Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim gecmis olsun bu kadarla kurtulmmus olasin insallah. Bizim bir hocamiz böyle durumlarda sadaka verin derdi, daha büyük belalari defetmek icin, aaklinda bulunsun .Tekrardan gecmis olsun
Sagol canim yarin birgun cocuklarima cikolata falan dagitayim :) cocuk sevindirmek iyidir:)

Inşallah canım amin. Bende çok istiyorum artık yoruldum uğraş uğraş.. Hem iş hem çocuk hem ev hem koca. Valla nereye yetişecem bilmiyorum yani.. Hayırlısı hakkımızda inşallah.. Sende güzel haberlerle dön doktordan inşallah canım benim.. Kontrole Her gidişte farklı heyecan oluyor canım... Bunlar güzel duygular.Rabbim cümlemize yaşatsın bu güzellikleri inşallah.

Inşallah canım amin. Bende çok istiyorum artık yoruldum uğraş uğraş.. Hem iş hem çocuk hem ev hem koca. Valla nereye yetişecem bilmiyorum yani.. Hayırlısı hakkımızda inşallah.. Sende güzel haberlerle dön doktordan inşallah canım benim.. Kontrole Her gidişte farklı heyecan oluyor canım... Bunlar güzel duygular.Rabbim cümlemize yaşatsın bu güzellikleri inşallah.

@Kuzguni canım çok üzüldüm Sabret arkadaşım vardır bir zamanı inşallah. Sabrın sonu selamet. Allahım tez zamanda kavuştursun yavrunuza

FreeSoull insallah en yakin zamanda normal yollardan Allah'im sizede bi evlat nasip eder. Komsumuz 41 yasindayken haberi bile yokken hamile oldugunu ogrendi. Simdi cocugu okula gidiyor. Allah ol derse oluyor ve insallah sizinde olcak umidinizi kaybetmeyin. Her serde bir hayir vardir. Siz uzulmeyin nolur.. evinizde huzurunuz varsa sagliginiz yerindeyse en buyuk zenginlik bu bence. Ve insallah Allah bizlerinde sesini duyarda evlat kiymeti bilmeyenlere,sokağa atip,cope camiye birakip eziyet edenlere degilde ozlemle bebek hasreti cekenlere en kisa surede annelik duygusunu taddirir...

FreeSoull canım çok üzüldüm Sabret arkadaşım vardır bir zamanı inşallah. Sabrın sonu selamet. Allahım tez zamanda kavuştursun yavrunuza
Amin cnm insallah o gubkeri de gorurum.

FreeSoull çok üzüldüm canım , hayırlısı olsun....
Oyle cnm. Yapacak bir sey yok. Kader kismet isleri. Mevlam neyledi neden eyledi goruruz belki.
Amin cnm insallah

Günaydın kızlar. Sanırım bu ateş ölçme bana göre değil çünkü ben 2 saatte bir mutlaka uyanırım. Uyku problemim var. 6da uyandım ateş farklı 8 de tekrar uyandım bu sefer yine farklı. Asla 4 saat aralıksız uyuyamıyorum birde geceleyin akıntım yoğundu ve kanlıydı kıl gibiydi kan neden böyle olduki

Evet cnm geçen ay fitil kullandım yumurtayı kaçırdım bu ay da kaçırmak istemiyorum umarım ateşim düşüşe geçer

Regl biter bitmez gün aşırı başlanacak demek ki çalışmalara kuzum ne sabırsız yumurtaların var :)

Günaydın canım, yumurtanın çatlamasına denk gelmiş olabilir misin? Bazen çatlamada küçük kanama da oluyor. Üç saat aralıksız uyku bir de canım, 4 değil.

Günaydın canım, yumurtanın çatlamasına denk gelmiş olabilir misin? Bazen çatlamada küçük kanama da oluyor. Üç saat aralıksız uyku bir de canım, 4 değil.

Cevabın için teşekkürler canım Sürekli uyanıp kalktığım için doğru sonuç çıkmıyo galiba.
Evet sanırsam yumurtlamam oluyo tam ovülasyon zamanındayım ve ilk defa bu kadar belirti yaşıyorum. Göğüslerimde hassasiyet sağ kasığımda ağrı 2 gündür bide şuan akıntım kanlı çok az miktarda. Bide soğan suyu içiyorum 1 haftadır acaba ondanmı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…