Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
dpo 9 ateş düşüşten sonra fırlamıs .... aaaaa a yani güzel gidiş

Hiç deme ya kaza çocuğu değil Planlı yapılmış bizler de yumurtamız spermimiz var diye ortalıkta geziyoruz iştemaşallah dedmize
bence ateşin çatlamamıs ates arasında fark yok ki bıraz erken ölçsende bu fark sayılmaz bence

Amin inşallah gülüm.. Hayırlısı hakkımızda inşallah... Sen nasılsın Bulantın geçtimi sümbülüm?kaç gündür göğüslerim şişti ve dokunamıyorum bazen.. Sendede olmuşmuydu canım ya?

oo çok erken yaptırmışsn tatlım vesonun dediği gibi dpo7 de baktırmalısın progesterona

SaskinAnne ateşin fırlamıs yum çatlamıs görunuyor ama calısma yok bugunu kacırmammalısın ya da en gec yarını
Sorma canim ne oldu
Evde 1 tane dijital ovulasyon testi kalmis unutmusum bile yaptim onu gulen surat cikti hasta halimle oksure aksira yaptik pm i bu sinuzit mahvetti beni bu yasimda birde sinuzit oldum
Veson canim artik 2 gun sonraya kalsa bisey olmaz herhalde dimi

Benim tablomada bakar misinn atesim bi yukselip bi dusuyor bgn yuksekti yani benmde catlamis midir artik? :)
oo çok erken yaptırmışsn tatlım vesonun dediği gibi dpo7 de baktırmalısın progesterona
Neden 7.gunu baktiriliyo? Pragesteron 7.gun mu farketmeye basliyo?

Bu da koenzim içeren takviye ilaç ben de teatrio ya Pahalı diyordum daha Pahalı ilaçlar da varmış:))

Dolara bağlı hepsi. Ben de biosteron içiyorum, dolar düşünce ucuzluyordu da şimdi ucuzlaması hayal...

Progeston, crinone jel.. çaresi var yani dert etme.

Ha tmm o zaman normal teatrio da kutusu 150 tl biz de Eşli kullandık bakalım bir işe yarayacak mı??:)

Bu ilaç ne ile yarıyor cnm?

Bugün çalışma oldu ise sıkıntı yok artık Ateş'in durumuna göre 2 gün sonrayı değerlendirirsin
SaskinAnne

Dolara bağlı hepsi. Ben de biosteron içiyorum, dolar düşünce ucuzluyordu da şimdi ucuzlaması hayal...

Progeston, crinone jel.. çaresi var yani dert etme.

Bu ilaç ne ile yarıyor cnm?
O da koenximq içeren takviye ilaç Dr önermişti 3-6 ay kullanın Eşli dedi 3 ay içtik sanırım bir süre almam eşim son ay düzensiz içti hep.

Benim tablomada bakar misinn atesim bi yukselip bi dusuyor bgn yuksekti yani benmde catlamis midir artik? :)

Neden 7.gunu baktiriliyo? Pragesteron 7.gun mu farketmeye basliyo?
yumurta çatladıktan sonra 7. gün progesteron üst seviyeye ulaşıomuş canım mesela 21. gün diye klasik bakıolar ama sen 19da yumurtlasan aslında yumurtlamadan sonra 2. gün baktırnış oluyosun haliyle atıyorum 7. gün 10 çıkıcak değer 2. gün 3 çıkıo sonra moraller yerlerde oluyo düşük çıktı diye ondan eğer yumurtlamayı bulabiliyosanız ve progesteron baktırcaksanız yumurtlamadan sonra 7. gün baktırın :)

Kızlar bugün çok farklı duygular yaşadım .Erkek kardeşim geçen ay evlendi .Gelinimiz bugün beni aradı abla adet olmadım kan verdim ama internetten bakılacakmış sonuca ben de net yok sen bakar mısın dedi? Büyük heyecanla baktım sonuç pozitif Allahım nasıl mutlu oldum tüm aileyi aradım çok farklı bir duyguyu ben hala olacağım için çok mutlu oldum kim bilir kendimin bebeği olduğunda nasıl mutlu olurum ...Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Emanetinin emanetçisi olmayı bizlere de nasip eylesin .

Amin canım sende tez zamanda bu guzel duyguyu yasarsın inş.gelinle beraber buyutursunuz.Rabbim hepimize nasip etsin.bende 4. Kez hala oluyorum bu hafta bekliyoruz bebişi içim kıpır kıpır bende senin gibi hala olmak teyze olmak boylesine guzelken anne olmak kim bilir nasıl guzel bi duygudur diye düşünüyorum
Düşünmekle kalmaz yaşarız inşallah

Inşallah canım vslla tarifsiz bir duyguydu kim bilir annelik nasıl bir duygudur .Rabbim isteyen herkese taddırır inşallah

İyi aksamlar kizlar . ates olceri bende olcmeye basladim bu ay biraz yarim Yamalak olctum ama baktigim kadariyla gec adet olan insanlarin ateslerini goremedim. Ben 3 ay once dusuk yaptim . 2 ay 38.gun adet oldum ve bu ay suan 50.gun malesef adet olamadim . ate tablomu alta yazicam 5gun once test yaptim ama malesef cikmadi . tabloma bir bakin tekrar test yapsam acaba cikar mi doktora da gitmek istemiyorum artik hastanelerden midembulandi.. Cevaplarsaniz sevinirim
Adetin 37.gunu 35.8
Adetin 38.gunu 35.8
Adetin 39.gunu 35.9
Adetin 40.gunu 35.8
Adetin 41.gunu olcemedim
Adetin 42.gunu 35.7
Adetin 43.gunu 35.6
Adetin 44.gunu 35.6
Adetin 45.gunu 35.8
Adetin 46.gunu 35.7
Adetin 47.gunu 35.8
Adetin 48.gunu olcemedim
Adetin 49.gunu 35.8
Adetin 50.gunu 35.8

dün oturup hüngür hüngür ağladıktan sonra bu işe çözüm buldum galiba (!) yani şimdilik öyle görünüyor. akşama kadar eve girmiyorum bütün gün temiz hava aldım bugun dünde önce limonu incecik dilip bol bol tuzlayıp yedim arkasındanda tuzlu çekirdek yedim galiba tuz kesti bulantıyı ama yarım saat ara verınce sankı tekrar başlaacak gıbı .. tek sorun bu kadar tuz zararlı olacak mı ama bıraz nefes aldım dünden beri. perişandım gerçektende

tatlım benım gögüslerim hiçç serrtleşmemişti şimdi bile çok az büyüdü ve aşırı sert olmadı .ben dpo 7 de öğrenmişim zaten çişimden anladım böyle sıkıştım ama tuhaf bir sıkısıklıktı acıtır gıbı çok tuhaf hemen anladım yataktan kalkar kalkaz yuzumu yıkadım ve hemen test yaptım bunda bir anormallık var dedim ben uyanmadan uykumda sıkıstım ilk bundan anladım. diğer belirtilerimde

normalde hıc sivilce olmaz boynumda gögsumde mınık mınık sıvılce doldu gögsume kadar ama sonradan anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…