Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Insallah ablacim.

Kızlar merhaba sende aranıza katıldım dün 15 günüm yeni başladım ölçmeye. 15 gün 36.7- 16. Gün 36.3 -
Yumurtlama akıntım geldi kasıklarımdada ağrı var ara ara. Şimdi ateş düşüncemi yumurtluyorum yoksa yükselincemii beni bilgilendirirmisiniz tecrübesizim

Kizlar parmagiMi derin kestim.. malum coraspin v clexane kullaninca da tedirgin oldum. Saglikocagina geldim kaydim bile yokmus. Kaydimi yaptirdim bahaneyle, ordaki doktor da baya derin hastaneye git muhtemelen dikis atabilirler dedi.. hastaneye gittim ordaki doktor da iki dikis ativerin okdr derin degil ama fln dedi.. ay aklim uctu pansumanla iyilesmez mi dedim iyilesie dedi hergun pansuman yaptir dedi.. tamam dedim dikis atmayin hamileyim. Tetanoz ignesine gerek yok ztn hamileymiş yaptirmistir dedi yokk yaptirmadim daha dedim.. meger aile hekimi hepsini ayarlarmis.. velhasil saglikocagina kaydimi yaptirmis oldum. Kiloma tansiyonuma bakti.. doktordan sonra buraya da gel dedi de onumuzdeki gunler giderim yine ilac yazdirmaya belki:) gerci bir iki aya da tasincaz tekrar kayit yeniletmem gerekiyor:)) yazik hicbir yerde gorunmuyormusum da ben:) temelli dobus yapınca:)

Ilk sayfada Detaylı bilgi var cnm öncelikle Orayı okumanı tavsiye ederim.bir de kaç günde bir oluyorsun?

Ilk sayfada Detaylı bilgi var cnm öncelikle Orayı okumanı tavsiye ederim.bir de kaç günde bir oluyorsun?

Okudum ama anlayamadım ya 30 ile 32 günler arasında adet oluyoruum. Geçen ay yumurtam olgunlaşmamış ondan çok tedirginim bu ay

hay Allah geçmiş olsun dikkat et kendine

Geçmiş olsun bu vesike ile kayıt da yapılmış:)
ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…