kısmet artk günügününe yakalayınca noluyo sanki canım Allah nasip etsin yeter kiAy bilemedim cnm 20 dk erken Kalktım ölçtüm .tekrar yattım ama bu sefer de aksilik ya alarm çalmadı 45 dk geç kalktım bu sefer de ateş fırlamıştı.umarım çatlamamıştır
amin canım inşallah...
bence arkadan gelen yum bıle olsa catlamıstır artık devam etme diyorum yıne zorlamamk gerekıyor artık süreci kendı haline bırak bu kadar yeterli .. dpo8 de ki düşüşün çok ilginç olmus ... döllenme düşüşü olsun inşallah
tatlım döllenme ılk 3 gunde oluyor eğer döllenme olduysa inşallah olmustur onun ıcın bırakmalısın zaten destekleme amaclı ılıskı olmus dpo8 desin zaten
ay inşallah canım ya..hayırlısı bakalım..bugün ateşim fırladı..inşallah dediğin gibi döllenme düşüş ve yükselişidir...telimi dün iş yerinde unutmuşum..akşam hayat felç oldu benim için ..topicede giremedim...eeeveeeeetttt
dün sol tarafımda oldu..kendini çok dinleme tatlım...Sabahta oldu az önce de koltuktan kalkarken sol kasığıma şiddetli ağrı saplandı geri oturttu beniKramp dedikleri böyle bişey mi kızlar sizde oluyor mu? LeYLa_21 sana oldu mu hiç?
amin canım inşallah...
ay inşallah canım ya..hayırlısı bakalım..bugün ateşim fırladı..inşallah dediğin gibi döllenme düşüş ve yükselişidir...telimi dün iş yerinde unutmuşum..akşam hayat felç oldu benim için ..topicede giremedim...
dün sol tarafımda oldu..kendini çok dinleme tatlım...
AMİN GÜLÜM İNŞALLAH..ALLAH RAZI OLSUN..SENİN DESTEĞİNDE ÇOK MORAL OLUYOR BANA..İNŞALLAH HEPİMİZ HAMİŞ OLALIM KUZUM BENİM...ÇOK İYİSİN...RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNŞALLAH...Yok bebeğim dinlemekle alakalı diildi bu yaa hiç bi farklılık hissetmiyorum zaten sabah olduğunda aklıma bile gelmedi ikinci de şiddetiyle oturtunca beni noluyo dedim.. Ateşin yükselmiş dünkü yerleşmedir inşallah canım çok umutluyum senden :)
oh maşallah canım..sağlıkla büyüsün kuzucuk inşallah...seni merak etmiştim..dün akşam telimi iş yerinde unutmuşum..hayat felç oldu kk yada giremedim...derin şimdi tablona baktım..sanki benimkine çok benziyor ya...dua et tatlışım ablan bu ay gebe olsun ya hayırlısıyla...bir ara seninkide sabitlenmiş benimkide sabitlendi...Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah...Doktor herhangi bir sıkıntı gormedi kizlar. Miraç bey 950 gram olmus. Bu defa kan ve idrar testi yapmadi sonraki kontrolde yapacak.
3 hafta sonra radyolojiye ultrasona gondericem dedi. Bakalim artik hayirlisi.
Kızlar adam 85 Yaşında imiş az önce açtım haberlerin detayıma baktım ben şok.Arkadaş netten okuyordu benim de ilk sorum o oldu tüp bebek miymiş??yok tüp bebek değil dedi:))))
@Kuzguni
Haber şu https://www.google.com.tr/amp/m.mil...asinda-ikiz-cocuk-sahibi-oldu-gundem-2071933/
doktora sormadınmı?Arkadaşlar mrb dün dr gittik bebeğim 5+1 günlük kese 12.7 mm tek kese göründü acaba tek yumurta ikizi olabilir mi acaba normal mi yardımcı olun lütfen
Ay ne bileyim insan çalışmaları tam yapınca ödevini yapmış gibi hissediyor.yumurtayı kaçırınca ödevini yapmamış tembel öğrenci gibi hissediyorum kendimikısmet artk günügününe yakalayınca noluyo sanki canım Allah nasip etsin yeter ki
huuuu nasılsın tuğbişim...?kızın nasıl oldu iyimi? benim tabloda iniş çıkış yumurta falan olabilirmi ikinci yani..yorum pls canım...3 saatlik uyku yeterli.ovulasyon olduğu zaman bazen o tarz kan gelebiliyor Bugünleri değerlendir
doktorun kendisi yoktu asistanı vardı ona da sormak istemedim belki aranızda fikri olan vardır arkadaşlardoktora sormadınmı?
