Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyiyiz canım şükür:)) kontrole çok var sadece ona bozuluyorum. Geçen 2 hafta bol bol gördüm ama.:)) senin ne zaman kontrol nasıl gidiyor hamişlik, seninde benim gibi çok bulantı olmuyor sanırım..
İyiyim canimm bende elhmdulillah.. sabahlari bi ac karnina bulaniyor bide aksam acıkır gibi olunca.. ama iyiyim toparladim baya.2-3 haftadir oyle aman aman bi hassasiyetim yok sukur.. benim haftaya cumartesi cinsiyet ogrencez... esim kendi kafasina göre isimler buluyor da bisey demiyorum simdilik cinsiyet belli olsun evde kavga var 2 isim koyalim demokratik olsun birini sen koy birini ben diyorum da bakalim, hic olmadi ruyamda gordum derim eski anne taktigi

Canım çok iyi anlıyorum seni Allah yardım etsin ben ağlarken bebeğimi düşündüm anne olmak cennete girmek böyle olsa gerek dedim avuttum kendimi sabret az kaldı
ben de şimdi bunu düşünüyordum kendı kendıme acaba neden bu kadar zor gecıyor diyordum. dedım ki demekkı annelık ne kadar zormuş anlamamız ıcın hem bebeklerın değerını bılmek hem de annelerımızın değerını bılmek ıcın belkı de ....

dayanacagız tabı hafıfletmeye cabalıyorum dayanma gucum olsun dıye bugun ılk defa ağladım oturup.direncım kırılıyor bazen . butun gun balkonda oturdum bahcede dolaştım . artık alısverıs merkz. dolaşmaktan kendımı böyle oyalamaya calısmaktan hem kocam hem ben yorgun düştükk. dua edıyorum ne olur 12. haftada btsın dıye

canım kıısrlaştırmalısınız . cok dogum ona çok zarar verır hem heryer yavru dolu perişan oluyorlar

senden ne haber bu arada ? durumun nasıl ?
Ya ben de kisirlastirmaktan yana degilim ne biliyim. Duygusal acidan o da istiyodur anne olmakk yaa birkac sene anne olsun da sonra..
ben iyiyim canim şükür:) simdilik parmak kesigimle ugrasiyorum. Galiba dikiş atarlar, bugun pansuman yaptirmaya gittim kanamaya başladı bandi cekince.. :)

elmol iiz kızlar en çok bulantı yaşayan sizler varsınız kaçıncı haftada başlamıştı
Canım ben beş altı hafta arasında başladım tam anlamıyla 16 da bitti bugün sağlık ocağı kontrolüm vardı ebe çağırdı hiç kilo almamışsın dedi hamile kaldığım kilodan hala 1.5 kilo dusugum herhalde 20 haftadan sonra artı kiloya gecicem

Canım ben bi kere avmye gittim o mağaza kokuları ışıklar mafetti nasıl çıktım ordan belli değildi araba ayrı dokunuyodu çamaşırlarımı zor asiyodum kokusundan sampuandan nefret etmiştim çok zordu banyoyu en kısa sürede yapıp cikiyodum yemek kokusu dokunmadı ama birsürü şeyden tiksindim zaten yiyip kustum hep kusunca biraz rahatliyodum sonra hemen tekrar başlayıp boş mideyle ogurdum çok zordu çook herşeyin kıymetini anladım dediğin gibi şimdi bebeğimi düşününce resmen özlemden ağlıyorum çok özlüyorum daha görmediğim koklamadigim kızımı

Rabbim kucağına almayı nasip etsin canım morgoloji nasıldı sizin ?
ona da krugerla bakışmamıştı cnm neldr güvenilir bilmem %60 normal yazıo ama amin inşallah daha kalp atışını bile görmedm hala inanamyorum yani :) inşallah sizinde hemincik olsun bizim gibi yıllarca uğraşmadan çok şey öğrenmeden

benım ovudan 2 gun sonra belli belırsız başladı ama arada unutuyordum sesssızce gelıyordu yanı 6 hafta bıttı 7 haftadan sonra çoğalmaya başladı 8 hafta iyıce arttı ben de
ay çok korkuyorum bulantıdan ya diken üstündeym valla arada yokluo ama coimaz inşallah

Rabbim insallah bi mucize nasip eder denemeye gerek kalmadan gelir bebis

canım 13. haftada cinsiyetı görebilecek mı ki ?

Cnm yaş küçük doğal yolla denemeye devam edin henğz 8 ay olmuş en azından bir seneyi doldurun M muallimez
Rabbim
Inşallah canım Rabbim sana da hayırlısıyla almayı nasip etsin canım .

bebek alsın kiloları sana kalmasn :) bn ztn normal kilodan şişman hamile kaldm top gibi yuvarlanıcam diye korkuyorum ama sizin bulantıları dinledikçe bulanıp zayıflıcağıma varsın kilo alıyım diyorum ztn 10 kilo fazlam vardı 20 daha alırsam 30 oyy 90 kg olurum felaket :)

açlık insülin diye bi değer var insulin direncini gosteriyor ona bakildimi cnm? benim açlık şekeri 95 olmus insülin 13 olmuş. sınırın altı ama canan karatay insulin degeri 10 üstü olanlar ilac kullanmali diyormus

sana ilac fayda etmis demekki

sana ilac fayda etmis demekki
8 aylık evlilikte yumurta takibi yaptırdım .Rahim filmi çekildim .Maalesef olmadı belki 8 ay çok kısa bir süre ama sperm lerde sorun olunca beklemek doğru gelmiyor bana .
bi tüp bebek merkezine gidip görüş cnm onlar size bi yol cizecektir zaten cnm

Kuzum hala regl olmadim testte yapmadim beklemedeyim 36.gun bugun 40 a kadar bekliycem
anladım canım. hakkında hayırlısını versin rabbim. bende bugün testlerin hepsi bi tuhaf çıktı hıc bısı anlamadım. hcg testı yaptım pozıtıf cıkıp sonra sılındı gıttı bı ızı kaldı 1 saat sonra cok acaıptı yarın tekrarlıcam umutsuz vaka da olsam =(

Ah canım ben normalde 16 kilo falan fazla kaldım Ah Ah 72.5 la kaldım boy 1.61 şimdi 71 kiloyum her türlü artidayim aslında ama kusmalardan midem yapışmıştı şimdi yemek yemeye başladım bi anda karnım çıktı artık hamile hissediyorum kendimi kesin kilo aldım iyice demiştim ki almamışım çok şükür şimdiden sonra da kendime 10 kilo hak tanıyorum inşallah öyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…