- 5 Mayıs 2014
- 5.239
- 4.903
- 373
Başın sağolsun canım Rabbim cennetinde kavuştursun inşallah çok acı bi duygu bende dedecigimi geçen yıl martta kaybettim zaman zaman yüreğime yine düşüyor yangınıKızlar ben çok kötüyüm.... Dün dedem vefat etti...günlerdir yoğun bakimdaydi...Ben günlerdir gidip gitmeme arasında bocaliyordum. .. Dün öğlen vefat etmiş ben taa akşam duydum....benden saklamışlarkanamam olduğu için gelmeye çalışırım filan diye.... Canım dedemle vedalasanadim. ... Ölüm Allah in emri ama böyle gurbette olmak helallesememk çok zor çok. . ....butunbutbutunbutbutun butun gece uyuyamadim.... Gurbetin tek zor tarafı bu... Ölüm de hastalıkta ha deyip gidemiyorsun... Kanamam olmasaydı ahh....
peki diyelim gebelik şekeri çıktı bunun tedavisi neymiş ?
bölgenın ph dengesını bozuyor dıyorlar ama düşününce sıradan sabunlarda bozuyor sonucta yıkıyoruz yanı ve dusta da rastgele vucut jellerı kullanıyoruz ..hımmmmm bana da kullanmak doğru gıbı geldı tabı guvenılır markayı
hsg sonrası denge bıraz değişmiş olabilir ama hsg sonrası d hamılelık şansı yüksek ben hsg cekıldıgım ay hamıle kaldım. tabloma bakarsan görurusun ben ovulasyonun 7. gunu idrarda gördüm ve hemen o akşam kan verdım kan da da gördum . yılbaşı gunu ğrendım ben .tabloma bak 18. gün ovulasyon gunum say bak 7. gün kan da 26.89 değerle hamılelıgımı öğrendım. demek ki çok erken değil kişiye göre değişiyor. ona bakılırsa 14. gunde de hamıleıgı göremeyen var adetten 1 hafta sonrada cıkan var . 7. gün çok erken dıyorsun ama gördüm işte ovulasyonun 7. günüydüCanım 7. Gün çok erken maşalahhhhh ben doktora adetim in 19. Günü gittim sıvı var yumurta çatlamış dedi ateş ölçüyordum ateşe göre çatlamamıştı hsg sonrası ateşim adetim in 23. Günü ne kadar 36.1 di 23. Günden sonra 36. 6 lara çıktı ateşe göre yani baksam 23. Gün çatlamış derdim ama mümkün değil 19. Gün gittiğim de çatlamış ve başka yumurta yoktu .Bugün adetim 2 gün gecikti ovulasyon un 11. Günü idrar testi negatif çıktı sabahki ateş 36.9 çıktı valla ben anlamadım bir şey
inşAllah canım benim bakalım beklemeye gectim
Evet canım şimdi baktım 7. Gün sonra öğrenmiş sin .Bünyeden bünyeye fark ediyor demek.Yarın kan sonucumu alacam bakalım ne çıkacak .Gerçi idrarda çıkmadığı için muhtemelen negatif çıkar hayırlısı olsun canımB BenanAsiye başın sağolsun canım alla
hsg sonrası denge bıraz değişmiş olabilir ama hsg sonrası d hamılelık şansı yüksek ben hsg cekıldıgım ay hamıle kaldım. tabloma bakarsan görurusun ben ovulasyonun 7. gunu idrarda gördüm ve hemen o akşam kan verdım kan da da gördum . yılbaşı gunu ğrendım ben .tabloma bak 18. gün ovulasyon gunum say bak 7. gün kan da 26.89 değerle hamılelıgımı öğrendım. demek ki çok erken değil kişiye göre değişiyor. ona bakılırsa 14. gunde de hamıleıgı göremeyen var adetten 1 hafta sonrada cıkan var . 7. gün çok erken dıyorsun ama gördüm işte ovulasyonun 7. günüydü