Açıkcası bu ay hiçbirşey hissetmiyorum ne Çatladı diyebiliyorum ne de çatlamadı.ama böyle sinsi sinsi yükselip birden çizgi çektiği bir ay olmuştu o zamanda doğru dürüst çalışma olmamıştı.yine öyle mi olacak acaba dedim Yarınki Ateş'ten anlarız artık yarında yükselirse 8 e çekiyor.bizim çalışma 9 da yani yine kaçırdık öyle olursa Hayırlısı bakalım.
oh maşallah canım..sağlıkla büyüsün kuzucuk inşallah...seni merak etmiştim..dün akşam telimi iş yerinde unutmuşum..hayat felç oldu kk yada giremedim...derin şimdi tablona baktım..sanki benimkine çok benziyor ya...dua et tatlışım ablan bu ay gebe olsun ya hayırlısıyla...bir ara seninkide sabitlenmiş benimkide sabitlendi...Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah...
Hiç deme ya kaza çocuğu değil Planlı yapılmış bizler de yumurtamız spermimiz var diye ortalıkta geziyoruz işteBir de planlı olmuş yuh... bu adamın torunları falan vardır ya..
Umarım yerleşmedirhuuuu nasılsın tuğbişim...?kızın nasıl oldu iyimi? benim tabloda iniş çıkış yumurta falan olabilirmi ikinci yani..yorum pls canım...
Kız iyi bazen okula gitmeyeceğim diye Ağlayarak Uyanıyor seneye eşim ilk okula gönderelim diyor ben karşı çıkıyorum 2012 Nisan doğumlu seninki KAçlıhuuuu nasılsın tuğbişim...?kızın nasıl oldu iyimi? benim tabloda iniş çıkış yumurta falan olabilirmi ikinci yani..yorum pls canım...
M muallimez cnm spermler hakkında geniş bilgim yok bilgisi olan kızlar yardım eder.tüp bebek yaptıran topikteki kızlar @Kuzgunidenizege34 @ShinSeGi bu arada yaşlarınız kaç?sende sorun var mı?
Neden şüpheleniyorsun ikiz olma olasılığı mı varDoktor
doktorun kendisi yoktu asistanı vardı ona da sormak istemedim belki aranızda fikri olan vardır arkadaşlar
M muallimezCanım 8 ay çok kısa bir süre ki rahim filmi bile çekilmişsin üstüne çok düşmüşsünüz bence bu konunun. Değerleriniz çok kötü değil eşin takviye kullanabilir. Tüp son çare olmalı, hiç bir sebep yokken tutmayan çok kişi var. O seçeneğide tüketirsen psikolojik olarak daha kötü olursun. Bence önce sen ve eşin takviye vitamin veya bitkisel şeyler araştırıp deneyin. Ben 33 yaşındayım, 3.tüp bebek denemesinde tuttu. Sizin kararınız ama evliliğinin ilk yılından bu kadar yıpratmayın kendinizi. M muallimez
İyiyim canimm bende elhmdulillah.. sabahlari bi ac karnina bulaniyor bide aksam acıkır gibi olunca.. ama iyiyim toparladim baya.2-3 haftadir oyle aman aman bi hassasiyetim yok sukur.. benim haftaya cumartesi cinsiyet ogrencez... esim kendi kafasina göre isimler buluyor da bisey demiyorum simdilik cinsiyet belli olsun evde kavga var2 isim koyalim demokratik olsun birini sen koy birini ben diyorum da bakalim, hic olmadi ruyamda gordum derim eski anne taktigi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?