Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
17. güne ne girersem gireyım ne yaparsam yapayım ff ye o çizgiyi çektiremedım@veson

Cnm çizginin altına düştüğü dönemler de olur ama senin ateş Çatladı diyebilmek için henüz düşük ilerliyor
Haklisin ben bu konuda bilgisizim gercekten o yuzden herseyi size soruyorum insallah kizmiyosunuzdur bazen yazarken cekiniyorum acikcasi. Smdi benm ov testim ayin 17sinde cok koyu cikti diger gun silinmeye basladi ondan sonra hic cizgi kalmadi ya. Benm merak ettigim test koyu cikip ymurta catlamama ihtimali var mi? Internetten baktigimda lh hormonu tavan yaptiktan sonra 24-36 saat sonra ymurta catlar fln yaziyo o yuzden aklim karisiyo. Gecen ay kasik agrilarimdan sonra 36.4 36.5e fln cikmisti ama dediginz gbi bekleyip gorcem az sabrediyim

Yok cnm niye kızalım sen kafana takılanı sor biz bildiğimiz kadarı ile yardımcı oluruz.ben ateşinin yükseleceğini düşünüyorum bazen ateş geç yükselişe geçebiliyor ama sen her ihtimale çalışma yapmaya çalış bugün

Ayyy tesekkur ederm bna yardmci olup bilgi verdiginiz icinnnn <3

Dusunuyorum ama suan annem bizde bakalm gec saatte gitmezse bgnu degerlendrmek istiyorum aksi gbi adama tlf aldim smdi onunla ilgileniyo

Benim ense kalınlığı 2.2 cm çıkmıştı yaptırmadım herhangi bir sikinti çıkmadi cok şükür.
Canim ben de yaptirmayi düşünmüyorum. İkili de mi yaptirmadin? Sadece ultrasondan mi bakiyorlar? Cok soru sordum valla hakkinj helal et. Bu konuyu hic bilmiyorum

Valla cok arada kaldim bi yanim baktir diyo bi yanim baktirma... 4 martta randevum doktorum herhangibi bir sey soylemedi.. kk gore 13 bucuk hafta oluyorum normal hesaba gore de 12 bucuk.. bekleyelim gorelim insAllah Rabbim hepimize saglikli sihaatli evlatlar nasip etsin insAllah :)

Canim ben de yaptirmayi düşünmüyorum. İkili de mi yaptirmadin? Sadece ultrasondan mi bakiyorlar? Cok soru sordum valla hakkinj helal et. Bu konuyu hic bilmiyorum
Ultrasinda ense kalinligini ölçtü. 2li de 3lü de yaptırmadım. Aynen Rabbim nasıl uygun gördüyse kabulüm o yüzden strese girmeye gerek duymadım

ben hala hasta modundayım 12 hafta bır gevse dıye beklıyorum az kaldı ama 11 haftadayım

İnsallah abla senin tablo enteresan ilerliyor, normalden farkli... hadi hayırlısı bakalim insAllah sonu yesillensinnnnnnnnn amiiiiiinnnnnnnn
Amin gülüm Allah razı olsun canım benim. Bugün iş arkadaşlarımızdan birinin eşi Doğum yaptı. Aradım hayırlı olsun diye bol bol duâ etti sağolsun. Rabbim dualarımızı kabul etsin sizlere de sağlıklı doğum nasip etsin ablacım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…