Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
FreeSoull canım gercekten cok üzüldüm her gün dua ediyordum sana..Rabbim hiç ummadıgın anda dogal yolla gondersin bebeğini inşallah
Allahtan umit kesilmez
Daha biz bi kere tüp bebek yaptırdık ama cok yıprandık eşimle dün konusuyoduk olmazsa evlatlık alırız diye eşim basta istemiyodu ama şimdilerde kabullendi
Doğurmakla anne olunmuyor
Olsaydı çöplere denizlere atılan şiddet goren cocuklar olmazdı

Selam kizlar
Ne yazik ki sonuc negatif
Tek tek etiketleyekiyorum. Esimle miraller sifir. Yatakta sarilip.aglasiuoruz. ben bir firsatini buldum da yaziyorum. 5
çok üzüldüm tüp bebeklerin tutunmasını daha içten diliyorum hep sınavınız burda bitsin inşallah en yakın zamanda Rabbim normal yolla versin bebişinizi

Selam kizlar
Tek tek etiketleyekiyorum. Esimle miraller sifir. Yatakta sarilip.aglasiuoruz. ben bir firsatini buldum da yaziyorum. 5

Canım benim yazdıklarını okurken gözlerim doldu inan.. Rabbim inşallah doğal yoldan göndersin mucizeni.. Rabbim inşallah kabul edecek dualarımızı... Kendini bırakma sakın. Rabbim herşeye kadirdir...

Sagol canim benimm durdu durdu, pansuman yaptircam ana her gun..

FreeSoull canim internet paketim bitti, seni merak ettigin icin esimin telden bakiyorum. İnan cok uzuldum.. ben guzel haber bekliyordum senden, nasip değilmiş.. insAllah hayirlisi olsun hakkinizda.. Rabbim dayanma gucu versin.. umarim en kisa zamanda dogal yolla gelir bebegin yer gok dua ile

FreeSoull çok üzüldüm , yazılarını okuyunca tutamadım kendimi Rabbim tez zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı bebekler nasip etsin inş.Sıkı sıkı sarılıp seni teselli etmek istedim.rabbimiz ol desin inş en kısa zamanda

Canım çok üzüldüm içimde sanki bu kez pozitif olacak diye bir his vardı.ne denir bilmiyorum Rabbim inşallah birgün ol der canım

FreeSoull Allah'ım dualarını en kısa sürede kabul etsin inşallah.. bir an önce toparlanın kuzum benim.. bizimde bu dünyadaki sınavımız bu demek ki

Canım benim yazdıklarını okurken gözlerim doldu inan.. Rabbim inşallah doğal yoldan göndersin mucizeni.. Rabbim inşallah kabul edecek dualarımızı... Kendini bırakma sakın. Rabbim herşeye kadirdir...

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar, ablam bile bir gün olsun arayıp ne oldu demedi. Siz o kadar merakla ve heyecanla benle takip ettiniz. Nolur üzülmeyin, siz üzülesiniz diye yazmıyorum ınanın. Hatta pekçok şeyi hani böyle duygu sömürüsü olur diye yazmıyorum. Üzdüm bak hamişlerimizi. Hepiniz hakkınızı helal edin, kısmetten öte yol yok. Elbette biz de karı koca üzüldük ama yarın hayat devam edecek,

Evlatlık konusunu eşim kabullenemiyor cnm. Bir tane kendimizin olsaydı, belki o zaman ikinci evlatlık için sıcak bakardı. O da kendince haklı, bir şey diyemem adama. Ben 44yaşındayım bana zati bebek de vermezler. O da ayrı bir zorluktur. Zor konular zorrr... ne diyeyim, Allah hepinizden razı olsun.

Canım çok üzüldüm içimde sanki bu kez pozitif olacak diye bir his vardı.ne denir bilmiyorum Rabbim inşallah birgün ol der canım
Amin canım sağolasın bana da öyle geldi. Kız karnımdaki embriyoyu bile özledim. Ne diyeyim.

İnşallah sene de bir an evvel yavruna kavuşursun.

Canım geçmiş olsun nazara geldin heralde oku kendini eşine felan okut ne yaparken kestin o kadar
Valla iki bicagi lastikle baglamislar arasjndan birini cekiyodum turşu kesmek için alcaktim. Onda da bicagin biri parmagi kesti gitti.. su sollingen tirtillilardan var ya o kesti icim cizzz etti. Yarin da giderim yeni kayjt oldugum saglikocagina

Ayyy canim kilo vermis olmana cok sevindim.harikasin:) benimde fazla kilom vardi doktor insülin direnci engel olabilir demisti. bende bir ay önce 5 kilo verdim. bunlain hepsi sebep iste bir sekilde olacak allah in izniyle. Gluteni kesince otomatikman gidiyor kilolar. COk sevindim insallah ignelrde sifa olur, hepsi vesile olur:)

Yok yok beni degilde kocani kirma yeeter :):) kürtjdan sonraki her ay bir yöntem uyguladik. kiminde yumurtlama haftasi full giristik. kiminde söyle böyle. sonunda gün asiriyla hamile kaldim. adet baslangicindan bitimine dört bes gün kalaya kdr gün asiri devamm etiik. insallah sninde bu ay olur:):) Ard arda gebe kalip dogururuz insallah.

Ayy kesildi Leyla ablacim hamdoslun:)

Yarin kontrolüm var 9 haftalik oluyoruz tam. bebisi görecem hemde kan sonuclarmi filan alacam heyecanliyim.

Aynen canim sagolun. Esimden de paparayi yedim dikkat etmiyormuşum kızdı bi suru
Canim gecmis olsun bu kadarla kurtulmmus olasin insallah. Bizim bir hocamiz böyle durumlarda sadaka verin derdi, daha büyük belalari defetmek icin, aaklinda bulunsun .Tekrardan gecmis olsun

Selam kizlar
Canim benim ... Ne diyccegimi bilemiyorum.. Rabbim sabir versin dayanma gücü versin.. Cok zordur..Allah yaranizi sarsin, kalbinizi sarmalasin.. cok üzgünüm

Offf naptın sen onlar mahveder biZim yurt dışında akrabalar getiriyorlar gelirken sürekli onları kullanıyorum her yeni aldığımda keserim elimi dikkat et canım bida olmasın inşallah

Amin canım benim inşallah veririm şu pis kiloları taktım baya bide yürüyüşe başlıcam evimi temizleyim dip bucakta ondan sonra devam bir hafta yatınca her yer birbirine girdi bugün mutfaktan başladım ay ne yoruldum daha da bitmedi yarın da banyolara gircem aman ne yazdım neyse canım çok saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…