Dimi ya hakkaten evlenmeden önce de evliliği canlandıramazdım, ünideyken bitişini.. haklısın galiba. İnşallah olur hayırlısıyla en kısa sürede.
Oh testin temiz çıkmasına da Yaranın iyileşmeye başlamasına da çok sevindim canım , inşallah en kısa sürede geçer gider, biyopsiye de hiç gerek kalmaz. Biliyor musun senden güzel haber almayı bekliyorum en kısa sürede inşallah. Zafrina hamile kalmadan önce hissettiğim şeyi senin için hissediyorum şu sıralar. İnşallah senin de en kısa sürede güzel haberini alırız. Sanki sıra sende ama inşallahinşallah içime doğru doğmuştur
Ayyyyyyy ne diyon kıs sahi mi şok oldum ilk defa biri benimle ilgili olumlu seyler hissediyor
İnşallah canım benim ya valla çok mutlu ettin beni yakınlarımdan bile boyle olumlu seyler duymuyorum çok iyi geldi
Seni kocaman opuyorum melikecim
inşallah hepimiz en kısa surede seviniriz. Okunan hatimler birbirimize ettiğimiz dualar vesile olacak Allahın izniyle
Zafrina içinde mi hissetmiştin?inş dogru hissetmişsindir heyecan yaptım resmen
Bu ay guzel ruyalar gordum bende
13. haftada ccinsiyet ortaya cıkıyor ama çok küçük oldugu için görmek zor diye biliyorum o yuzden. en erken 16. hafftada söyluyorlarmıs genelde.bir de bebek kendını gösterırse tabıİdare edeceğim oyle ya da boyle canim. Simdiden belirginlesmeye basliyormus cinsel organlari, doktorum da o zamana soylerim dedi. Bizde merak icindeyiz valla :) o zamana 12+5 olcam da kk 13+5 olarak hesapliyor.. anlamadim valla kimi programlarda 12 haftalik kimileirnde 11
Amin benim temiz kalpli arkadasımZafrina için de hissetmiştim ama haber alana kadar söylememiştim o zaman, kendi kendime dedim inşallah zafrinadan güzel haber gelecek sanki diye. Peşine bir girdim zafrina test yapmış ve güzel haberi vermiş
İnşallah sende de doğrusu doğuyordur içime inşallah en kısa sürede gelir müjdeli haberin. Amin.
Yok ona hiç bakılmadı bana bu ilacı veren doktor şekerimi bakan doktor değil canım bana bunu ultrasonda pco gören doktor verdi yani hiç şekerimi sormadı bile. Şekerimi bakan doktor şimdilik ilaç verme gereği duymuyorum ama gebelikte sende gebelik şekerin olma ihtimali yüksek demiştiaçlık insülin diye bi değer var insulin direncini gosteriyor ona bakildimi cnm? benim açlık şekeri 95 olmusinsülin 13 olmuş. sınırın altı ama canan karatay insulin degeri 10 üstü olanlar ilac kullanmali diyormus
Benim bir arkadaşımınki 12. Haftada belli oldu, Bebek erkekmiş. Erkekler kızlara göre daha erken görülebilirmiş tabi gösterirse13. haftada ccinsiyet ortaya cıkıyor ama çok küçük oldugu için görmek zor diye biliyorum o yuzden. en erken 16. hafftada söyluyorlarmıs genelde.bir de bebek kendını gösterırse tabı
senın doktorum 13. hafta gel cinsiyet söyleyecegm demıs ya iddialı olmus o yuzden dedım bebek kendını gösterecegı kesın bıle degıl 16. hafta olunca ya o yüzden sasırdım ama cınsel organa bakıp degılde kemık gelişimine falan mı bakıp anlıyorlar belkide diye düşündüm.
kız mı erkek mı ıstıyorsun sen ?
Biri de benim için bişey hissetse yaZafrina için de hissetmiştim ama haber alana kadar söylememiştim o zaman, kendi kendime dedim inşallah zafrinadan güzel haber gelecek sanki diye. Peşine bir girdim zafrina test yapmış ve güzel haberi vermiş
İnşallah sende de doğrusu doğuyordur içime inşallah en kısa sürede gelir müjdeli haberin. Amin.
Biri de benim için bişey hissetse yaZafrina için de hissetmiştim ama haber alana kadar söylememiştim o zaman, kendi kendime dedim inşallah zafrinadan güzel haber gelecek sanki diye. Peşine bir girdim zafrina test yapmış ve güzel haberi vermiş
Ahh canımAçıkcası bu ay hiçbirşey hissetmiyorum ne Çatladı diyebiliyorum ne de çatlamadı.ama böyle sinsi sinsi yükselip birden çizgi çektiği bir ay olmuştu o zamanda doğru dürüst çalışma olmamıştı.yine öyle mi olacak acaba dedim Yarınki Ateş'ten anlarız artık yarında yükselirse 8 e çekiyor.bizim çalışma 9 da yani yine kaçırdık öyle olursa Hayırlısı bakalım.
