Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim benim icin onemli degil saglikli olsun da.. bazi rivayetlere gore cocugun buyume yapisindan da anlayabiliyormus. Erkek cok cabuk belirginlesiyormus diye duydum. Valla herkes erkek deyince ben artik erkek mi acaba diye dusunmeye baslamadim degil. Doktor kiz derse şaşıracak duruma geldim :) sen ne istiyorsun?

Benim bir arkadaşımınki 12. Haftada belli oldu, Bebek erkekmiş. Erkekler kızlara göre daha erken görülebilirmiş tabi gösterirse
Ben de oyle duydum canim. bi de doktorum sanki 9 haftada bile oyle dusundu.. cok cabuk belirginlesmis dedi guldu.. :) ben de yegenlerimi gordum bi an sanki ultrasonda.. hayirlisi bakalim.. Erkek olursa bu rivayetlere inanacağım:)

Ay isim mevzusu çok zormuş ya.. bende iki isim istemiyorum eşim iki isim istiyor ne yapıcaz bakalım seninde hep erkek gibi geçiyor içimden merakla bekliyorum valla:)
Vallaa herkes erkek dedi bana simdiye kadar hickimse kiz demedi, saka maka doktor kiz dese ven de şaşıracağım

ben hep kız isterdim ama hamile kaldıgımdan berı tuhaf bır sakınlık var ıcımde ve içime erkek doguyor. eşim erkek ıstıyor aslında ama ne olursa olsun dıyor tabı bır taraftan ama benım aılemden herkes kesın kız dıyor.

kızkardesıme bence erkek dedım ben öyle hıssedıyorum dedım butun arkadaslarım öyle dıyordu hepsınınde tam tersı cıktı diye gülüyor.. bilmiyorum kii hepsının yerı ayrı guzelll

Kizlar ben de kendime nazar degdirdim. Mide bulantisi istifra basladi bende de. Bugun eşimin memlekete geldim. Yorumlarınızi okuyorum ama cevap yazacak zamanim olmuyor bu ara.
LeYLa_21 ates ne guzel sabit ve düşüş olmuş. İnşallah iyi haber verirsin
@Veson dun ateşine bakmıştım bana catlamamis gibi gelmisti. Senin catlayinca baya yukseliyor ates. Kacirmadin bence
@ZehreNur canim iyilesmene cok sevindim insallah bebisin de peşine gelir.
@zafrina89 sanirim yarindi randevun. İnsallah iyi haberlerle gel.
@Elcanki zmaan ne cabuk geciyor da ciniyet ogrenme noktasina geldiniz ya. Bakalim ne cikacak.
@iiz ne zaman gececek senin bu mide bulantilari ya kiyamam.

canım tuzlu çekirdek bastırdı dün sonunda işe yarar bir şey buldum ama dünden berı 2 kilo tuz yedım resmen . tuz zararlı olacak dıye bırakıyorum ama bakıyorum bulantı tekrarlayacak gerı sarılıyorum . ağladım dün hüngür hüngür 12. haftada gecer dıyorlar inşallah gecer bugun 11+4 teyım artık

sen iyi misin ?

bazı doktorlar erken söyluyorlarmıs ya cınsıyetı bende pazartesı gıdecegım doktora merakla beklıyorum soracagım ben de aslında erken ama bazen belli oluyormus ıste

O da koenximq içeren takviye ilaç Dr önermişti 3-6 ay kullanın Eşli dedi 3 ay içtik sanırım bir süre almam eşim son ay düzensiz içti hep.

Bana sorarsan sen kendin için devam et canım. Bu takviyeler anca üç ay sonraki yumurtalara fayda sağlıyor. Zaten eşinde sorun yoktu, gerçi sende de YÖK ama yum kalitesi hepsinden önemli işte. Bıraktıktan sonraki süreçte birkaç ay sonraki yum.lar yararlanmamış olacak ne yazık ki...

Ayyy ne heyecanlı canım. İnşallah kucağına da sağlıkla alır. Amin inşallah hepimize kısmet olsun bu güzel heyecen.

FreeSoull seni tanımıyorum ama çok dua ediyorum dünden beri .Senin gibi iyi niyetli biri kesinlikle anne olmalı.Içim den bir sen diğer ay hamile kalacağını söylüyor

Sağol canım Allah senden razı olsun. İnşallah duan kabul olur. sen de inşallah tadarsın kısa zamanda anneliği...

Tuz su tutar ya canım, bir de tansiyon... bari Himalaya tuzu ya da işlem görmemiş tuzu ye gözünü seveyim. Diğeri sofra tuzu adı altında resmen zehir,

Yaaa..... inşallah öyle hafifçene geçer gider

Kızlar, şifa olsun inşallah kürlerime kaldığım yerden devam ediyorum. Bir de şu avokadoyu yeme düzeni bir tuttursam! Malum, o kadar çok şey yiyip içiyorum ki bu uğurda, bazılarına yer kalmıyor artık

ateş çok düşük ilerliyor ve çok Gecikmiş Dr a görünsen iyi olur cnm

Sagol canım benim henuz tam olarak olmasada iyi gidiyor diyebilirim
Sanada cok gecmis olsun kendine dikkat et canım inş biran once bulantıların gecer Allah yardımcın olsun

Kızlar da aynı şeyi söylüyor bakalım yarın ateş kaç çıkacak:)
Mide bulantısı çok kötü Rabbim herkese belirtisiz gebelik versin inşallah

ilk tablon canım yorumlamak zor beklemelıyız mecburen ama çalışmaların bol bol olmus ve yum haftasında zamanında olmus. sonu hayır olsun inşallah baya yol almıssın zaten
Ayy insallah :) bu ay iyi calistk bu kdr beklemiyodum gercekten. Esime zor geliyodu sonunda düzeldi o huyu nsl oldu bende anlamadm ama burdaki kizlarin,ablalarimin tavsiyeleri cok isime yaradi esime yaklasimim konusunda. Bebis olsn cok istiyorm ama olmasada bu sorunumuzu asmamizda onemlydi benm icin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…