Canim benim icin onemli degil saglikli olsun da.. bazi rivayetlere gore cocugun buyume yapisindan da anlayabiliyormus. Erkek cok cabuk belirginlesiyormus diye duydum. Valla herkes erkek deyince ben artik erkek mi acaba diye dusunmeye baslamadim degil. Doktor kiz derse şaşıracak duruma geldim :) sen ne istiyorsun?13. haftada ccinsiyet ortaya cıkıyor ama çok küçük oldugu için görmek zor diye biliyorum o yuzden. en erken 16. hafftada söyluyorlarmıs genelde.bir de bebek kendını gösterırse tabı
senın doktorum 13. hafta gel cinsiyet söyleyecegm demıs ya iddialı olmus o yuzden dedım bebek kendını gösterecegı kesın bıle degıl 16. hafta olunca ya o yüzden sasırdım ama cınsel organa bakıp degılde kemık gelişimine falan mı bakıp anlıyorlar belkide diye düşündüm.
kız mı erkek mı ıstıyorsun sen ?
Benim tablomada bakar misinn atesim bi yukselip bi dusuyor bgn yuksekti yani benmde catlamis midir artik? :)
Neden 7.gunu baktiriliyo? Pragesteron 7.gun mu farketmeye basliyo?
Ben de oyle duydum canim. bi de doktorum sanki 9 haftada bile oyle dusundu.. cok cabuk belirginlesmis dedi guldu.. :) ben de yegenlerimi gordum bi an sanki ultrasonda.. hayirlisi bakalim.. Erkek olursa bu rivayetlere inanacağım:)Benim bir arkadaşımınki 12. Haftada belli oldu, Bebek erkekmiş. Erkekler kızlara göre daha erken görülebilirmiş tabi gösterirse
Vallaa herkes erkek dedi bana simdiye kadar hickimse kiz demedi, saka maka doktor kiz dese ven de şaşıracağımAy isim mevzusu çok zormuş ya.. bende iki isim istemiyorum eşim iki isim istiyor ne yapıcaz bakalımseninde hep erkek gibi geçiyor içimden merakla bekliyorum valla:)
ben hep kız isterdim ama hamile kaldıgımdan berı tuhaf bır sakınlık var ıcımde ve içime erkek doguyor. eşim erkek ıstıyor aslında ama ne olursa olsun dıyor tabı bır taraftan ama benım aılemden herkes kesın kız dıyor.Canim benim icin onemli degil saglikli olsun da.. bazi rivayetlere gore cocugun buyume yapisindan da anlayabiliyormus. Erkek cok cabuk belirginlesiyormus diye duydum. Valla herkes erkek deyince ben artik erkek mi acaba diye dusunmeye baslamadim degil. Doktor kiz derse şaşıracak duruma geldim :) sen ne istiyorsun?
canım tuzlu çekirdek bastırdı dün sonunda işe yarar bir şey buldum ama dünden berı 2 kilo tuz yedım resmen . tuz zararlı olacak dıye bırakıyorum ama bakıyorum bulantı tekrarlayacak gerı sarılıyorum . ağladım dün hüngür hüngür 12. haftada gecer dıyorlar inşallah gecer bugun 11+4 teyım artıkKizlar ben de kendime nazar degdirdim. Mide bulantisi istifra basladi bende de. Bugun eşimin memlekete geldim. Yorumlarınızi okuyorum ama cevap yazacak zamanim olmuyor bu ara.
LeYLa_21 ates ne guzel sabit ve düşüş olmuş. İnşallah iyi haber verirsin
@Veson dun ateşine bakmıştım bana catlamamis gibi gelmisti. Senin catlayinca baya yukseliyor ates. Kacirmadin bence
@ZehreNur canim iyilesmene cok sevindim insallah bebisin de peşine gelir.
@zafrina89 sanirim yarindi randevun. İnsallah iyi haberlerle gel.
@Elcanki zmaan ne cabuk geciyor da ciniyet ogrenme noktasina geldiniz ya. Bakalim ne cikacak.
@iiz ne zaman gececek senin bu mide bulantilari ya kiyamam.
O da koenximq içeren takviye ilaç Dr önermişti 3-6 ay kullanın Eşli dedi 3 ay içtik sanırım bir süre almam eşim son ay düzensiz içti hep.
Kızlar bugün çok farklı duygular yaşadım .Erkek kardeşim geçen ay evlendi .Gelinimiz bugün beni aradı abla adet olmadım kan verdim ama internetten bakılacakmış sonuca ben de net yok sen bakar mısın dedi? Büyük heyecanla baktım sonuç pozitif Allahım nasıl mutlu oldum tüm aileyi aradım çok farklı bir duyguyu ben hala olacağım için çok mutlu oldum kim bilir kendimin bebeği olduğunda nasıl mutlu olurum ...Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Emanetinin emanetçisi olmayı bizlere de nasip eylesin .
