Haklisin ben bu konuda bilgisizim gercekten o yuzden herseyi size soruyorum insallah kizmiyosunuzdur bazen yazarken cekiniyorum acikcasi. Smdi benm ov testim ayin 17sinde cok koyu cikti diger gun silinmeye basladi ondan sonra hic cizgi kalmadi ya. Benm merak ettigim test koyu cikip ymurta catlamama ihtimali var mi? Internetten baktigimda lh hormonu tavan yaptiktan sonra 24-36 saat sonra ymurta catlar fln yaziyo o yuzden aklim karisiyo. Gecen ay kasik agrilarimdan sonra 36.4 36.5e fln cikmisti ama dediginz gbi bekleyip gorcem az sabrediyimCnm çizginin altına düştüğü dönemler de olur ama senin ateş Çatladı diyebilmek için henüz düşük ilerliyor
Manuel çizgi çektiriyoruz ya Orayı advanced yap17. güne ne girersem gireyım ne yaparsam yapayım ff ye o çizgiyi çektiremedım@veson
Yok cnm niye kızalım sen kafana takılanı sor biz bildiğimiz kadarı ile yardımcı oluruz.ben ateşinin yükseleceğini düşünüyorum bazen ateş geç yükselişe geçebiliyor ama sen her ihtimale çalışma yapmaya çalış bugünHaklisin ben bu konuda bilgisizim gercekten o yuzden herseyi size soruyorum insallah kizmiyosunuzdur bazen yazarken cekiniyorum acikcasi. Smdi benm ov testim ayin 17sinde cok koyu cikti diger gun silinmeye basladi ondan sonra hic cizgi kalmadi ya. Benm merak ettigim test koyu cikip ymurta catlamama ihtimali var mi? Internetten baktigimda lh hormonu tavan yaptiktan sonra 24-36 saat sonra ymurta catlar fln yaziyo o yuzden aklim karisiyo. Gecen ay kasik agrilarimdan sonra 36.4 36.5e fln cikmisti ama dediginz gbi bekleyip gorcem az sabrediyim
Ayyy tesekkur ederm bna yardmci olup bilgi verdiginiz icinnnn <3hayır canım düşme olabilir nemli olan tekrar yukselıp yukselmemesı düşmesinin birden cok sebebı olabilir mesela tekrar yumurtlama olacaksa düştüğü görülüyor ve hızla tekrar yukseldıgı ya da döllenme olduğunda da düşüş olabiliyor ya da senın herhangı bır rahatsızlıgın etkılemıs olabilyor düşmesi moralini bozmasın önemli olan beklenen adet zamanı düşmemesi yanı ortalama 14 gun kabul edılıyor bu sure 14. gun sonunda yuksek gitmesi umutlandırıyor düşmesiyse gebelık olmadıgını gösterıyor
Dusunuyorum ama suan annem bizde bakalm gec saatte gitmezse bgnu degerlendrmek istiyorum aksi gbi adama tlf aldim smdi onunla ilgileniyoYok cnm niye kızalım sen kafana takılanı sor biz bildiğimiz kadarı ile yardımcı oluruz.ben ateşinin yükseleceğini düşünüyorum bazen ateş geç yükselişe geçebiliyor ama sen her ihtimale çalışma yapmaya çalış bugün
Canim ben de yaptirmayi düşünmüyorum. İkili de mi yaptirmadin? Sadece ultrasondan mi bakiyorlar? Cok soru sordum valla hakkinj helal et. Bu konuyu hic bilmiyorumBenim ense kalınlığı 2.2 cm çıkmıştı yaptırmadım herhangi bir sikinti çıkmadi cok şükür.
onDusunuyorum ama suan annem bizde bakalm gec saatte gitmezse bgnu degerlendrmek istiyorum aksi gbi adama tlf aldim smdi onunla ilgileniyo
Valla cok arada kaldim bi yanim baktir diyo bi yanim baktirma... 4 martta randevum doktorum herhangibi bir sey soylemedi.. kk gore 13 bucuk hafta oluyorum normal hesaba gore de 12 bucuk.. bekleyelim gorelim insAllah Rabbim hepimize saglikli sihaatli evlatlar nasip etsin insAllah :)2lide dwon riski bakiliyor canim. Dr oneriyor genelde cunku ilerde ona suc atilabilecegini dusundugu icin yaptirmayandanda kendi istegimle yaptirmadim yazisi aliyor burda.
Yaptiracaksan 14 gec oluyor ozellikle 11_14 diyorlar test sonucu bir terslik olur tekrarlanir diye pek 14.e birakmamak lazim.Allah korusun o haberi alan 1 drla yetinmiyor baska dr.da gidiyor.
Ama kizlarin dedigi gibi kotu haber alip hamileligi zor gecen arkadasim vardi dogdugunda masallahi vardi gayet saglikli 4 yAsindA suan.
Riskler konusuluyor bir kesinligi yok.olcumlerle kan sonucunun yuzdesine gore cikiyormus o sonucta tatlim
Sen ne dusunuyorsun canim bu konu hakkinda yaptiracak misin?zaten önemli olan 2 li taramaymıs 2 li taramada sorun cıkmazsa dıgerleıne gerek yok dıyorlar doktorlar. youtube dan vıdeolarını ızlersen anlarsın
Ultrasinda ense kalinligini ölçtü. 2li de 3lü de yaptırmadım. Aynen Rabbim nasıl uygun gördüyse kabulüm o yüzden strese girmeye gerek duymadımCanim ben de yaptirmayi düşünmüyorum. İkili de mi yaptirmadin? Sadece ultrasondan mi bakiyorlar? Cok soru sordum valla hakkinj helal et. Bu konuyu hic bilmiyorum
zaten advenced cnmiiz cnm override yazıyor ya onu kaldırman gerekiyor manuel çektiniz yeri advenced şeklinde değiştir
Sonu yeşillenir inşallah canım... Bende merak ediyorum. Hayırlısı hakkımızda inşallah kuzum..merakla takıp edıyorum tablonu ...
ben hala hasta modundayım 12 hafta bır gevse dıye beklıyorum az kaldı ama 11 haftadayımEvet canım pirpir burdayım diyo elimle yoklayinca sertliğini buluyorum artık karnım zaten bi anda çıktı hamile havasına yeni girdim sayılırdarısı başına olsun canım senin de keyifle günlere geçişin olmus oh miss
Hahah aynen ama suan adam beni bekliyo sasirtiyo valla kendine gveni geldi heraldeTv bitti telefon başladı desene
on
Hayırlı olsun canım çok yakışmış.. Darısı başımıza olsun inşallah gülüm...
Takvimim hayırlı olsuntotemim de hala tedirginim 13. Haftayi mi bekleseydim
Görmemişin takvimi olmuş
Hayırlı olsun canım çok yakışmış.. Darısı başımıza olsun inşallah gülüm...
Amin gülüm Allah razı olsun canım benim. Bugün iş arkadaşlarımızdan birinin eşi Doğum yaptı. Aradım hayırlı olsun diye bol bol duâ etti sağolsun. Rabbim dualarımızı kabul etsin sizlere de sağlıklı doğum nasip etsin ablacım...İnsallah abla senin tablo enteresan ilerliyor, normalden farkli... hadi hayırlısı bakalim insAllah sonu yesillensinnnnnnnnn amiiiiiinnnnnnnn
zaten advenced cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?