korkmustum. kafaya takmamak icin spora yazildim.ya hamileysem diye erteleyip duruyordum ne zamandir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?