Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Başın sağolsun canım Rabbim cennetinde kavuştursun inşallah çok acı bi duygu bende dedecigimi geçen yıl martta kaybettim zaman zaman yüreğime yine düşüyor yangını

Tam tersi canım jeller o bölgenin pH ına uygun üretiliyor. Sadece içini hiç bir şekilde yıkamayacaksın tabiki.ben sabun hiç sürmüyorum sürekli jel kullanıyorum, jel derken intim temizleme jeli yanlış anlaşılmasın.:)

Son düzenleme:
Reactions: iiz
hsg sonrası denge bıraz değişmiş olabilir ama hsg sonrası d hamılelık şansı yüksek ben hsg cekıldıgım ay hamıle kaldım. tabloma bakarsan görurusun ben ovulasyonun 7. gunu idrarda gördüm ve hemen o akşam kan verdım kan da da gördum . yılbaşı gunu ğrendım ben .tabloma bak 18. gün ovulasyon gunum say bak 7. gün kan da 26.89 değerle hamılelıgımı öğrendım. demek ki çok erken değil kişiye göre değişiyor. ona bakılırsa 14. gunde de hamıleıgı göremeyen var adetten 1 hafta sonrada cıkan var . 7. gün çok erken dıyorsun ama gördüm işte ovulasyonun 7. günüydü

Evet canım şimdi baktım 7. Gün sonra öğrenmiş sin .Bünyeden bünyeye fark ediyor demek.Yarın kan sonucumu alacam bakalım ne çıkacak .Gerçi idrarda çıkmadığı için muhtemelen negatif çıkar hayırlısı olsun canım

Reactions: iiz

Geçende konuşmuştuk ya senin HCG fazla salgılandığı için bulantın fazla oluyor diye demek ki hemencecik geçmiş kanla idrara böylelikle teyit etmiş olduk :))

inşallah sürprizle gelir bebegin. benım gözle belli belirsiz görülebiliyordu 26.89 cıkmıstı yanı ıdrarda cıkması ıcın 20 üstüne çıkması gerekiyor ama bazen gec döllenme olabiliyor bebek gerıden gelebiliyor hiç belli olmaz.

peki idrarda görmediğin halde neden kan verdin ? belirti mi vardı yoksa çattma iğnesi falan mı kullandın ? bu ay cok rahatsızdım forumu takıp edemedım o yuzden herkesın don durumu tam bilmiyorum

Canım ilk defa adetim gecikti ve ateşim yüksek devam ediyor son 5 gün 36.6 ydı ateşim bugün 36.9 adetim in gecikmesi ve ateşim in yükselmesi beni kan testine yöneltti .Bir de bazılarının idrarda çıkmayıp kanda çıkıyor muş.Yakın zamanda kuzenim in başına geldi hep negatif çıktı kan verdi değeri 160 larda ydı düşün canım değer düşükte değildi yani

Canim bizde iyiyiz diyelim iyi olalim bebis gelisimleri guzel ama ast alt ugrasiyorum yuksek cikiyor ilaclarimmi yapiyor anlamadik umarim duzeliriz sagliklica su 3 ayida atlatsak bende izinliyim calisamadim 1 hafta aldim havalar duzelse biraz iyilik gelir ustumuze :))

Cnm başın Sağolsun mekanı cennet olsun kanama hala var mı ilişki de oldu diye yazmıştın??
Sagolasin canım. perşembe akşam ilişkiden sonra oldu. Cuma günü kahverengi lekelenme oldu biraz daha. En son cumartesi sabah azıcık geldi.pazar günü normal beyaz akintima döndü... Doktor risk filan yok dedi ama annemler buradakiler oradaki ler herkes sanki sürekli düşük tehlikem varmış gibi davranıyor bana.... doktor öyle bir şey dese anlayacagimda.bir kere kaybın var diye herkes çok aşırı dikkatli...2 hafta oldu annemlere kayinvalidemlere filan söyleyelim keşke 3 ayı bitirip öyle soyleseydim... Durum böyle olunca herkes karşı çıktığı için atlayıp uçağa dede mi uğurlamaya gidemedim....

evet ateşin gayet yuksekmıs. tablona baktım ama yok.... kuzenın ıstısna olmus inşallah sende de öyle olur

Elden bir şey gelmiyor canım... Ağlıyorum ama ne fayda... Ben yoğun bakımda olsa vedalasmaya çok önem veriyorum... Bir nevi son görüşme gibi... Tek tesellim. 4 ay önce yanına gittim gördüm kaldım 2 gün yanında..hamdolsun.. ölüm böyle hatırlatıyor kendisini.Elden ne gelir

Ilk baslarda psikolojik olarakta huzursuzlaniyorsun canim aliscaksin insallah hamile yastigi derdine derman olabilir ben rahat ediyorum onda

Geçmiş olsun canım kaç çıktı en son benim de biraz yüksekti bi daha da tahlil yapılmadı aslında tekrarlatmam lazım lan tahlillerini, bu halime bin şükür ediyorum canim ılk aylar çok zordu havalarda güzel artık yavaştan mis gibi keyifli geçer inşallah devamı

Ya doktor ultrasonla bakmadı bile tahliller de benim hep normal çıkıyor nasıl pco var bende bilmiyorum ilacı kullanmaya devam et dedi normal mi hepsi gercekten

Eklentiler

• 20170221_164626-01.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 44
Canim deden mi vefat etti ben gormedim yazilari basiniz sagolsun Rabbim geride kalanlara uzun omurler nasip etsin.

evet ateşin gayet yuksekmıs. tablona baktım ama yok.... kuzenın ıstısna olmus inşallah sende de öyle olur
Canım kayıt olmadım ben kendim not ediyorum .şöyle söyleyeyim adetin bitiminden 23.gününe kadar 36.1 ve 36 .2 olarak devam etti doktor adetin 19. Günü yumurta çatlamış demesine rağmen hiç yükselme olmadı 23. Günü 36.6 oldu 29. Güne kadar böyle devam etti bugün 30. Gün 36.9 çıktı ateş normalde 28 günde bir adet olurum hiç aksamaz yumurta ister geç çatlasın ister erken çatlasın 28 günde gelir 4 aydır yumurta takibi yapıyorum ama çatlatma iğnesi ve klomen hiç verMedi doktor yumurta kendiliğinden olupçatlıyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…