Canım benim ... Kiyamam... Rabbim gönlünü ferahlatsin inşallah. .. hepimiz bir dönem yaşadık... İnşallah zamanını bekliyor sadece. Umudumuzu hep diri tutmalıyız .. çok dua ediyorum bacım gibi kardeşim gibi. Rabbim biran önce sizlerin gobusunu de doldursun..hepimiz sağlıcakla kucagimiza alalım inşallah.. Allah vekilin olsun, o ne güzel vekildir.....Vuaaahhh ben şok ben iptal
Masallah yani işte Allahın hikmeti baska ne denirki şaka gibi bi haber gercekten
Bi arkadasım var amcası 60 yaşında evlendi ilk evliliği eşi 45 yaşında hemen hamile kalmış kadın bu aralar dogacak
Bugun bebek mevludundeydim bende gelinler hepsi hamileydi diğerlerininde kucagındaydı kalbim cok huzunlendi butun gun kendimle beraber sizede dua ettim
En cok da boyle zamanlarda zor oluyor.
Hele birde 4. Hamile Olan vardı ki Allah nasip etti napalım diye hayıflanıyordu
Bir kez daha kendimden umidi kestim
Canım yaşım 27 eşimle aynı yaştayız. Sizin tüp bebek tutmama sebebi ne canımm? Normal yoldan hiç hamile kaldın mı ?Rabbim çok bekletmesin inşallahM muallimez değerler guzel ama morfoloji biraz düşük 4 olması lazım en az..bu demek degildirki normal yolla olmayacak bu forumda morfoloji 1 le hamile kalanlarıda okuduk o yuzden hemen tüp bebek tedavisine gecme derim
Yaşlar kaç?tüp bebek denedim ben negatif oldu esimin morfoloji si 1..
Cok ama cok zor bi sürecti maddi manevi zor o yuzden yaşlar cok ileri degilse acele etme derim
ben hala inanamıyorumZafrina için de hissetmiştim ama haber alana kadar söylememiştim o zaman, kendi kendime dedim inşallah zafrinadan güzel haber gelecek sanki diye. Peşine bir girdim zafrina test yapmış ve güzel haberi vermiş
Bugün ateş düştü ama 20 dk erken ölçtüm bilmiyorum çok etkiledi mi??sanırım çatlamadı ...umarım çatlamadı....Ahh canımVeson cum inşallah kacmamistir insallah seninledir. Sana gelecektir bebeğin. Sen gene bulduğum ilk fırsatta çalışmayı yap. Ne belli yeter ki Allah nasip etsin...insallah yakındır seninki hep duamizdasin .
Ay bilemedim cnm 20 dk erken Kalktım ölçtüm .tekrar yattım ama bu sefer de aksilik ya alarm çalmadı 45 dk geç kalktım bu sefer de ateş fırlamıştı.umarım çatlamamıştırVeson ateş aşağı bükülmüş hadi bakalım
Gerçeğini de görmek nasip olur inşallahBiliyorum iğnenin etkisi ama güzel bee
şeker yumurtalamayi etkiliyor sanirim. tüp bebek doktoruna gidersem bi sorayim bendeYok ona hiç bakılmadı bana bu ilacı veren doktor şekerimi bakan doktor değil canım bana bunu ultrasonda pco gören doktor verdi yani hiç şekerimi sormadı bile. Şekerimi bakan doktor şimdilik ilaç verme gereği duymuyorum ama gebelikte sende gebelik şekerin olma ihtimali yüksek demişti
canim bende 1 sene uğraştım olmadi sonra rahim filmi aşılama klomen tedavisi derken 2. sene de doldu. 3 senelik evliydik tüp bebek raporuna hakkimiz vardi. rapora basvurduk ama cok gec cikicakti ben de ogretmendim tatil bitmeden deneyelim diye ilk denemeyi raporsuz yaptik hersey harikaydı ama sonuc kimyasal gebelik malesef. hemen gidip genetik testlerimizi yaptirdik onlarda temiz çıktı. sonra rapor çıktı 2 ay sonra bi de raporlu denedik. yine hersey cok iyiydi ama sonuc yine kimyasal gebelik oldu. bizde sorun bende cikolata kisti var boyutu ufak ama başıma dert. kimyasal gebelige o sebep olmus olabilir. siz daha sanslisiniz erkekte sorun olunca tutma şansı daha yüksek çünkü erkekten lazim olan bi kac tane saglam sperm. iyi bi tüp bebek merkezi bul ama paraci olmasin. oraya gidersen onlar sana zaten bi plan cizer. belki önce 2 aşılama deneyelim der. tüp bebek icin 1 sene daha bekle diyebilir. ayrica evliliginizde 3 sene dolunca 3 tüp bebek raporu hakkinizda oluyor yani sgk anlasmali bi yerde tüp bebek deneyince %70ini devlet karşılıyor. tabi bayanda yaş cok önemli. malesef her gecen yıl tutma şansı biraz daha azaliyor. doktorlar tutma orani söylerken bile önce bayanin yaşına bakiyor. belki 1-2 sene daha bekleyebilirsin tüp icin ama cok uzun seneler de beklememek lazim. haa bir de cok fazla olumsuz tüp bebek hikayesi okuma etkilenirsin ne kadar az sey bilirsen tutacagina o kadar cok inanirsinCanım yaşım 27 eşimle aynı yaştayız. Sizin tüp bebek tutmama sebebi ne canımm? Normal yoldan hiç hamile kaldın mı ?Rabbim çok bekletmesin inşallah
Gerçeğini de görmek nasip olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?