hsg sonrası denge bıraz değişmiş olabilir ama hsg sonrası d hamılelık şansı yüksek ben hsg cekıldıgım ay hamıle kaldım. tabloma bakarsan görurusun ben ovulasyonun 7. gunu idrarda gördüm ve hemen o akşam kan verdım kan da da gördum . yılbaşı gunu ğrendım ben .tabloma bak 18. gün ovulasyon gunum say bak 7. gün kan da 26.89 değerle hamılelıgımı öğrendım. demek ki çok erken değil kişiye göre değişiyor. ona bakılırsa 14. gunde de hamıleıgı göremeyen var adetten 1 hafta sonrada cıkan var . 7. gün çok erken dıyorsun ama gördüm işte ovulasyonun 7. günüydü
inşallah sürprizle gelir bebegin. benım gözle belli belirsiz görülebiliyordu 26.89 cıkmıstı yanı ıdrarda cıkması ıcın 20 üstüne çıkması gerekiyor ama bazen gec döllenme olabiliyor bebek gerıden gelebiliyor hiç belli olmaz.Evet canım şimdi baktım 7. Gün sonra öğrenmiş sin .Bünyeden bünyeye fark ediyor demek.Yarın kan sonucumu alacam bakalım ne çıkacak .Gerçi idrarda çıkmadığı için muhtemelen negatif çıkar hayırlısı olsun canım
Canım ilk defa adetim gecikti ve ateşim yüksek devam ediyor son 5 gün 36.6 ydı ateşim bugün 36.9 adetim in gecikmesi ve ateşim in yükselmesi beni kan testine yöneltti .Bir de bazılarının idrarda çıkmayıp kanda çıkıyor muş.Yakın zamanda kuzenim in başına geldi hep negatif çıktı kan verdi değeri 160 larda ydı düşün canım değer düşükte değildi yaniinşallah sürprizle gelir bebegin. benım gözle belli belirsiz görülebiliyordu 26.89 cıkmıstı yanı ıdrarda cıkması ıcın 20 üstüne çıkması gerekiyor ama bazen gec döllenme olabiliyor bebek gerıden gelebiliyor hiç belli olmaz.
peki idrarda görmediğin halde neden kan verdin ? belirti mi vardı yoksa çattma iğnesi falan mı kullandın ? bu ay cok rahatsızdım forumu takıp edemedım o yuzden herkesın don durumu tam bilmiyorum
Canim bizde iyiyiz diyelim iyi olalim bebis gelisimleri guzel ama ast alt ugrasiyorum yuksek cikiyor ilaclarimmi yapiyor anlamadik umarim duzeliriz sagliklica su 3 ayida atlatsak bende izinliyim calisamadim 1 hafta aldim havalar duzelse biraz iyilik gelir ustumuze :))Ayy canım iyiyim çok şükür yemek yemeye başladım durdurabilene aşk olsun premses iyidir inşallah tam anlamıyla hissediyorum diyemem çok saniyelik ayirtediyorum ama pirr diye bişey geçiyo gibi :) bu ara isim yoğun yoruluyorum çok fazla bi hafta izin kullanmayı düşünüyorum doğum sonrasına bırakacaktım ama zor görünüyor sen nasılsın ikizler nasıl ? Ben de ikili sonrası sadece ayrıntılı istedim 9 marta gün sayıyorum
Sagolasin canım. perşembe akşam ilişkiden sonra oldu. Cuma günü kahverengi lekelenme oldu biraz daha. En son cumartesi sabah azıcık geldi.pazar günü normal beyaz akintima döndü... Doktor risk filan yok dedi ama annemler buradakiler oradaki ler herkes sanki sürekli düşük tehlikem varmış gibi davranıyor bana....Cnm başın Sağolsun mekanı cennet olsun kanama hala var mı ilişki de oldu diye yazmıştın??
