Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim Allah yardimcisi olsun ben inaniyprum cok cok moral olucak sifa olucak bu haber babacigina insallah

tekmeler başladı mı yanıııı... ayyyyy çok güzel gözün aydın

Bu glucophage insülin direnciyle alakalı ya acaba şekeri de bu ilaç mı düşürdü ben hayatımda şekerimi hiç 95 altında görmemiştim.duzenli içmiyorum dedim doktor düzenli günde 2 kere kullan belki düsuklerine pco sebeb olmuş bile olabilir dedi bana

Eklentiler

• 20170221_164830-01.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 29
Amin benimde en cok korktugum sey bu rabbim yardim etsin yaptirmadigi icin insulin kullaniyor bebisi diye duymustum bitanidigin bu yuzden cok korkuyorum benim ailedede seker var

Canim,
Kizlar,
İkili test ne icin yapiliyordu? İkiliyi dusunuyorum ben de ama 3'luye karsiyim.. tabi tam olarak anlamis degilim olduklarini? Yardimci olur musunuz.. bildigim dogrumu kendimi sorgulamak istedim :)

Öyle oldu canım ...... Bende hamilelikten dolayı gidemedim vedasamadim idiosyncratic.. insanin elinden baskasi gelmiyor. Gurbetin bu yonu cok zor
Malesef benim anne babamda hep oyle gurbette kalmislar vefat haberlerinde.
Bebisin icin napicaksin canim rabbim sabirlar versin.dualarla yaninda olursun.rabbim mekanini cennet eylesin.

Canim,
Kizlar,
İkili test ne icin yapiliyordu? İkiliyi dusunuyorum ben de ama 3'luye karsiyim.. tabi tam olarak anlamis degilim olduklarini? Yardimci olur musunuz.. bildigim dogrumu kendimi sorgulamak istedim :)
canım yaptıran kızlar açıklasın tam bılmıyorum ki ben de

Yok canım vajenin içi değil dışını yıkıyorsun. Ben her banyoda kullanıyorum, sürekli wc de bulundurup kullananlar var. Sebamed in ürünü güzel mesela.
Hımm anladım smear da sorun çıkarsa araştırırım
Bazı arkadaşlarda yumurta çatlıyor ve progesteron geç salgılanmaya Başlıyor bu durumda ateş ertesi gün değil de daha geç yükselişe geçebiliyor.senin de bu ay öyle olmuş sanırım

tekmeler başladı mı yanıııı... ayyyyy çok güzel gözün aydın
Evet canim yaa 3_4 gun oldu seyirmeyi 1 aydir yasiyordum boyle elektrik carpmasi gibi inveden bi sizlama giriyordu elimi koyunca dalgalanma oluyordu.
Bugunlerde bildigin pitpit atiyotekmikleri rabbim insallah bugunleri gostersin sanada cok cok guzel ☺

Olabilir canım sanırım öyle oldu

Canim,
Kizlar,
Kuzum ikili kombine testte bebeginin ense kalinligi ve burun kemik olcumu ultrasonda olculuyor.ayni gun 1 tup kan alinip lab.tahlile yollaniyor.
Evraga senin yasin genetik hastaliklarin sigara aliskanligin gibi bilgilerle bu olcum sonuclarida yaziliyor.
Arastirilan ise bebegin dwon sendromu riski ve birde genetik rahatsizliklari.
Dr sordu biri saglikli biri sagliksiz olabilir diye esim yok aldirmayiz dedi.
Takdiri ilahi elbet atan kalbe kimse kiyamaz.biraz sikintili geciyor beklemek.
Yinede zaten ense kalinligini olcerken az cok anlasiliyor ornegin 3 den yuksek cikarsa rahatsiz olabilir diyo drlar.
Benim 1-1,5 arasi cikmisti.yinede sonucun gelince rahatlik cokuyor insana.
3lude bunun gibi kan aliniyor eger Allah korusun bir sikinti cikarsa gobekten sivi almaya kadar gidiyo iste kalp rahatsizliklari felanda ogreniliyormus.
Tabi kisiye bagli her turlu kabulum diyen yaptirmiyor.bizimde biraz deneyimsizligimize geldi ikizlerde yaptirilmiyormus bu testler.

Üzülme cnm yine gidersin ziyaretine.sen kendine dikkat et yine de

Canim 3 lu de down olup olmadigi belirlenmiyormuydu? Bu ikili test zaten 14 haftaya kdr bakiliyordu demi.. ya ense kalinligi ve buruna baktirsak yetmiyor mu? Doktorlar oneriyor mu peki? Bakalim 2 hafta sonra doktorum onerecek mi... doktora da bi danisayim olmazsa, ense kalinligi fln iyi cikarsa yaptirmam ya.. bosu bosuna stresse girmeye gerek yok...

Benim ense kalınlığı 2.2 cm çıkmıştı yaptırmadım herhangi bir sikinti çıkmadi cok şükür.

Bana da prolaktin yüksek gibi geldi ama doktor bişey demedi daha önce de 31 çıkmıştı
Evet canim bi goz attim netten 20 nin altinda olmaliymis dr gostermedin degilmi daha mutlaka ona bir ilac onerisi olur hatta burdada konusulmustu uzun zaman once prolaktin..

Evet canim bi goz attim netten 20 nin altinda olmaliymis dr gostermedin degilmi daha mutlaka ona bir ilac onerisi olur hatta burdada konusulmustu uzun zaman once prolaktin..
Yok canım gösterdim 31 çıktığı zamanda ilaç vermemişti şimdide bişey söylemedi

2lide dwon riski bakiliyor canim. Dr oneriyor genelde cunku ilerde ona suc atilabilecegini dusundugu icin yaptirmayandanda kendi istegimle yaptirmadim yazisi aliyor burda.
Yaptiracaksan 14 gec oluyor ozellikle 11_14 diyorlar test sonucu bir terslik olur tekrarlanir diye pek 14.e birakmamak lazim.Allah korusun o haberi alan 1 drla yetinmiyor baska dr.da gidiyor.
Ama kizlarin dedigi gibi kotu haber alip hamileligi zor gecen arkadasim vardi dogdugunda masallahi vardi gayet saglikli 4 yAsindA suan.
Riskler konusuluyor bir kesinligi yok.olcumlerle kan sonucunun yuzdesine gore cikiyormus o sonucta tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…