- 14 Temmuz 2014
- 2.913
- 2.901
- 333
Toplum sağlığımerkezinde verdim bilmiyorum belki o yüzdendir.o temizleme jelleri nasıl birşey cnm bu vajen içini yıkıyorlar ya onu önermiyorlar diye biliyorum.
amiiin leyla ablacim insallah :)iyi yapmışsın canım..en azından kafan dağılır...stres yapma..inşallah hepimizin yüzü gülecek...
evet benim gecen sene de bu zamanlar anormallik olmus. insallah ovulasyon olur da gec de olsa yakalarizCanım 23. Günde yumurtladğım da oldu benim pko değilim merak etme, endişelenme belki mevsim geçişi de etkiliyor olabilir. Havalar ısındı benim regl her bahar garipleşir.
yok canım ayın 11inde gittim kese gözüktü karından 6.58mm idi 2 hafta sonra gel dedi bekliorum sabırla bu cmt gidicem nasipse inşallah sağlıkla duyarım
Tamam canım yarın bu saatlerde yazarım inşallah hayırlı sonuç olurYumurta çatlayalı 11 gün oldu ise kanda kesin çıkar.sonucu mutlaka yaz.
henüz dpo 5 tesin neden moralin bozulsun kiMoralm bzuldu ya 2 gndur 35.9 niye boyle bu
günaydın kızlarakşam yemek yiyip uyuyorum size arada bakıyorum ama cvp yazamıyorum midemde arada coşuo inşallah abartmaz bide ben çok deli yatarım normalde gece yan yatıyorum sırt üstü ya da yüzüstü yatınca kasıklarıma sancı vuruo gece dönüyorum sancıyla uyanıyorum normal mi acaba ya @passionete @Elcanki ve diğer kızlar gün içince zorlayıcı bi hareket yapmazsam sıkıntı yok ama bi yere uzanıp ya da ayakta çok kalınca kramp gibi oluo
genital bölgeyi yıkayan hiç bir şeyın ıyı olmadığını söyluyorlar kızlar haberınız olsun marka kalıte ne olursa olsun . normal temızlık dıyor doktorlar. bakın ınternetten göreceksınızYok canım vajenin içi değil dışını yıkıyorsun. Ben her banyoda kullanıyorum, sürekli wc de bulundurup kullananlar var. Sebamed in ürünü güzel mesela.
Canım şeker yüklemesi Bebeğe zarar verebiliyor diye biliyorum ben, ikili test üçlü test nedir nasıl yapılır bilmiyorum.
bnm kuzenim 35inde fln hamile kaldı gebelik şekeri çıktı ve artık şeker hastası insülin kullanıyor yatkınlığı varmış heralde kalıcı oldu onda şekerKızlar şeker yüklemesi bebeğe zarar vermez bunu kadın doğumcu arkadaşım su şekilde açıkladı. O yüklenen şekeri gün içinde çoğu insan daha fazlasını alıyor cogunlukla ha hiç şeker tüketmiyordur o ayrı. Ama iki dilim baklava yesen zaten almış oluyorsun. Ama hiç şeker tüketmeyen birisinde bile hamilelik şekeri çıkabiliyormuş. Ve 26.haftadan sonra sorun oluyormuş ınsulin başlamak gerekebiliyormuş. Bunun görülme oranı düşüktür belki ama ihtimal hep var. Yaptırmayanların tabiki kendi tercihi ama bebeğe zarar veriyor demek yanlış olur insanların kafasını karıştırır benim şahsi görüşüm bu yazmak istedim. Insallah hiçbirimiz bu sorunları yaşamayız sağlıklı gebelikler geçiririz:)
Saol canımcım evet beterin beteri var her zaman ama bu çocuk olayı bitmek bilmeyen hasret insanı mahvediyo ya şöyle de bi hayra vesile oldu bel tutulması diuete girdim yarın bi hafta olacak hayatımda ilk defa bu kadar kilolu oldum artık bişeyler yapmam lazım inşallah hamile kalmaya da. Vesile olur gluten diyeti yapıyorum karatyın söylediklerini uyguluyorum kafaya koydum 10 kilo en az vermem lazım 2 buçuk gitti bile senin de duacınım canım yarın güzel şeyler olsun inşallah
Kızlar ben çok kötüyüm.... Dün dedem vefat etti...günlerdir yoğun bakimdaydi...Ben günlerdir gidip gitmeme arasında bocaliyordum. .. Dün öğlen vefat etmiş ben taa akşam duydum....benden saklamışlarkanamam olduğu için gelmeye çalışırım filan diye.... Canım dedemle vedalasanadim. ... Ölüm Allah in emri ama böyle gurbette olmak helallesememk çok zor çok. . ....butunbutbutunbutbutun butun gece uyuyamadim.... Gurbetin tek zor tarafı bu... Ölüm de hastalıkta ha deyip gidemiyorsun... Kanamam olmasaydı ahh....
Kizlar 17.gün hala ovu testleri negatifpco olmayan kisilerde de gec yumurtlama durumu olabiliyor mu yoksa bu ay yumurta mi olmadi? bi de sogan suyu iciyorum ben acaba o mi etkiledi?
hmmm iyi bari pco filan mi oluyorum acaba diye korkmustum. kafaya takmamak icin spora yazildim.ya hamileysem diye erteleyip duruyordum ne zamandir.
