cildiyeci dermanı bulur inşllah Rabbim şifa versn sağlık herşeyden önce geliyo valla insan başına gelince anlıyoEksik cvp vermişim..yok canm hiç hamile kalamadım 3 yıl bitti
İnşallah canım bugun özellikle sana dua ettim kuran okunurken
Rabbim tez elden hepimize mucizelerimizi gondersin inşallah
Bugün ateş düştü ama 20 dk erken ölçtüm bilmiyorum çok etkiledi mi??sanırım çatlamadı ...umarım çatlamadı....
Kaşıntı yanma yok çok şükür ama idrarda koku devam ediyor smear verdim sonuç çıkmadı.martın 2. Haftası da idrar tahlili ve kültürü vermeyi düşünüyorum senin yaranın iyileşmesine de çok sevindim inşallah tamamen kurtulursun:)Ayy gülüm benim korkma inş bebişin seni tedavi etmiştir ben cok duydum oyle olanı
Vucudundaki bi hastalıktan hamilelik sayesinde şifa bulan Rabbimin mucizesi bu da..benim için bebek 2. Sırada şu yara psikolojimi cok bozdu inş patolojiye gerek kalmadan iyilesirim duaların için sagol cancanım
Sen nasılsın bulantın var mı?
Kalp atışı için gittin mi
Veson cum sen nasılsın kaşıntı yanma gecti mi?bu aralar çok yogundum okuyamadım msjları
Evet benim ateş ciddi Yükseliş gösteriyor çatlamamıştır umarım bugün de kısmet olursa bir çalışma komdurururuzAllah senden razı olsun canım, inşalllah bir iki aya kadar biz de güzel haberler yazarız.
Bence her şey yolunda. çatlamamış, sizi beliyor
Ahh canım benim ne guzel moral olacak babacıgına.Rabbim tez elden şifa versin babana inşallahyarın 10.20de randevum sağlıkla görsek biraz daha rahatlamış olucam bulabtı arada vuruyo ama iki gündür bişey yok şimdide endişedeym nereye gitti bulantılar diye :) annemlere de söylicem yarın nasipse hergün arıyorum babam nasl diye bugün aradm babam dio kim arıo annem diyo eda babam diyo hamilemiymiş adamın içine mi doğdu ne dört gözle bekliyolar kuzenlerin hepsi ya hamile ya doğurdu 3. yü doğuranlar bile var
İns canım sagol tamamen bi kurtilim çaylar bendenKaşıntı yanma yok çok şükür ama idrarda koku devam ediyor smear verdim sonuç çıkmadı.martın 2. Haftası da idrar tahlili ve kültürü vermeyi düşünüyorum senin yaranın iyileşmesine de çok sevindim inşallah tamamen kurtulursun:)
Canım öncesinde zaten en az 2.40 dakika uyumussan bence doğru. Yatıp tekrar kalkmaya çalışmışsin ya o arada stresten bile yüksek çıkabilir. Catlamamistir:) inşallahBugün ateş düştü ama 20 dk erken ölçtüm bilmiyorum çok etkiledi mi??sanırım çatlamadı ...umarım çatlamadı....
canım antibiyotik başlıck kdr ağırsa belki o ateş yapmıştır ben zoraki çalışmaları pek yapamıyodum açıkcası illa ki çalışma olcak diye olması saçma geliyodu ztn klomenle kullandığım aylar da çok zor gelmişti çalışmalar saatli saatli ateşi veson daha iyi bilir bi fikir vericektir sana :) bende bu sabah senin tablona bakıodm bayadır yazmıo nasıl acaba diyodumVeson zafrina89 kizlar bisey soracagim benim bu aygec yumurtlama oldu atesim hep dusuktu bu sabah yukseldi ama bizim iliski en son pazar oldu cunku o aksamdan bu yana malesef ki cok agir bir grip geciriyorum dun antibiyotik basladi doktor kulaga vurmus iltihaplanmis
Bugun artik sans yok dimi yumurta catlamis benimde hic halim yok bosuna ugrasmasam mi pm kondurmak icin
kullanmış acabaKızlar ablamın gorumcesi hamileymiş bu 3. Cocugu 10 yıldır olmuyordu eşi test yaptırmış canlı hücre bulunamamış dr bi ilaç yazmıs 500 tlymiş 2 ay kullanmış ve eşi hamile..
İşte Allahtan umit kesilmez
Darısı hepimizin başına
Allah razı olsun gülüm. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün canım benim..
ben çözemeden hamile kaldm bi aydır ilişki yok en son ovudan önceki ilişkiadam çatlamazsa iidir kanama olcak diye korkudan yaklaşmıyorum hiç yarın doktora danışıcam bi inşallah zehremin yarası hemen kapanırda bebişi gelir böyle de diken üstünde oluo insan acaba bebeğe zarar vericek bişeymi diye bnm ki çözüme ulaşmadı ya :)
Canım ben tedbirimi alıp tevekkülü Allah a bıraktım .O yüzden hsg çekildim.Çünkü tüpleri kapalı olup yıllarca tedavi olan yakınım var.Kafam rahatlamış oldu .8 Ay belki çok az ama çevremdeki herkes hamile .Daha geçen ay kardeşimin düğünü oldu şimdi aradı hamileymiş.Rabbim herkese nasip eder inşallah. Ben çocukları çok seviyorum oyüzden sanırım sabırsızımdenizege34
Heromax 90 tablet kullanmışCanım hangi ilacı k
kullanmış acaba
Yazamiyorum dersler yogun aksama pertim cikiyor birde bu hastalikcanım antibiyotik başlıck kdr ağırsa belki o ateş yapmıştır ben zoraki çalışmaları pek yapamıyodum açıkcası illa ki çalışma olcak diye olması saçma geliyodu ztn klomenle kullandığım aylar da çok zor gelmişti çalışmalar saatli saatli ateşi veson daha iyi bilir bi fikir vericektir sana :) bende bu sabah senin tablona bakıodm bayadır yazmıo nasıl acaba diyodum
CNm çok kötü değilsen bir çalışma olsun ama kendini iyi hissetmiyorsan o başka.önce senin Sağlığın.çok geçmiş olsunVeson zafrina89 kizlar bisey soracagim benim bu aygec yumurtlama oldu atesim hep dusuktu bu sabah yukseldi ama bizim iliski en son pazar oldu cunku o aksamdan bu yana malesef ki cok agir bir grip geciriyorum dun antibiyotik basladi doktor kulaga vurmus iltihaplanmis
Bugun artik sans yok dimi yumurta catlamis benimde hic halim yok bosuna ugrasmasam mi pm kondurmak icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?