anladım canım. hakkında hayırlısını versin rabbim. bende bugün testlerin hepsi bi tuhaf çıktı hıc bısı anlamadım. hcg testı yaptım pozıtıf cıkıp sonra sılındı gıttı bı ızı kaldı 1 saat sonra cok acaıptı yarın tekrarlıcam umutsuz vaka da olsam =(
benim insulin biraz yükselmiş sinirin alti ama canan karatay 10 üstü olan ilac kullanmali demis ona kafam takildi ondan sordumBenim şeker hep iyi çıkıyor canım ilginç bir şekilde. Aç da tok da ölçtürdüm 90-100 en fazla. Ama 3 aylık şeker var hbA1c o yüksek çıkmıştı benim ama şimdi hiç hatırlamıyorum kaçtı. Anormal bir yükseklik değildi 6.5 gibi idi. Bana şeker ilacını pcos var diye başlamıştı bir kadın doğumcu. Şekere de insülin direncine de bakmadı yani. Ama en son aşılama yapan doktor kesinlikle Yok sende pcos dedi. Adetlerim 40-50 günde oluyor bazen dedim yumurtlama tembelliği olabilir ama pcos yok dedi ısrarla. 2 aydır hiçbir ilaç içmiyorum. Bıraktım gliforu da. Geçen ay 30 günde oldum ilaçsız. İnsülin düzeyi de ölçtürmedim hiç. Bizim ilçede bakılmıyor.
umudum cok az ama inşallah canım. ben 2017 Anneleri ve Anne adaylarıAyyy insallah sabah pozitif cikar haber et bana meraktan catlarim.
Kızlar adam 85 Yaşında imiş az önce açtım haberlerin detayıma baktım ben şok.Arkadaş netten okuyordu benim de ilk sorum o oldu tüp bebek miymiş??yok tüp bebek değil dedi:))))
Adam 85 kadın 46 yaşında
umudum cok az ama inşallah canım. ben 2017 Anneleri ve Anne adaylarını takip ediyorum canım orayı da takkibe alsana sohbetımız orda da guzel genelde herseyı orda paylasıyorum. =) ınsallah senınle de paylasırım sevıncımı yada uzuntumu
coraspirin içmeseydın 1-2 gun . gecmiş olsunYa ben de kisirlastirmaktan yana degilim ne biliyim. Duygusal acidan o da istiyodur anne olmakk yaabirkac sene anne olsun da sonra..
ben iyiyim canim şükür:) simdilik parmak kesigimle ugrasiyorum. Galiba dikiş atarlar, bugun pansuman yaptirmaya gittim kanamaya başladı bandi cekince.. :)
işallah canım arkadasım yaaaTamam kuzum bende gelirim oraya :) kiz ins sevincini paylasirsin bebisin senledir sabah pozitif testinle gormek istiyorum seni
işallah canım arkadasım yaaa
Allah senden Razı olsun canım. zaten Rabbımde oyle buyurmamıs mı .. kendınız ıcın ıstedıgınızı komsunuz ıcın de ısteyın gıbı bı sozdu... ama anladık ne demek ıstedıgımı =)Kendimden cok senin gebis haberini almayi istiyorum allah bilio ya
Allah senden Razı olsun canım. zaten Rabbımde oyle buyurmamıs mı .. kendınız ıcın ıstedıgınızı komsunuz ıcın de ısteyın gıbı bı sozdu... ama anladık ne demek ıstedıgımı =)
öyle merak edıyorum kı evlat kokusunu
Vuaaahhh ben şok ben iptalAdam 85 kadın 46 yaşında
ben kendimi anne olarak hayal bile edemiyorum artık , hiç olmayacakmış gibi geliyor. Evlat edinmeye çok sıcak bakıyordum bu sene o bile çok uzak gelmeye başladı. 30 yaş sendromunu 29 da yaşamaya başladım
Canım tüp süreci zor, morfoloji hakkında bilgim yok. Sağlıklı olduğun için şansın yüksek. Erkekten bir sağlıklı sperm yetiyor. Kadın yumurtası sağlığı bu nedenle daha önemli. Hayat sizin, Doğuda olmak zor, Dr bulamamak... bir an evvel anne olmanı anlıyorum. Neye karar verirsen ver, emin olduğun bir karar ise doğru karardır. Bu konuların yanlış kararı zaman yoksa ve buna resmen bir şey yapmıyorsan yaşarsın. Sen gençsin, bu nedenle böyle bir zorluğun yok. Kararında Allah kolaylık versin.Kızlar sizin fikirlerinize çok ihtiyacım var .8 aylık evliyiz ilk günden beri korunmadık. Eşim bekarken varikosel ameliyatı olmuş .Değerleri şuan toplam sperm 78 milyon ml de 26 milyon ileri hareket yüzde 40 morfoloji yüzde 2 normal yollarla 8 aydır denedik olmadı Temmuz ayında tüp bebek düşünüyorum sizce doğru mu yapıyorum ?Öğretmen olduğum için tatil dönemini seçtim tüp bebek konusunda bana yardımcı olacak birileri var mı?Veson FreeSoull
Arkadaş netten okuyordu benim de ilk sorum o oldu tüp bebek miymiş??yok tüp bebek değil dedi:))))
FreeSoull
Kızlar adam 85 Yaşında imiş az önce açtım haberlerin detayıma baktım ben şok.Arkadaş netten okuyordu benim de ilk sorum o oldu tüp bebek miymiş??yok tüp bebek değil dedi:))))
FreeSoull
Haber şu https://www.google.com.tr/amp/m.mil...asinda-ikiz-cocuk-sahibi-oldu-gundem-2071933/
Rabbim insallah bi mucize nasip eder denemeye gerek kalmadan gelir bebis
Ahh deme öyle deme.... inşallah geçecek bu günler.Vuaaahhh ben şok ben iptal
Masallah yani işte Allahın hikmeti baska ne denirki şaka gibi bi haber gercekten
Bi arkadasım var amcası 60 yaşında evlendi ilk evliliği eşi 45 yaşında hemen hamile kalmış kadın bu aralar dogacak
Bugun bebek mevludundeydim bende gelinler hepsi hamileydi diğerlerininde kucagındaydı kalbim cok huzunlendi butun gun kendimle beraber sizede dua ettim
En cok da boyle zamanlarda zor oluyor.
