Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amiin ben hala endiseliyim malum.. hemen hemen hepimizin kaybi oldu ama bu kaybetme korkusu sanirim omrum boyunca devam edecek. Annelik boyle galiba. Gun gun nasil buyudugunu okurken gozlerim yasli yasli oluyor, elim karnima gidiyor... bir suru dua ediyorum.. Rabbimin emanetine layıkıyla sahip çıkmayı canı gonulden istiyorum insAllah Rabbim isteyen herkesle beraber bana da sağlıklı sihaatli yavrular nasip etsin. Butun topigimize, hatim arkadaslarima saglikli sihaatli vatana millete hayirli evlatlar nasip etsin güzel Allahim.. O rahman ve Rahimdir, ol der oldurur... insAllah 3. Hatimimizin baslamasiyla beraber ilk hamilemiz sen olursun, galiba dpo da bir sen varsin.. sirayla dökülsün insAllah... cani gonulden inaniyorum. Bu hatimlerin hep bir mukafati var. Tin suresinde de diyor ya, "...biz insani en guzel bicimde yarattik. Sonra cevirdik asagilarin asagisina attik. Ancak iman edip yararli işler yapanlar başka; onlar icin kesilmez bir mukafat vardir! Oyleyse sana dinu ne yalanlayabilir ki?? ALLAH HAKİMLERİN HAKİMİ DEGİL Mi!!?"
Ben surelerin anlamlarina cok onem veririm, ogrencilerime de anlamlariyla ogretiyorum :) kucucuk agizlardan boyle guzel cumleleri duymak oyle bi rahatlatiyor ki insani.. minnak sabilerin dualarina da emanet ettim kendimi... insAllah benim yavrum da bu ilim kokusunu şevkini tadar... ayyy cenem dustu... keske hemen yaz gelse :)

Bu kanama alanı kendi kendine mi kayboluyor yoksa dışa kanaması olacakta öyle mi kaybolacak gerçekten çok üzüldüm ya ben ilk defa bi bebeği ultrasonda görüyorum çok güzel bi duyguymuş inşallah bişey olmaz ona sanki kendi bebeğim gibi bi bağ oluştu o an içimde az daha ağlıyordum kanama alanı baya büyük inşallah kaybolur bebeğe bişey olmadan

Ay insAllah kuculur kanama alani.. cogunda kayboluyor... Rabbim yavrusunu bağışlasın insAllah

Ya doktor ultrasonla bakmadı bile tahliller de benim hep normal çıkıyor nasıl pco var bende bilmiyorum ilacı kullanmaya devam et dedi normal mi hepsi gercekten

Bana normal geldi ölçümlerin. Özellikle FSH be e2 çok iyi maşallah,

Geçmiş olsun cnm, çok üzüldüm. Böyle aka arkaya olması da çok üzücü. İnşallah yengen şifa bulur bebekle. Kuzenin de inşallah hemen ardına sağlıkla gebe kalır. Ben de çok üzülüyorum kayıp haberlerine.

Amin gülüm inşallah. Hakkımızda daima hayırlısı olsun inşallah. Duaların anlamlarına bende çok önem veririm. Rabbim inşallah yüzümüzü güldürsün. Yavrum için uğraşıyorum. Kardeş sevgisini tatsın istiyorum.. Anlatılamaz bir durum bu canım.. O kadar şeye kızım için katlandım. Rabbim inşallah kızıma kardeş gönderecek. İkisini de hayırlı bir şekilde yetiştirmeyi nasip etsin inşallah canım..

E2 ne işe yarıyordu okudum ama pek bişey anlamadım düşük olması galiba iyi anladığım kadarıyla

E2 ne işe yarıyordu okudum ama pek bişey anlamadım düşük olması galiba iyi anladığım kadarıyla
Östrojen hormonu canım, rahim için gerekli. Yum.dan önce olan hormon. Yum gününden sonra östrojen düşüyor bu sefer progesteron yükseliyor.

FSH ve e2 arasında ilişki var, mesela benim çocuk sahibi olma zorluğumun sebebi bu. FSH yüksek, e2 de onu baskılanmak için bazı aylar fırlıyor. Öyle olunca işte yum çatlamayıp kist olabiliyor.

Östrojen hormonu canım, rahim için gerekli. Yum.dan önce olan hormon. Yum gününden sonra östrojen düşüyor bu sefer progesteron yükseliyor.
FSH ve e2 arasında ilişki var, mesela benim çocuk sahibi olma zorluğumun sebebi bu. FSH yüksek, e2 de onu baskılanmak için bazı aylar fırlıyor. Öyle olunca işte yum çatlamayıp kist olabiliyor.
Benim geç çatlıyor hep. Doktor bana polip sonrası duphaston vermişti östrojen seviyesini dengede tutmak için galiba poliplerde östrojenle bağlantısı olan bişey

Geçmiş olsun canım geçicidir inşallah ya ben de yaptiricam ılk fırsatta bazen bi kaşıntı tutuyo beni ne yalan söyliyim ben de vitaminleri haftada bir iki gün alıyorum fazlası da zarar
Aman allah korusun benimde kasi tiyla basladi gittim market market niveanin dusta kremini aradim nemli olsun susuz kaldim diye meger kandanmis

Canim dr.un daha net anlatir zaten onla karar verirsiniz..rabbime emanetler saglikla gelsin bebisler

benım fsh ım 12.24 olmustu sonra 12.46 lara yukseldı çörek otu çiğnedım bır baktım 8. lara indi zaten indiğini gördüğüm ay hamıle kaldım

ha arada testere dişli aslan pencesı cayı yapıyordum ama duzensız haftada 3-4 kere ıctım

Aman allah korusun benimde kasi tiyla basladi gittim market market niveanin dusta kremini aradim nemli olsun susuz kaldim diye meger kandanmis
Ay ben de hemen yaptırayım o zaman kremleniyorum yağ sürüyorum ama alakası yok bence de

Ay ben de hemen yaptırayım o zaman kremleniyorum yağ sürüyorum ama alakası yok bence de
Insallah yoktur susuzluktanda cok oluyor bu aylarda ama ihmal etme canim..ben hayatimda bilmem degerlerin bukadar arttigini.kilolu oldugum halde kolesterol bile cikmazdi hak getire biyokimya yerlerde.yaptir canim ihmal etme arkadan gelen arkadaslarda lutfen dikkat edin her ay rutin biyokimya hemogram sedim tsh hormon tahlillerini yaptirin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…