FreeSoull seni tanımıyorum ama çok dua ediyorum dünden beri .Senin gibi iyi niyetli biri kesinlikle anne olmalı.Içim den bir sen diğer ay hamile kalacağını söylüyor
dün oturup hüngür hüngür ağladıktan sonra bu işe çözüm buldum galiba (!) yani şimdilik öyle görünüyor. akşama kadar eve girmiyorum bütün gün temiz hava aldım bugun dünde önce limonu incecik dilip bol bol tuzlayıp yedim arkasındanda tuzlu çekirdek yedim galiba tuz kesti bulantıyı ama yarım saat ara verınce sankı tekrar başlaacak gıbı .. tek sorun bu kadar tuz zararlı olacak mı ama bıraz nefes aldım dünden beri. perişandım gerçektende
tatlım benım gögüslerim hiçç serrtleşmemişti şimdi bile çok az büyüdü ve aşırı sert olmadı .ben dpo 7 de öğrenmişim zaten çişimden anladım böyle sıkıştım ama tuhaf bir sıkısıklıktı acıtır gıbı çok tuhaf hemen anladım yataktan kalkar kalkaz yuzumu yıkadım ve hemen test yaptım bunda bir anormallık var dedim ben uyanmadan uykumda sıkıstım ilk bundan anladım. diğer belirtilerimde
normalde hıc sivilce olmaz boynumda gögsumde mınık mınık sıvılce doldu gögsume kadar ama sonradan anladım
Kizlar ben de kendime nazar degdirdim. Mide bulantisi istifra basladi bende de. Bugun eşimin memlekete geldim. Yorumlarınızi okuyorum ama cevap yazacak zamanim olmuyor bu ara.
@Veson dun ateşine bakmıştım bana catlamamis gibi gelmisti. Senin catlayinca baya yukseliyor ates. Kacirmadin bence
@Elcanki zmaan ne cabuk geciyor da ciniyet ogrenme noktasina geldiniz ya. Bakalim ne cikacak.
Evet 20.gunde siliklesmeye baslamistiİlk tablon oldugu için yorum yapmak zor oluyor.19. gün ovulasyon testin pozitif miydi ?
Yok cnm sebepsiz infertilite bizimki.ben de kayıp çok en son Dr Kayıplar Yüzünden rahimde yapışıklık olmuş dedi onu düzeltti 2 ay korunduk.3aydır da deniyoruz.bu 3. Ay Dr birkaç ay doğal dene olmazsa tüp bebeği düşünün dediVeson siz de sorun var mı hamileliğe engel?
Bana sorarsan sen kendin için devam et canım. Bu takviyeler anca üç ay sonraki yumurtalara fayda sağlıyor. Zaten eşinde sorun yoktu, gerçi sende de YÖK ama yum kalitesi hepsinden önemli işte. Bıraktıktan sonraki süreçte birkaç ay sonraki yum.lar yararlanmamış olacak ne yazık ki...
Ayyy ne heyecanlı canım. İnşallah kucağına da sağlıkla alır. Amin inşallah hepimize kısmet olsun bu güzel heyecen.
Sağol canım Allah senden razı olsun. İnşallah duan kabul olur.sen de inşallah tadarsın kısa zamanda anneliği...
Tuz su tutar ya canım, bir de tansiyon... bari Himalaya tuzu ya da işlem görmemiş tuzu ye gözünü seveyim. Diğeri sofra tuzu adı altında resmen zehir,
o kadar kötüydüm ki zararı düşünecek halde değilim dün agladım tuvalette oturup dayanmak cok zor serum bıle kesmıyor bulantıyı ne yapayımçekirdek çok faydalıymıs hamilelikte de ama tuz sorun
Yaaa..... inşallah öyle hafifçene geçer gider
ateş çok düşük ilerliyor ve çok Gecikmiş Dr a görünsen iyi olur cnmİyi aksamlar kizlar . ates olceri bende olcmeye basladim bu ay biraz yarim Yamalak olctum ama baktigim kadariyla gec adet olan insanlarin ateslerini goremedim. Ben 3 ay once dusuk yaptim . 2 ay 38.gun adet oldum ve bu ay suan 50.gun malesef adet olamadim . ate tablomu alta yazicam 5gun once test yaptim ama malesef cikmadi . tabloma bir bakin tekrar test yapsam acaba cikar mi doktora da gitmek istemiyorum artik hastanelerden midembulandi.. Cevaplarsaniz sevinirim
Adetin 37.gunu 35.8
Adetin 38.gunu 35.8
Adetin 39.gunu 35.9
Adetin 40.gunu 35.8
Adetin 41.gunu olcemedim
Adetin 42.gunu 35.7
Adetin 43.gunu 35.6
Adetin 44.gunu 35.6
Adetin 45.gunu 35.8
Adetin 46.gunu 35.7
Adetin 47.gunu 35.8
Adetin 48.gunu olcemedim
Adetin 49.gunu 35.8
Adetin 50.gunu 35.8
ilk tablon canım yorumlamak zor beklemelıyız mecburen ama çalışmaların bol bol olmus ve yum haftasında zamanında olmus. sonu hayır olsun inşallah baya yol almıssın zatenEvet 20.gunde siliklesmeye baslamisti
Sagol canım benim henuz tam olarak olmasada iyi gidiyor diyebilirimKizlar ben de kendime nazar degdirdim. Mide bulantisi istifra basladi bende de. Bugun eşimin memlekete geldim. Yorumlarınızi okuyorum ama cevap yazacak zamanim olmuyor bu ara.
Kizlar ben de kendime nazar degdirdim. Mide bulantisi istifra basladi bende de. Bugun eşimin memlekete geldim. Yorumlarınızi okuyorum ama cevap yazacak zamanim olmuyor bu ara.
Ayy insallah :) bu ay iyi calistk bu kdr beklemiyodum gercekten. Esime zor geliyodu sonunda düzeldi o huyu nsl oldu bende anlamadm ama burdaki kizlarin,ablalarimin tavsiyeleri cok isime yaradi esime yaklasimim konusunda. Bebis olsn cok istiyorm ama olmasada bu sorunumuzu asmamizda onemlydi benm icin :)ilk tablon canım yorumlamak zor beklemelıyız mecburen ama çalışmaların bol bol olmus ve yum haftasında zamanında olmus. sonu hayır olsun inşallah baya yol almıssın zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?