Canım macunu kullandın mı ? Hep aklımda ama soramadım bir türlü. İnşallah işe yarar güzel haber verirsin bize
Haklısın galiba uğraşıp olmayınca insan her şeye takılıyor ya ben nasıl doğurdum bı oğlanı kafayı yicem bazen yaSen öalışma yap cnm ya Tevekkül Allah ne kadar ince düşünüyoruz Valla yine de gebe kalamıyoruz millet bilmeden radrasyon filmi çektiriyor birşey olmuyor.biz yumurtasına spermine kadar düşünüyoruz
Ay aynı şeyi bende düşünüyorum dile getiriyorum bazen.nasıl Dünya'ya geldi çok hayret ediyorum.Haklısın galiba uğraşıp olmayınca insan her şeye takılıyor ya ben nasıl doğurdum bı oğlanı kafayı yicem bazen ya
Haklısın galiba uğraşıp olmayınca insan her şeye takılıyor ya ben nasıl doğurdum bı oğlanı kafayı yicem bazen ya
Ay aynı şeyi bende düşünüyorum dile getiriyorum bazen.nasıl Dünya'ya geldi çok hayret ediyorum.
Canim bizde iyiyiz diyelim iyi olalim bebis gelisimleri guzel ama ast alt ugrasiyorum yuksek cikiyor ilaclarimmi yapiyor anlamadik umarim duzeliriz sagliklica su 3 ayida atlatsak bende izinliyim calisamadim 1 hafta aldim havalar duzelse biraz iyilik gelir ustumuze :))
Işte canım o insuline kalmamak için canan kara tayin beslenme şekline geçmek... Yoksa ömür boyu insülin kullanan insanalri biliyorum problemler hiç bitmiyor. Şekeri mümkün olduğunca azaltmak gerekirse toptan çıkarmak hayattan..Ben dönem dönem şekersiz. besleniyorum su anda belli bir sınırın üstüne cikarmiyorum.çok faydasını gördüm inşallah gebeliktede böyle devam edeceğim.
Aynen ya gerçekten mucize ben hiç bu kadar uğraşacağımı aklımın ucuna getirmedim.kız daha yaşını doldurmamıştı korunurken hamile kaldım kaybettim.sonra 2sene doldu sütten kestim birkaç aya gene hamile idim onu da kaybettim derken benim kabus dolu günler başladı.şimdi 3 sene doldu 4 e giriyoruz ben hala her sabah ağzımda derece ile uyanıyorumBoşuna mucize demiyorlar ben bide 2 tane doğurdum
Amin benimde en cok korktugum sey bu rabbim yardim etsin yaptirmadigi icin insulin kullaniyor bebisi diye duymustum bitanidigin bu yuzden cok korkuyorum benim ailedede seker var
Canim 3 lu de down olup olmadigi belirlenmiyormuydu? Bu ikili test zaten 14 haftaya kdr bakiliyordu demi.. ya ense kalinligi ve buruna baktirsak yetmiyor mu? Doktorlar oneriyor mu peki? Bakalim 2 hafta sonra doktorum onerecek mi... doktora da bi danisayim olmazsa, ense kalinligi fln iyi cikarsa yaptirmam ya.. bosu bosuna stresse girmeye gerek yok...
Canım catlamak isteyenin ki her türlü çatlıyorAman allah korusun benimde kasi tiyla basladi gittim market market niveanin dusta kremini aradim nemli olsun susuz kaldim diye meger kandanmis
Aynen ya gerçekten mucize ben hiç bu kadar uğraşacağımı aklımın ucuna getirmedim.kız daha yaşını doldurmamıştı korunurken hamile kaldım kaybettim.sonra 2sene doldu sütten kestim birkaç aya gene hamile idim onu da kaybettim derken benim kabus dolu günler başladı.şimdi 3 sene doldu 4 e giriyoruz ben hala her sabah ağzımda derece ile uyanıyorum
Allahım hayırlısını versin canım benim inşallah pozitiftir testin iki canımla dua ediyorum sana.kullandım canım kullanmaz olur muyum?!
Üç yumurta oldu, ikisi dölendi zaten ikisi de transfer edildi. dr. embriyoları da beğendi. Ama tabii sonucu göreceğiz. İnşallah bugün testim pozitif çıkar canım
Bu kanama alanı kendi kendine mi kayboluyor yoksa dışa kanaması olacakta öyle mi kaybolacak gerçekten çok üzüldüm ya ben ilk defa bi bebeği ultrasonda görüyorum çok güzel bi duyguymuş inşallah bişey olmaz ona sanki kendi bebeğim gibi bi bağ oluştu o an içimde az daha ağlıyordumkanama alanı baya büyük inşallah kaybolur bebeğe bişey olmadan
Leyla abla benim.bildiğim dollenmeden sonrakiler dollenmeye yardım ediyor. Bakk arkadaşlar bizden sen içine aldığına sahip çık yumurta rahim bakk hele bunlar bizden:))) gibi. Birde arkadan gelen başka yumurta olabilir. Gün aşırıya devam edilmeli bence. Ne belli. Adete 4-5 gün kala birakirsiniz o sıra yeter döllenme icin. Ama kocan istekliyse Bu daha güzel :))) sen nazlisin yumurtanda nazlidir:))Veson ben artık çalışmaları bıraksammı ya..eşim devam edelim diyor ama..kararsızım..sümbülde devam etme döllenme dönemi demişti...bilemedim şimdi yani...
Canım catlamak isteyenin ki her türlü çatlıyoren pahalisindan en ucuzuna kremler yağlar bile fayda etmiyor.
ama ben okudukalrim arasında ki bulduğum en iyi iki şey zeytinyağı ve badem yağı. Ben normalde de yapıyordum şimdi her dıştan sonra yapmaya çalışıyorum.bakalım ne olacak:)
canim biz hac cekilisinr yazilmistik cuma günü belli olcak. küçük ihtimal ama hacca gitmeye hak kazanirsak tedaviyi hac dönüşüne ertelicez. eğer kazanamazsak aklimizda 2 doktor var hemen haftaya randevu alip gidip görüşücez birine karar verip nisan gibi başlamayı düşünüyorum
Benim de ateş de ufak ufak yükseliyor çatlamamıştır de mi kızlar?? Millet geç çatlıyor diye stres yapar ben de erken çatlayacak kaçıracağım diye gerilirim.niye bu yumurtalar vaktinde çatlamaz
Canım sen şimdi yumurtayı bırak ınan o bel agrilariyka hamile kalsan sana daha kötü.... Hem sadece yedi teneymis. Buruk gitsin.hatta kafabi ignekere tak:) başka tedavi varmiymis onları arastir. Dış kontrolüne git:) yumurtayı unut.Veson canım ya ben şimdi iğnelere başlıcam ya 7 tane yumlara zarar berir mi naptiayım ya kafam karıştı
Kaşımamak bunu bilmiyordum teşekkür ederim. Not alıyorum hemen:)Melissa81 kızlar en önemlisi kaşımamak. Ben uykumda bile sadece buna dikkat ettim. Son zamanlarda kaşıntınız çok olucak göbekte, avucunuzun içiyle dairesel ve hafif kaşımaya özen gösterin yeter. En basit nemlendiricili duş jeli veya badem yağı kullanabilirsiniz ama o çok pahalı kremlerin jellerin bi işe yaradığını hiç duymadım. Benim hiç çatlağım olmadı gerçi 10-14 kg aldım hamileliklerimde ama 2kg da alsa çatlayanlar var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?