Amin canımAllah dayanöa gücü versin dilerim doğal yoldan geliverir muciZen Allahım yardımcın olsun
Selam kizlar
Ne yazik ki sonuc negatif
Tek tek etiketleyekiyorum. Esimle miraller sifir. Yatakta sarilip.aglasiuoruz. ben bir firsatini buldum da yaziyorum. 5
Selam kizlar
Tek tek etiketleyekiyorum. Esimle miraller sifir. Yatakta sarilip.aglasiuoruz. ben bir firsatini buldum da yaziyorum. 5
Canım benim yazdıklarını okurken gözlerim doldu inan.. Rabbim inşallah doğal yoldan göndersin mucizeni.. Rabbim inşallah kabul edecek dualarımızı... Kendini bırakma sakın. Rabbim herşeye kadirdir...Kızlar bir kez daha erken gebelik belirtisi diye bir şeyin olmadığını anladım. Tabloma işledim burda pek dile getirmedim ama kramplar, bel ağrıları, göğüs ağrıları... rahmim fabrika gibiydi, ne oldu bitti içeride anlamadım vallahi. Bu beşinci tüp bebek sonuçta. Hiçbirinde bu kadarşey yaşamadım ben. Eşimin elini alıp üzerine koyuyordum, içerisi çalışıyor diye. Sevİndik bir de... son günlerde delirdim ama, duygular falan karman çorman... kısacası gebelik testinden başka hepsi boş galiba. Ben zaten ilk gebeliğimde hiç belirti yaşamamıştım, yedinci haftaya gireceğim yine hiç bir şey yoktu. Düşükten hemen önce kalp atışını bile gördüm. Ne bulantı, ne halsizlik, ne kramp ne şu ne bu... ne diyeyim. Ne desem boş. Sanki sınav kağıdımı başkası ile karıştırmışlar gibi hissediyorum. Embriyo bile iyiydi be... yani kısmette yoksa yok işte. Sen elinden geleni yap istersen. Kaç aydan sonra yumurta oluştu ve iyi sonuç alındı ama yine de tutmadı işte... dedim ya... eh ne yapalım rabbim bunu uygun gördü bize de. Hayırlısı olsun. Ben elimden geleni yapmıştım.... rabbim ol demeden olmuyor, bunu biliyorduk, umut ediyorduk, kısmet artık
Sagol canim benimm durdu durdu, pansuman yaptircam ana her gun..Kizlar bugun guzel kaynatmissiniz. Ben bu hafta beynim zonklayacak kadar migren agrisi ile ugrasiyorum. Zaten havalar da degisken iyice vurdu agri daha once hic bu kadar agrimamisti egilip kalkamıyorum bile.FreeSoull canim sonucunu merakla bekliyorum icimde pozitif olacagina dair kocaman bir his var. Umarim iyi habelrr verirsin.
Elcanki canim gecmis olsun kan durduysa problem olmaz heralde ama yine de dikkat et kendine. Bahane ile baslamis oldu kaydin aile hekimine.
Veson sen basla calismalara artik canim ama bu ay umutluyum senden.
LeYLa_21 ablacim geriden gelen olabilir calismalari aksatma siddetine dikkat edin yeter bence. @Melissa81 esinin taktige bayildim ya. Bizde mi alsak ne.
@xDerinMavix insallah gecer senin de enfeksiyonun ben de idrar kulturu verdim ama bakalim sonuc ne cikacak. Ilac yetti mi bilmiyorum.
Canım geçmiş olsun nazara geldin heralde oku kendini eşine felan okut ne yaparken kestin o kadarSagol canim benimm durdu durdu, pansuman yaptircam ana her gun..
Canım çok üzüldüm içimde sanki bu kez pozitif olacak diye bir his vardı.ne denir bilmiyorum Rabbim inşallah birgün ol der canımKızlar bir kez daha erken gebelik belirtisi diye bir şeyin olmadığını anladım. Tabloma işledim burda pek dile getirmedim ama kramplar, bel ağrıları, göğüs ağrıları... rahmim fabrika gibiydi, ne oldu bitti içeride anlamadım vallahi. Bu beşinci tüp bebek sonuçta. Hiçbirinde bu kadarşey yaşamadım ben. Eşimin elini alıp üzerine koyuyordum, içerisi çalışıyor diye. Sevİndik bir de... son günlerde delirdim ama, duygular falan karman çorman... kısacası gebelik testinden başka hepsi boş galiba. Ben zaten ilk gebeliğimde hiç belirti yaşamamıştım, yedinci haftaya gireceğim yine hiç bir şey yoktu. Düşükten hemen önce kalp atışını bile gördüm. Ne bulantı, ne halsizlik, ne kramp ne şu ne bu... ne diyeyim. Ne desem boş. Sanki sınav kağıdımı başkası ile karıştırmışlar gibi hissediyorum. Embriyo bile iyiydi be... yani kısmette yoksa yok işte. Sen elinden geleni yap istersen. Kaç aydan sonra yumurta oluştu ve iyi sonuç alındı ama yine de tutmadı işte... dedim ya... eh ne yapalım rabbim bunu uygun gördü bize de. Hayırlısı olsun. Ben elimden geleni yapmıştım.... rabbim ol demeden olmuyor, bunu biliyorduk, umut ediyorduk, kısmet artık
FreeSoull Allah'ım dualarını en kısa sürede kabul etsin inşallah.. bir an önce toparlanın kuzum benim.. bizimde bu dünyadaki sınavımız bu demek ki
FreeSoull canım gercekten cok üzüldüm her gün dua ediyordum sana..Rabbim hiç ummadıgın anda dogal yolla gondersin bebeğini inşallah
Allahtan umit kesilmez
Daha biz bi kere tüp bebek yaptırdık ama cok yıprandık eşimle dün konusuyoduk olmazsa evlatlık alırız diye eşim basta istemiyodu ama şimdilerde kabullendi
Doğurmakla anne olunmuyor
Olsaydı çöplere denizlere atılan şiddet goren cocuklar olmazdı
Canım benim yazdıklarını okurken gözlerim doldu inan.. Rabbim inşallah doğal yoldan göndersin mucizeni.. Rabbim inşallah kabul edecek dualarımızı... Kendini bırakma sakın. Rabbim herşeye kadirdir...
