Sakin olmaya çalış nerede vericeksin kanı bi saate falan veriyolar sonucu öyle uzun uzun bekleyeceğin yerde verme iyice bunalırsın
FreeSoull canım inşallah bugün güzel haberler alırsın bugünün ve bundan sonraki her günün mutlu geçer inşallah canım
Biz her ay benzer duygular yaşıyoruz ki seninki tüp duygular daha yoğundur umarım güzel Şeyler oluyordur belirtilere dalan bakma benim de son iki gebelikte hiç belirti olmadı.her gebelik farklı.ateş de iyi çıkmış bşr saat erken ölçmene rağmen
inşallah sonuda böyle güzel olsun canım..dualarımızı eksik etmeyelim kuzum...senin tablonda güzel maşallah...
dualarımız seninle..inşallah güzel haber verirsin canım ya...
hayırlısı ne ise o olsun kuzum...tek duam budur...
Sen öalışma yap cnm ya Tevekkül Allah ne kadar ince düşünüyoruz Valla yine de gebe kalamıyoruz millet bilmeden radrasyon filmi çektiriyor birşey olmuyor.biz yumurtasına spermine kadar düşünüyoruzVeson canım ya ben şimdi iğnelere başlıcam ya 7 tane yumlara zarar berir mi naptiayım ya kafam karıştı
AMİNNNNNNNNNN CANIM BENİM İNŞALLAH...TEK DUAMIZ BUDUR...Ahhh... hastanenin telefon uygulaması var canım, oradan istediğimiz yerden bakıyoruz. Offf... koca kişisi anlasa şu sonuçlardan her seferinde sen bak ben kötü oluyorum diyorum. Tamam diyor, sonucu açıyor ve sonra da eee ne olması lazım ben anlamadım yazandan diyor. Birinde görümceme verdim, o da anlamadı iki çocuk sahibi... maşallah Rabbim göstermeden evlatlarını vermiş. Biz gibi çekenler de her hjaltı biliyoruz. Şimdi çevremde o testin ne olması gerektiğini bir ben anlıyorum yani. Çıkan sonuç kağıdının neresinde sonuç yazdığını bana soruyorlar. Bak sinir oldum yine.. Bu progesteron böyle yapıyor gaiba yaaa...
Amin inşallah canım, artık çok yorgunum, çok uzun bir süreç oldu benim için. Hele hele yum oluşmadı, iptal; yum büyümedi iptal, bu ayı pas geçelim iptal... diye bir silsileden bu güne geldim, daha da bir yoruldum. Rabbim inşallah yüzümü güldürür bu sefer. Hepimizin yüzü gülsün vallahi, herkes için zor bir süreç...
Haklısın aslında, dayanacak güç arıyor ya insan. Bir de biliyorsun döllenmiş koyulmuş, şimdi ne oldu, yaşıyolra mı, büyüyorlar mı diye çok takip ediyor insan. Benzer duygular olmaz mı.... Rabbim sınavımızı vermemize izin versin
Sağol Leyloşummm amin inşallahtablona maşallah diyorum. Çalışmaları artık keyfiyete dönüştürebilirsiniz bence. İnşallah hepimiz bu sürecimizi bebekle taçlandırırız.
Anladım kuzum sağolasın..Kafana göre takıl cnm yumurta Çatladı sonuçta
Ben başlamayı düşünüyorum hamile bir arkadaşım lierac marka bir krem önerdi ondan alacağım inşallah, yine de dr a danışacağım tabiçatlak kremine başladınız mı kızlar ?
Canım dr bir şey söylemedi mi ? Bence bir gariplik olsa sana söylerdi yanda bir tepki verirdi bu Bebek niye bu kadar yukarıda diye. Bir de sen nerden anladın göbeğinin az aşağısında olduğunu ? Dr mu söyledi ?benım vucudum sıkı ve kılom az pek catlama olacagını sanmam bugune kadar hıc olmadı ama yınede belli olmaz. şimdiden karnım cıktı
benım kafam bir şeye takıldı içim sıkıldı. 11+0 bugun 10. haftada doktora gıttım . bebek ğöbeğimin 2 parmak altında çok şaşırdım niye bu kadar cabuk göbeğime cıktı diye. sonra bebekle ılgılı bır şeyler okurken bır sema gördum bebegın göbektekı yukseklıgı dıye ve bu şemaya göre göbegın 2 parmak altında olması ıcın 20. haftada olması gerekıyormus . üzerınde de bazı seyler yazıyordu mesela şeker hastalıgı olursa olurmus bu durum ya da amniyotık sıvı olması gerekenden fazla olursaymıs. bu konuda bilgisi olan var mı ?
gece gece canım sıkıldı zaten çok huzursz vucudum uyuyamadım ama cok yorgunum
Eki Görüntüle 1957460
Esim benim steteskopla dinliyordu tikir tikir sesler geliyordu :))kızlar, anne karnında bebegin kalp atışını evde dınlemek ıcın cıhaz varmış daha önce duymuş muydunuz ???
