Üç günü de değerlendir cnm. Hatta dördüncü günü de değerlendir. Ne kadar çok o kadar iyi. iyi ki gitmişsin dr.a neydi ne oldu demezsin en azından.
sorun ılerlemedı zaten amh tetsım cok ıyı cıkmıstı ayrıca fsh ım düştü o yuzden yazdım zaten fsh düşmez deselerde düşüyor doktor bana düşmez demiştiiiEvet cnm, onların hepsi faydalı. iyi ki kullanmışsın, sorun ilerlemeden şükür gebe kaldın. Darısı kucağına almaya olsun.
bence arkadan gelen yum bıle olsa catlamıstır artık devam etme diyorum yıne zorlamamk gerekıyor artık süreci kendı haline bırak bu kadar yeterli .. dpo8 de ki düşüşün çok ilginç olmus ... döllenme düşüşü olsun inşallahVeson ben artık çalışmaları bıraksammı ya..eşim devam edelim diyor ama..kararsızım..sümbülde devam etme döllenme dönemi demişti...bilemedim şimdi yani...
evet doktor söyledi . bebek nerde dedım bak tam burada dedı.. üstelik özele ve ıyı doktora gıtmıstım... oysa kızların dedıgı gıbı ultrason acısına göre değişebilir sonradan düşündüm.Canım dr bir şey söylemedi mi ? Bence bir gariplik olsa sana söylerdi yanda bir tepki verirdi bu Bebek niye bu kadar yukarıda diye. Bir de sen nerden anladın göbeğinin az aşağısında olduğunu ? Dr mu söyledi ?
öyledir değil mi canım .. herşey ıyı bebek cok saglıklı dedi sadece demek ki sorun ykCanim buna en net cevabi drun getirir.bence cok fazla arastirma yapma her vucut farkli yasiyor gebeligi..sen dr gittiginde dr.un amniyotik siviyi rahim agzi kapaliligi ve gereken herseye bakiyor zaten..bir problem olsa mutlaka uyarir tatlim..
inşallah canım güzel haber verırsın bugunkullandım canım kullanmaz olur muyum?!
Üç yumurta oldu, ikisi dölendi zaten ikisi de transfer edildi. dr. embriyoları da beğendi. Ama tabii sonucu göreceğiz. İnşallah bugün testim pozitif çıkar canım
kız hiç nazlı değilim asiyem ama zarar görür diye korkuyorum..eşimde senin gibi düşünüyor..devam o zaman...senimi kırcam tatlışım..sen nasılsın?kanaman durdumu canım?sabah yazacaktım aklımdaydın gelen giden unuttum gitti...
ben deYok cnm o kadar detaya ne gerek sok dilinin altına ötünce çıkarağxımda uyuyakaldığımı bile bilirim
eeeveeeeettttkolay gelsin...sonu bebiş olsun inşallah canımcım...benim tablom ilk kez sabitlendi şaşkınım...inşallah sonu güzel olur...
gögüslerde mi çatlıyor benım şimdiden kaşınıyor ama çok az büyüüdü nedenseOzellikle gogusleri kasimayin diyorlar
Hepinize çok teşekkür ederim kızlar, ablam bile bir gün olsun arayıp ne oldu demedi. Siz o kadar merakla ve heyecanla benle takip ettiniz. Nolur üzülmeyin, siz üzülesiniz diye yazmıyorum ınanın. Hatta pekçok şeyi hani böyle duygu sömürüsü olur diye yazmıyorum. Üzdüm bak hamişlerimizi. Hepiniz hakkınızı helal edin, kısmetten öte yol yok. Elbette biz de karı koca üzüldük ama yarın hayat devam edecek,
Evlatlık konusunu eşim kabullenemiyor cnm. Bir tane kendimizin olsaydı, belki o zaman ikinci evlatlık için sıcak bakardı. O da kendince haklı, bir şey diyemem adama. Ben 44yaşındayım bana zati bebek de vermezler. O da ayrı bir zorluktur. Zor konular zorrr... ne diyeyim, Allah hepinizden razı olsun.
sokak cocuklarına da mama al o zaman o kaar açlar ki büyük sevap işlersinSagol canim yarin birgun cocuklarima cikolata falan dagitayim :) cocuk sevindirmek iyidir:)
Doktor herhangi bir sıkıntı gormedi kizlar. Miraç bey 950 gram olmus. Bu defa kan ve idrar testi yapmadi sonraki kontrolde yapacak.
3 hafta sonra radyolojiye ultrasona gondericem dedi. Bakalim artik hayirlisi.
Az önce bir haber okudum 75 Yaşında bir dede ile 48 yaşında kadının iki yaşında ikizleri varmış
Az önce bir haber okudum 75 Yaşında bir dede ile 48 yaşında kadının iki yaşında ikizleri varmış
başka da sözüm yok
Bizlerde iş yok onu anladım.Kadının yaşında sorun yok da dedem neyle besleniyomuş merak ettim
Canim rabbim bugunlerinizi uzuntulerinizi unutturacak mucizenizi hakkinizda hayirli olan vakitte saglikla gondersin insallah.dua etmekten baska birsey gelmiyor eldenKızlar bir kez daha erken gebelik belirtisi diye bir şeyin olmadığını anladım. Tabloma işledim burda pek dile getirmedim ama kramplar, bel ağrıları, göğüs ağrıları... rahmim fabrika gibiydi, ne oldu bitti içeride anlamadım vallahi. Bu beşinci tüp bebek sonuçta. Hiçbirinde bu kadarşey yaşamadım ben. Eşimin elini alıp üzerine koyuyordum, içerisi çalışıyor diye. Sevİndik bir de... son günlerde delirdim ama, duygular falan karman çorman... kısacası gebelik testinden başka hepsi boş galiba. Ben zaten ilk gebeliğimde hiç belirti yaşamamıştım, yedinci haftaya gireceğim yine hiç bir şey yoktu. Düşükten hemen önce kalp atışını bile gördüm. Ne bulantı, ne halsizlik, ne kramp ne şu ne bu... ne diyeyim. Ne desem boş. Sanki sınav kağıdımı başkası ile karıştırmışlar gibi hissediyorum. Embriyo bile iyiydi be... yani kısmette yoksa yok işte. Sen elinden geleni yap istersen. Kaç aydan sonra yumurta oluştu ve iyi sonuç alındı ama yine de tutmadı işte... dedim ya... eh ne yapalım rabbim bunu uygun gördü bize de. Hayırlısı olsun. Ben elimden geleni yapmıştım.... rabbim ol demeden olmuyor, bunu biliyorduk, umut ediyorduk, kısmet artık
Aynen canim sen kalbini ferah tut.Allaha emanet bebislerimiz insallah saglikla buyusunleröyledir değil mi canım .. herşey ıyı bebek cok saglıklı dedi sadece demek ki sorun yk
Benimde deli gibi kasiniyordu hatta esim guluyordu bu ne simdi diye :))) bi tatli kasiniyoki anlatam arastirmadim ama erlen dogum riski var dediler is yerimdeki kiz o gun bugun ellemiyom artik..catlama acisindan evet beyaz kismi catliyormus cani.gögüslerde mi çatlıyor benım şimdiden kaşınıyor ama çok az büyüüdü nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?