canim hiiiccc stres yapma. nasip değilse zaten gününü denk getirsek de olmuyor ama nasipse önceki iliski sonraki iliski ile hamile kalan çok. biz kul olarak elimizden geleni yapiyoruz Rabbim nasip ederse olcak o yüzden sakin gününü kacirdim filan diue kendini suclamaYa zaten her ay öyle yapıyorum yoksa kaçırırım diye stres yapıyorum ama bu ay smear verdim o Yüzden geciktik evvelki gün de eşim yoktu ilişki olmadı hep birşeyler oluyor kısmet demekki vakti gelmemiş yarın da yükselmeye devam ederse çizgiyi çekiyor elden gelen birşey yok geçen ay mantar bu ay smear derken ovuyu kaçırdım bıktım artık her ay ovu da sıkıntı
Ya evet doğru söylüyorsun.elimizden gelenin en iyisini yaptığımız halde olmuyor nasip bu işler gerçekten.histten sonra adam gibi çalışma olmadı.mantarı enfeksiyonu kaşıntısı koca yok derken bu 3. Ay.umarım yarın ateş düşüşe geçercanim hiiiccc stres yapma. nasip değilse zaten gününü denk getirsek de olmuyor ama nasipse önceki iliski sonraki iliski ile hamile kalan çok. biz kul olarak elimizden geleni yapiyoruz Rabbim nasip ederse olcak o yüzden sakin gününü kacirdim filan diue kendini suclama
canim bende senin sonucunu merakla bekliyordum dün hep girip baktim. sonucun olumsuz oldugunu da gördüm ama o kadar üzüldümki yorum yazmaya elim varmadiAyyynenennn... Histerokopiden sonraki bu aksilikler gerçekten çok can sıkıcı, hani histeroskopi bebek için iyi deniyor ama hep bir iki ay içinde haber alınıyor. İnşallah seninki daha beklemez.
Bazen yoksa kısmetimde oturayım oturduğum yerde, onu da bilmene imkan yok ki... umut varsa hep çaba da oluyor ama yıkım da eksik olmuyor.
ben iyi "sayılırım" (?) ama eşim pek iyi değil canım yaaa... doğumgünüydü ya test ile çakıştı. Moraller iki kat bozuk. Onu çok iyi anlıyorum. geçen sene de benim doğum günümden iki gün önce aynısını yaşamıştık. İnsan doğduğu günü özel bir gün olarak görüyor kendi yaşamı içinde. Tam da o gün kötü bir şey olması bu duyguyu katlıyor. Ne yapacağımı bilemedim...
ahhh kuzum kiyamam yaakızlar ben çok fenayım ya ... ağlayacağım artık dayanmakta çokk zorlanıyorum. 3-5 gun hafıflemıstı şimdi ilk halime dndüm hatta daha kötü artık uykumda bile midem bulanıyor. sadece mide bulantısı değil sürekli huzursuz vucudum.
sadece yürümek hafifletıyor arabayla dolaşınca bıraz ıyı gıbı oluyorum koama butun şehrı gezdırdım artık gunde 2.5 saat arabayla dolaşıyoruz çünkü gece 1 den sonra fenalaşıyorum e heryer kapalı o saatte dısarda cok yürüyemıyorum havalar soguk bu defa üşüteceğim diye korkuyorum.
valla ağlayacağım.... ha geçti ha geçecek derken 12 . haftada genelde kesılır dıyorlardı bugun 11+3 ve daha beterım.
uzun zamandır beslenemıyrum da vucudum resmen yemek istiyor ama yıyemıyorum ki tekrar hastaneye yatsam gecen yattıımda grıp olup döndum eve ayrıca yatsamda faydasız serumun etkısı gecer gecmez sankı hıc serum yememısım gıbı oluyor en fazla 1 saat farkedıyor
insallah cnm. senin ates bazen kandirik yapiyor öyle belki yarin düşerYa evet doğru söylüyorsun.elimizden gelenin en iyisini yaptığımız halde olmuyor nasip bu işler gerçekten.histten sonra adam gibi çalışma olmadı.mantarı enfeksiyonu kaşıntısı koca yok derken bu 3. Ay.umarım yarın ateş düşüşe geçer
Bugün yine eşim yok dün oldu bir de yarın olur umarım öyle olur:)insallah cnm. senin ates bazen kandirik yapiyor öyle belki yarin düşersen bugün calismani yap da nolur nolmaz.
o da olur. o da yeterBugün yine eşim yok dün oldu bir de yarın olur umarım öyle olur:)
kızlar ben çok fenayım ya ... ağlayacağım artık dayanmakta çokk zorlanıyorum. 3-5 gun hafıflemıstı şimdi ilk halime dndüm hatta daha kötü artık uykumda bile midem bulanıyor. sadece mide bulantısı değil sürekli huzursuz vucudum.
