Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Veson canım ya ben şimdi iğnelere başlıcam ya 7 tane yumlara zarar berir mi naptiayım ya kafam karıştı

Sakin olmaya çalış nerede vericeksin kanı bi saate falan veriyolar sonucu öyle uzun uzun bekleyeceğin yerde verme iyice bunalırsın

Ahhh... hastanenin telefon uygulaması var canım, oradan istediğimiz yerden bakıyoruz. Offf... koca kişisi anlasa şu sonuçlardan her seferinde sen bak ben kötü oluyorum diyorum. Tamam diyor, sonucu açıyor ve sonra da eee ne olması lazım ben anlamadım yazandan diyor. Birinde görümceme verdim, o da anlamadı iki çocuk sahibi... maşallah Rabbim göstermeden evlatlarını vermiş. Biz gibi çekenler de her hjaltı biliyoruz. Şimdi çevremde o testin ne olması gerektiğini bir ben anlıyorum yani. Çıkan sonuç kağıdının neresinde sonuç yazdığını bana soruyorlar. Bak sinir oldum yine.. Bu progesteron böyle yapıyor gaiba yaaa...

FreeSoull canım inşallah bugün güzel haberler alırsın bugünün ve bundan sonraki her günün mutlu geçer inşallah canım

Amin inşallah canım, artık çok yorgunum, çok uzun bir süreç oldu benim için. Hele hele yum oluşmadı, iptal; yum büyümedi iptal, bu ayı pas geçelim iptal... diye bir silsileden bu güne geldim, daha da bir yoruldum. Rabbim inşallah yüzümü güldürür bu sefer. Hepimizin yüzü gülsün vallahi, herkes için zor bir süreç...

Haklısın aslında, dayanacak güç arıyor ya insan. Bir de biliyorsun döllenmiş koyulmuş, şimdi ne oldu, yaşıyolra mı, büyüyorlar mı diye çok takip ediyor insan. Benzer duygular olmaz mı.... Rabbim sınavımızı vermemize izin versin

Sağol Leyloşummm amin inşallah tablona maşallah diyorum. Çalışmaları artık keyfiyete dönüştürebilirsiniz bence. İnşallah hepimiz bu sürecimizi bebekle taçlandırırız.

Veson canım ya ben şimdi iğnelere başlıcam ya 7 tane yumlara zarar berir mi naptiayım ya kafam karıştı
Sen öalışma yap cnm ya Tevekkül Allah ne kadar ince düşünüyoruz Valla yine de gebe kalamıyoruz millet bilmeden radrasyon filmi çektiriyor birşey olmuyor.biz yumurtasına spermine kadar düşünüyoruz

AMİNNNNNNNNNN CANIM BENİM İNŞALLAH...TEK DUAMIZ BUDUR... RABBİM HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN BU AY İNŞALLAH...
Kafana göre takıl cnm yumurta Çatladı sonuçta
Anladım kuzum sağolasın..teste devam ediyorum hala

Canım dr bir şey söylemedi mi ? Bence bir gariplik olsa sana söylerdi yanda bir tepki verirdi bu Bebek niye bu kadar yukarıda diye. Bir de sen nerden anladın göbeğinin az aşağısında olduğunu ? Dr mu söyledi ?

Reactions: iiz

Canım macunu kullandın mı ? Hep aklımda ama soramadım bir türlü. İnşallah işe yarar güzel haber verirsin bize

Canim buna en net cevabi drun getirir.bence cok fazla arastirma yapma her vucut farkli yasiyor gebeligi..sen dr gittiginde dr.un amniyotik siviyi rahim agzi kapaliligi ve gereken herseye bakiyor zaten..bir problem olsa mutlaka uyarir tatlim..

çokk pahalıymış. ben badem yagıyla başlayayım ılerleyen zaman gore gerekırse çatlak kremı alırım
Nette indirimleri takip et cAnim..ben 2 kilo aldigim halde catladim yinede fayda etmedi dr.onermisti..sende sorarsin farkli birsey soyler belki..

Kiz abla bir ben mi pimpirikli degilim acaba ya
Babaannem oyle cok fazla gezilmez hamileyken diyor, eltim fazla ev isi yapma yorulma diyor, esim ziplama hoplama diyor. Ben kiziyorum ne kadar paranoyaksiniz diye
en iyisini sen yapıyorsun canım ya..fazla strese gerek yok..birazda tevekkül etmeliyiz...

Kiz abla bir ben mi pimpirikli degilim acaba ya
Babaannem oyle cok fazla gezilmez hamileyken diyor, eltim fazla ev isi yapma yorulma diyor, esim ziplama hoplama diyor. Ben kiziyorum ne kadar paranoyaksiniz diye
Masallah canim sana su enfeksiyon sikayetin olmasa hic sesini cikarmadin her isini kendin yaptin masallah sana az da kaldi hep boyle gitsin..

Canım macunu kullandın mı ? Hep aklımda ama soramadım bir türlü. İnşallah işe yarar güzel haber verirsin bize

kullandım canım kullanmaz olur muyum?!
Üç yumurta oldu, ikisi dölendi zaten ikisi de transfer edildi. dr. embriyoları da beğendi. Ama tabii sonucu göreceğiz. İnşallah bugün testim pozitif çıkar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…