Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Saol canımcım evet beterin beteri var her zaman ama bu çocuk olayı bitmek bilmeyen hasret insanı mahvediyo ya şöyle de bi hayra vesile oldu bel tutulması diuete girdim yarın bi hafta olacak hayatımda ilk defa bu kadar kilolu oldum artık bişeyler yapmam lazım inşallah hamile kalmaya da. Vesile olur gluten diyeti yapıyorum karatyın söylediklerini uyguluyorum kafaya koydum 10 kilo en az vermem lazım 2 buçuk gitti bile senin de duacınım canım yarın güzel şeyler olsun inşallah

Kızlar ben çok kötüyüm.... Dün dedem vefat etti...günlerdir yoğun bakimdaydi...Ben günlerdir gidip gitmeme arasında bocaliyordum. .. Dün öğlen vefat etmiş ben taa akşam duydum....benden saklamışlar kanamam olduğu için gelmeye çalışırım filan diye.... Canım dedemle vedalasanadim. ... Ölüm Allah in emri ama böyle gurbette olmak helallesememk çok zor çok. . ....butunbutbutunbutbutun butun gece uyuyamadim.... Gurbetin tek zor tarafı bu... Ölüm de hastalıkta ha deyip gidemiyorsun... Kanamam olmasaydı ahh....

Canım başınız saolsun üzülme Rabbim geride kalanlara afiyet versin kendine dikkat et

Basin sagolsun canim. Mekani cennet olsun

Başın sağolsun canım mekanı cennet olsun inşallah

Başın sagolsun cnm... Mekani cennet olur insallah

Kizlar 17.gün hala ovu testleri negatif pco olmayan kisilerde de gec yumurtlama durumu olabiliyor mu yoksa bu ay yumurta mi olmadi? bi de sogan suyu iciyorum ben acaba o mi etkiledi?

Öncelikle başınız sağolsun canım ya..üzüldüm...Allah rahmet eylesin..senin neden kanaman olduki?geçmiş olsun..hiç haberim yok ya..kendine dikkat ya...yat dinlen canım..doktorun ne dedi?

Kizlar 17.gün hala ovu testleri negatif pco olmayan kisilerde de gec yumurtlama durumu olabiliyor mu yoksa bu ay yumurta mi olmadi? bi de sogan suyu iciyorum ben acaba o mi etkiledi?
olabilir canım...bende pko yok ama bazen 20.gün bile yumurtlama olabiliyordu...stres yapma..takdıkçada oluyor biraz...rahat olmaya çalış...başka şeylere yoğunlaştır kafana zor biliyorum ama...

Evet canım bende de pko yok biliyorum ama 19 da da yum oldu sen yumu düşündükçe oluyor ben onu anladım oluruna bırak sitres yapma zor ama yapmamak elden bişi gelmiyor doktor bana erken yum olmasını istemeyiz ne kadat erken olırsa o kadar sağlıksız demişti

Canım şeker yüklemesi Bebeğe zarar verebiliyor diye biliyorum ben, ikili test üçlü test nedir nasıl yapılır bilmiyorum.

Ben dün dr a gittim 9+4 de ve Bebek aşağıdaydı hala. Benim de karnım dışardan çok belli, öğrencilerim hamile misiniz diye soruyor.

olabilir canım...bende pko yok ama bazen 20.gün bile yumurtlama olabiliyordu...stres yapma..takdıkçada oluyor biraz...rahat olmaya çalış...başka şeylere yoğunlaştır kafana zor biliyorum ama...
hmmm iyi bari pco filan mi oluyorum acaba diye korkmustum. kafaya takmamak icin spora yazildim.ya hamileysem diye erteleyip duruyordum ne zamandir.

aslinda kafaya cok takmiyorum ama gecikince korktum biraz simdi sizin cevaplar sayesinde icim rahatladi sagol :)

ben bilmiyorum bunları? şeker yüklemesi yaptırmamak için mi? hiç tatlıyla aram yok, şekeri de sevmem, yükleme falan istemiyorum ben de
Ben de tatlı sevmem ama meyve çok severim günde 3-4 tane hatta 5 tane meyve yiyorum, beni endişelendiren bu sadece. Onun için o aleti alıp kendim ölçmek istiyorum evde

Toplum sağlığımerkezinde verdim bilmiyorum belki o yüzdendir.o temizleme jelleri nasıl birşey cnm bu vajen içini yıkıyorlar ya onu önermiyorlar diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…