Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Üç günü de değerlendir cnm. Hatta dördüncü günü de değerlendir. Ne kadar çok o kadar iyi. iyi ki gitmişsin dr.a neydi ne oldu demezsin en azından.

Aynen dayanamadım iyiki gitmişim. Hergün olması bi problem yaratırmiki kaçırmak istemiyorum seninde mesajlarını okudum. Üzülme olurmu canım. Allaha sığın dua et herşey çok güzel olcak

Evet cnm, onların hepsi faydalı. iyi ki kullanmışsın, sorun ilerlemeden şükür gebe kaldın. Darısı kucağına almaya olsun.
sorun ılerlemedı zaten amh tetsım cok ıyı cıkmıstı ayrıca fsh ım düştü o yuzden yazdım zaten fsh düşmez deselerde düşüyor doktor bana düşmez demiştiii

Veson ben artık çalışmaları bıraksammı ya..eşim devam edelim diyor ama..kararsızım..sümbülde devam etme döllenme dönemi demişti...bilemedim şimdi yani...
bence arkadan gelen yum bıle olsa catlamıstır artık devam etme diyorum yıne zorlamamk gerekıyor artık süreci kendı haline bırak bu kadar yeterli .. dpo8 de ki düşüşün çok ilginç olmus ... döllenme düşüşü olsun inşallah

Canım dr bir şey söylemedi mi ? Bence bir gariplik olsa sana söylerdi yanda bir tepki verirdi bu Bebek niye bu kadar yukarıda diye. Bir de sen nerden anladın göbeğinin az aşağısında olduğunu ? Dr mu söyledi ?
evet doktor söyledi . bebek nerde dedım bak tam burada dedı.. üstelik özele ve ıyı doktora gıtmıstım... oysa kızların dedıgı gıbı ultrason acısına göre değişebilir sonradan düşündüm.

kalp atıs sayısını sorudm söylemedı ama bana yavas geldı internetten dınlıyorum gum gum gum yapıyor benım aralıklıydı gayet sakın gıbı yanı onu sormakta aklıma gelmedı heyecalanmıstım galıba. neyse bu pazartesı gıdecegım doktora zaten.

o kadar rahatsızım kı ve mıdem berbat demek bebegım gelişimi iyi diyorum

Canim buna en net cevabi drun getirir.bence cok fazla arastirma yapma her vucut farkli yasiyor gebeligi..sen dr gittiginde dr.un amniyotik siviyi rahim agzi kapaliligi ve gereken herseye bakiyor zaten..bir problem olsa mutlaka uyarir tatlim..
öyledir değil mi canım .. herşey ıyı bebek cok saglıklı dedi sadece demek ki sorun yk

tatlım döllenme ılk 3 gunde oluyor eğer döllenme olduysa inşallah olmustur onun ıcın bırakmalısın zaten destekleme amaclı ılıskı olmus dpo8 desin zaten

canım benım .... ne desem bıemedım dua edıyorum inşallah sürpriziyle gelir kendiliğinden gelir belli mi olur ben aşılama için rapor cıkardım bir baktım hamileyım o ay hıc beklemıyordum vazgecmıstım .. inşallah sanada böyle olur

Canim rabbim bugunlerinizi uzuntulerinizi unutturacak mucizenizi hakkinizda hayirli olan vakitte saglikla gondersin insallah.dua etmekten baska birsey gelmiyor elden
öyledir değil mi canım .. herşey ıyı bebek cok saglıklı dedi sadece demek ki sorun yk
Aynen canim sen kalbini ferah tut.Allaha emanet bebislerimiz insallah saglikla buyusunler

gögüslerde mi çatlıyor benım şimdiden kaşınıyor ama çok az büyüüdü nedense
Benimde deli gibi kasiniyordu hatta esim guluyordu bu ne simdi diye :))) bi tatli kasiniyoki anlatam arastirmadim ama erlen dogum riski var dediler is yerimdeki kiz o gun bugun ellemiyom artik..catlama acisindan evet beyaz kismi catliyormus cani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…