Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hmmm iyi bari pco filan mi oluyorum acaba diye korkmustum. kafaya takmamak icin spora yazildim.ya hamileysem diye erteleyip duruyordum ne zamandir.
Canım 23. Günde yumurtladğım da oldu benim pko değilim merak etme, endişelenme belki mevsim geçişi de etkiliyor olabilir. Havalar ısındı benim regl her bahar garipleşir.

Ben de kaç gündür aklımdasın habire sorup strese sokmak istemedim demek adet geldi

O nasıl rüyadır öyle kız kaynananın ne işi varhayırdır diyelim inşallah.2. Çocuk için uğraşanlar rüyada biraraya gelmişiz:)

Öncelikle başınız sağolsun canım ya..üzüldüm...Allah rahmet eylesin..senin neden kanaman olduki?geçmiş olsun..hiç haberim yok ya..kendine dikkat ya...yat dinlen canım..doktorun ne dedi?
cibi35 ShinSeGi
Kızlar çok sağolun....inşallah mekanı cennet olsun.
LeYLa_21 sağol leyla anladım... Gözünden kaçmıştır..geçen perşembe ilişkiden sonra oldu doktora gittik bazen olur devamı gelemdigi sürece sorun olmaz. her şey yolunda dedi... istirahat onerdi

Grip olunca ateş genellikle normalden Yüksek çıkar.seninki düşüşte umarım yarına yükselir ilk tablo olunca pek kesin Konuşmak da güç.

inşallah derdinin dermanı olur ama en büyük düşman kilo annemden biliyorum

9 da Görenler hamileler de var 12 de göremeyenler de.
Canım benim adet 2 gün gecikti ama yumurta geç çatladı normalde ne kadar geç çatlarsa çatlasın 28 günü hiç geçmezdi yumurta takibi ni doktor kontrolünde yaptığım için biliyorum adetim 2 gün geçti ama ovulasyon da bugün 11 .gün idrar testi yaptım negatif ateş ölüyorum aynı zamanda son 5 gündür ateşim 36.6 ydı bugün 36.9 çıktı bilmiyorum galiba ateş bana oyun oynuyor

Cnm başın Sağolsun mekanı cennet olsun kanama hala var mı ilişki de oldu diye yazmıştın??

Allah rahmet eylesin canım deden yerinde rahat olsun inşallah oda senin uzak yol gelip bebeği ve kendini riske atmanı istemezdi elbet ztn yoğun bakımda seni göremezdide uyutuluyorsa sen ordan bol bol dua nı et kuranıkerimini oku hepsi dedeciğine gidicektir Allah ın kelamı uzaklık gözetmez artık yapılcak tek şey bol bol dua etmek üzme kendini gidemedm diye bebeğini düşün

Kizlar 17.gün hala ovu testleri negatif pco olmayan kisilerde de gec yumurtlama durumu olabiliyor mu yoksa bu ay yumurta mi olmadi? bi de sogan suyu iciyorum ben acaba o mi etkiledi?
Geç olsun güç olmadın inşallah çatlar stres yapma o da etkiler

Senin baban nasıl cnm söylediniz mi bebeği

Reactions: iiz
Ateş'in düşmemesi iyi iki gün daha ateş ölç düşmezse testi tekrarlarsın hadi inşallah güzel haberler verirsin

Ateş'in düşmemesi iyi iki gün daha ateş ölç düşmezse testi tekrarlarsın hadi inşallah güzel haberler verirsin
Inşallah canım bugün kan testi verdim yarın öğleden sonra çıkacak valla yok veya var belli olur sanırım kanda

Senin baban nasıl cnm söylediniz mi bebeği
yok söylemedk canım bu cmt kalbi duyalım söylicez inşallah eşim annesine söylemek zorunda kalmış çok sıkıştırmış kayınvalide ii bi doktor bulalım fln diye oda hamile ama daha kimseye söylemedk ağzını sıkı tut demiş içimde huzursuz oldu şimdi o bilipte bnm annem babam nie bilmio die :) ama cmt yi beklicem kararlıyım sonrasınında garanti yok elbet ama bebeği bile görmedm boş gebelik fln olmadığına emin olmak istiyorum babamd bi iyi bi kötü bu perş 5. kürü görcek inşallah 8e tamamlıcaklar lökosit bayadüşmüştü iğne destekleriyle yükseldi ama ağız yaraları oluştu canı yrmek istemio yemek yemeyince toparlayamıo fln inşallah atlatırız biran önce bu süreci

Basın sağolsun cnm, Rabbim sizlere sabır versin

Canım şeker yüklemesi Bebeğe zarar verebiliyor diye biliyorum ben, ikili test üçlü test nedir nasıl yapılır bilmiyorum.

Kızlar şeker yüklemesi bebeğe zarar vermez bunu kadın doğumcu arkadaşım su şekilde açıkladı. O yüklenen şekeri gün içinde çoğu insan daha fazlasını alıyor cogunlukla ha hiç şeker tüketmiyordur o ayrı. Ama iki dilim baklava yesen zaten almış oluyorsun. Ama hiç şeker tüketmeyen birisinde bile hamilelik şekeri çıkabiliyormuş. Ve 26.haftadan sonra sorun oluyormuş ınsulin başlamak gerekebiliyormuş. Bunun görülme oranı düşüktür belki ama ihtimal hep var. Yaptırmayanların tabiki kendi tercihi ama bebeğe zarar veriyor demek yanlış olur insanların kafasını karıştırır benim şahsi görüşüm bu yazmak istedim. Insallah hiçbirimiz bu sorunları yaşamayız sağlıklı gebelikler geçiririz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…