Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben tedbirimi alıp tevekkülü Allah a bıraktım .O yüzden hsg çekildim.Çünkü tüpleri kapalı olup yıllarca tedavi olan yakınım var.Kafam rahatlamış oldu .8 Ay belki çok az ama çevremdeki herkes hamile .Daha geçen ay kardeşimin düğünü oldu şimdi aradı hamileymiş.Rabbim herkese nasip eder inşallah. Ben çocukları çok seviyorum oyüzden sanırım sabırsızım denizege34

İnşallah canım bugun özellikle sana dua ettim kuran okunurken
Rabbim tez elden hepimize mucizelerimizi gondersin inşallah

Allah senden razı olsun canım, inşalllah bir iki aya kadar biz de güzel haberler yazarız.

Bugün ateş düştü ama 20 dk erken ölçtüm bilmiyorum çok etkiledi mi??sanırım çatlamadı ...umarım çatlamadı....

Bence her şey yolunda. çatlamamış, sizi beliyor

Kaşıntı yanma yok çok şükür ama idrarda koku devam ediyor smear verdim sonuç çıkmadı.martın 2. Haftası da idrar tahlili ve kültürü vermeyi düşünüyorum senin yaranın iyileşmesine de çok sevindim inşallah tamamen kurtulursun:)

Ahh canım benim ne guzel moral olacak babacıgına.Rabbim tez elden şifa versin babana inşallah
Aman hiç olmasın bulantın cnm hiç isteme ins keyifle gecsin bu 9 ayın
Bi arkadasım var hiç bulantısı olmamıs kişiden kişiye degişiyor gercekten

İns canım sagol tamamen bi kurtilim çaylar benden
Sanada cok gecmis olsun umarım onemli birsey degildir

Bugün ateş düştü ama 20 dk erken ölçtüm bilmiyorum çok etkiledi mi??sanırım çatlamadı ...umarım çatlamadı....
Canım öncesinde zaten en az 2.40 dakika uyumussan bence doğru. Yatıp tekrar kalkmaya çalışmışsin ya o arada stresten bile yüksek çıkabilir. Catlamamistir:) inşallah

Veson zafrina89 kizlar bisey soracagim benim bu aygec yumurtlama oldu atesim hep dusuktu bu sabah yukseldi ama bizim iliski en son pazar oldu cunku o aksamdan bu yana malesef ki cok agir bir grip geciriyorum dun antibiyotik basladi doktor kulaga vurmus iltihaplanmis
Bugun artik sans yok dimi yumurta catlamis benimde hic halim yok bosuna ugrasmasam mi pm kondurmak icin

canım antibiyotik başlıck kdr ağırsa belki o ateş yapmıştır ben zoraki çalışmaları pek yapamıyodum açıkcası illa ki çalışma olcak diye olması saçma geliyodu ztn klomenle kullandığım aylar da çok zor gelmişti çalışmalar saatli saatli ateşi veson daha iyi bilir bi fikir vericektir sana :) bende bu sabah senin tablona bakıodm bayadır yazmıo nasıl acaba diyodum

Kızlar ablamın gorumcesi hamileymiş bu 3. Cocugu 10 yıldır olmuyordu eşi test yaptırmış canlı hücre bulunamamış dr bi ilaç yazmıs 500 tlymiş 2 ay kullanmış ve eşi hamile..
İşte Allahtan umit kesilmez
Darısı hepimizin başına

Canım hangi ilacı k
kullanmış acaba

Kanaman yok su anda nasılsa bence takılma ona canım. büyük ihtimal önceki Aydan kalan kist gibi birşeydi Yani bana öyle geliyor:)) Bizim 12 hafta hiç bişi olmadı sonra dr ilişki serbest deyince ama karnımız şişince zor olur gibi.

Tabi herkes farklı düşünüyor ben korunmuştum ilk bir sene. Ama tavsiyem tüp yaptıracaksan bile bir süre takviye alın eşinle, şansınızı arttırır diye düşünüyorum. Bir de sonradan okudum progesteron hormonun düşük çıkmış bayağ, dr un nasıl birşey demez hayret, bence sen o konunun da üstüne düş.

Canım hangi ilacı k

kullanmış acaba
Heromax 90 tablet kullanmış
İçeriği kac mg nette bulamadım ama içindekiler emodex proxed ile hemen hemen aynı
İçindekiler bolumunun fotosunu istedim bekliyorum şimdi atarım burayada

Yazamiyorum dersler yogun aksama pertim cikiyor birde bu hastalik
Antibiyotigi atesim oldugu icin degilde kulagim tikandi ondan verdi sabah ates yuksek cikti ve kasik agrim vardi sanirim catliyor dedim hatta
Bugun cok zor napalim artik obur aylara kaldi

CNm çok kötü değilsen bir çalışma olsun ama kendini iyi hissetmiyorsan o başka.önce senin Sağlığın.çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…