bugun yarın catlamasa bıle durumu kurtarmıssın. hayırlı ugurlu olsun şirin mi şirin bir oğlun olsun inşallahÖyle oldu
Amin canım inşallah...Kizlar ben de kendime nazar degdirdim. Mide bulantisi istifra basladi bende de. Bugun eşimin memlekete geldim. Yorumlarınızi okuyorum ama cevap yazacak zamanim olmuyor bu ara.
LeYLa_21 ates ne guzel sabit ve düşüş olmuş. İnşallah iyi haber verirsin
@Veson dun ateşine bakmıştım bana catlamamis gibi gelmisti. Senin catlayinca baya yukseliyor ates. Kacirmadin bence
@ZehreNur canim iyilesmene cok sevindim insallah bebisin de peşine gelir.
@zafrina89 sanirim yarindi randevun. İnsallah iyi haberlerle gel.
@Elcanki zmaan ne cabuk geciyor da ciniyet ogrenme noktasina geldiniz ya. Bakalim ne cikacak.
@iiz ne zaman gececek senin bu mide bulantilari ya kiyamam.
Biraz zaman daha geçince düzelir inşallah canım...bulantı bebeğin sağlıklı olduğunu gösterir.. Dayanması zor ama yapacak bişey yok...dün oturup hüngür hüngür ağladıktan sonra bu işe çözüm buldum galiba (!) yani şimdilik öyle görünüyor. akşama kadar eve girmiyorum bütün gün temiz hava aldım bugun dünde önce limonu incecik dilip bol bol tuzlayıp yedim arkasındanda tuzlu çekirdek yedim galiba tuz kesti bulantıyı ama yarım saat ara verınce sankı tekrar başlaacak gıbı .. tek sorun bu kadar tuz zararlı olacak mı ama bıraz nefes aldım dünden beri. perişandım gerçektende
tatlım benım gögüslerim hiçç serrtleşmemişti şimdi bile çok az büyüdü ve aşırı sert olmadı .ben dpo 7 de öğrenmişim zaten çişimden anladım böyle sıkıştım ama tuhaf bir sıkısıklıktı acıtır gıbı çok tuhaf hemen anladım yataktan kalkar kalkaz yuzumu yıkadım ve hemen test yaptım bunda bir anormallık var dedim ben uyanmadan uykumda sıkıstım ilk bundan anladım. diğer belirtilerimde
normalde hıc sivilce olmaz boynumda gögsumde mınık mınık sıvılce doldu gögsume kadar ama sonradan anladım
çekirdekte gecıcı çözüm bırakınca başlıyor gene ama saatlercede yıyemem kı tansıyonu cıkarır o da kötu. dayanmaya calısıyorum artık ne yapalımmBiraz zaman daha geçince düzelir inşallah canım...bulantı bebeğin sağlıklı olduğunu gösterir.. Dayanması zor ama yapacak bişey yok...
Bugün tam vaktinde Ölçüm Yaptım henüz çatlamamış :))) Sağol cnm güzel dilekler için Rabbim seninde gönlüne göre versin inşallajbugun yarın catlamasa bıle durumu kurtarmıssın. hayırlı ugurlu olsun şirin mi şirin bir oğlun olsun inşallah
Gecen ay 36.gun 35.3ateş çok düşük ilerliyor ve çok Gecikmiş Dr a görünsen iyi olur cnm
Bugün tam vaktinde Ölçüm Yaptım henüz çatlamamış :))) Sağol cnm güzel dilekler için Rabbim seninde gönlüne göre versin inşallaj
Valla canim allah kolaylik versin gercjeten saglikli hamilelik nasip etsin herkese. Benim suana kadar bulantim ara ara yokladı ama 3 kere falan istifra ettim sadece şükür. Biz daha 8+5deyiz en son ultrason hesabına gore 10. Haftada gidicez cok merakediyorum nasil?canım tuzlu çekirdek bastırdı dün sonunda işe yarar bir şey buldum ama dünden berı 2 kilo tuz yedım resmen . tuz zararlı olacak dıye bırakıyorum ama bakıyorum bulantı tekrarlayacak gerı sarılıyorum . ağladım dün hüngür hüngür 12. haftada gecer dıyorlar inşallah gecer bugun 11+4 teyım artık
sen iyi misin ?