sadece yürümek hafifletıyor arabayla dolaşınca bıraz ıyı gıbı oluyorum koama butun şehrı gezdırdım artık gunde 2.5 saat arabayla dolaşıyoruz çünkü gece 1 den sonra fenalaşıyorum e heryer kapalı o saatte dısarda cok yürüyemıyorum havalar soguk bu defa üşüteceğim diye korkuyorum.
valla ağlayacağım.... ha geçti ha geçecek derken 12 . haftada genelde kesılır dıyorlardı bugun 11+3 ve daha beterım.
uzun zamandır beslenemıyrum da vucudum resmen yemek istiyor ama yıyemıyorum ki tekrar hastaneye yatsam gecen yattıımda grıp olup döndum eve ayrıca yatsamda faydasız serumun etkısı gecer gecmez sankı hıc serum yememısım gıbı oluyor en fazla 1 saat farkedıyor
Aynen dayanamadım iyiki gitmişim. Hergün olması bi problem yaratırmiki kaçırmak istemiyorumseninde mesajlarını okudum. Üzülme olurmu canım. Allaha sığın dua et herşey çok güzel olcak
sorun ılerlemedı zaten amh tetsım cok ıyı cıkmıstı ayrıca fsh ım düştü o yuzden yazdım zaten fsh düşmez deselerde düşüyor doktor bana düşmez demiştiii
Insallah canim. Allah'tan umit kesilmez.canım benım .... ne desem bıemedım dua edıyorum inşallah sürpriziyle gelir kendiliğinden gelir belli mi olur ben aşılama için rapor cıkardım bir baktım hamileyım o ay hıc beklemıyordum vazgecmıstım .. inşallah sanada böyle olur
Az önce bir haber okudum 75 Yaşında bir dede ile 48 yaşında kadının iki yaşında ikizleri varmış
Canim rabbim bugunlerinizi uzuntulerinizi unutturacak mucizenizi hakkinizda hayirli olan vakitte saglikla gondersin insallah.dua etmekten baska birsey gelmiyor elden
Aynen canim sen kalbini ferah tut.Allaha emanet bebislerimiz insallah saglikla buyusunler
canim bende senin sonucunu merakla bekliyordum dün hep girip baktim. sonucun olumsuz oldugunu da gördüm ama o kadar üzüldümki yorum yazmaya elim varmaditüp bebek yaptiran biri olarak tarifsiz üzüntünü anlayabiliyorum. bi varmış bi yokmuş oluyot resmen. o kadar emek çöpe gidiyor gibi hissediyor insan. ben de daha 3. denemeye başlamadan ya olumsuz olursa derdindeyim
malesed durumu kabullenmekten baska care yok biz elimizden geleni yapiyoruz ama o çocuğun dogacak vakti gelmediyse rahme tutunamiyor iştedua etmekten baska çare yok. Rabbim insallah yakin zamanda yüzünüzü güldürür.
tekrar denemeyi düşünüyor musunuz?
Canimcim biz hep koyariz mama :) kv nin evi mustakil.. kedim de var ama apartman icinde olmadi yasokak cocuklarına da mama al o zaman o kaar açlar ki büyük sevap işlersin
Benim ateş hala yükselişte sanırım Korktuğum Başıma geldi
Doktor herhangi bir sıkıntı gormedi kizlar. Miraç bey 950 gram olmus. Bu defa kan ve idrar testi yapmadi sonraki kontrolde yapacak.
3 hafta sonra radyolojiye ultrasona gondericem dedi. Bakalim artik hayirlisi.
Az önce bir haber okudum 75 Yaşında bir dede ile 48 yaşında kadının iki yaşında ikizleri varmış
Benim ovulasyon testi bugünde negatif. 19. gün bugün. test yapmicam artik negatif cikinca sinirim bozuluyor. gün aşırıya devam edicez. artik catlarsa ne ala catlamazsa keyfi bilir
Benim tsh 3 olmuş yine insulin ve şeker yükselmiş onlar mi etkiledi yoksa soğan suyu mu etkiledi ya da spora başladım o mu etkiledi bilemedim ya neyse nasip...
denizege34 canim senin tosuncuk nasil?? İyi misiniz annesi..
@xDerinMavix canim cok sevindim.. saglicakla buyumeye devam etsin Mirac beyimizzz :)))
Canım ben kullanıyorum yaklaşık 2 buçuk aydır tam düzenli günde 2 kere kullanamadım ama aksatmamaya çalışıyorum.benim açlık şekerim 123 95 bu civarlarında olur hep şeker yüklenmesinde açlık 107 1. Saat= 196 2. Saat=122 3. Saat= 90 çıkmıştıNeslihaann @Cok da Seyapmamak Lazim kizlar siz insülin direnci icin ilac kullaniyordunuz dimi? açlık insulin ve açlık şekeri degerleriniz kaç? birileri daha vardi sanki bizim topikte ilac kullanan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?