- 5 Mayıs 2014
- 5.239
- 4.903
- 373
Canım senin kızında kanama ne kadar zaman devam etmişti.kuzenimin bebeği düştü şimdide yengem de sorun varNormal gözüküyor
Bizde dr dedi artik yaptirmak zorunda gibi oldu hayir yaptirmicaz diyemedik :))Allah korusun rabbime emanetler baska baska hastaliklarda cikar Allah bilir orasini insan saglikli olmasini istiyor tabi.Benim ense kalınlığı 2.2 cm çıkmıştı yaptırmadım herhangi bir sikinti çıkmadi cok şükür.
Hmm belki bilen kizlarin bir onerisi olur..Yok canım gösterdim 31 çıktığı zamanda ilaç vermemişti şimdide bişey söylemedi
Hic cizginin altina dusmemesi gerekmiyo mu ben oyle biliyorum yaa. Bide ymurta saglikli buyuyup catladiysa ates yuksek kalir progesteron hormonu salgilaninca diye okudum. Dusuk olunca acaba dedim progesteron hormonummu bozuk :)henüz dpo 5 tesin neden moralin bozulsun ki
Ay cnm çok üzüldümCanım senin kızında kanama ne kadar zaman devam etmişti.kuzenimin bebeği düştü şimdide yengem de sorun var13. Haftasında ve kanama oldu doktor yatırdı serum verdi dinlen dedi çıkardı Progestan verdi 1 hafta geçti kanaması kahveye döndü diye seviniyoduk bugün doktora geldi oda kesenin altında kocaman bi kanama alanı var ben bile korktum doktor bişey diyemeyiz dedi herşey olabilir dinlenmeye devam et dedi bebeğin kalp atışları güzel ama
Iyiyiz cok sukur alistik öperim koklarim bol bolBizde dr dedi artik yaptirmak zorunda gibi oldu hayir yaptirmicaz diyemedik :))Allah korusun rabbime emanetler baska baska hastaliklarda cikar Allah bilir orasini insan saglikli olmasini istiyor tabi.
Bebis nasil sen nasilsin canim alistinizmi birbirinize minnosunla :)
Bol bol op yerimize annesi :))
Cnm çizginin altına düştüğü dönemler de olur ama senin ateş Çatladı diyebilmek için henüz düşük ilerliyorHic cizginin altina dusmemesi gerekmiyo mu ben oyle biliyorum yaa. Bide ymurta saglikli buyuyup catladiysa ates yuksek kalir progesteron hormonu salgilaninca diye okudum. Dusuk olunca acaba dedim progesteron hormonummu bozuk :)
Inşallah tez vakitte geçer tatlım.@butterfly_gns @ShinSeGi
Kızlar çok sağolun....inşallah mekanı cennet olsun.
LeYLa_21 sağol leyla anladım... Gözünden kaçmıştır..geçen perşembe ilişkiden sonra oldu doktora gittik bazen olur devamı gelemdigi sürece sorun olmaz. her şey yolunda dedi... istirahat onerdi
Öpüldün şekerim.. Sende benim favorimsin gülüm.. Rabbim yüzümüzü güldürsün cümlemizin bu ay inşallah..
Öpüyorum sümbülüm..
zaten önemli olan 2 li taramaymıs 2 li taramada sorun cıkmazsa dıgerleıne gerek yok dıyorlar doktorlar. youtube dan vıdeolarını ızlersen anlarsınCanim 3 lu de down olup olmadigi belirlenmiyormuydu? Bu ikili test zaten 14 haftaya kdr bakiliyordu demi.. ya ense kalinligi ve buruna baktirsak yetmiyor mu? Doktorlar oneriyor mu peki? Bakalim 2 hafta sonra doktorum onerecek mi... doktora da bi danisayim olmazsa, ense kalinligi fln iyi cikarsa yaptirmam ya.. bosu bosuna stresse girmeye gerek yok...
