Ben basladim lierac aldim hatta aldigim eczanede en pahalisiydi 200 civari tuttu..çatlak kremine başladınız mı kızlar ?
benım vucudum sıkı ve kılom az pek catlama olacagını sanmam bugune kadar hıc olmadı ama yınede belli olmaz. şimdiden karnım cıktıBen basladim lierac aldim hatta aldigim eczanede en pahalisiydi 200 civari tuttu..
Eger yatkinligin varsa her turlu catliyormus onu anladim.badem yagini cok ovuyorlar yavastan onu surmeye basla istersen canim
çokk pahalıymış. ben badem yagıyla başlayayım ılerleyen zaman gore gerekırse çatlak kremı alırımBen basladim lierac aldim hatta aldigim eczanede en pahalisiydi 200 civari tuttu..
Eger yatkinligin varsa her turlu catliyormus onu anladim.badem yagini cok ovuyorlar yavastan onu surmeye basla istersen canim
Evet cnm kendi kendine kaybolmasını bekleyecek dışardan müdahale olmuyır maalesef.dışarı kanama olmaması daha iyi.rabbim Bebeğini bağışlasın inşallah.benek Büyüdükçe kanama alanı da küçülsün.dua ve istirahat başka elden birşey gelmiyor.dışarı kanama yok değil mi? Progestan falan verdi mi Dr?Bu kanama alanı kendi kendine mi kayboluyor yoksa dışa kanaması olacakta öyle mi kaybolacak gerçekten çok üzüldüm ya ben ilk defa bi bebeği ultrasonda görüyorum çok güzel bi duyguymuş inşallah bişey olmaz ona sanki kendi bebeğim gibi bi bağ oluştu o an içimde az daha ağlıyordumkanama alanı baya büyük inşallah kaybolur bebeğe bişey olmadan
Arada bebek yağı kullanıyorumçatlak kremine başladınız mı kızlar ?
Canım göbeğin ordan bakması bebeğin orda olduğunu göstermez açıyi ordan iyi yakaladı demekki kasık bölgesinden 12 haftadan sonra yukarı çıkmaya başlarmışbenım vucudum sıkı ve kılom az pek catlama olacagını sanmam bugune kadar hıc olmadı ama yınede belli olmaz. şimdiden karnım cıktı
benım kafam bir şeye takıldı içim sıkıldı. 11+0 bugun 10. haftada doktora gıttım . bebek ğöbeğimin 2 parmak altında çok şaşırdım niye bu kadar cabuk göbeğime cıktı diye. sonra bebekle ılgılı bır şeyler okurken bır sema gördum bebegın göbektekı yukseklıgı dıye ve bu şemaya göre göbegın 2 parmak altında olması ıcın 20. haftada olması gerekıyormus . üzerınde de bazı seyler yazıyordu mesela şeker hastalıgı olursa olurmus bu durum ya da amniyotık sıvı olması gerekenden fazla olursaymıs. bu konuda bilgisi olan var mı ?
gece gece canım sıkıldı zaten çok huzursz vucudum uyuyamadım ama cok yorgunum
Eki Görüntüle 1957460
oh cok şükür içim rahatladı acıyla ılgılı degılmı... bır an korkuya kapıldımCanım göbeğin ordan bakması bebeğin orda olduğunu göstermez açıyi ordan iyi yakaladı demekki kasık bölgesinden 12 haftadan sonra yukarı çıkmaya başlarmış
Korkma canım zaten az kaldı yukarı doğru sertlik hissetmeye başlarsın bikaç haftayaoh cok şükür içim rahatladı acıyla ılgılı degılmı... bır an korkuya kapıldım
canim biz hac cekilisinr yazilmistik cuma günü belli olcak. küçük ihtimal ama hacca gitmeye hak kazanirsak tedaviyi hac dönüşüne ertelicez. eğer kazanamazsak aklimizda 2 doktor var hemen haftaya randevu alip gidip görüşücez birine karar verip nisan gibi başlamayı düşünüyorum
günaydın bence takılma böyke seylere hata tavsıyem internetten bilgi alma göbek büğümesi şekli yapısal da olabılıyor örneğin benm ilk hamılelıgımde karnım cok gec cıktı.. 6 aylıkken hamıle olduguma ınanmıyolardı kı doguma gıderkende 5 aylık gibi duruyordu .. ınterneten arastırmak yerine doktoruna danıs endişelerini ayrıca şeker falan yazmıssın doktorun sana zamanı geldikce tum testleri yaptırdıyordur tahmınım.. heycanlı ve endıselı bır bekleyıs hamilelik. sağlıkla kucagına al inşallahbenım vucudum sıkı ve kılom az pek catlama olacagını sanmam bugune kadar hıc olmadı ama yınede belli olmaz. şimdiden karnım cıktı
benım kafam bir şeye takıldı içim sıkıldı. 11+0 bugun 10. haftada doktora gıttım . bebek ğöbeğimin 2 parmak altında çok şaşırdım niye bu kadar cabuk göbeğime cıktı diye. sonra bebekle ılgılı bır şeyler okurken bır sema gördum bebegın göbektekı yukseklıgı dıye ve bu şemaya göre göbegın 2 parmak altında olması ıcın 20. haftada olması gerekıyormus . üzerınde de bazı seyler yazıyordu mesela şeker hastalıgı olursa olurmus bu durum ya da amniyotık sıvı olması gerekenden fazla olursaymıs. bu konuda bilgisi olan var mı ?
gece gece canım sıkıldı zaten çok huzursz vucudum uyuyamadım ama cok yorgunum
Eki Görüntüle 1957460
bu ay benimde erken çatladı ya?senin henüz çatlamamıştır canım ya...Benim de ateş de ufak ufak yükseliyor çatlamamıştır de mi kızlar?? Millet geç çatlıyor diye stres yapar ben de erken çatlayacak kaçıracağım diye gerilirim.niye bu yumurtalar vaktinde çatlamaz
mina retriever ateşini merak ettim ?
Benim de ateş de ufak ufak yükseliyor çatlamamıştır de mi kızlar?? Millet geç çatlıyor diye stres yapar ben de erken çatlayacak kaçıracağım diye gerilirim.niye bu yumurtalar vaktinde çatlamaz
Evet cnm, onların hepsi faydalı. iyi ki kullanmışsın, sorun ilerlemeden şükür gebe kaldın. Darısı kucağına almaya olsun.benım fsh ım 12.24 olmustu sonra 12.46 lara yukseldı çörek otu çiğnedım bır baktım 8. lara indi zaten indiğini gördüğüm ay hamıle kaldım
ha arada testere dişli aslan pencesı cayı yapıyordum ama duzensız haftada 3-4 kere ıctım
Bende merak ettim :))mina retriever
LeYLa_21 çok kararlı geliyorsun kuzum maşallahhh
FreeSoull hayırlı haberlerle gel canımm dualarım seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?