Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Zafrina ya Katılıyorum ateş gripten de yükselmiş olabilir.kendini dinle istiyorsan yap SaskinAnne

Neymiş ki o ilsç

Veson merhaba benim tablomada bakabilirmisin anlamadım dpo yazıyor birde renkler değilti anlamadı birşey.

21 de yumurtladın diyor ff ama bence 17 de olabilir ilk ateş bilgilerin olmadığı için kesin birşey diyemeyiz.ama şurası kesin yumurtan Ateş'e bakarak çatlamış gözüküyor çalışmalar da güzel yerde artık beklemeye geçebilirsin dpo yumurtlamadan sonra geçen gün sayısı demek ff senin için gün sayıyor papatyamrm

Şimdi ben çalışma yapmıyorum ozaman beklemede kalıyorum doğru mu?

Bu da koenzim içeren takviye ilaç ben de teatrio ya Pahalı diyordum daha Pahalı ilaçlar da varmış:))
Teatrio ne kadar ki
heromax 119 tl yazıyo..ablama 500 tl demiş yanlıs anlamıs galiba
Adam azosperm olmus resmen hiç canlı hücre yokmuş 10 yıldır 3. Cocuk için ugrasıyorlarmıs 2 ayda bu ilacı kullanmıs olmuş

Canım 6 çıktı progesteron gerçekten doktor a hayret ediyorum normal diyor 5 üstü normal kabul ediyoruz diyor kafama göre tedaviye başlayamıyorum doktor progesteron vermediği için ama bu konu canımı sıkıyor gerçekten .Progesteronu düşük olan kişiler ne gibi takviyeler kullanıyor acaba

anlamadığım 2 tane çocuk varmış 3. için kendilerini niye bujdr kasmışlar

Canım 119 tl uygunmuş araştırıp öyle kullanmak laxım vitamin takviyesi sanırım

Ha tmm o zaman normal teatrio da kutusu 150 tl biz de Eşli kullandık bakalım bir işe yarayacak mı??:)

Cnm önce yumurtladığın günü tespit et belki progesteron testini erken yapmışsındır.progesteron en yüksek seviyeye yumurta çatladıktan 7gün sonra ulaşır.21.gün bakılıyor ama senin yumurta 18de Çatladı diyelim değerin düşük çıkar.

Bir kere mi baktırdın progesterona. Doktor yumurta takibi sırasında yumurta kesin çatladıysa progestan başlayabilir yükseltmek için ama yum. çatlamamışta olabilir bu değere göre. Dr değiştirme imkanın yok mu Canım?

Canım Doğu da görev yapıyorum.Bu şartlarda maalesef en iyi doktor bu .Benim yumrta 18 .de çatladı ben testi 4 gün sonra yaptım bu ay yine takip edeyim Veson un dediği gibi yumrtlama günümü tespit edip 7 gün sonra yaptırayım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…