FreeSoull canim internet paketim bitti, seni merak ettigin icin esimin telden bakiyorum. İnan cok uzuldum.. ben guzel haber bekliyordum senden, nasip değilmiş.. insAllah hayirlisi olsun hakkinizda.. Rabbim dayanma gucu versin.. umarim en kisa zamanda dogal yolla gelir bebegin yer gok dua ile
Hepinize çok teşekkür ederim kızlar, ablam bile bir gün olsun arayıp ne oldu demedi. Siz o kadar merakla ve heyecanla benle takip ettiniz. Nolur üzülmeyin, siz üzülesiniz diye yazmıyorum ınanın. Hatta pekçok şeyi hani böyle duygu sömürüsü olur diye yazmıyorum. Üzdüm bak hamişlerimizi. Hepiniz hakkınızı helal edin, kısmetten öte yol yok. Elbette biz de karı koca üzüldük ama yarın hayat devam edecek,FreeSoull çok üzüldüm , yazılarını okuyunca tutamadım kendimi Rabbim tez zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı bebekler nasip etsin inş.Sıkı sıkı sarılıp seni teselli etmek istedim.rabbimiz ol desin inş en kısa zamanda
Amin canım sağolasınCanım çok üzüldüm içimde sanki bu kez pozitif olacak diye bir his vardı.ne denir bilmiyorum Rabbim inşallah birgün ol der canım
Valla iki bicagi lastikle baglamislar arasjndan birini cekiyodum turşu kesmek için alcaktim. Onda da bicagin biri parmagi kesti gitti.. su sollingen tirtillilardan var ya o kesti icim cizzz etti. Yarin da giderim yeni kayjt oldugum saglikocaginaCanım geçmiş olsun nazara geldin heralde oku kendini eşine felan okut ne yaparken kestin o kadar
Ayyy canim kilo vermis olmana cok sevindim.harikasin:) benimde fazla kilom vardi doktor insülin direnci engel olabilir demisti. bende bir ay önce 5 kilo verdim. bunlain hepsi sebep iste bir sekilde olacak allah in izniyle. Gluteni kesince otomatikman gidiyor kilolar. COk sevindim insallah ignelrde sifa olur, hepsi vesile olur:)Amin canım inşallah jerşey yolunda gider iğneler fayda eder zaten kafayı şuanda diuete takmış durumdayım 2 buçuk kilo verdim daha yarın bir hafta olacak biraz da yürüyüş yapabilsem bi 10 kilo kadar versem harika olacak gluten olan giç bişeyi ağzıma sürmüyorum hamile kalmaya faydası olacak inşallah inanıyorum
kız hiç nazlı değilim asiyem ama zarar görür diye korkuyorum..eşimde senin gibi düşünüyor..devam o zaman...senimi kırcam tatlışım..sen nasılsın?kanaman durdumu canım?sabah yazacaktım aklımdaydın gelen giden unuttum gitti...
Canim gecmis olsun bu kadarla kurtulmmus olasin insallah. Bizim bir hocamiz böyle durumlarda sadaka verin derdi, daha büyük belalari defetmek icin, aaklinda bulunsun .Tekrardan gecmis olsunAynen canim sagolun. Esimden de paparayi yedimdikkat etmiyormuşum kızdı bi suru
Canim benim ... Ne diyccegimi bilemiyorum.. Rabbim sabir versin dayanma gücü versin.. Cok zordur..Allah yaranizi sarsin, kalbinizi sarmalasin.. cok üzgünümSelam kizlar
Tamam canım. 15.2 de dr gittim sonrasında başladımBugüne de bir çalışma kondur o zaman ne olur ne olmaz Ateşler de eksik ilk tablon kesin birşey diyemiyorum
Offf naptın sen onlar mahveder biZim yurt dışında akrabalar getiriyorlar gelirken sürekli onları kullanıyorum her yeni aldığımda keserim elimi dikkat et canım bida olmasın inşallahValla iki bicagi lastikle baglamislar arasjndan birini cekiyodum turşu kesmek için alcaktim. Onda da bicagin biri parmagi kesti gitti.. su sollingen tirtillilardan var ya o kesti icim cizzz etti. Yarin da giderim yeni kayjt oldugum saglikocagina
Amin canım benim inşallah veririm şu pis kiloları taktım baya bide yürüyüşe başlıcam evimi temizleyim dip bucakta ondan sonra devam bir hafta yatınca her yer birbirine girdi bugün mutfaktan başladım ay ne yoruldum daha da bitmedi yarın da banyolara gircem aman ne yazdım neyse canım çok saolAyyy canim kilo vermis olmana cok sevindim.harikasin:) benimde fazla kilom vardi doktor insülin direnci engel olabilir demisti. bende bir ay önce 5 kilo verdim. bunlain hepsi sebep iste bir sekilde olacak allah in izniyle. Gluteni kesince otomatikman gidiyor kilolar. COk sevindim insallah ignelrde sifa olur, hepsi vesile olur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?