bende ikizim değer yüksek geldi şüpheleniyorumNeden şüpheleniyorsun ikiz olma olasılığı mı var
amin canım inşallah..benimde ilk defa böyle sabitlendi..hayırlısı Rabbimden...dualarımızı kabul etsin cumalar hürmetine Rabbim...Amin ablacim tesekkur ederim.
Evet simdi sen soyleyince baktim da tablolarimiz benziyor cidden.
Benim de o ay ilk defa sabitlenmisti.
Insallah sonu yesillenir ablacim.
Umarım yerleşmedir
benimkide beslenme saati için gitmek istemiyor bazen...yemek istemiyor deli oluyorum...benimki kesin gidecek seneye canım..2011 haziran doğumluKız iyi bazen okula gitmeyeceğim diye Ağlayarak Uyanıyor seneye eşim ilk okula gönderelim diyor ben karşı çıkıyorum 2012 Nisan doğumlu seninki KAçlı
Amin canım aynen bende hiç olmayacak gibi hissediyorum bu normal galiba evlenmeden oncede hiç evlenemeyecekmişim gibi gelirdi ondan oncede uniden mezun olamayacak gibi boyle surup gidiyohepsi oldu sıra bebişte inşallah
Valla gülüm bu ay hastanelerde gecti hep zeynep kamile gittim onu yazmıştım yara kültür sonucum temiz geldi her ihtimale karşı hpv virus testi aldılar o martta çıkacak.cildiyeye gittim son olarak kaşıntı olmadıgı için tam bi tanı koyamadı ama egzama mantar gibi gorunusu var dedi patalojik bi durum gozukmuyor her ihtimale karşı biyopsi önerdi her iki drda
Cildiye drunun verdiği ilaclar cok iyi geldi içindeki kırmızı mor renk gitti pembe oldu kontrolde iyileşme var dedi.şimdi baska ilaclar yazdı adetim bitince devam edeceğim ama henuz kapanmadı renk olarak iyilesme var bu bile umut oldu bana inş şifa bulurum bu ilaçlarla
Öyle işte biraz uzun oldu kusura bkma canım
amin canım inşallah..benimde ilk defa böyle sabitlendi..hayırlısı Rabbimden...dualarımızı kabul etsin cumalar hürmetine Rabbim...
benimkide beslenme saati için gitmek istemiyor bazen...yemek istemiyor deli oluyorum...benimki kesin gidecek seneye canım..2011 haziran doğumlunasil göndercem bilmiyorum...gitmem okula falan diyor...oyyyy oyyyyyyy...
13. haftada ccinsiyet ortaya cıkıyor ama çok küçük oldugu için görmek zor diye biliyorum o yuzden. en erken 16. hafftada söyluyorlarmıs genelde.bir de bebek kendını gösterırse tabı
senın doktorum 13. hafta gel cinsiyet söyleyecegm demıs ya iddialı olmus o yuzden dedım bebek kendını gösterecegı kesın bıle degıl 16. hafta olunca ya o yüzden sasırdım ama cınsel organa bakıp degılde kemık gelişimine falan mı bakıp anlıyorlar belkide diye düşündüm.
kız mı erkek mı ıstıyorsun sen ?
amin canım inşallah...
ay inşallah canım ya..hayırlısı bakalım..bugün ateşim fırladı..inşallah dediğin gibi döllenme düşüş ve yükselişidir...telimi dün iş yerinde unutmuşum..akşam hayat felç oldu benim için ..topicede giremedim...
dün sol tarafımda oldu..kendini çok dinleme tatlım...
Doktor
doktorun kendisi yoktu asistanı vardı ona da sormak istemedim belki aranızda fikri olan vardır arkadaşlar
Kız iyi bazen okula gitmeyeceğim diye Ağlayarak Uyanıyor seneye eşim ilk okula gönderelim diyor ben karşı çıkıyorum 2012 Nisan doğumlu seninki KAçlı
Bebek görünmeden birşey demek güç sanırım sadece kese görülmüş daha.allah gönlüne göreversinBende
bende ikizim değer yüksek geldi şüpheleniyorum
Bebek görünmeden birşey demek güç sanırım sadece kese görülmüş daha.allah gönlüne göreversinBende
ihtimaller hep vardır sabretmek lazm görürsün ztn yakında sağlıkla büyüsün ya da büyüsünler diyelimBende
Aynen cnm bende aynı düşüncedeyim çocuklar zaten yarış atı gibi bizimki tam Sınırda oluyor diğerlerinden küçük olursa kesin ezilir.zaten Özgüven eksikliği var geçenlerde iki kez de wc ye yetişememiş altına kaçırmış okulda. çok tutuyor tuvaletini ya nasıl yapacağım bilmiyorum.evde ben yine Anlıyorum hareketlerinden kızım wc ye git diyorum sorun olmuyor okulda o kadar çocuk Arasında çok zor.çocuğun biri de bebeksin diye dalga geçmiş Bayağı içine dokunmuş garibimin.bunları eşime anlatıyorum farklı algılıyor.benim kızım yapar benim kızım şöyle böyle.tamamda yaşı küçük işte bazı şeyleri yapması için zamana ihtiyacı var bunu ona anlatamıyorumBu sene bir kaç tanıdığım ilkokula başlatıp geri aldı çocukları.. Daha oyun çağındalar ya hazırlığa devam etsin seneye de biraz daha büyüsün kuzun hiç acele etmeyin. Hayatlarının yarısını okuyarak ders çalışarak geçirecekler nasıl olsa 1 sene 1 senedir
ben çözemeden hamile kaldm bi aydır ilişki yok en son ovudan önceki ilişkiHadi gözünaydın canım, bunların üstüne düşmen iyi oldu belki sende zafrina gibi kendinle uğraşırken hamile kalıverirsin :))
Aynen cnm bende aynı düşüncedeyim çocuklar zaten yarış atı gibi bizimki tam Sınırda oluyor diğerlerinden küçük olursa kesin ezilir.zaten Özgüven eksikliği var geçenlerde iki kez de wc ye yetişememiş altına kaçırmış okulda. çok tutuyor tuvaletini ya nasıl yapacağım bilmiyorum.evde ben yine Anlıyorum hareketlerinden kızım wc ye git diyorum sorun olmuyor okulda o kadar çocuk Arasında çok zor.çocuğun biri de bebeksin diye dalga geçmiş Bayağı içine dokunmuş garibimin.bunları eşime anlatıyorum farklı algılıyor.benim kızım yapar benim kızım şöyle böyle.tamamda yaşı küçük işte bazı şeyleri yapması için zamana ihtiyacı var bunu ona anlatamıyorum
AMİN GÜLÜM İNŞALLAH...Amin ablacim.
