Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Okudum ama anlayamadım ya 30 ile 32 günler arasında adet oluyoruum. Geçen ay yumurtam olgunlaşmamış ondan çok tedirginim bu ay
O zaman şöyle anlatayım öncelikle kurallara uygun ölçmelisin hergün aynı saatte dil altından 3 saat uyku ile yataktan kalkmadan uyanır uyanmaz.derecen ilk sayfada foto var o tarz Olmalı regl 1 den başlamalısın ölçmeye biraz geç başlamışsın ama ölçmeye devam et yine de belki ovulasyonu yakalarız. Ateş'inde ciddi Yükseliş olur ve o şekilde ilerlerse bilki yumurtan yükselişten bir gün önce yumurta çatlamıştır.

geçmiş olsun canım ya..dikkat et kendine..

Aynen dedğn gibi yapıyorum 2 gündür yataktan kalkadan 7 ile 8 arası ölçüyorm. Anlamadığım yer şimdi benim düne göre ateşim düştü yarın yükselişe geçerse düştüğü günmü çatlamış oluyo

geçmiş olsun canım ya..dikkat et kendine..
Sagol ablacım .. kan sulandirici olunca endiselendim, kedi şeyini gormus misali simdi de bandin ustune kdr cikcak gibi duruyo kan. Ay bi de sirtimin sol kurek kemiginin oralari tutulmus gibi.. nolcam boyle bilmem

Kizlar bugun guzel kaynatmissiniz. Ben bu hafta beynim zonklayacak kadar migren agrisi ile ugrasiyorum. Zaten havalar da degisken iyice vurdu agri daha once hic bu kadar agrimamisti egilip kalkamıyorum bile. @Kuzguni canim sonucunu merakla bekliyorum icimde pozitif olacagina dair kocaman bir his var. Umarim iyi habelrr verirsin.
Elcanki canim gecmis olsun kan durduysa problem olmaz heralde ama yine de dikkat et kendine. Bahane ile baslamis oldu kaydin aile hekimine.

Veson sen basla calismalara artik canim ama bu ay umutluyum senden.
LeYLa_21 ablacim geriden gelen olabilir calismalari aksatma siddetine dikkat edin yeter bence. Melissa81 esinin taktige bayildim ya. Bizde mi alsak ne.
X xDerinMavix insallah gecer senin de enfeksiyonun ben de idrar kulturu verdim ama bakalim sonuc ne cikacak. Ilac yetti mi bilmiyorum.

Sagol ablacım .. kan sulandirici olunca endiselendim, kedi şeyini gormus misali simdi de bandin ustune kdr cikcak gibi duruyo kan. Ay bi de sirtimin sol kurek kemiginin oralari tutulmus gibi.. nolcam boyle bilmem
dinlenmeye çalış canım..geçer inşallah...
aynen canım ya...hayırlısı bakalım...benden umutlu değilmisin pınarcım?

Benim ilac gecirmedi zaten bakteri direncli cikmisti.
Bir de uzun sure kullanamadim yan etkilerinden dolayi.
Bakalim yarin ne diyecek.

7-8 arası olmaz ya 7 de ya da 8 de ölç 20 dakikada bile ateş oynayabilior Ateşi'nde ciddi iniş olmuş birkaç gün daha ölç bakalım

7-8 arası olmaz ya 7 de ya da 8 de ölç 20 dakikada bile ateş oynayabilior Ateşi'nde ciddi iniş olmuş birkaç gün daha ölç bakalım

Saat tam 7:50 de ölçüyorum iki gündür yani yanlış saattemi ölçüyorum. Amma soru sordum sağol cevabın için

Geçmiş olsun cnm hamile kalınca sa bu baş ağrılarından kurtuluş yok desene
aun

Ben de seni merak etmiştim Hatırlısı olsun cnm geç yumurtladığın için adet gecikmiştir belki de.üzülme demek kolay Rabbim daha fazla bekletmesin bizleri inşallah
Amin canım inşallah ilk defa gecikmişti çok umutlanmıştım ama nasip değilmiş demek hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…