Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim basin sağolsun mekani cennet olsun dedeciğinin. Ben hala hamileliligimi ogrendigimden beri iliski olmadi eşim 12ye kadar yok diyor. Sen de yine dikkat et canim. Dinlen bol bol

Kizlar bu ikili 3lu testleri falan ben yaptirmayi dusunmuyorum. Cevremde bircok arkadaşımın kötü sonuçlar tablolsr çizildi ne yasadiklarini cok yakından gördüm. Ve suan hepsi sapasaglam. Ayrintili ultrason ve eger gerekirse (cunku annemde seker var, bendede insulin direnci var ) seker yuklemesi yaptiririm. Benim dusuncem de bu yönde.

Insallah canim bajarla atlatitiz umarim benim 2 trimester dedikleri hadtalikla geciyor ilki iyiydi :))
Ast_alt 70-110 gibi cikiyor tabi yuksek normal degerleri 50 civari aman ihmal etme canim mutlaka yaptir tum vitaminleri aspirini felan biraktim ben onlarmi yapti diye..
Vucut kendide yapiyormus ama bilemedik 10 gun boyle denicem bakalim sonuc ne olacak.git rutinlerini mutlaka iste canim

canım benım ya sana daha zor ıkı bebek tasımak allah yardımcın olsun.

elmol
kelebeğin pırpır mı yapıyorbıraz rahatladıgına sevındım ben de sankı bıraz rahatladım gıbı azda olsa yemek yıyebılıyorum

Sagoalsjn canım .nasip ışte...

Yaa bizde başta öğrendikten sonra 10 gün filan bıraktık. Sonra da sık sık yapmamaya özen gösterdik. Ama insan hamileyken çok duygusal oluyor birde eşle ayrı kalmak iyice depresyon sebebi
Şimdi bizde bi kaç hafta daha ara vermeye karar verdik ama doktor üzerine basa basa onunla alakası yok.ilişki olmasaydı da olabilirdi dedi . Sakin sakin yapın dedi.....

Işte canım tam da arkadaşlarının yaşadıklarını bende gördüğüm için yaptırmak istemiyorum... Ne kadar rahat olursam olayım zaten çevre olayı zorlaştırıyor birde testler filan

Ya doktor ultrasonla bakmadı bile tahliller de benim hep normal çıkıyor nasıl pco var bende bilmiyorum ilacı kullanmaya devam et dedi normal mi hepsi gercekten
Canim bende lh fsh dan yuksek olursa problem olur diye biliyorum kanda pacos gibi degil prolaktin nasil yuksekmi bu deger acaba edtradiolunde cok iyi..belkide gevmistir rahatsizligin

Canım Canan Karatay iki dilim baklava yndiğiniz zaman içinde un tereyağ gibi dengeleyici besinler de aldığımızı söylüyor. 50 gr , 75gr ya da 100gr Sıvı glikozu tek seferde içmekle baklava yemek aynı şey değil diyor. Zaten kadın tamamen karşı değil sadece rutin olarak yapılmasına karşı. Gerekliyse yapılabilir yani. Ama ben tercih etmiyorum inşallah gerek kalmaz. Yaptıran milyonlarca kadın var sonuçta, tercih meselesi. Kimseye herhangi bir öneride bulunmuyorum sadece fikrimi paylaşmak istedim :)

Başın sağolsun canım Rabbim cennetinde kavuştursun inşallah çok acı bi duygu bende dedecigimi geçen yıl martta kaybettim zaman zaman yüreğime yine düşüyor yangını
Amin inşallah canım sagolasin......... Bundan sonra gidipte onu yerinde ezan vaktini beklerken bualamayacak olmak kalbimi acitiyor.... Hayatta olması ne kadar büyük bir hediye imiş insan yaşarken anlaymayabiliyor bazen ...

