Bugüne de bir çalışma kondur o zaman ne olur ne olmaz Ateşler de eksik ilk tablon kesin birşey diyemiyorumDüzensiz.. teşekkürler..
16:30 a kadar derslerim var Demişti ama hala kk ya uğramadıFreeSoull gelmedi mi daha
Ablacim sen zaten kolay hamile kaliyorsun. Senden zaten umutluyum. Sizin histeroskopi sonrasi biraz zamana ihtiyaciniz vardi. Artik gelecek bence sipalarimiz insallahdinlenmeye çalış canım..geçer inşallah...
aynen canım ya...hayırlısı bakalım...benden umutlu değilmisin pınarcım?
Insallah gecmistir canimBenim ilac gecirmedi zaten bakteri direncli cikmisti.
Bir de uzun sure kullanamadim yan etkilerinden dolayi.
Bakalim yarin ne diyecek.
Yok canim valla aksine hic bu kadar siddetli yasamamistim daha önce.Geçmiş olsun cnm hamile kalınca sa bu baş ağrılarından kurtuluş yok desene
aun
Ablacim sen zaten kolay hamile kaliyorsun. Senden zaten umutluyum. Sizin histeroskopi sonrasi biraz zamana ihtiyaciniz vardi. Artik gelecek bence sipalarimiz insallah
Insallah gecmistir canim
Yok canim valla aksine hic bu kadar siddetli yasamamistim daha önce.
Canim ben suan kullandigim ilaclari kestim 10 gun kadar icmicem bir bakicak sebep vitaminler vs diye ona gore gastroentroloji bolumu serumlu ilac veriyormusGeçmiş olsun canım. Bu değerler yüksek çıkınca ne veriyor doktor yani ilaç mı kullanıyorsun yoksa başka bir şey mi öneriyorlar?
Amin canım inşallah sağolasın kuzum..Ablacim sen zaten kolay hamile kaliyorsun. Senden zaten umutluyum. Sizin histeroskopi sonrasi biraz zamana ihtiyaciniz vardi. Artik gelecek bence sipalarimiz insallah
Insallah gecmistir canim
Yok canim valla aksine hic bu kadar siddetli yasamamistim daha önce.
Bende oyleydim cerezlerden meyvelerden almaya calis canimKeşke yapabilsek ama ben tatlıyı çok seviyorum. Sıfır tatlı çikolata olmadan düşünemiyorum.
Evet canim ya malesef ben 6 aya girdim 2 kilo aldim ama catladim esas genetik yapidanmis kantoron kullancam dogumdan sonra napim oldu bikere serumlar varmis ama ugrasamicam onlarlaMelissa81 kızlar en önemlisi kaşımamak. Ben uykumda bile sadece buna dikkat ettim. Son zamanlarda kaşıntınız çok olucak göbekte, avucunuzun içiyle dairesel ve hafif kaşımaya özen gösterin yeter. En basit nemlendiricili duş jeli veya badem yağı kullanabilirsiniz ama o çok pahalı kremlerin jellerin bi işe yaradığını hiç duymadım. Benim hiç çatlağım olmadı gerçi 10-14 kg aldım hamileliklerimde ama 2kg da alsa çatlayanlar var.
Ozellikle gogusleri kasimayin diyorlarKaşımak çatlağa mı sebep oluyor ?
Selam kizlar
Ne yazik ki sonuc negatif
Tek tek etiketleyekiyorum. Esimle miraller sifir. Yatakta sarilip.aglasiuoruz. ben bir firsatini buldum da yaziyorum. 5
Bende oyleydim cerezlerden meyvelerden almaya calis canim
Ya icten ice merak ediyordum seni gec dollenme ihtimali varmi canim 12 gunmu bugun rabbimden umut kesilmez insallah tez zamanda yuzunu guldurur canimSelam kizlar
Ne yazik ki sonuc negatif
Tek tek etiketleyekiyorum. Esimle miraller sifir. Yatakta sarilip.aglasiuoruz. ben bir firsatini buldum da yaziyorum. 5
Çok üzüldüm canımhakkınızda hayırlısı olsun.. Rabbim size hiç ummadığınız bir anda mucize yaşatsın ınşallah
Sanmam cnm. Olsa mucize zaten olurdu bu bebek. Bundan öte mucize yok. Geç döllenme olacağını sanmam çünkü zaten döllenmişti ya konulan embriyo. Anca sonuç hatalı olabilir ama milyonda birdir herhalde. Eşim yatakta uyuyakaldı, stresten. Ben de ağladım ağladım kalktım işte. İnşallah dualarımız boşa gitmez canım....Ya icten ice merak ediyordum seni gec dollenme ihtimali varmi canim 12 gunmu bugun rabbimden umut kesilmez insallah tez zamanda yuzunu guldurur canim
Sağol cnm, çok iyi anlıyorum, biz bile artık bir şey diyemiyoruz..... amin inşalah Allah gücünü de versin bize, ne yapalım, kader böyle demek ki.FreeSoull gerçekten çok üzgünüm yazacak birşey diyecek kelime yok Rabbim size sabır versin güç versin
Cok gecmis olsun canim dikkat et kendine.bende korkuyorum biyerlerden birsey gelmesin basima diye.kan aldirirken bile fiskiye gibi fissskiriyor..Allah korusun kuzumKizlar parmagiMi derin kestim.. malum coraspin v clexane kullaninca da tedirgin oldum. Saglikocagina geldim kaydim bile yokmus. Kaydimi yaptirdim bahaneyle, ordaki doktor da baya derin hastaneye git muhtemelen dikis atabilirler dedi.. hastaneye gittim ordaki doktor da iki dikis ativerin okdr derin degil ama fln dedi.. ay aklim uctu pansumanla iyilesmez mi dedim iyilesie dedi hergun pansuman yaptir dedi.. tamam dedim dikis atmayin hamileyim. Tetanoz ignesine gerek yok ztn hamileymiş yaptirmistir dedi yokk yaptirmadim daha dedim.. meger aile hekimi hepsini ayarlarmis.. velhasil saglikocagina kaydimi yaptirmis oldum. Kiloma tansiyonuma bakti.. doktordan sonra buraya da gel dedi de onumuzdeki gunler giderim yine ilac yazdirmaya belki:) gerci bir iki aya da tasincaz tekrar kayit yeniletmem gerekiyor:)) yazik hicbir yerde gorunmuyormusum da ben:) temelli dobus yapınca:)
Allah dayanöa gücü versin dilerim doğal yoldan geliverir muciZen Allahım yardımcın olsunSağol cnm, çok iyi anlıyorum, biz bile artık bir şey diyemiyoruz..... amin inşalah Allah gücünü de versin bize, ne yapalım, kader böyle demek ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?