Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Siz de sorun var mıydı canım ? Ne kadar süre sonra hamile kaldın.Yaşım 27 canım
sorun yoktu ama ben 37 yaşındayım buna ragmen tüp denemeyı düşünmedim bile 1 yıl denedım ama bır kac kez yumurtlamayı kacırdım . yasımdan dolayı daha fazla beklemeyeyım artık aşılama yapalım artık derken bır baktım sürpriz oldu. yasım 35 olsa aşılamayı da düşünmezdım .

Canım adetin 3. Günü yaptırdığım hormon değerlerim normal çıktı .adetin 21 .günü yaptırdığım progesteron ise düşük çıktı 6 çıktı yani çok düşük doktora söylüyorum 5 ve üstü normal kabul ediyoruz diyor .Bulunduğum yerdeki en iyi doktor maalesef bu canım.Bana göre iyi değil ama kötünün iyisi .Progesteron için ilaç kullanan arkadaşlar duydum burda doktor mu yazdı yoksa kendimiz de alıp içebiliyor muyuz?

bu kadarı yeterli canım benım. Salliala ya sor bak onların ciddi sperm sorunu vardı . bu ay bebegını kucagına aldı

Rabbim sağlıkla kucağına aldırmayı nasip etsin canım .Sorun olmadığını bilsem ben de asla düşünmezdim zaman değil derdim ama .Sorun olunca çözmeye çalışıyorsun canım.Morfoloji bela bildiğin tedavisi bile yok düşün

bazen kalıtelı yumurtlarız bazen kalite düşebilir 1 ay yaptırmanla olmaz kı bu kesınlık degıl önumuzdekı aylar tekrar baktır 21. gunde . yum kalıtesınde sorun varsa bıle incir kürü yap cok ıyı gelıyor yumlara.

progesteronu düşük tehlikesi olan daha önce düşüğü olanlar kullanıyor önlem amaclı . tabıı ki butun ılacla gıbı doktor vermelı ama bızler bazen kendımız hakkında karar verıp ınısıyatıff kulllanıyoruz . ben de 1 ay kullandım döllenmeden sonra tutunmayı kolaylaştırsın dıye ama sonradan yanlıs yaptıgımı düşündüm. hatta benım nceden 1 düşüğüm oldugu halde bu hamılelıgımde bıle bır kac gun kullandım doktor kullan dedıgı halde bıraktım ben. bebek saglıklıysa zaten tutunacaktır saglıksızsa yapacak bır şey yok bence . kanamalarda verıyor genelde doktorlar

Valla senden Allah razı olsun seninle konuşmak çok iyi geldi
tatlım küçüksün ve daha yenı evlısın dha denememıssın ki yazık değil mi tüp bebek sürecine giresin . parası bir tarafa sonuc kesin değil ve normalden daha yorucu her ayn sonu adet olunca bıle moralımız nasıl bozuluyor. hem sağlığın yerındeyken ne gerek var desen ki çok denedık 2 yıl oldu o zaman bır şey dıyemem ama 8 ay da ne var. zaten döllenecek sperm 1 tanecik milyon tane ıcınde 1 tane zaten yumurtaya ulasacak olan en guclu sperm . moralını yuksek tut ıyı beslen. ovulasyon zamanını yakalamaya calıs. ateş ölç ovulasyon testı yap gününü bul o gunlerde calısmanı yap gerısı Allaha kalmış

Tamam canım progesteron a tekrar baktırırım incir kürüne başlayayım hemen sağ ol bilgiler için .Geçen ay Hsg çekildim hala adet gelmedi adet günü kan tahlili negatif çıktı adet olsam da kürlere başlasam

Reactions: iiz
kramp değil de batma oluyor döllenmede ....ahhh dedirtiyor ani refleksle öyle bir şey mi oldu ? ilk gebeliğimde aşırı olmustu bana bunda hıcbır şey olmadı tuvalete sıkısmaktan anladım resmen

Bilmiyorum canım iki defa oldu ikincisinde geri oturdum acıyla.. Ben tuvalete sıkışmaktan hayatta anlayamam su sesine çişim geliyor zaten hep sıkışığım :)

Reactions: iiz
bnde 27 yaşındayım eşim 31 bnm hormonlarda yumurtlamada sıkıntı yok rahim filmi çektirmedm eşimin sonuçları ml de 20milyon toplam 57 milyon ileri hareket %37 tam 19. ayımda artık ümidimi kesip rahim filmi çektirmek için randebu kovalarken hamile olduğumu öğrendm nasıl oldu hala şoktayım taktıkça hiç olmuyo heralde ne bilim kızların dediği gibi hepimizin bi zamanı var inşallah tez zamanda sağlıkla gelir bebişin bnde senin gibi bi problemimiz var neden bekliyim diyodum doktorlarsa bekle bekle stres yapma diyodu

Canım çok iyi anlıyorum seni Allah yardım etsin ben ağlarken bebeğimi düşündüm anne olmak cennete girmek böyle olsa gerek dedim avuttum kendimi sabret az kaldı

Nıye böyle olduki acaba, catladığını hissettin mi bu ay. Gerçi dün ilişki var o da yeter belki tek ilişki ile tutar canım belli mi olur
Açıkcası bu ay hiçbirşey hissetmiyorum ne Çatladı diyebiliyorum ne de çatlamadı.ama böyle sinsi sinsi yükselip birden çizgi çektiği bir ay olmuştu o zamanda doğru dürüst çalışma olmamıştı.yine öyle mi olacak acaba dedim Yarınki Ateş'ten anlarız artık yarında yükselirse 8 e çekiyor.bizim çalışma 9 da yani yine kaçırdık öyle olursa Hayırlısı bakalım.

Rabbim kucağına almayı nasip etsin canım morgoloji nasıldı sizin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…