dpo 9 ateş düşüşten sonra fırlamıs .... aaaaa a yani güzel gidişamin canım inşallah...
ay inşallah canım ya..hayırlısı bakalım..bugün ateşim fırladı..inşallah dediğin gibi döllenme düşüş ve yükselişidir...telimi dün iş yerinde unutmuşum..akşam hayat felç oldu benim için ..topicede giremedim...
dün sol tarafımda oldu..kendini çok dinleme tatlım...
bence ateşin çatlamamıs ates arasında fark yok ki bıraz erken ölçsende bu fark sayılmaz benceHiç deme ya kaza çocuğu değil Planlı yapılmış bizler de yumurtamız spermimiz var diye ortalıkta geziyoruz iştemaşallah dedmize
Artık Hayırlısı biz Çalışmalara devam:))bence ateşin çatlamamıs ates arasında fark yok ki bıraz erken ölçsende bu fark sayılmaz bence
Amin inşallah gülüm.. Hayırlısı hakkımızda inşallah... Sen nasılsın Bulantın geçtimi sümbülüm?kaç gündür göğüslerim şişti ve dokunamıyorum bazen.. Sendede olmuşmuydu canım ya?dpo 9 ateş düşüşten sonra fırlamıs .... aaaaa a yani güzel gidiş
oo çok erken yaptırmışsn tatlım vesonun dediği gibi dpo7 de baktırmalısın progesteronaCanım Doğu da görev yapıyorum.Bu şartlarda maalesef en iyi doktor bu .Benim yumrta 18 .de çatladı ben testi 4 gün sonra yaptım bu ay yine takip edeyim Veson un dediği gibi yumrtlama günümü tespit edip 7 gün sonra yaptırayım .
Sorma canim ne olduSaskinAnne ateşin fırlamıs yum çatlamıs görunuyor ama calısma yok bugunu kacırmammalısın ya da en gec yarını
Benim tablomada bakar misinn atesim bi yukselip bi dusuyor bgn yuksekti yani benmde catlamis midir artik? :)dpo 9 ateş düşüşten sonra fırlamıs .... aaaaa a yani güzel gidiş
Neden 7.gunu baktiriliyo? Pragesteron 7.gun mu farketmeye basliyo?oo çok erken yaptırmışsn tatlım vesonun dediği gibi dpo7 de baktırmalısın progesterona
Bu da koenzim içeren takviye ilaç ben de teatrio ya Pahalı diyordum daha Pahalı ilaçlar da varmış:))
Progeston, crinone jel.. çaresi var yani dert etme.Canım 6 çıktı progesteron gerçekten doktor a hayret ediyorum normal diyor 5 üstü normal kabul ediyoruz diyor kafama göre tedaviye başlayamıyorum doktor progesteron vermediği için ama bu konu canımı sıkıyor gerçekten .Progesteronu düşük olan kişiler ne gibi takviyeler kullanıyor acaba
Ha tmm o zaman normal teatrio da kutusu 150 tl biz de Eşli kullandık bakalım bir işe yarayacak mı??:)
Sorma canim ne oldu
Evde 1 tane dijital ovulasyon testi kalmis unutmusum bile yaptim onu gulen surat cikti hasta halimle oksure aksira yaptik pm i bu sinuzit mahvetti beni bu yasimda birde sinuzit oldum
Veson canim artik 2 gun sonraya kalsa bisey olmaz herhalde dimi
O da koenximq içeren takviye ilaç Dr önermişti 3-6 ay kullanın Eşli dedi 3 ay içtik sanırım bir süre almam eşim son ay düzensiz içti hep.Dolara bağlı hepsi. Ben de biosteron içiyorum, dolar düşünce ucuzluyordu da şimdi ucuzlaması hayal...
Progeston, crinone jel.. çaresi var yani dert etme.
Bu ilaç ne ile yarıyor cnm?
yumurta çatladıktan sonra 7. gün progesteron üst seviyeye ulaşıomuş canım mesela 21. gün diye klasik bakıolar ama sen 19da yumurtlasan aslında yumurtlamadan sonra 2. gün baktırnış oluyosun haliyle atıyorum 7. gün 10 çıkıcak değer 2. gün 3 çıkıo sonra moraller yerlerde oluyo düşük çıktı diye ondan eğer yumurtlamayı bulabiliyosanız ve progesteron baktırcaksanız yumurtlamadan sonra 7. gün baktırın :)Benim tablomada bakar misinn atesim bi yukselip bi dusuyor bgn yuksekti yani benmde catlamis midir artik? :)
Neden 7.gunu baktiriliyo? Pragesteron 7.gun mu farketmeye basliyo?
Amin canım sende tez zamanda bu guzel duyguyu yasarsın inş.gelinle beraber buyutursunuz.Rabbim hepimize nasip etsin.bende 4. Kez hala oluyorum bu hafta bekliyoruz bebişi içim kıpır kıpır bende senin gibi hala olmak teyze olmak boylesine guzelken anne olmak kim bilir nasıl guzel bi duygudur diye düşünüyorumKızlar bugün çok farklı duygular yaşadım .Erkek kardeşim geçen ay evlendi .Gelinimiz bugün beni aradı abla adet olmadım kan verdim ama internetten bakılacakmış sonuca ben de net yok sen bakar mısın dedi? Büyük heyecanla baktım sonuç pozitif Allahım nasıl mutlu oldum tüm aileyi aradım çok farklı bir duyguyu ben hala olacağım için çok mutlu oldum kim bilir kendimin bebeği olduğunda nasıl mutlu olurum ...Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Emanetinin emanetçisi olmayı bizlere de nasip eylesin .
Inşallah canım vslla tarifsiz bir duyguydu kim bilir annelik nasıl bir duygudur .Rabbim isteyen herkese taddırır inşallahAmin canım sende tez zamanda bu guzel duyguyu yasarsın inş.gelinle beraber buyutursunuz.Rabbim hepimize nasip etsin.bende 4. Kez hala oluyorum bu hafta bekliyoruz bebişi içim kıpır kıpır bende senin gibi hala olmak teyze olmak boylesine guzelken anne olmak kim bilir nasıl guzel bi duygudur diye düşünüyorum
Düşünmekle kalmaz yaşarız inşallah
Amin inşallah gülüm.. Hayırlısı hakkımızda inşallah... Sen nasılsın Bulantın geçtimi sümbülüm?kaç gündür göğüslerim şişti ve dokunamıyorum bazen.. Sendede olmuşmuydu canım ya?
oh maşallah canım..sağlıkla büyüsün kuzucuk inşallah...seni merak etmiştim..dün akşam telimi iş yerinde unutmuşum..hayat felç oldu kk yada giremedim...derin şimdi tablona baktım..sanki benimkine çok benziyor ya...dua et tatlışım ablan bu ay gebe olsun ya hayırlısıyla...bir ara seninkide sabitlenmiş benimkide sabitlendi...Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?