Sebamedi kullanıyorum ve çok memnunum canım. Özellikle benim gibi hassaslarda çok işe yarıyor. ben de de bir dönem dıştan hafif hafifi ama geçmeyen bir kaşıntı olmuştu. Bir krem kullandım bir de bu özel sabunu. Bana normal sabun değdirme özel bölgene ama içini de yıkamaya çalışma dedi. O zamandan beri düzenli kullanırım. Zaten sık duş alırım, banyo yapareım, her seferinde kullanıyorum.Toplum sağlığımerkezinde verdim bilmiyorum belki o yüzdendir.o temizleme jelleri nasıl birşey cnm bu vajen içini yıkıyorlar ya onu önermiyorlar diye biliyorum.
dönmeden uyumam için beni bağlamaları lazım heraldecanım uzanmamalısın ve hamilelikte ani hareketler yapmamalısın mesela oturdugun yerden bırden bıre kalkmamalısın. evet kramplar normal bende de bır sure oldu gectı merak etme uzun sürmez ilk zamanlar bir kaç kere oluyor ama sakın üst raflara falan uzanma ve hızlı hareketler yapma
genital bölgeyi yıkayan hiç bir şeyın ıyı olmadığını söyluyorlar kızlar haberınız olsun marka kalıte ne olursa olsun . normal temızlık dıyor doktorlar. bakın ınternetten göreceksınız
benım tabloma baksana ben 7. günde hem idrarda hem kan da gördüm. sen bana ama senın ovu kesin değil demiştin ama bence kesin çünkü 18. den önce ateş yükselmedi arada ölçüm görünmeyen günler tam saatınde ölçmediğimden girmedim ama not almısım ve gun ıcınde de yukselmedıgını gördüm ben zaten . öyle olmadıgını düşünmeye calısyorum ama 15-16-17 . günler catlama olması mumkun değil benım tablomda bu yüzden ben 7. gün öğrendim diyebilirim9 da Görenler hamileler de var 12 de göremeyenler de.
peki diyelim gebelik şekeri çıktı bunun tedavisi neymiş ?Kızlar şeker yüklemesi bebeğe zarar vermez bunu kadın doğumcu arkadaşım su şekilde açıkladı. O yüklenen şekeri gün içinde çoğu insan daha fazlasını alıyor cogunlukla ha hiç şeker tüketmiyordur o ayrı. Ama iki dilim baklava yesen zaten almış oluyorsun. Ama hiç şeker tüketmeyen birisinde bile hamilelik şekeri çıkabiliyormuş. Ve 26.haftadan sonra sorun oluyormuş ınsulin başlamak gerekebiliyormuş. Bunun görülme oranı düşüktür belki ama ihtimal hep var. Yaptırmayanların tabiki kendi tercihi ama bebeğe zarar veriyor demek yanlış olur insanların kafasını karıştırır benim şahsi görüşüm bu yazmak istedim. Insallah hiçbirimiz bu sorunları yaşamayız sağlıklı gebelikler geçiririz:)
bnm kuzenim 35inde fln hamile kaldı gebelik şekeri çıktı ve artık şeker hastası insülin kullanıyor yatkınlığı varmış heralde kalıcı oldu onda şeker
bölgenın ph dengesını bozuyor dıyorlar ama düşününce sıradan sabunlarda bozuyor sonucta yıkıyoruz yanı ve dusta da rastgele vucut jellerı kullanıyoruz ..hımmmmm bana da kullanmak doğru gıbı geldı tabı guvenılır markayıBana doktor önermişti. 2008 yılından beri hiç aralıksız kullandım. Arkadaşım eczacı onun doktoru özellikle hamilelikte sebamed kullandırdı. Demek ki herşeyde olduğu gibi doktorlar bunda da çakışıyor
Canım 7. Gün çok erken maşalahhhhh ben doktora adetim in 19. Günü gittim sıvı var yumurta çatlamış dedi ateş ölçüyordum ateşe göre çatlamamıştı hsg sonrası ateşim adetim in 23. Günü ne kadar 36.1 di 23. Günden sonra 36. 6 lara çıktı ateşe göre yani baksam 23. Gün çatlamış derdim ama mümkün değil 19. Gün gittiğim de çatlamış ve başka yumurta yoktu .Bugün adetim 2 gün gecikti ovulasyon un 11. Günü idrar testi negatif çıktı sabahki ateş 36.9 çıktı valla ben anlamadım bir şeybenım tabloma baksana ben 7. günde hem idrarda hem kan da gördüm. sen bana ama senın ovu kesin değil demiştin ama bence kesin çünkü 18. den önce ateş yükselmedi arada ölçüm görünmeyen günler tam saatınde ölçmediğimden girmedim ama not almısım ve gun ıcınde de yukselmedıgını gördüm ben zaten . öyle olmadıgını düşünmeye calısyorum ama 15-16-17 . günler catlama olması mumkun değil benım tablomda bu yüzden ben 7. gün öğrendim diyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?