Sağol canım, bugün heyecandan ve tuvaletten 5.45'te kalktım. Ateş ölçeyim bari dedim, ölçtüm gittim tuvlete, sonra saate baktım yanlış gördüm bir de. Meğer 6.45 değil 5.45miş
Neyse yine ben karılşık duygular içindeyim. Dün böyle adet olacak gibi karında ağrı vardı, dün hiç kramp girmedi, bugün de hâlâ yokBir sessizlik var be bu canımı çok sıktı. Şu an somurtup oturuyorum valla, saat 11.45'te derslerim bir başlayacak 16.30a kadar aralıksız. İnşallah öğrenciler bugün sakindir, tahammülüm çok az. olabildiğince görmezden gelecem yaramazlıklarını sabır olmayınca görmek iyi gelmez şimdi bana.
zaten pimpirikliyiz iyice pinpirikli olacaz bu gidişle valla...
Bağırsak hareketleri de olabilirEsim benim steteskopla dinliyordu tikir tikir sesler geliyordu :))
Canim buna en net cevabi drun getirir.bence cok fazla arastirma yapma her vucut farkli yasiyor gebeligi..sen dr gittiginde dr.un amniyotik siviyi rahim agzi kapaliligi ve gereken herseye bakiyor zaten..bir problem olsa mutlaka uyarir tatlim..benım vucudum sıkı ve kılom az pek catlama olacagını sanmam bugune kadar hıc olmadı ama yınede belli olmaz. şimdiden karnım cıktı
benım kafam bir şeye takıldı içim sıkıldı. 11+0 bugun 10. haftada doktora gıttım . bebek ğöbeğimin 2 parmak altında çok şaşırdım niye bu kadar cabuk göbeğime cıktı diye. sonra bebekle ılgılı bır şeyler okurken bır sema gördum bebegın göbektekı yukseklıgı dıye ve bu şemaya göre göbegın 2 parmak altında olması ıcın 20. haftada olması gerekıyormus . üzerınde de bazı seyler yazıyordu mesela şeker hastalıgı olursa olurmus bu durum ya da amniyotık sıvı olması gerekenden fazla olursaymıs. bu konuda bilgisi olan var mı ?
gece gece canım sıkıldı zaten çok huzursz vucudum uyuyamadım ama cok yorgunum
Eki Görüntüle 1957460
Nette indirimleri takip et cAnim..ben 2 kilo aldigim halde catladim yinede fayda etmedi dr.onermisti..sende sorarsin farkli birsey soyler belki..çokk pahalıymış. ben badem yagıyla başlayayım ılerleyen zaman gore gerekırse çatlak kremı alırım
Bu gercekmiymis ben hep dalga geciyorlar sanmistim :))çokkkk şaşırdım gerçekten böyle bir cihaz olduğunu bilmiyordum ağzım açık kaldı resmen evde bebeği ultrasonla görüyorsunuz ve dinliyorsunuz ... ooo my got yanii
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...lanan-veya-almayi-dusunen-varmi.218421/page-5
en iyisini sen yapıyorsun canım ya..fazla strese gerek yok..birazda tevekkül etmeliyiz...Kiz abla bir ben mi pimpirikli degilim acaba ya
Babaannem oyle cok fazla gezilmez hamileyken diyor, eltim fazla ev isi yapma yorulma diyor, esim ziplama hoplama diyor. Ben kiziyorum ne kadar paranoyaksiniz diye
kız sesli güldüm valla...Esim benim steteskopla dinliyordu tikir tikir sesler geliyordu :))
Masallah canim sana su enfeksiyon sikayetin olmasa hic sesini cikarmadin her isini kendin yaptin masallah sana az da kaldi hep boyle gitsin..Kiz abla bir ben mi pimpirikli degilim acaba ya
Babaannem oyle cok fazla gezilmez hamileyken diyor, eltim fazla ev isi yapma yorulma diyor, esim ziplama hoplama diyor. Ben kiziyorum ne kadar paranoyaksiniz diye
kız sesli güldüm valla...
Bende oyle diyordum Allahtan dr um cok anlayisli bir kadin onun yanindada dinledi bakin bakin bu diye :)) kadin sensin sen dedi artik :))Bağırsak hareketleri de olabilir
Canım macunu kullandın mı ? Hep aklımda ama soramadım bir türlü. İnşallah işe yarar güzel haber verirsin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?