bazı doktorlar erken söyluyorlarmıs ya cınsıyetı bende pazartesı gıdecegım doktora merakla beklıyorum soracagım ben de aslında erken ama bazen belli oluyormus ıste
Insallah canim benim ki cok buyuk boyutta degil sukur kizlari okuyunca sukrediyorum.Sagol canım benim henuz tam olarak olmasada iyi gidiyor diyebilirim
Sanada cok gecmis olsun kendine dikkat et canım inş biran once bulantıların gecer Allah yardımcın olsun
Bugun de ates yukselmemis demekki hakliyiz. Kolay gelsin artik calismalardaKızlar da aynı şeyi söylüyor bakalım yarın ateş kaç çıkacak:)
Mide bulantısı çok kötü Rabbim herkese belirtisiz gebelik versin inşallah
Olur cnm 30 da yumurtlayıp hamile kalan bile var topikte ateş değerlerin eksik olduğu için kesin yorum yapamıyorum ilk günkü ateş değerlerin yok.inşallah herşey gönlünce olurGecen ay 36.gun 35.3
37.gun 35.4 cikmis ve 38.gun 35.2yle adet olmusum . yani atesim genelde dusuk canim 35.8ler iyi hali :),cevapladigin icin sagol insallah vardir biseyler sanmiyorum ama . gec dollenme sorunum var 26.gunu yumurtlama olurmu ben yumurtluyorum iste :)
Allah kolaylık versin gerçekten bulantı işi çok zor. Bende oğlan duası istiyorum. Vesonu kıskandımçekirdekte gecıcı çözüm bırakınca başlıyor gene ama saatlercede yıyemem kı tansıyonu cıkarır o da kötu. dayanmaya calısıyorum artık ne yapalımm
Ayy dun ben de cekirdek yedim misafirlikte... bagimlilik yapiyo zaten birakmasi zor... eve donuste midem bir bulandi cekirdekten. Simdi bile dudaklarim bu tuhaf.. herkesin demek ki recetesi farkli.. Allah kolaylik versin canimçekirdekte gecıcı çözüm bırakınca başlıyor gene ama saatlercede yıyemem kı tansıyonu cıkarır o da kötu. dayanmaya calısıyorum artık ne yapalımm
Umarım cnm bu idrar kokusu beni yedi bitirdi zaten su içmezsem koku hemen geliyor.hafta sonu yine bol bol içiyorum ama hafta içi en fazla 2 litre içebiliyorumiiz canım hamilelikte tuz yasak diye biliyorum albumin diye bir rahatsizliga yol açıyor elde ayakta şişme yapıyor. Tuz vücuttaki suyu tutup ödem yapıyor yani. Dikkat et doktoruna mutlaka danış.
Veson bu ay herşey çok güzel olacak sanki
zafrina89 dört gözle güzel haberler bekliyorum canım
LeYLa_21 kuzum tablo daha da umut verici çok sevindim
Kızlar bu akşama ağır misafirlerim var topikten kopugum ama ara ara gelip okurum dayanamam zaten :) kasik daki batma geçti belimde ağrı var sanki adet olacakmışım gibi birde idrarda antibiyotik kokusu var benim enfeksiyon diildir inşallah
Canim sanirim hepimizde olur o idrar kokusu?? Sususuz kaldigimiz zaman hem rengi koyu oluyor hem de kokulu oluyoo....Umarım cnm bu idrar kokusu beni yedi bitirdi zaten su içmezsem koku hemen geliyor.hafta sonu yine bol bol içiyorum ama hafta içi en fazla 2 litre içebiliyorum
Sagol canm benim hayirlisi olsun artik napalimOlur cnm 30 da yumurtlayıp hamile kalan bile var topikte ateş değerlerin eksik olduğu için kesin yorum yapamıyorum ilk günkü ateş değerlerin yok.inşallah herşey gönlünce olur
Masallah ne mutlu cnm. En onemlinsorunubasmaniza sevindim. Darisi bebise olsunAyy insallah :) bu ay iyi calistk bu kdr beklemiyodum gercekten. Esime zor geliyodu sonunda düzeldi o huyu nsl oldu bende anlamadm ama burdaki kizlarin,ablalarimin tavsiyeleri cok isime yaradi esime yaklasimim konusunda. Bebis olsn cok istiyorm ama olmasada bu sorunumuzu asmamizda onemlydi benm icin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?