- 6 Eylül 2016
- 2.212
- 3.533
- 133
Kaşımak çatlağa mı sebep oluyor ?@Melissa81 kızlar en önemlisi kaşımamak. Ben uykumda bile sadece buna dikkat ettim. Son zamanlarda kaşıntınız çok olucak göbekte, avucunuzun içiyle dairesel ve hafif kaşımaya özen gösterin yeter. En basit nemlendiricili duş jeli veya badem yağı kullanabilirsiniz ama o çok pahalı kremlerin jellerin bi işe yaradığını hiç duymadım. Benim hiç çatlağım olmadı gerçi 10-14 kg aldım hamileliklerimde ama 2kg da alsa çatlayanlar var.
Amin canım inşallah jerşey yolunda gider iğneler fayda eder zaten kafayı şuanda diuete takmış durumdayım 2 buçuk kilo verdim daha yarın bir hafta olacak biraz da yürüyüş yapabilsem bi 10 kilo kadar versem harika olacak gluten olan giç bişeyi ağzıma sürmüyorum hamile kalmaya faydası olacak inşallah inanıyorumCanım sen şimdi yumurtayı bırak ınan o bel agrilariyka hamile kalsan sana daha kötü.... Hem sadece yedi teneymis. Buruk gitsin.hatta kafabi ignekere tak:) başka tedavi varmiymis onları arastir. Dış kontrolüne git:) yumurtayı unut.
Hem olacaksa eğer igneye rağmen gene olur. Ben hamile kaldığım ay ve ondan önceki ayda midem için 5 farklı çay içiyordum. 40 günlük kurdu. Çoğu sokturucuydu . karaciğer temizleme filan. Ama olacağı varmış oldu .inşallah biran önce şifa bulursun
Kaşımak çatlağa mı sebep oluyor ?
kız hiç nazlı değilim asiyem ama zarar görür diye korkuyorum..eşimde senin gibi düşünüyor..devam o zaman...senimi kırcam tatlışım..sen nasılsın?kanaman durdumu canım?sabah yazacaktım aklımdaydın gelen giden unuttum gitti...Leyla abla benim.bildiğim dollenmeden sonrakiler dollenmeye yardım ediyor. Bakk arkadaşlar bizden sen içine aldığına sahip çık yumurta rahim bakk hele bunlar bizden:))) gibi. Birde arkadan gelen başka yumurta olabilir. Gün aşırıya devam edilmeli bence. Ne belli. Adete 4-5 gün kala birakirsiniz o sıra yeter döllenme icin. Ama kocan istekliyse Bu daha güzel :))) sen nazlisin yumurtanda nazlidir:))
en iyisini sen yapıyorsun canım ya..fazla strese gerek yok..birazda tevekkül etmeliyiz...
Masallah canim sana su enfeksiyon sikayetin olmasa hic sesini cikarmadin her isini kendin yaptin masallah sana az da kaldi hep boyle gitsin..
Tablona bakıyorum da iki gündür dün çalışma olmamış sanırım bugüne bir pm kondur senay o dereceyi hiç sorma ben yatarken de ölçüyorum sabah kalkınca da ağzımda tabii dudak tiryakisi oldun sen iyice diyo eşimİlk başlarda zor geliyodu hatta unutuyodum falan şimdi derece diye açıyorum gözümü :)) E senin payında var tabii
Tablonun linkini nasıl buraya koyuyoruz. Birde adetime 1.5 hafta var ateş son günlerde adet 36.2 di. Bugün 36.4 çıktı. Dil altı ölçerken ağız kapalı açık farkeder mi (kafam durdu) 2 gündür kasık ağrım ve bugün sağ kasık ağrım ile beyaz kremsi akıntım var. Doktora gideli bir hafta oldu herşey iyi demişti. Benim gibi belirtileri olan var mı?Tablona bakıyorum da iki gündür dün çalışma olmamış sanırım bugüne bir pm kondur sen
Ağız açık ateş nasıl ölçülür kiTablonun linkini nasıl buraya koyuyoruz. Birde adetime 1.5 hafta var ateş son günlerde adet 36.2 di. Bugün 36.4 çıktı. Dil altı ölçerken ağız kapalı açık farkeder mi (kafam durdu) 2 gündür kasık ağrım ve bugün sağ kasık ağrım ile beyaz kremsi akıntım var. Doktora gideli bir hafta oldu herşey iyi demişti. Benim gibi belirtileri olan var mı?
bence kafana göre takil. canin ister ortam musait olur kiz uyursa yaparsin aksi durumda boşver gitsinVeson ben artık çalışmaları bıraksammı ya..eşim devam edelim diyor ama..kararsızım..sümbülde devam etme döllenme dönemi demişti...bilemedim şimdi yani...
Tablona bakıyorum da iki gündür dün çalışma olmamış sanırım bugüne bir pm kondur sen
insallah cnm. eşim hevese gelmiş beni de heveslendirdi :) ilk kuraada çıkma ihtimali az ama nasip. bakalim Rabbim bizim icin nasil bir yol çizecekAy ne güzel genç yaşta Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah..:)
Ne bileyim dedim ya herşeyden bir şüphe elimle tutup beklemem mi gerek o açıdan
Yok cnm o kadar detaya ne gerek sok dilinin altına ötünce çıkarNe bileyim dedim ya herşeyden bir şüphe elimle tutup beklemem mi gerek o açıdan
aynen canım ya...güzel haberlerle gel inşallah yarın topice tatlışım...Degil mi ama? Stres stres nereye kadar abla. En guzel zamanlari zehir etmekten baska bir ise yaramiyor ki :)
Hic sorma canim tek derdim o gercekten. Onu da atlatsam benden mutlusu olmayacak. Bakalim yarin kontrolum var tekrardan.
eşimde gün aşırı devam edelim diyor...benim akıntı az evvel yine başladı..ovulasyon testine devam ediyorum kuzum..Rabbim bu ay yüzümüzü güldürsün inşallah..çok dua ediyorum..benimle hamile kalanlar doğum iznene ayrıldı onları düşündükçe kötü oluyorum kuzum..benim martta doğum olacaktı eğer yaşasaydı...elden bişey gelmiyor..hayırlısı demekten başka ne edelim..Rabbim dünyadaki sağlık sıhhat versin onunlada çok mutluyum Allahıma bin şükür...bence kafana göre takil. canin ister ortam musait olur kiz uyursa yaparsin aksi durumda boşver gitsin
bende merak ediyorum @Kuzguni yi ya...girsede yazsa hemen..inşallah bugün sevinç günümüz olsun...sırayla güzel haberler verelim kuzum...@Kuzguni naptın kuzum ne zaman çıkıyor sonuç?
Olmamış cnm şu yolu da izleyebilirsin
Ateş nedense bir Yükseldi sonra da düşüşe geçti Şüphe ettim acaba çatlamadı mı diyevallahi hiç halim yok bana dokunmayan yılan bin yaşasın modundayım artık inan :)) O yoğun grip olduğum dönemde iğneydi çalışmaydı derken bittim kuzum yaa.. Zaten talep de yok benimki de geçti beklemeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?