O zaman şöyle anlatayım öncelikle kurallara uygun ölçmelisin hergün aynı saatte dil altından 3 saat uyku ile yataktan kalkmadan uyanır uyanmaz.derecen ilk sayfada foto var o tarz Olmalı regl 1 den başlamalısın ölçmeye biraz geç başlamışsın ama ölçmeye devam et yine de belki ovulasyonu yakalarız. Ateş'inde ciddi Yükseliş olur ve o şekilde ilerlerse bilki yumurtan yükselişten bir gün önce yumurta çatlamıştır.Okudum ama anlayamadım ya30 ile 32 günler arasında adet oluyoruum. Geçen ay yumurtam olgunlaşmamış ondan çok tedirginim bu ay
geçmiş olsun canım ya..dikkat et kendine..Kizlar parmagiMi derin kestim.. malum coraspin v clexane kullaninca da tedirgin oldum. Saglikocagina geldim kaydim bile yokmus. Kaydimi yaptirdim bahaneyle, ordaki doktor da baya derin hastaneye git muhtemelen dikis atabilirler dedi.. hastaneye gittim ordaki doktor da iki dikis ativerin okdr derin degil ama fln dedi.. ay aklim uctu pansumanla iyilesmez mi dedim iyilesie dedi hergun pansuman yaptir dedi.. tamam dedim dikis atmayin hamileyim. Tetanoz ignesine gerek yok ztn hamileymiş yaptirmistir dedi yokk yaptirmadim daha dedim.. meger aile hekimi hepsini ayarlarmis.. velhasil saglikocagina kaydimi yaptirmis oldum. Kiloma tansiyonuma bakti.. doktordan sonra buraya da gel dedi de onumuzdeki gunler giderim yine ilac yazdirmaya belki:) gerci bir iki aya da tasincaz tekrar kayit yeniletmem gerekiyor:)) yazik hicbir yerde gorunmuyormusum da ben:) temelli dobus yapınca:)
Öyleyse iyi değerlenmişim zamanı. 17 de çatlamışsa yeterli çalışma değil mi?17 de çatlamış olabilir
Aynen dedğn gibi yapıyorum 2 gündür yataktan kalkadan 7 ile 8 arası ölçüyorm. Anlamadığım yer şimdi benim düne göre ateşim düştü yarın yükselişe geçerse düştüğü günmü çatlamış oluyoO zaman şöyle anlatayım öncelikle kurallara uygun ölçmelisin hergün aynı saatte dil altından 3 saat uyku ile yataktan kalkmadan uyanır uyanmaz.derecen ilk sayfada foto var o tarz Olmalı regl 1 den başlamalısın ölçmeye biraz geç başlamışsın ama ölçmeye devam et yine de belki ovulasyonu yakalarız. Ateş'inde ciddi Yükseliş olur ve o şekilde ilerlerse bilki yumurtan yükselişten bir gün önce yumurta çatlamıştır.
hay Allah geçmiş olsun dikkat et kendine
Aynen canim sagolun. Esimden de paparayi yedimGeçmiş olsun bu vesike ile kayıt da yapılmış:)
ile
Sagol ablacım .. kan sulandirici olunca endiselendim, kedi şeyini gormus misali simdi de bandin ustune kdr cikcak gibi duruyo kan. Ay bi de sirtimin sol kurek kemiginin oralari tutulmus gibi.. nolcam boyle bilmemgeçmiş olsun canım ya..dikkat et kendine..
dinlenmeye çalış canım..geçer inşallah...Sagol ablacım .. kan sulandirici olunca endiselendim, kedi şeyini gormus misali simdi de bandin ustune kdr cikcak gibi duruyo kan. Ay bi de sirtimin sol kurek kemiginin oralari tutulmus gibi.. nolcam boyle bilmem
aynen canım ya...hayırlısı bakalım...benden umutlu değilmisin pınarcım?Kizlar bugun guzel kaynatmissiniz. Ben bu hafta beynim zonklayacak kadar migren agrisi ile ugrasiyorum. Zaten havalar da degisken iyice vurdu agri daha once hic bu kadar agrimamisti egilip kalkamıyorum bile. @Kuzguni canim sonucunu merakla bekliyorum icimde pozitif olacagina dair kocaman bir his var. Umarim iyi habelrr verirsin.
