Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin. İnşallah L3yla abalcim. hep duamdasiniz

Soğan suyunu bilmem ama büyük ihtimal dün akşam ovulasyon olmuş. Umarım değerlendirmişsindir dün akşamı.

Reactions: iiz
FreeSoull canim böyle bir durumda insan gerçekten ne diyeceğini bilemiyor. Cok umutlanmistik hep beraberama demek ki zamani değilmiş canim. Rabbim inşallah dogal yollarla mucizeni gonderir sana. Artik hasretin biter. Önüne bakmaya çalış canim. Kafandan atip baska seylere odaklan belki boyle gelir mucizen insallah.

3 saatlik uyku yeterli.ovulasyon olduğu zaman bazen o tarz kan gelebiliyor Bugünleri değerlendir

Regl biter bitmez gün aşırı başlanacak demek ki çalışmalara kuzum ne sabırsız yumurtaların var :)
Ya zaten her ay öyle yapıyorum yoksa kaçırırım diye stres yapıyorum ama bu ay smear verdim o Yüzden geciktik evvelki gün de eşim yoktu ilişki olmadı hep birşeyler oluyor kısmet demekki vakti gelmemiş yarın da yükselmeye devam ederse çizgiyi çekiyor elden gelen birşey yok geçen ay mantar bu ay smear derken ovuyu kaçırdım bıktım artık her ay ovu da sıkıntı

Senin ateş var ya senin ateş... Kız naptın sen öyle? Kedi fare oyunu oldu senin iş amaaa
Hiç deme cnm hist sonrası doğru dürüst çalışma yapamadık.dün yine dizi seyrediyoruz kadın elinde gebelik testi ve yine tek ilişki eşim bana BAKIYOR Gülüyor.o bize denk gelmez dedim.

Sen nasıl oldun iyi misin?

SOĞAN kürü yapıp ara kanama taşıyanlar olmuştu ondan da olabilir ama sen yine de çalışma ı yap

Olsun sen sağlık kısmını hallederek ilerliyosun canım bence en iyisini yapıyosun vardır herşey de bi hayır

Ayyynenennn... Histerokopiden sonraki bu aksilikler gerçekten çok can sıkıcı, hani histeroskopi bebek için iyi deniyor ama hep bir iki ay içinde haber alınıyor. İnşallah seninki daha beklemez.

Bazen yoksa kısmetimde oturayım oturduğum yerde, onu da bilmene imkan yok ki... umut varsa hep çaba da oluyor ama yıkım da eksik olmuyor.

ben iyi "sayılırım" (?) ama eşim pek iyi değil canım yaaa... doğumgünüydü ya test ile çakıştı. Moraller iki kat bozuk. Onu çok iyi anlıyorum. geçen sene de benim doğum günümden iki gün önce aynısını yaşamıştık. İnsan doğduğu günü özel bir gün olarak görüyor kendi yaşamı içinde. Tam da o gün kötü bir şey olması bu duyguyu katlıyor. Ne yapacağımı bilemedim...

Sağol canım. Şimdi doktora gittim yumurtamın 3 gün içinde çatlıcağını söyledi. Bu yumurtlama kanamasıymış
Üç günü de değerlendir cnm. Hatta dördüncü günü de değerlendir. Ne kadar çok o kadar iyi. iyi ki gitmişsin dr.a neydi ne oldu demezsin en azından.

kızlar ben çok fenayım ya ... ağlayacağım artık dayanmakta çokk zorlanıyorum. 3-5 gun hafıflemıstı şimdi ilk halime dndüm hatta daha kötü artık uykumda bile midem bulanıyor. sadece mide bulantısı değil sürekli huzursuz vucudum.

sadece yürümek hafifletıyor arabayla dolaşınca bıraz ıyı gıbı oluyorum koama butun şehrı gezdırdım artık gunde 2.5 saat arabayla dolaşıyoruz çünkü gece 1 den sonra fenalaşıyorum e heryer kapalı o saatte dısarda cok yürüyemıyorum havalar soguk bu defa üşüteceğim diye korkuyorum.

valla ağlayacağım.... ha geçti ha geçecek derken 12 . haftada genelde kesılır dıyorlardı bugun 11+3 ve daha beterım.

uzun zamandır beslenemıyrum da vucudum resmen yemek istiyor ama yıyemıyorum ki tekrar hastaneye yatsam gecen yattıımda grıp olup döndum eve ayrıca yatsamda faydasız serumun etkısı gecer gecmez sankı hıc serum yememısım gıbı oluyor en fazla 1 saat farkedıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…