Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
dinlenmeye çalış canım..geçer inşallah...

aynen canım ya...hayırlısı bakalım...benden umutlu değilmisin pınarcım?
Ablacim sen zaten kolay hamile kaliyorsun. Senden zaten umutluyum. Sizin histeroskopi sonrasi biraz zamana ihtiyaciniz vardi. Artik gelecek bence sipalarimiz insallah

Benim ilac gecirmedi zaten bakteri direncli cikmisti.
Bir de uzun sure kullanamadim yan etkilerinden dolayi.
Bakalim yarin ne diyecek.
Insallah gecmistir canim

Geçmiş olsun cnm hamile kalınca sa bu baş ağrılarından kurtuluş yok desene

aun
Yok canim valla aksine hic bu kadar siddetli yasamamistim daha önce.

Sanmiyorum canim akinti ve idrarda koku devam ediyor.

Geçmiş olsun canım. Bu değerler yüksek çıkınca ne veriyor doktor yani ilaç mı kullanıyorsun yoksa başka bir şey mi öneriyorlar?
Canim ben suan kullandigim ilaclari kestim 10 gun kadar icmicem bir bakicak sebep vitaminler vs diye ona gore gastroentroloji bolumu serumlu ilac veriyormus

Amin canım inşallah sağolasın kuzum..

Evet canim ya malesef ben 6 aya girdim 2 kilo aldim ama catladim esas genetik yapidanmis kantoron kullancam dogumdan sonra napim oldu bikere serumlar varmis ama ugrasamicam onlarla

Selam kizlar
Ne yazik ki sonuc negatif
Tek tek etiketleyekiyorum. Esimle miraller sifir. Yatakta sarilip.aglasiuoruz. ben bir firsatini buldum da yaziyorum. 5

Çok üzüldüm canım hakkınızda hayırlısı olsun.. Rabbim size hiç ummadığınız bir anda mucize yaşatsın ınşallah

Selam kizlar
Ne yazik ki sonuc negatif
Tek tek etiketleyekiyorum. Esimle miraller sifir. Yatakta sarilip.aglasiuoruz. ben bir firsatini buldum da yaziyorum. 5
Ya icten ice merak ediyordum seni gec dollenme ihtimali varmi canim 12 gunmu bugun rabbimden umut kesilmez insallah tez zamanda yuzunu guldurur canim

Çok üzüldüm canım hakkınızda hayırlısı olsun.. Rabbim size hiç ummadığınız bir anda mucize yaşatsın ınşallah

Amin demekten başka çaremiz yok.

Ya icten ice merak ediyordum seni gec dollenme ihtimali varmi canim 12 gunmu bugun rabbimden umut kesilmez insallah tez zamanda yuzunu guldurur canim
Sanmam cnm. Olsa mucize zaten olurdu bu bebek. Bundan öte mucize yok. Geç döllenme olacağını sanmam çünkü zaten döllenmişti ya konulan embriyo. Anca sonuç hatalı olabilir ama milyonda birdir herhalde. Eşim yatakta uyuyakaldı, stresten. Ben de ağladım ağladım kalktım işte. İnşallah dualarımız boşa gitmez canım....

Cok gecmis olsun canim dikkat et kendine.bende korkuyorum biyerlerden birsey gelmesin basima diye.kan aldirirken bile fiskiye gibi fissskiriyor..Allah korusun kuzum

Kızlar bir kez daha erken gebelik belirtisi diye bir şeyin olmadığını anladım. Tabloma işledim burda pek dile getirmedim ama kramplar, bel ağrıları, göğüs ağrıları... rahmim fabrika gibiydi, ne oldu bitti içeride anlamadım vallahi. Bu beşinci tüp bebek sonuçta. Hiçbirinde bu kadarşey yaşamadım ben. Eşimin elini alıp üzerine koyuyordum, içerisi çalışıyor diye. Sevİndik bir de... son günlerde delirdim ama, duygular falan karman çorman... kısacası gebelik testinden başka hepsi boş galiba. Ben zaten ilk gebeliğimde hiç belirti yaşamamıştım, yedinci haftaya gireceğim yine hiç bir şey yoktu. Düşükten hemen önce kalp atışını bile gördüm. Ne bulantı, ne halsizlik, ne kramp ne şu ne bu... ne diyeyim. Ne desem boş. Sanki sınav kağıdımı başkası ile karıştırmışlar gibi hissediyorum. Embriyo bile iyiydi be... yani kısmette yoksa yok işte. Sen elinden geleni yap istersen. Kaç aydan sonra yumurta oluştu ve iyi sonuç alındı ama yine de tutmadı işte... dedim ya... eh ne yapalım rabbim bunu uygun gördü bize de. Hayırlısı olsun. Ben elimden geleni yapmıştım.... rabbim ol demeden olmuyor, bunu biliyorduk, umut ediyorduk, kısmet artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…