Elcanki canim gecmis olsun kan durduysa problem olmaz heralde ama yine de dikkat et kendine. Bahane ile baslamis oldu kaydin aile hekimine.
Veson sen basla calismalara artik canim ama bu ay umutluyum senden.
LeYLa_21 ablacim geriden gelen olabilir calismalari aksatma siddetine dikkat edin yeter bence. Melissa81 esinin taktige bayildim ya. Bizde mi alsak ne.
X xDerinMavix insallah gecer senin de enfeksiyonun ben de idrar kulturu verdim ama bakalim sonuc ne cikacak. Ilac yetti mi bilmiyorum.
Kizlar bugun guzel kaynatmissiniz. Ben bu hafta beynim zonklayacak kadar migren agrisi ile ugrasiyorum. Zaten havalar da degisken iyice vurdu agri daha once hic bu kadar agrimamisti egilip kalkamıyorum bile. @Kuzguni canim sonucunu merakla bekliyorum icimde pozitif olacagina dair kocaman bir his var. Umarim iyi habelrr verirsin.
Elcanki canim gecmis olsun kan durduysa problem olmaz heralde ama yine de dikkat et kendine. Bahane ile baslamis oldu kaydin aile hekimine.
LeYLa_21 ablacim geriden gelen olabilir calismalari aksatma siddetine dikkat edin yeter bence. Melissa81 esinin taktige bayildim ya. Bizde mi alsak ne.
X xDerinMavix insallah gecer senin de enfeksiyonun ben de idrar kulturu verdim ama bakalim sonuc ne cikacak. Ilac yetti mi bilmiyorum.
Adetler düzenli ise yeterli gözüküyorÖyleyse iyi değerlenmişim zamanı. 17 de çatlamışsa yeterli çalışma değil mi?
7-8 arası olmaz ya 7 de ya da 8 de ölç 20 dakikada bile ateş oynayabilior Ateşi'nde ciddi iniş olmuş birkaç gün daha ölç bakalımAynen dedğn gibi yapıyorum 2 gündür yataktan kalkadan 7 ile 8 arası ölçüyorm. Anlamadığım yer şimdi benim düne göre ateşim düştü yarın yükselişe geçerse düştüğü günmü çatlamış oluyo
7-8 arası olmaz ya 7 de ya da 8 de ölç 20 dakikada bile ateş oynayabilior Ateşi'nde ciddi iniş olmuş birkaç gün daha ölç bakalım
aunKizlar bugun guzel kaynatmissiniz. Ben bu hafta beynim zonklayacak kadar migren agrisi ile ugrasiyorum. Zaten havalar da degisken iyice vurdu agri daha once hic bu kadar agrimamisti egilip kalkamıyorum bile. @Kuzguni canim sonucunu merakla bekliyorum icimde pozitif olacagina dair kocaman bir his var. Umarim iyi habelrr verirsin.
Ben de seni merak etmiştim Hatırlısı olsun cnm geç yumurtladığın için adet gecikmiştir belki de.üzülme demek kolay Rabbim daha fazla bekletmesin bizleri inşallahVeson maalesef negatif canım kan adet 2 gün geçti ama negatif
Ha tmm hep aynı saat 7:50 devam et 7-8 arası deyince bende farklı saatler sandım:)Saat tam 7:50 de ölçüyorum iki gündür yani yanlış saattemi ölçüyorum. Amma soru sordum sağol cevabın için
Amin canım inşallah ilk defa gecikmişti çok umutlanmıştım ama nasip değilmiş demek hayırlısı olsunBen de seni merak etmiştim Hatırlısı olsun cnm geç yumurtladığın için adet gecikmiştir belki de.üzülme demek kolay Rabbim daha fazla bekletmesin bizleri inşallah
Yok yok saat aralığı belirtmek için dedim .çok sağol çok iyisinHa tmm hep aynı saat 7:50 devam et 7-8 arası deyince bende farklı saatler sandım:)
Düzensiz.. teşekkürler..Adetler düzenli ise yeterli gözüküyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?