Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaşımak çatlağa mı sebep oluyor ?

Amin canım inşallah jerşey yolunda gider iğneler fayda eder zaten kafayı şuanda diuete takmış durumdayım 2 buçuk kilo verdim daha yarın bir hafta olacak biraz da yürüyüş yapabilsem bi 10 kilo kadar versem harika olacak gluten olan giç bişeyi ağzıma sürmüyorum hamile kalmaya faydası olacak inşallah inanıyorum

kız hiç nazlı değilim asiyem ama zarar görür diye korkuyorum..eşimde senin gibi düşünüyor..devam o zaman...senimi kırcam tatlışım..sen nasılsın?kanaman durdumu canım?sabah yazacaktım aklımdaydın gelen giden unuttum gitti...

en iyisini sen yapıyorsun canım ya..fazla strese gerek yok..birazda tevekkül etmeliyiz...

Degil mi ama? Stres stres nereye kadar abla. En guzel zamanlari zehir etmekten baska bir ise yaramiyor ki :)

Masallah canim sana su enfeksiyon sikayetin olmasa hic sesini cikarmadin her isini kendin yaptin masallah sana az da kaldi hep boyle gitsin..

Hic sorma canim tek derdim o gercekten. Onu da atlatsam benden mutlusu olmayacak. Bakalim yarin kontrolum var tekrardan.

Tablona bakıyorum da iki gündür dün çalışma olmamış sanırım bugüne bir pm kondur sen

Tablona bakıyorum da iki gündür dün çalışma olmamış sanırım bugüne bir pm kondur sen
Tablonun linkini nasıl buraya koyuyoruz. Birde adetime 1.5 hafta var ateş son günlerde adet 36.2 di. Bugün 36.4 çıktı. Dil altı ölçerken ağız kapalı açık farkeder mi (kafam durdu) 2 gündür kasık ağrım ve bugün sağ kasık ağrım ile beyaz kremsi akıntım var. Doktora gideli bir hafta oldu herşey iyi demişti. Benim gibi belirtileri olan var mı?

Ağız açık ateş nasıl ölçülür ki
Link bu şekilde

vallahi hiç halim yok bana dokunmayan yılan bin yaşasın modundayım artık inan :)) O yoğun grip olduğum dönemde iğneydi çalışmaydı derken bittim kuzum yaa.. Zaten talep de yok benimki de geçti beklemeye

Degil mi ama? Stres stres nereye kadar abla. En guzel zamanlari zehir etmekten baska bir ise yaramiyor ki :)

Hic sorma canim tek derdim o gercekten. Onu da atlatsam benden mutlusu olmayacak. Bakalim yarin kontrolum var tekrardan.
aynen canım ya...güzel haberlerle gel inşallah yarın topice tatlışım...
bence kafana göre takil. canin ister ortam musait olur kiz uyursa yaparsin aksi durumda boşver gitsin
eşimde gün aşırı devam edelim diyor...benim akıntı az evvel yine başladı..ovulasyon testine devam ediyorum kuzum..Rabbim bu ay yüzümüzü güldürsün inşallah..çok dua ediyorum..benimle hamile kalanlar doğum iznene ayrıldı onları düşündükçe kötü oluyorum kuzum..benim martta doğum olacaktı eğer yaşasaydı...elden bişey gelmiyor..hayırlısı demekten başka ne edelim..Rabbim dünyadaki sağlık sıhhat versin onunlada çok mutluyum Allahıma bin şükür...
@Kuzguni naptın kuzum ne zaman çıkıyor sonuç?
bende merak ediyorum @Kuzguni yi ya...girsede yazsa hemen..inşallah bugün sevinç günümüz olsun...sırayla güzel haberler verelim kuzum...

vallahi hiç halim yok bana dokunmayan yılan bin yaşasın modundayım artık inan :)) O yoğun grip olduğum dönemde iğneydi çalışmaydı derken bittim kuzum yaa.. Zaten talep de yok benimki de geçti beklemeye
Ateş nedense bir Yükseldi sonra da düşüşe geçti Şüphe ettim acaba çatlamadı mı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…