büyük catlamamistir ama calismalara basla artikBenim de ateş de ufak ufak yükseliyor çatlamamıştır de mi kızlar?? Millet geç çatlıyor diye stres yapar ben de erken çatlayacak kaçıracağım diye gerilirim.niye bu yumurtalar vaktinde çatlamaz
FreeSoull güzel haberlerle gel inşallah
FreeSoull güzel haberlerle gel inşallah
Ay Sağol cnm ya... Uyduruk bir tükrük testim var arada onu yapıyorumOvu testi varsa kullansana kuzum yoksa ver adresi benim stoktan gönderiyim
Evet Progestan kullanıyor günde 2 kere dışarı kanama kahve rengi leke şeklinde oluyo kırmızı olan kesildi inşallah kanama alanı da küçülür 2 hafta sonra yine gel sen bekleme dediEvet cnm kendi kendine kaybolmasını bekleyecek dışardan müdahale olmuyır maalesef.dışarı kanama olmaması daha iyi.rabbim Bebeğini bağışlasın inşallah.benek Büyüdükçe kanama alanı da küçülsün.dua ve istirahat başka elden birşey gelmiyor.dışarı kanama yok değil mi? Progestan falan verdi mi Dr?
Evet seninki de aceleci bu ay bakalım sonu ne olacak:)bu ay benimde erken çatladı ya?senin henüz çatlamamıştır canım ya...
Sağol canım, inşallah. Bu sefer çok karışık duygularla tamamlıyorum süreci. Günün bir kısmı hamileyim diğer yarısı değilim, bir günüm karamsar diğer günüm umutlu bir halde dolandım. Bugün ne yazık ki karamsarım. Gerginim. Tablomdan görmüşsündür, kramp falan da yok bugün henüzNiyeyse cramp olunca mutlu oluyordum. Oysa ilk gebeliğimde hiçbir şey hissetmedim ben. 7. haftanın başında düşük olmuştu, midem dahi bulanmadı. Bırak krampı... ama işte ne bileyim. insan kendini avutacak bir şey arıyor galiba. offf çok gerginim Veson ya...
Sen erken çatlayıncaya verimsiz olur endisesindesin bende tam tersi geç çatlayıncaya sanki yaşlı yumurta oluyo sağlıksız yumurta oluyo diye üzülüyorum bunun bi ortası bizi bulsa keşke :)Ay Sağol cnm ya... Uyduruk bir tükrük testim var arada onu yapıyorumbenim yumurta zaten hep aceleci 2-3 günaşırıda yumurtayı çatlatıyorız o Yüzden ovu testi hiç almadım.dün çalışma olacaktı aslında ama eşim evde yoktu.erken çatlayınca da verimsiz yumurta olur diye Endişe ediyor insan.hayırlısı bakalım Yarınki Ateş'den anlatız:)
kızlar, anne karnında bebegin kalp atışını evde dınlemek ıcın cıhaz varmış daha önce duymuş muydunuz ???
Ya dün olsun istiyordum eşim eve gelmedi umarım kaçırmam bu ay dabüyük catlamamistir ama calismalara basla artik
Biz her ay benzer duygular yaşıyoruz ki seninki tüp duygular daha yoğundur umarım güzel Şeyler oluyordur belirtilere dalan bakma benim de son iki gebelikte hiç belirti olmadı.her gebelik farklı.ateş de iyi çıkmış bşr saat erken ölçmene rağmenSağol canım, inşallah. Bu sefer çok karışık duygularla tamamlıyorum süreci. Günün bir kısmı hamileyim diğer yarısı değilim, bir günüm karamsar diğer günüm umutlu bir halde dolandım. Bugün ne yazık ki karamsarım. Gerginim. Tablomdan görmüşsündür, kramp falan da yok bugün henüzNiyeyse cramp olunca mutlu oluyordum. Oysa ilk gebeliğimde hiçbir şey hissetmedim ben. 7. haftanın başında düşük olmuştu, midem dahi bulanmadı. Bırak krampı... ama işte ne bileyim. insan kendini avutacak bir şey arıyor galiba. offf çok gerginim Veson ya...
Kırmızı kan kanamanın aktif OLduğunu kahverengi ise kanamanın durduğunu gösterir.inşallah herşey yoluna girer.bol istirahat ve duaEvet Progestan kullanıyor günde 2 kere dışarı kanama kahve rengi leke şeklinde oluyo kırmızı olan kesildi inşallah kanama alanı da küçülür 2 hafta sonra yine gel sen bekleme dedi
Hiç deme 14 te çatlasın işte.yine geç çatlayıp hamile kalan arkadaşlar çok.benim gibi erken çatlayan Yasemin vardı o da Bayağı uğraştı bir de tsefem var garibim o da benim gibi uğraşıyor.ben de erken çatlayınca olgunlaşmadan çatlıyor mu acaba diyorumSen erken çatlayıncaya verimsiz olur endisesindesin bende tam tersi geç çatlayıncaya sanki yaşlı yumurta oluyo sağlıksız yumurta oluyo diye üzülüyorum bunun bi ortası bizi bulsa keşke :)
inşallah sonuda böyle güzel olsun canım..dualarımızı eksik etmeyelim kuzumBende merak ettim :))mina retriever
LeYLa_21 çok kararlı geliyorsun kuzum maşallahhh
FreeSoull hayırlı haberlerle gel canımm dualarım seninle
dualarımız seninle..inşallah güzel haber verirsin canım ya...Sağol canım, bugün heyecandan ve tuvaletten 5.45'te kalktım. Ateş ölçeyim bari dedim, ölçtüm gittim tuvlete, sonra saate baktım yanlış gördüm bir de. Meğer 6.45 değil 5.45miş
Neyse yine ben karılşık duygular içindeyim. Dün böyle adet olacak gibi karında ağrı vardı, dün hiç kramp girmedi, bugün de hâlâ yokBir sessizlik var be bu canımı çok sıktı. Şu an somurtup oturuyorum valla, saat 11.45'te derslerim bir başlayacak 16.30a kadar aralıksız. İnşallah öğrenciler bugün sakindir, tahammülüm çok az. olabildiğince görmezden gelecem yaramazlıklarını sabır olmayınca görmek iyi gelmez şimdi bana.
hayırlısı ne ise o olsun kuzum...tek duam budur...Evet seninki de aceleci bu ay bakalım sonu ne olacak:)
zaten pimpirikliyiz iyice pinpirikli olacaz bu gidişle valla...Ben biliyorum canim Angel Sounds sanirim adi.
Bir ara almaya niyetlendim ama cok dogru sonuc vermedigini aslinda kendi nabzimizi dinledigimizi okuyunca vazgecmistim.
Kafana göre takıl cnm yumurta Çatladı sonuçtaVeson ben artık çalışmaları bıraksammı ya..eşim devam edelim diyor ama..kararsızım..sümbülde devam etme döllenme dönemi demişti...bilemedim şimdi yani...
Simdi uyandim alarmi duymamisim hic kalkmadim daha olctum 36.4 cikti ama saatimi kacirdim yaa. Smdilik bunu ekledim yarin sabah olcup cok fark varsa bgnu silicemmina retriever ateşini merak ettim ?
Alarmi duymamisim kuzum kalkamadm sabah smdi uyandigimda olctum 36.4 cikti. Yarin sabahkini merak ediyorum asil. Dunde dedim ya son gunlerde sanki ustumde okuz yatiyo uyanamiyorumBende merak ettim :))mina retriever
LeYLa_21 çok kararlı geliyorsun kuzum maşallahhh
FreeSoull hayırlı haberlerle gel canımm dualarım seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?