hayır canım düşme olabilir nemli olan tekrar yukselıp yukselmemesı düşmesinin birden cok sebebı olabilir mesela tekrar yumurtlama olacaksa düştüğü görülüyor ve hızla tekrar yukseldıgı ya da döllenme olduğunda da düşüş olabiliyor ya da senın herhangı bır rahatsızlıgın etkılemıs olabilyor düşmesi moralini bozmasın önemli olan beklenen adet zamanı düşmemesi yanı ortalama 14 gun kabul edılıyor bu sure 14. gun sonunda yuksek gitmesi umutlandırıyor düşmesiyse gebelık olmadıgını gösterıyorHic cizginin altina dusmemesi gerekmiyo mu ben oyle biliyorum yaa. Bide ymurta saglikli buyuyup catladiysa ates yuksek kalir progesteron hormonu salgilaninca diye okudum. Dusuk olunca acaba dedim progesteron hormonummu bozuk :)
Bugün de çalışabilirsek daha güzel olacak inşallah canım.. Duanı eksik etme sümbülüm... Öpüldün canım..
Evet canım ya ilginç olan da oydu işte 2. İçin uğraşanlar bir aradaydık gerçekte de öylemisin bilmiyorum ama çok güler yüzlüydün habire espiri yapıp gülüyordum inşallah jepimiz de hamile kalırız rüyam ona işarettir inşallahBen de kaç gündür aklımdasın habire sorup strese sokmak istemedim demek adet geldi
O nasıl rüyadır öyle kız kaynananın ne işi varhayırdır diyelim inşallah.2. Çocuk için uğraşanlar rüyada biraraya gelmişiz:)
ben cok düşündüm 18 den nce mumkun degıl catlamıs olmuyor. evet ovu testım bıtmıs evde o yuzden devam edememıstım. kısmet işte.iiz cnm senin yumurta bence cd18 de çatlamış 19 da ateş ciddi bir yükselme olmuş.benim dediğim ovu tarihin değil opk + girmişsin ya bence o pozitif değildi testin Hatırladığım kadarı ile o gün bitmişti ve bir daha yapamamıştın cd 17 ye 36.2 girersen çizgin gelecek gibi duruyor
Geçmiş olsun canım geçicidir inşallah ya ben de yaptiricam ılk fırsatta bazen bi kaşıntı tutuyo beni ne yalan söyliyim ben de vitaminleri haftada bir iki gün alıyorum fazlası da zararInsallah canim bajarla atlatitiz umarim benim 2 trimester dedikleri hadtalikla geciyor ilki iyiydi :))
Ast_alt 70-110 gibi cikiyor tabi yuksek normal degerleri 50 civari aman ihmal etme canim mutlaka yaptir tum vitaminleri aspirini felan biraktim ben onlarmi yapti diye..
Vucut kendide yapiyormus ama bilemedik 10 gun boyle denicem bakalim sonuc ne olacak.git rutinlerini mutlaka iste canim
Evet canım pirpir burdayım diyo elimle yoklayinca sertliğini buluyorum artık karnım zaten bi anda çıktı hamile havasına yeni girdim sayılırcanım benım ya sana daha zor ıkı bebek tasımak allah yardımcın olsun.
elmol
kelebeğin pırpır mı yapıyor bıraz rahatladıgına sevındım ben de sankı bıraz rahatladım gıbı azda olsa yemek yıyebılıyorum
Yok cnm hatta ilk etapta çok soğuk bulur ilk tanışanlar:)) espirili Olmayı çok isterdim o tarz insanları hep zeki bulmuşumdur:) hayırlara çıksın inşallah:)Evet canım ya ilginç olan da oydu işte 2. İçin uğraşanlar bir aradaydık gerçekte de öylemisin bilmiyorum ama çok güler yüzlüydün habire espiri yapıp gülüyordum inşallah jepimiz de hamile kalırız rüyam ona işarettir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?