- 6 Mayıs 2016
- 3.394
- 5.690
- 158
Amin. İnşallah L3yla abalcim. hep duamdasinizInşallah canım amin. Bende çok istiyorum artık yoruldum uğraş uğraş.. Hem iş hem çocuk hem ev hem koca. Valla nereye yetişecem bilmiyorum yani.. Hayırlısı hakkımızda inşallah.. Sende güzel haberlerle dön doktordan inşallah canım benim.. Kontrole Her gidişte farklı heyecan oluyor canım... Bunlar güzel duygular.Rabbim cümlemize yaşatsın bu güzellikleri inşallah.
Soğan suyunu bilmem ama büyük ihtimal dün akşam ovulasyon olmuş. Umarım değerlendirmişsindir dün akşamı.Cevabın için teşekkürler canımSürekli uyanıp kalktığım için doğru sonuç çıkmıyo galiba.
Evet sanırsam yumurtlamam oluyo tam ovülasyon zamanındayım ve ilk defa bu kadar belirti yaşıyorum. Göğüslerimdehassasiyet sağ kasığımda ağrı 2 gündür bide şuan akıntım kanlı çok az miktarda. Bide soğan suyu içiyorum 1 haftadır acaba ondanmı oldu
Soğan suyunu bilmem ama büyük ihtimal dün akşam ovulasyon olmuş. Umarım değerlendirmişsindir dün akşamı.
Gözün aydın cnmDoktor herhangi bir sıkıntı gormedi kizlar. Miraç bey 950 gram olmus. Bu defa kan ve idrar testi yapmadi sonraki kontrolde yapacak.
3 hafta sonra radyolojiye ultrasona gondericem dedi. Bakalim artik hayirlisi.
Doktor herhangi bir sıkıntı gormedi kizlar. Miraç bey 950 gram olmus. Bu defa kan ve idrar testi yapmadi sonraki kontrolde yapacak.
Gözün aydın cnm
Gözün aydın canım sağlıcakla büyüsün Miraç Bey :)
3 saatlik uyku yeterli.ovulasyon olduğu zaman bazen o tarz kan gelebiliyor Bugünleri değerlendirGünaydın kızlar. Sanırım bu ateş ölçme bana göre değil çünkü ben 2 saatte bir mutlaka uyanırım. Uyku problemim var. 6da uyandım ateş farklı 8 de tekrar uyandım bu sefer yine farklı. Asla 4 saat aralıksız uyuyamıyorumbirde geceleyin akıntım yoğundu ve kanlıydı kıl gibiydi kan neden böyle olduki
Ya zaten her ay öyle yapıyorum yoksa kaçırırım diye stres yapıyorum ama bu ay smear verdim o Yüzden geciktik evvelki gün de eşim yoktu ilişki olmadı hep birşeyler oluyor kısmet demekki vakti gelmemiş yarın da yükselmeye devam ederse çizgiyi çekiyor elden gelen birşey yok geçen ay mantar bu ay smear derken ovuyu kaçırdım bıktım artık her ay ovu da sıkıntıRegl biter bitmez gün aşırı başlanacak demek ki çalışmalara kuzum ne sabırsız yumurtaların var :)
Hiç deme cnm hist sonrası doğru dürüst çalışma yapamadık.dün yine dizi seyrediyoruz kadın elinde gebelik testi ve yine tek ilişki eşim bana BAKIYOR Gülüyor.o bize denk gelmez dedim.Senin ateş var ya senin ateş... Kız naptın sen öyle? Kedi fare oyunu oldu senin iş amaaa
SOĞAN kürü yapıp ara kanama taşıyanlar olmuştu ondan da olabilir ama sen yine de çalışma ı yapCevabın için teşekkürler canımSürekli uyanıp kalktığım için doğru sonuç çıkmıyo galiba.
Evet sanırsam yumurtlamam oluyo tam ovülasyon zamanındayım ve ilk defa bu kadar belirti yaşıyorum. Göğüslerimdehassasiyet sağ kasığımda ağrı 2 gündür bide şuan akıntım kanlı çok az miktarda. Bide soğan suyu içiyorum 1 haftadır acaba ondanmı oldu
Gözün Aydın cnmDoktor herhangi bir sıkıntı gormedi kizlar. Miraç bey 950 gram olmus. Bu defa kan ve idrar testi yapmadi sonraki kontrolde yapacak.
Gözün Aydın cnm
Ya zaten her ay öyle yapıyorum yoksa kaçırırım diye stres yapıyorum ama bu ay smear verdim o Yüzden geciktik evvelki gün de eşim yoktu ilişki olmadı hep birşeyler oluyor kısmet demekki vakti gelmemiş yarın da yükselmeye devam ederse çizgiyi çekiyor elden gelen birşey yok geçen ay mantar bu ay smear derken ovuyu kaçırdım bıktım artık her ay ovu da sıkıntı
SOĞAN kürü yapıp ara kanama taşıyanlar olmuştu ondan da olabilir ama sen yine de çalışma ı yap
Hiç deme cnm hist sonrası doğru dürüst çalışma yapamadık.dün yine dizi seyrediyoruz kadın elinde gebelik testi ve yine tek ilişki eşim bana BAKIYOR Gülüyor.o bize denk gelmez dedim.
Sen nasıl oldun iyi misin?
Üç günü de değerlendir cnm. Hatta dördüncü günü de değerlendir. Ne kadar çok o kadar iyi. iyi ki gitmişsin dr.a neydi ne oldu demezsin en azından.Sağol canım. Şimdi doktora gittim yumurtamın 3 gün içinde çatlıcağını söyledi. Bu yumurtlama kanamasıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?