Zafrina ya Katılıyorum ateş gripten de yükselmiş olabilir.kendini dinle istiyorsan yapcanım antibiyotik başlıck kdr ağırsa belki o ateş yapmıştır ben zoraki çalışmaları pek yapamıyodum açıkcası illa ki çalışma olcak diye olması saçma geliyodu ztn klomenle kullandığım aylar da çok zor gelmişti çalışmalar saatli saatli ateşi veson daha iyi bilir bi fikir vericektir sana :) bende bu sabah senin tablona bakıodm bayadır yazmıo nasıl acaba diyodum
Neymiş ki o ilsçKızlar ablamın gorumcesi hamileymiş bu 3. Cocugu 10 yıldır olmuyordu eşi test yaptırmış canlı hücre bulunamamış dr bi ilaç yazmıs 500 tlymiş 2 ay kullanmış ve eşi hamile..
İşte Allahtan umit kesilmez
Darısı hepimizin başına
Bu da koenzim içeren takviye ilaç ben de teatrio ya Pahalı diyordum daha Pahalı ilaçlar da varmış:))
Şimdi ben çalışma yapmıyorum ozaman beklemede kalıyorum doğru mu?21 de yumurtladın diyor ff ama bence 17 de olabilir ilk ateş bilgilerin olmadığı için kesin birşey diyemeyiz.ama şurası kesin yumurtan Ateş'e bakarak çatlamış gözüküyor çalışmalar da güzel yerde artık beklemeye geçebilirsin dpo yumurtlamadan sonra geçen gün sayısı demek ff senin için gün sayıyorpapatyamrm
Teatrio ne kadar kiBu da koenzim içeren takviye ilaç ben de teatrio ya Pahalı diyordum daha Pahalı ilaçlar da varmış:))
Canım 6 çıktı progesteron gerçekten doktor a hayret ediyorum normal diyor 5 üstü normal kabul ediyoruz diyor kafama göre tedaviye başlayamıyorum doktor progesteron vermediği için ama bu konu canımı sıkıyor gerçekten .Progesteronu düşük olan kişiler ne gibi takviyeler kullanıyor acabaTabi herkes farklı düşünüyor ben korunmuştum ilk bir sene. Ama tavsiyem tüp yaptıracaksan bile bir süre takviye alın eşinle, şansınızı arttırır diye düşünüyorum. Bir de sonradan okudum progesteron hormonun düşük çıkmış bayağ, dr un nasıl birşey demez hayret, bence sen o konunun da üstüne düş.
anlamadığım 2 tane çocuk varmış 3. için kendilerini niye bujdr kasmışlarTeatrio ne kadar ki
heromax 119 tl yazıyo..ablama 500 tl demiş yanlıs anlamıs galiba
Adam azosperm olmus resmen hiç canlı hücre yokmuş 10 yıldır 3. Cocuk için ugrasıyorlarmıs 2 ayda bu ilacı kullanmıs olmuş
Canım 119 tl uygunmuş araştırıp öyle kullanmak laxım vitamin takviyesi sanırımTeatrio ne kadar ki
Adam azosperm olmus resmen hiç canlı hücre yokmuş 10 yıldır 3. Cocuk için ugrasıyorlarmıs 2 ayda bu ilacı kullanmıs olmuş
Evet vitamin takviyesi proxed plus emodex gibi daha uygun fiyatıCanım 119 tl uygunmuş araştırıp öyle kullanmak laxım vitamin takviyesi sanırım
Sağ ol canım Önerdiğin için inşallah vesile olur bizlereEvet vitamin takviyesi proxed plus emodex gibi daha uygun fiyatı
zafrina89 eşi cok istiyomuş çocuklarda oyle. Ablamın eltileride 3. Cocuk için ugrasıyorlarmıs 5 yılı askındır
Evet cnm istersen yap istersen yapmaŞimdi ben çalışma yapmıyorum ozaman beklemede kalıyorum doğru mu?
Ha tmm o zaman normal teatrio da kutusu 150 tl biz de Eşli kullandık bakalım bir işe yarayacak mı??:)Teatrio ne kadar ki
Canım n11 de baktım bu ilaç 108 tl sipariş edeceksen ordan alSağ ol canım Önerdiğin için inşallah vesile olur bizlere
Cnm önce yumurtladığın günü tespit et belki progesteron testini erken yapmışsındır.progesteron en yüksek seviyeye yumurta çatladıktan 7gün sonra ulaşır.21.gün bakılıyor ama senin yumurta 18de Çatladı diyelim değerin düşük çıkar.Canım 6 çıktı progesteron gerçekten doktor a hayret ediyorum normal diyor 5 üstü normal kabul ediyoruz diyor kafama göre tedaviye başlayamıyorum doktor progesteron vermediği için ama bu konu canımı sıkıyor gerçekten .Progesteronu düşük olan kişiler ne gibi takviyeler kullanıyor acaba
Canım 6 çıktı progesteron gerçekten doktor a hayret ediyorum normal diyor 5 üstü normal kabul ediyoruz diyor kafama göre tedaviye başlayamıyorum doktor progesteron vermediği için ama bu konu canımı sıkıyor gerçekten .Progesteronu düşük olan kişiler ne gibi takviyeler kullanıyor acaba
Evet cnm istersen yap istersen yapma
doktorunada baglı bagzı doktorlr söylemek ıstemıyorlar galibaaaBenim bir arkadaşımınki 12. Haftada belli oldu, Bebek erkekmiş. Erkekler kızlara göre daha erken görülebilirmiş tabi gösterirse
Canım Doğu da görev yapıyorum.Bu şartlarda maalesef en iyi doktor bu .Benim yumrta 18 .de çatladı ben testi 4 gün sonra yaptım bu ay yine takip edeyim Veson un dediği gibi yumrtlama günümü tespit edip 7 gün sonra yaptırayım .Bir kere mi baktırdın progesterona. Doktor yumurta takibi sırasında yumurta kesin çatladıysa progestan başlayabilir yükseltmek için ama yum. çatlamamışta olabilir bu değere göre. Dr değiştirme imkanın yok mu Canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?