evet ateşin gayet yuksekmıs. tablona baktım ama yok.... kuzenın ıstısna olmus inşallah sende de öyle olurCanım ilk defa adetim gecikti ve ateşim yüksek devam ediyor son 5 gün 36.6 ydı ateşim bugün 36.9 adetim in gecikmesi ve ateşim in yükselmesi beni kan testine yöneltti .Bir de bazılarının idrarda çıkmayıp kanda çıkıyor muş.Yakın zamanda kuzenim in başına geldi hep negatif çıktı kan verdi değeri 160 larda ydı düşün canım değer düşükte değildi yani
Elden bir şey gelmiyor canım... Ağlıyorum ama ne fayda... Ben yoğun bakımda olsa vedalasmaya çok önem veriyorum... Bir nevi son görüşme gibi... Tek tesellim. 4 ay önce yanına gittim gördüm kaldım 2 gün yanında..hamdolsun.. ölüm böyle hatırlatıyor kendisini.Elden ne gelirAllah rahmet eylesin canım deden yerinde rahat olsun inşallah oda senin uzak yol gelip bebeği ve kendini riske atmanı istemezdi elbet ztn yoğun bakımda seni göremezdide uyutuluyorsa sen ordan bol bol dua nı et kuranıkerimini oku hepsi dedeciğine gidicektir Allah ın kelamı uzaklık gözetmez artık yapılcak tek şey bol bol dua etmek üzme kendini gidemedm diye bebeğini düşün
Ilk baslarda psikolojik olarakta huzursuzlaniyorsun canim aliscaksin insallah hamile yastigi derdine derman olabilir ben rahat ediyorum ondaaslında çok bulanmıo akşam yemeğinden sonra biraz bida sabahları bi nebze ama öyle duramadm bi bulantı yok şükür yatarkende sırt üstüde yatamıyorum sanki karnım geriliyo sola yatıyorum gece dönüyprum heralde ağrıyla uyanıyorum ondn sorayım dedm
Amin inşallah sagolasin canimBasın sağolsun cnm, Rabbim sizlere sabır versin
Geçmiş olsun canım kaç çıktı en son benim de biraz yüksekti bi daha da tahlil yapılmadı aslında tekrarlatmam lazım lan tahlillerini, bu halime bin şükür ediyorum canim ılk aylar çok zordu havalarda güzel artık yavaştan mis gibi keyifli geçer inşallah devamıCanim bizde iyiyiz diyelim iyi olalim bebis gelisimleri guzel ama ast alt ugrasiyorum yuksek cikiyor ilaclarimmi yapiyor anlamadik umarim duzeliriz sagliklica su 3 ayida atlatsak bende izinliyim calisamadim 1 hafta aldim havalar duzelse biraz iyilik gelir ustumuze :))
Canim deden mi vefat etti ben gormedim yazilari basiniz sagolsun Rabbim geride kalanlara uzun omurler nasip etsin.Elden bir şey gelmiyor canım... Ağlıyorum ama ne fayda... Ben yoğun bakımda olsa vedalasmaya çok önem veriyorum... Bir nevi son görüşme gibi... Tek tesellim. 4 ay önce yanına gittim gördüm kaldım 2 gün yanında..hamdolsun.. ölüm böyle hatırlatıyor kendisini.Elden ne gelir
Canım kayıt olmadım ben kendim not ediyorum .şöyle söyleyeyim adetin bitiminden 23.gününe kadar 36.1 ve 36 .2 olarak devam etti doktor adetin 19. Günü yumurta çatlamış demesine rağmen hiç yükselme olmadı 23. Günü 36.6 oldu 29. Güne kadar böyle devam etti bugün 30. Gün 36.9 çıktı ateş normalde 28 günde bir adet olurum hiç aksamaz yumurta ister geç çatlasın ister erken çatlasın 28 günde gelir 4 aydır yumurta takibi yapıyorum ama çatlatma iğnesi ve klomen hiç verMedi doktor yumurta kendiliğinden olupçatlıyor diyeevet ateşin gayet yuksekmıs. tablona baktım ama yok.... kuzenın ıstısna olmus inşallah sende de öyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?