Cok istiyorum sizlerin de guzel haberini almayi.
Hayirlisiyla insallah.
AMİN CANIM İNŞALLAHLeylacım tablon çok hoş olmuş, senin genelde yüksek oluyor ama bu sefer bir farklı sanki. İnşallah bebiş yer açıyordur kendine...
Ay canım beni güldürdün ya:) gebeliğimin son zamanlarına gelecek deyince beni hamile bıraktın ya çok hoşsunBenim büyük kızım içine kapanık bi çocuktu hep ama tam yaşında okula başladığı halde yaşıtlarından ufak tefek olduğu için iyice kapandı. o sene tırnak yemeğe başladı 14 yaşına geldi hala vazgeçiremedim. Birde ders yaparken kendini çok sıktığı için burnu kanayıp deftere damlamıştı aklım çıkmıştı. Bizim eğitim sistemimiz dediğin gibi yarış atı gibi görüyor çocukları. Sen eşine bir pedegog a danışarak karar verelim falan de bence.. Hem senin hamileliğinin son zamanlarına denk gelicek okulların açılması nasıl başa çıkıcan hem bebek hem okul yok olmass :))
Canım benim ... Kiyamam... Rabbim gönlünü ferahlatsin inşallah. .. hepimiz bir dönem yaşadık... İnşallah zamanını bekliyor sadece. Umudumuzu hep diri tutmalıyız .. çok dua ediyorum bacım gibi kardeşim gibi. Rabbim biran önce sizlerin gobusunu de doldursun..hepimiz sağlıcakla kucagimiza alalım inşallah.. Allah vekilin olsun, o ne güzel vekildir.....
Morfoloji cok kotu dediler sebep olarak bu gosterildi.bende de cikolata kisti var 5 cmdi o zaman şimdi 7 cm olmusCanım yaşım 27 eşimle aynı yaştayız. Sizin tüp bebek tutmama sebebi ne canımm? Normal yoldan hiç hamile kaldın mı ?Rabbim çok bekletmesin inşallah
Amin Sagol canım gidişat iyide inş tamamen iyileşirim.Hadi gözünaydın canım, bunların üstüne düşmen iyi oldu belki sende zafrina gibi kendinle uğraşırken hamile kalıverirsin :))
Ayy gülüm benim korkma inş bebişin seni tedavi etmiştir ben cok duydum oyle olanıben çözemeden hamile kaldm bi aydır ilişki yok en son ovudan önceki ilişkiadam çatlamazsa iidir kanama olcak diye korkudan yaklaşmıyorum hiç yarın doktora danışıcam bi inşallah zehremin yarası hemen kapanırda bebişi gelir böyle de diken üstünde oluo insan acaba bebeğe zarar vericek bişeymi diye bnm ki çözüme ulaşmadı ya :)
Eksik cvp vermişim..yok canm hiç hamile kalamadım 3 yıl bittiCanım yaşım 27 eşimle aynı yaştayız. Sizin tüp bebek tutmama sebebi ne canımm? Normal yoldan hiç hamile kaldın mı ?Rabbim çok bekletmesin inşallah
yarın 10.20de randevum sağlıkla görsek biraz daha rahatlamış olucam bulabtı arada vuruyo ama iki gündür bişey yok şimdide endişedeym nereye gitti bulantılar diye :) annemlere de söylicem yarın nasipse hergün arıyorum babam nasl diye bugün aradm babam dio kim arıo annem diyo eda babam diyo hamilemiymiş adamın içine mi doğdu ne dört gözle bekliyolar kuzenlerin hepsi ya hamile ya doğurdu 3. yü doğuranlar bile varAyy gülüm benim korkma inş bebişin seni tedavi etmiştir ben cok duydum oyle olanı
Vucudundaki bi hastalıktan hamilelik sayesinde şifa bulan Rabbimin mucizesi bu da..benim için bebek 2. Sırada şu yara psikolojimi cok bozdu inş patolojiye gerek kalmadan iyilesirim duaların için sagol cancanım
Sen nasılsın bulantın var mı?
Kalp atışı için gittin mi
Veson cum sen nasılsın kaşıntı yanma gecti mi?bu aralar çok yogundum okuyamadım msjları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?