Evet canim normal.. artik yerlesiyor bebisin ve bu yuzden buyudukce kasilmalar oluyo. Benim de senin gibiyken basladi yuz ustu yatamiyorum ancak yan yatinca rahat oluyorum.. yavas yavas aliscaksin canim. Benim de ani hareketlerim cok olur, esimle bu yuzden hep kavga ediyoruz. Bi de sabahlari gerilme durumum oluyor, ona da bir sey yapamiyorum. Bu ara bir de asiri gaz var ve beyaz kremsi akinti. Minnagim 2-5 cm olmus kihiiiizzz guzelce buyusunler pitirciklarr yaaaa yerimm

Rabbim hepimize yardim etsin canim..hepimiz farkli hamilelik sendromlarini yasiyoruz yinede size duaciyim ozellikle istifra edenler rabbim yardim etsin ben bolca eklem agrisi yasiyorum bisekilde bebisler icin katlaniyoruz canim hele simdi birde tekmiklesiyoruz cokk guzelll rabbim herkese nasip etsin tek duam bu..herkadina bu duygulari yasatsin isteyen dileyen herkese:))

Canim bende lh fsh dan yuksek olursa problem olur diye biliyorum kanda pacos gibi degil prolaktin nasil yuksekmi bu deger acaba edtradiolunde cok iyi..belkide gevmistir rahatsizligin
Bana da prolaktin yüksek gibi geldi ama doktor bişey demedi daha önce de 31 çıkmıştı

Canım bu şeker yüklemesinde çıkan sonuca göre değişiyor. En kötü senaryo insülin iğnesi kullanımı.
Işte canım o insuline kalmamak için canan kara tayin beslenme şekline geçmek... Yoksa ömür boyu insülin kullanan insanalri biliyorum problemler hiç bitmiyor. Şekeri mümkün olduğunca azaltmak gerekirse toptan çıkarmak hayattan..Ben dönem dönem şekersiz. besleniyorum su anda belli bir sınırın üstüne cikarmiyorum.çok faydasını gördüm inşallah gebeliktede böyle devam edeceğim.

benım kanamam yok ama doktorum ilişki çok çok az olsun ilk 3 ay cok önemli dedi . ne kadar az olursa o kadar iyi dedi canım . doktorlar uyarıyor hıc değil ama çokk çok az diyor doktorlar ben bırden cok doktora ıdıyorum hem devlete hem özele gıdıyorum hepsı de böyle söyledi . kanaman varken dikkat etmelisin ilişki yüüznden kanama olmamıstır tabı ama kanama varken ılıskı olması kanama alanını zorlamak olmaz mı sence

Yok canım zaten o günden beri hiç yaoamdik iki hafta kadar ara vereceğiz dayanbilirsrk.... kanamam devam etmiyor akintimda beyaza döndü şükürler olsun. yaa burada kadın doktorum hem acil deki doktor ve arkadaşımın doktoru da aynen öyle söyledi. Eğer düşük riski yoksa hatta faydalı diyorlar. tabi ama insan gene de tedirgin oluyor.kardeş kar des yatuyoruz .

Canim deden mi vefat etti ben gormedim yazilari basiniz sagolsun Rabbim geride kalanlara uzun omurler nasip etsin.
Öyle oldu canım ...... Bende hamilelikten dolayı gidemedim vedasamadim idiosyncratic.. insanin elinden baskasi gelmiyor. Gurbetin bu yonu cok zor

benımde sadece 2 kere ılıskı oldu cok yavas ve kısa oldu bende 12. haftanın bıtmesını beklıyorum.

testleri yaptracagım eger bır sıkıntı görunurse konusunda uzman proflar var onlara gıderım bırden cok doktora gıderım çunku sorun varsa bıle anne karnında tedavıler var bırtek doktor olumsuz bır şey soyledı dıye doguma kadar oturup uzulmek anlamsız başka doktorlara gıtmeyı tercıh ederım böyle bır durumda ama kesınıkle giricem testlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…