Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
LeYLa_21
Hatırlara vesile olsun inşallah
amin canım inşallah...

tatlım döllenme ılk 3 gunde oluyor eğer döllenme olduysa inşallah olmustur onun ıcın bırakmalısın zaten destekleme amaclı ılıskı olmus dpo8 desin zaten

ay inşallah canım ya..hayırlısı bakalım..bugün ateşim fırladı..inşallah dediğin gibi döllenme düşüş ve yükselişidir...telimi dün iş yerinde unutmuşum..akşam hayat felç oldu benim için ..topicede giremedim...
Sabahta oldu az önce de koltuktan kalkarken sol kasığıma şiddetli ağrı saplandı geri oturttu beni Kramp dedikleri böyle bişey mi kızlar sizde oluyor mu? LeYLa_21 sana oldu mu hiç?
dün sol tarafımda oldu..kendini çok dinleme tatlım...

Yok bebeğim dinlemekle alakalı diildi bu yaa hiç bi farklılık hissetmiyorum zaten sabah olduğunda aklıma bile gelmedi ikinci de şiddetiyle oturtunca beni noluyo dedim.. Ateşin yükselmiş dünkü yerleşmedir inşallah canım çok umutluyum senden :)

AMİN GÜLÜM İNŞALLAH..ALLAH RAZI OLSUN..SENİN DESTEĞİNDE ÇOK MORAL OLUYOR BANA..İNŞALLAH HEPİMİZ HAMİŞ OLALIM KUZUM BENİM...ÇOK İYİSİN...RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNŞALLAH...

Arkadaşlar mrb dün dr gittik bebeğim 5+1 günlük kese 12.7 mm tek kese göründü acaba tek yumurta ikizi olabilir mi acaba normal mi yardımcı olun lütfen

Doktor herhangi bir sıkıntı gormedi kizlar. Miraç bey 950 gram olmus. Bu defa kan ve idrar testi yapmadi sonraki kontrolde yapacak.
3 hafta sonra radyolojiye ultrasona gondericem dedi. Bakalim artik hayirlisi.
oh maşallah canım..sağlıkla büyüsün kuzucuk inşallah...seni merak etmiştim..dün akşam telimi iş yerinde unutmuşum..hayat felç oldu kk yada giremedim...derin şimdi tablona baktım..sanki benimkine çok benziyor ya...dua et tatlışım ablan bu ay gebe olsun ya hayırlısıyla...bir ara seninkide sabitlenmiş benimkide sabitlendi...Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah...

Ateş düşmüş biraz çatlamamıştır bence ya senin bayag fırlıyor ateş çatlayınca..

Amin ablacim tesekkur ederim.
Evet simdi sen soyleyince baktim da tablolarimiz benziyor cidden.
Benim de o ay ilk defa sabitlenmisti.
Insallah sonu yesillenir ablacim.

huuuu nasılsın tuğbişim...?kızın nasıl oldu iyimi? benim tabloda iniş çıkış yumurta falan olabilirmi ikinci yani..yorum pls canım...
Kız iyi bazen okula gitmeyeceğim diye Ağlayarak Uyanıyor seneye eşim ilk okula gönderelim diyor ben karşı çıkıyorum 2012 Nisan doğumlu seninki KAçlı

M muallimez cnm spermler hakkında geniş bilgim yok bilgisi olan kızlar yardım eder.tüp bebek yaptıran topikteki kızlar @Kuzguni denizege34 @ShinSeGi bu arada yaşlarınız kaç?sende sorun var mı?

Canım 8 ay çok kısa bir süre ki rahim filmi bile çekilmişsin üstüne çok düşmüşsünüz bence bu konunun. Değerleriniz çok kötü değil eşin takviye kullanabilir. Tüp son çare olmalı, hiç bir sebep yokken tutmayan çok kişi var. O seçeneğide tüketirsen psikolojik olarak daha kötü olursun. Bence önce sen ve eşin takviye vitamin veya bitkisel şeyler araştırıp deneyin. Ben 33 yaşındayım, 3.tüp bebek denemesinde tuttu. Sizin kararınız ama evliliğinin ilk yılından bu kadar yıpratmayın kendinizi. M muallimez

M muallimez

Ay isim mevzusu çok zormuş ya.. bende iki isim istemiyorum eşim iki isim istiyor ne yapıcaz bakalım seninde hep erkek gibi geçiyor içimden merakla bekliyorum valla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…