Sagol canim yarin birgun cocuklarima cikolata falan dagitayim :) cocuk sevindirmek iyidir:)Canim gecmis olsun bu kadarla kurtulmmus olasin insallah. Bizim bir hocamiz böyle durumlarda sadaka verin derdi, daha büyük belalari defetmek icin, aaklinda bulunsun .Tekrardan gecmis olsun
Inşallah canım amin. Bende çok istiyorum artık yoruldum uğraş uğraş.. Hem iş hem çocuk hem ev hem koca. Valla nereye yetişecem bilmiyorum yani.. Hayırlısı hakkımızda inşallah.. Sende güzel haberlerle dön doktordan inşallah canım benim.. Kontrole Her gidişte farklı heyecan oluyor canım... Bunlar güzel duygular.Rabbim cümlemize yaşatsın bu güzellikleri inşallah.Yok yok beni degilde kocani kirma yeeter :):) kürtjdan sonraki her ay bir yöntem uyguladik. kiminde yumurtlama haftasi full giristik. kiminde söyle böyle. sonunda gün asiriyla hamile kaldim. adet baslangicindan bitimine dört bes gün kalaya kdr gün asiri devamm etiik. insallah sninde bu ay olur:):) Ard arda gebe kalip dogururuz insallah.
Ayy kesildi Leyla ablacim hamdoslun:)
Yarin kontrolüm var 9 haftalik oluyoruz tam. bebisi görecem hemde kan sonuclarmi filan alacam heyecanliyim.
Inşallah canım amin. Bende çok istiyorum artık yoruldum uğraş uğraş.. Hem iş hem çocuk hem ev hem koca. Valla nereye yetişecem bilmiyorum yani.. Hayırlısı hakkımızda inşallah.. Sende güzel haberlerle dön doktordan inşallah canım benim.. Kontrole Her gidişte farklı heyecan oluyor canım... Bunlar güzel duygular.Rabbim cümlemize yaşatsın bu güzellikleri inşallah.Yok yok beni degilde kocani kirma yeeter :):) kürtjdan sonraki her ay bir yöntem uyguladik. kiminde yumurtlama haftasi full giristik. kiminde söyle böyle. sonunda gün asiriyla hamile kaldim. adet baslangicindan bitimine dört bes gün kalaya kdr gün asiri devamm etiik. insallah sninde bu ay olur:):) Ard arda gebe kalip dogururuz insallah.
Yarin kontrolüm var 9 haftalik oluyoruz tam. bebisi görecem hemde kan sonuclarmi filan alacam heyecanliyim.
@Kuzguni canım çok üzüldümKızlar bir kez daha erken gebelik belirtisi diye bir şeyin olmadığını anladım. Tabloma işledim burda pek dile getirmedim ama kramplar, bel ağrıları, göğüs ağrıları... rahmim fabrika gibiydi, ne oldu bitti içeride anlamadım vallahi. Bu beşinci tüp bebek sonuçta. Hiçbirinde bu kadarşey yaşamadım ben. Eşimin elini alıp üzerine koyuyordum, içerisi çalışıyor diye. Sevİndik bir de... son günlerde delirdim ama, duygular falan karman çorman... kısacası gebelik testinden başka hepsi boş galiba. Ben zaten ilk gebeliğimde hiç belirti yaşamamıştım, yedinci haftaya gireceğim yine hiç bir şey yoktu. Düşükten hemen önce kalp atışını bile gördüm. Ne bulantı, ne halsizlik, ne kramp ne şu ne bu... ne diyeyim. Ne desem boş. Sanki sınav kağıdımı başkası ile karıştırmışlar gibi hissediyorum. Embriyo bile iyiydi be... yani kısmette yoksa yok işte. Sen elinden geleni yap istersen. Kaç aydan sonra yumurta oluştu ve iyi sonuç alındı ama yine de tutmadı işte... dedim ya... eh ne yapalım rabbim bunu uygun gördü bize de. Hayırlısı olsun. Ben elimden geleni yapmıştım.... rabbim ol demeden olmuyor, bunu biliyorduk, umut ediyorduk, kısmet artık
Çizgi doğru yerde desem test daha sonra koyulaştı ben de sonunu merakla bekliyorum Hayırlısı olsun bakalım
Sende erken yumurtluyosun sanirim 1 ay oncekinde 11inde ymurtlamissin insallah duserde bu ay bebisin tutarBenim ateş hala yükselişte sanırım Korktuğum Başıma geldi
Evet cnm geçen ay fitil kullandım yumurtayı kaçırdım bu ay da kaçırmak istemiyorum umarım ateşim düşüşe geçerSende erken yumurtluyosun sanirim 1 ay oncekinde 11inde ymurtlamissin insallah duserde bu ay bebisin tutar
Insallah. Konu sahibi olarak bi hamis kalsan ne guzel olur..Evet cnm geçen ay fitil kullandım yumurtayı kaçırdım bu ay da kaçırmak istemiyorum umarım ateşim düşüşe geçer
Amin cnm insallah o gubkeri de gorurum.FreeSoull canım çok üzüldüm Sabret arkadaşım vardır bir zamanı inşallah. Sabrın sonu selamet. Allahım tez zamanda kavuştursun yavrunuza
Oyle cnm. Yapacak bir sey yok. Kader kismet isleri. Mevlam neyledi neden eyledi goruruz belki.FreeSoull çok üzüldüm canım , hayırlısı olsun....
Amin cnm insallahFreeSoull insallah en yakin zamanda normal yollardan Allah'im sizede bi evlat nasip eder. Komsumuz 41 yasindayken haberi bile yokken hamile oldugunu ogrendi. Simdi cocugu okula gidiyor. Allah ol derse oluyor ve insallah sizinde olcak umidinizi kaybetmeyin. Her serde bir hayir vardir. Siz uzulmeyin nolur.. evinizde huzurunuz varsa sagliginiz yerindeyse en buyuk zenginlik bu bence. Ve insallah Allah bizlerinde sesini duyarda evlat kiymeti bilmeyenlere,sokağa atip,cope camiye birakip eziyet edenlere degilde ozlemle bebek hasreti cekenlere en kisa surede annelik duygusunu taddirir...
Evet cnm geçen ay fitil kullandım yumurtayı kaçırdım bu ay da kaçırmak istemiyorum umarım ateşim düşüşe geçer
Günaydın canım, yumurtanın çatlamasına denk gelmiş olabilir misin? Bazen çatlamada küçük kanama da oluyor. Üç saat aralıksız uyku bir de canım, 4 değil.Günaydın kızlar. Sanırım bu ateş ölçme bana göre değil çünkü ben 2 saatte bir mutlaka uyanırım. Uyku problemim var. 6da uyandım ateş farklı 8 de tekrar uyandım bu sefer yine farklı. Asla 4 saat aralıksız uyuyamıyorumbirde geceleyin akıntım yoğundu ve kanlıydı kıl gibiydi kan neden böyle olduki
Senin ateş var ya senin ateş... Kız naptın sen öyle? Kedi fare oyunu oldu senin iş amaaaEvet cnm geçen ay fitil kullandım yumurtayı kaçırdım bu ay da kaçırmak istemiyorum umarım ateşim düşüşe geçer
Günaydın canım, yumurtanın çatlamasına denk gelmiş olabilir misin? Bazen çatlamada küçük kanama da oluyor. Üç saat aralıksız uyku bir de canım, 4 değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?