çalışmalara başlamayı düşünmüyor musun daha tuğbişim ?Yok cnm o kadar detaya ne gerek sok dilinin altına ötünce çıkarağxımda uyuyakaldığımı bile bilirim
Ateş nedense bir Yükseldi sonra da düşüşe geçti Şüphe ettim acaba çatlamadı mı diye
aynen canım ya...güzel haberlerle gel inşallah yarın topice tatlışım...
eşimde gün aşırı devam edelim diyor...benim akıntı az evvel yine başladı..ovulasyon testine devam ediyorum kuzum..Rabbim bu ay yüzümüzü güldürsün inşallah..çok dua ediyorum..benimle hamile kalanlar doğum iznene ayrıldı onları düşündükçe kötü oluyorum kuzum..benim martta doğum olacaktı eğer yaşasaydı...elden bişey gelmiyor..hayırlısı demekten başka ne edelim..Rabbim dünyadaki sağlık sıhhat versin onunlada çok mutluyum Allahıma bin şükür...
bende merak ediyorum @Kuzguni yi ya...girsede yazsa hemen..inşallah bugün sevinç günümüz olsun...sırayla güzel haberler verelim kuzum...
Aslında niyetim dündü ama eşim evde yoktu bugün geldiçalışmalara başlamayı düşünmüyor musun daha tuğbişim ?
iğneye rağmen de çatlamadıysa bi daha ki ay matkapla dalıcam o yumurtalara
kolay gelsin...sonu bebiş olsun inşallah canımcım...Aslında niyetim dündü ama eşim evde yoktu bugün geldi
http://fertilityfriend.com/home/69ec6e/Olmamış cnm şu yolu da izleyebilirsin
More-share chart And data-create preview home page e gir ordaki linki kes buraya yapıştır
Ilk sayfada Detaylı bilgi var cnm öncelikle Orayı okumanı tavsiye ederim.bir de kaç günde bir oluyorsun?Kızlar merhaba sende aranıza katıldımdün 15 günüm yeni başladım ölçmeye. 15 gün 36.7- 16. Gün 36.3 -
Yumurtlama akıntım geldi kasıklarımdada ağrı var ara ara. Şimdi ateş düşüncemi yumurtluyorum yoksa yükselincemii beni bilgilendirirmisiniz tecrübesizim
Ilk sayfada Detaylı bilgi var cnm öncelikle Orayı okumanı tavsiye ederim.bir de kaç günde bir oluyorsun?
Uyuya kalma şasım yok telefonun alarmı tekrarlıyor.. meai başlıyor..Yok cnm o kadar detaya ne gerek sok dilinin altına ötünce çıkarağxımda uyuyakaldığımı bile bilirim
Kizlar parmagiMi derin kestim.. malum coraspin v clexane kullaninca da tedirgin oldum. Saglikocagina geldim kaydim bile yokmus. Kaydimi yaptirdim bahaneyle, ordaki doktor da baya derin hastaneye git muhtemelen dikis atabilirler dedi.. hastaneye gittim ordaki doktor da iki dikis ativerin okdr derin degil ama fln dedi.. ay aklim uctu pansumanla iyilesmez mi dedim iyilesie dedi hergun pansuman yaptir dedi.. tamam dedim dikis atmayin hamileyim. Tetanoz ignesine gerek yok ztn hamileymiş yaptirmistir dedi yokk yaptirmadim daha dedim.. meger aile hekimi hepsini ayarlarmis.. velhasil saglikocagina kaydimi yaptirmis oldum. Kiloma tansiyonuma bakti.. doktordan sonra buraya da gel dedi de onumuzdeki gunler giderim yine ilac yazdirmaya belki:) gerci bir iki aya da tasincaz tekrar kayit yeniletmem gerekiyor:)) yazik hicbir yerde gorunmuyormusum da ben:) temelli dobus yapınca:)
ileKizlar parmagiMi derin kestim.. malum coraspin v clexane kullaninca da tedirgin oldum. Saglikocagina geldim kaydim bile yokmus. Kaydimi yaptirdim bahaneyle, ordaki doktor da baya derin hastaneye git muhtemelen dikis atabilirler dedi.. hastaneye gittim ordaki doktor da iki dikis ativerin okdr derin degil ama fln dedi.. ay aklim uctu pansumanla iyilesmez mi dedim iyilesie dedi hergun pansuman yaptir dedi.. tamam dedim dikis atmayin hamileyim. Tetanoz ignesine gerek yok ztn hamileymiş yaptirmistir dedi yokk yaptirmadim daha dedim.. meger aile hekimi hepsini ayarlarmis.. velhasil saglikocagina kaydimi yaptirmis oldum. Kiloma tansiyonuma bakti.. doktordan sonra buraya da gel dedi de onumuzdeki gunler giderim yine ilac yazdirmaya belki:) gerci bir iki aya da tasincaz tekrar kayit yeniletmem gerekiyor:)) yazik hicbir yerde gorunmuyormusum da ben:) temelli dobus yapınca:)
30 günde bir oluyorumKaç günde bir oluyordun cnm?
Kız o geçen ayın tablosu adet oldu oserenay-ys canım tablon çok güzel...test yaptınmı?
17 de çatlamış olabilir30 günde bir oluyorum
aaaaaaa bende düzgün bakmamışım....Kız o geçen ayın tablosu adet oldu o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?