Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de ateş de ufak ufak yükseliyor çatlamamıştır de mi kızlar?? Millet geç çatlıyor diye stres yapar ben de erken çatlayacak kaçıracağım diye gerilirim.niye bu yumurtalar vaktinde çatlamaz
büyük catlamamistir ama calismalara basla artik

FreeSoull güzel haberlerle gel inşallah

Sağol canım, inşallah. Bu sefer çok karışık duygularla tamamlıyorum süreci. Günün bir kısmı hamileyim diğer yarısı değilim, bir günüm karamsar diğer günüm umutlu bir halde dolandım. Bugün ne yazık ki karamsarım. Gerginim. Tablomdan görmüşsündür, kramp falan da yok bugün henüz Niyeyse cramp olunca mutlu oluyordum. Oysa ilk gebeliğimde hiçbir şey hissetmedim ben. 7. haftanın başında düşük olmuştu, midem dahi bulanmadı. Bırak krampı... ama işte ne bileyim. insan kendini avutacak bir şey arıyor galiba. offf çok gerginim Veson ya...

FreeSoull güzel haberlerle gel inşallah

Sağol canım, inşallah. Bu sefer çok karışık duygularla tamamlıyorum süreci. Günün bir kısmı hamileyim diğer yarısı değilim, bir günüm karamsar diğer günüm umutlu bir halde dolandım. Bugün ne yazık ki karamsarım. Gerginim. Tablomdan görmüşsündür, kramp falan da yok bugün henüz Niyeyse cramp olunca mutlu oluyordum. Oysa ilk gebeliğimde hiçbir şey hissetmedim ben. 7. haftanın başında düşük olmuştu, midem dahi bulanmadı. Bırak krampı... ama işte ne bileyim. insan kendini avutacak bir şey arıyor galiba. offf çok gerginim Veson ya...

Ovu testi varsa kullansana kuzum yoksa ver adresi benim stoktan gönderiyim
Ay Sağol cnm ya... Uyduruk bir tükrük testim var arada onu yapıyorum benim yumurta zaten hep aceleci 2-3 günaşırıda yumurtayı çatlatıyorız o Yüzden ovu testi hiç almadım.dün çalışma olacaktı aslında ama eşim evde yoktu.erken çatlayınca da verimsiz yumurta olur diye Endişe ediyor insan.hayırlısı bakalım Yarınki Ateş'den anlatız:)

Evet Progestan kullanıyor günde 2 kere dışarı kanama kahve rengi leke şeklinde oluyo kırmızı olan kesildi inşallah kanama alanı da küçülür 2 hafta sonra yine gel sen bekleme dedi

Sakin olmaya çalış nerede vericeksin kanı bi saate falan veriyolar sonucu öyle uzun uzun bekleyeceğin yerde verme iyice bunalırsın

Sen erken çatlayıncaya verimsiz olur endisesindesin bende tam tersi geç çatlayıncaya sanki yaşlı yumurta oluyo sağlıksız yumurta oluyo diye üzülüyorum bunun bi ortası bizi bulsa keşke :)

Biz her ay benzer duygular yaşıyoruz ki seninki tüp duygular daha yoğundur umarım güzel Şeyler oluyordur belirtilere dalan bakma benim de son iki gebelikte hiç belirti olmadı.her gebelik farklı.ateş de iyi çıkmış bşr saat erken ölçmene rağmen

Evet Progestan kullanıyor günde 2 kere dışarı kanama kahve rengi leke şeklinde oluyo kırmızı olan kesildi inşallah kanama alanı da küçülür 2 hafta sonra yine gel sen bekleme dedi
Kırmızı kan kanamanın aktif OLduğunu kahverengi ise kanamanın durduğunu gösterir.inşallah herşey yoluna girer.bol istirahat ve dua

Sen erken çatlayıncaya verimsiz olur endisesindesin bende tam tersi geç çatlayıncaya sanki yaşlı yumurta oluyo sağlıksız yumurta oluyo diye üzülüyorum bunun bi ortası bizi bulsa keşke :)
Hiç deme 14 te çatlasın işte.yine geç çatlayıp hamile kalan arkadaşlar çok.benim gibi erken çatlayan Yasemin vardı o da Bayağı uğraştı bir de tsefem var garibim o da benim gibi uğraşıyor.ben de erken çatlayınca olgunlaşmadan çatlıyor mu acaba diyorum

Bende merak ettim :)) mina retriever

LeYLa_21 çok kararlı geliyorsun kuzum maşallahhh

FreeSoull hayırlı haberlerle gel canımm dualarım seninle
inşallah sonuda böyle güzel olsun canım..dualarımızı eksik etmeyelim kuzum...senin tablonda güzel maşallah...
dualarımız seninle..inşallah güzel haber verirsin canım ya...
Evet seninki de aceleci bu ay bakalım sonu ne olacak:)
hayırlısı ne ise o olsun kuzum...tek duam budur...

Veson ben artık çalışmaları bıraksammı ya..eşim devam edelim diyor ama..kararsızım..sümbülde devam etme döllenme dönemi demişti...bilemedim şimdi yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…