Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sabahta oldu az önce de koltuktan kalkarken sol kasığıma şiddetli ağrı saplandı geri oturttu beni Kramp dedikleri böyle bişey mi kızlar sizde oluyor mu? LeYLa_21 sana oldu mu hiç?

canim hiiiccc stres yapma. nasip değilse zaten gününü denk getirsek de olmuyor ama nasipse önceki iliski sonraki iliski ile hamile kalan çok. biz kul olarak elimizden geleni yapiyoruz Rabbim nasip ederse olcak o yüzden sakin gününü kacirdim filan diue kendini suclama

Reactions: iiz
Ya evet doğru söylüyorsun.elimizden gelenin en iyisini yaptığımız halde olmuyor nasip bu işler gerçekten.histten sonra adam gibi çalışma olmadı.mantarı enfeksiyonu kaşıntısı koca yok derken bu 3. Ay.umarım yarın ateş düşüşe geçer

canim bende senin sonucunu merakla bekliyordum dün hep girip baktim. sonucun olumsuz oldugunu da gördüm ama o kadar üzüldümki yorum yazmaya elim varmadi tüp bebek yaptiran biri olarak tarifsiz üzüntünü anlayabiliyorum. bi varmış bi yokmuş oluyot resmen. o kadar emek çöpe gidiyor gibi hissediyor insan. ben de daha 3. denemeye başlamadan ya olumsuz olursa derdindeyim

malesed durumu kabullenmekten baska care yok biz elimizden geleni yapiyoruz ama o çocuğun dogacak vakti gelmediyse rahme tutunamiyor işte dua etmekten baska çare yok. Rabbim insallah yakin zamanda yüzünüzü güldürür.

tekrar denemeyi düşünüyor musunuz?

ahhh kuzum kiyamam yaa birileri zencefilli gazoz iyi geliyor demisti denedin mi hic? kraker, leblebi, peynir ekmek, meyve bu tarz seyler yemeye calis cnm.

insallah cnm. senin ates bazen kandirik yapiyor öyle belki yarin düşer sen bugün calismani yap da nolur nolmaz.

Benim ovulasyon testi bugünde negatif. 19. gün bugün. test yapmicam artik negatif cikinca sinirim bozuluyor. gün aşırıya devam edicez. artik catlarsa ne ala catlamazsa keyfi bilir

Benim tsh 3 olmuş yine insulin ve şeker yükselmiş onlar mi etkiledi yoksa soğan suyu mu etkiledi ya da spora başladım o mu etkiledi bilemedim ya neyse nasip...

Cok gecmis olsun cnm. Bence her deyi dene
Şansa bir sey bir yiyecek elbet iyi gelecek. Allah yardimcin olsum vallahi. Boyle de cok zor. Uyku bile boyle ise... insallah bu son haftanin kapslrisidir de gecer gider.

Amh ile ilgili yazdiklarini okudum. Zaten dogru olan amh testi. Fsh borsa gibi cunku sabit degil. Amh iyi ise sorun yokmus.

Aynen dayanamadım iyiki gitmişim. Hergün olması bi problem yaratırmiki kaçırmak istemiyorum seninde mesajlarını okudum. Üzülme olurmu canım. Allaha sığın dua et herşey çok güzel olcak

Sagol.cnm. insallah her sey duzelir bizim icin. Duasiz olmuyor zaten. Ister bir gun var bir gun yok ister her gun.... siz karar veein cnm. 5 ya da 6 gunluk plan yap bence. Iatersen birgun var bir gun yoktan sonra iki gun ust iate aonrasinda yine bir var bir yok gibi de olur. Onemli olan ovulasyon olduginda spermin hazir ve nazir olmasi

sorun ılerlemedı zaten amh tetsım cok ıyı cıkmıstı ayrıca fsh ım düştü o yuzden yazdım zaten fsh düşmez deselerde düşüyor doktor bana düşmez demiştiii

Insallah canim. Allah'tan umit kesilmez.

Az önce bir haber okudum 75 Yaşında bir dede ile 48 yaşında kadının iki yaşında ikizleri varmış

Masallah diyirum her ikisine. Iste kismette varsa onunde kimse duramiyor, mevlam cister cifter veriyor... derler ya mevlam iaterse elle gelir yelle gelir selle gelir; istekezse elle gider yelle gider selle gider... bu o hesap. Yani bir degil iki... ne diyeyim? Acaba tup mu kiz?

Oyle canim. Şok oluyor insan iste. Kalbim kiriliyor ilk. Rabbim neden? Diyorum. Sonra ise kismet diyorum...

Insallah canim. Korka korka yapiyorum ben de ama oyle cok istiyorum ki... o nedenle besinciyi de yaptirmis oldum boylelikle. Artik cok yipratmayacagim kendimi cunku dedigin gibi korkular sobraki denemelerimi wlimden alirsa ne yaparim? Kismetse tekrar deneywcegim cnm. Insallah diyeyim. Sonucta o ay uygun olmak da bir kismet.

sokak cocuklarına da mama al o zaman o kaar açlar ki büyük sevap işlersin
Canimcim biz hep koyariz mama :) kv nin evi mustakil.. kedim de var ama apartman icinde olmadi ya bu donemler koca istiyor geceler miyavlamasi bitmiyor. O yüzden kv'nin evde artik:) yavrularimiz oldu gecen yaz.. bu sene de benden once mi dogurur bilmem gene baslamis miyavlamasi ama artik yemeklerimiz ve ekmeklerimiz onlarin:)

iiz kiz nasil okdr kotu musun ya.. hic mi azalmadi gecmedi??? Benim bazi sabahlar bulaniyor safra cikariyorum ama genel olarak iyiyim elhamdulillah.. maasallah maasallah diyimakintim cogaldi bu ara sadece :) ayniyizz 11+3
Sen ne zaman gidiyorsun bir daha.. ozeline baksana bi :)

denizege34 canim senin tosuncuk nasil?? İyi misiniz annesi..

@xDerinMavix canim cok sevindim.. saglicakla buyumeye devam etsin Mirac beyimizzz :)))

Havalar bir anda değişti o etkilemiştir belki canım. Hiç böyle uzamışmıydı?

denizege34 canim senin tosuncuk nasil?? İyi misiniz annesi..

@xDerinMavix canim cok sevindim.. saglicakla buyumeye devam etsin Mirac beyimizzz :)))

İyiyiz canım şükür:)) kontrole çok var sadece ona bozuluyorum. Geçen 2 hafta bol bol gördüm ama.:)) senin ne zaman kontrol nasıl gidiyor hamişlik, seninde benim gibi çok bulantı olmuyor sanırım..

Neslihaann @Cok da Seyapmamak Lazim kizlar siz insülin direnci icin ilac kullaniyordunuz dimi? açlık insulin ve açlık şekeri degerleriniz kaç? birileri daha vardi sanki bizim topikte ilac kullanan
Canım ben kullanıyorum yaklaşık 2 buçuk aydır tam düzenli günde 2 kere kullanamadım ama aksatmamaya çalışıyorum.benim açlık şekerim 123 95 bu civarlarında olur hep şeker yüklenmesinde açlık 107 1. Saat= 196 2. Saat=122 3. Saat= 90 çıkmıştı
2 gün önceden 89 çıktı ilk defa 95 in altında oldu değerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…