Hele birde 4. Hamile Olan vardı ki Allah nasip etti napalım diye hayıflanıyordu
Bir kez daha kendimden umidi kestim
İnşallah canım bugun özellikle sana dua ettim kuran okunurkenAhh deme öyle deme.... inşallah geçecek bu günler.
Vuaaahhh ben şok ben iptal
Masallah yani işte Allahın hikmeti baska ne denirki şaka gibi bi haber gercekten
Bi arkadasım var amcası 60 yaşında evlendi ilk evliliği eşi 45 yaşında hemen hamile kalmış kadın bu aralar dogacak
Bugun bebek mevludundeydim bende gelinler hepsi hamileydi diğerlerininde kucagındaydı kalbim cok huzunlendi butun gun kendimle beraber sizede dua ettim
En cok da boyle zamanlarda zor oluyor.
Hele birde 4. Hamile Olan vardı ki Allah nasip etti napalım diye hayıflanıyordu
Bir kez daha kendimden umidi kestim
İdare edeceğim oyle ya da boyle canim. Simdiden belirginlesmeye basliyormus cinsel organlari, doktorum da o zamana soylerim dedi. Bizde merak icindeyiz valla :) o zamana 12+5 olcam da kk 13+5 olarak hesapliyor.. anlamadim valla kimi programlarda 12 haftalik kimileirnde 11coraspirin içmeseydın 1-2 gun . gecmiş olsun
Amin canım aynen bende hiç olmayacak gibi hissediyorum bu normal galiba evlenmeden oncede hiç evlenemeyecekmişim gibi gelirdi ondan oncede uniden mezun olamayacak gibi boyle surup gidiyoGeçen gün arkadaşlar yine hamile yanımda cinsiyetten sohbet muhabbet ediyorlar ben de işte kız erkek diye tahmin yapıyorum , sen ne istersin dedi biri , ay hiç canlandıramadım kendimi. Sanki hiç olmayacakmış gibi hissediyorum hüzünlü bir duygu da değil. Yani çocuk istiyorumdan sonraki aşama boş. Hayalimde bile canlandıramıyorum artık. Farketmez hayırlısı dedimHala Yok kafamda erkek çocuk kız çocuk falan hayali.
inşallah isteyen hepimizin en kısa sürede gelir bebekleri. Senin yara nasıl oldu canım? İyileşti mi inşallah?
Amin canım aynen bende hiç olmayacak gibi hissediyorum bu normal galiba evlenmeden oncede hiç evlenemeyecekmişim gibi gelirdi ondan oncede uniden mezun olamayacak gibi boyle surup gidiyohepsi oldu sıra bebişte inşallah
Valla gülüm bu ay hastanelerde gecti hep zeynep kamile gittim onu yazmıştım yara kültür sonucum temiz geldi her ihtimale karşı hpv virus testi aldılar o martta çıkacak.cildiyeye gittim son olarak kaşıntı olmadıgı için tam bi tanı koyamadı ama egzama mantar gibi gorunusu var dedi patalojik bi durum gozukmuyor her ihtimale karşı biyopsi önerdi her iki drda
Cildiye drunun verdiği ilaclar cok iyi geldi içindeki kırmızı mor renk gitti pembe oldu kontrolde iyileşme var dedi.şimdi baska ilaclar yazdı adetim bitince devam edeceğim ama henuz kapanmadı renk olarak iyilesme var bu bile umut oldu bana inş şifa bulurum bu ilaçlarla
Öyle işte biraz uzun oldu kusura bkma canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?