Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım inşallah...

Biraz zaman daha geçince düzelir inşallah canım...bulantı bebeğin sağlıklı olduğunu gösterir.. Dayanması zor ama yapacak bişey yok...

Reactions: iiz
Biraz zaman daha geçince düzelir inşallah canım...bulantı bebeğin sağlıklı olduğunu gösterir.. Dayanması zor ama yapacak bişey yok...
çekirdekte gecıcı çözüm bırakınca başlıyor gene ama saatlercede yıyemem kı tansıyonu cıkarır o da kötu. dayanmaya calısıyorum artık ne yapalımm

bugun yarın catlamasa bıle durumu kurtarmıssın. hayırlı ugurlu olsun şirin mi şirin bir oğlun olsun inşallah
Bugün tam vaktinde Ölçüm Yaptım henüz çatlamamış :))) Sağol cnm güzel dilekler için Rabbim seninde gönlüne göre versin inşallaj

ateş çok düşük ilerliyor ve çok Gecikmiş Dr a görünsen iyi olur cnm
Gecen ay 36.gun 35.3
37.gun 35.4 cikmis ve 38.gun 35.2yle adet olmusum . yani atesim genelde dusuk canim 35.8ler iyi hali :),cevapladigin icin sagol insallah vardir biseyler sanmiyorum ama . gec dollenme sorunum var 26.gunu yumurtlama olurmu ben yumurtluyorum iste :)

günaydın kızlar uyuyamadım bütün gece ve geri kalktım tabıı

gününüz güzel olsun

sabah kalkmıssında ölçüm bile yapmıssın. gecen ay ki tablona bakarsak eger yarında catlamayacak ertesı gun catlayacak gıbı duruyor. varsa bugun ovu testıyle kontrol et ShinSeGi

SaskinAnne yum dün degıl nce ki gun catlatmıssın . ben bu kadar ates farkı olunca acaba yumurta cok mu kalıtelı dıye dusuunurdum kendımde . inşallah senınde öyledır

Valla canim allah kolaylik versin gercjeten saglikli hamilelik nasip etsin herkese. Benim suana kadar bulantim ara ara yokladı ama 3 kere falan istifra ettim sadece şükür. Biz daha 8+5deyiz en son ultrason hesabına gore 10. Haftada gidicez cok merakediyorum nasil?

Sagol canım benim henuz tam olarak olmasada iyi gidiyor diyebilirim
Sanada cok gecmis olsun kendine dikkat et canım inş biran once bulantıların gecer Allah yardımcın olsun
Insallah canim benim ki cok buyuk boyutta degil sukur kizlari okuyunca sukrediyorum.

Kızlar da aynı şeyi söylüyor bakalım yarın ateş kaç çıkacak:)
Mide bulantısı çok kötü Rabbim herkese belirtisiz gebelik versin inşallah
Bugun de ates yukselmemis demekki hakliyiz. Kolay gelsin artik calismalarda

Olur cnm 30 da yumurtlayıp hamile kalan bile var topikte ateş değerlerin eksik olduğu için kesin yorum yapamıyorum ilk günkü ateş değerlerin yok.inşallah herşey gönlünce olur

çekirdekte gecıcı çözüm bırakınca başlıyor gene ama saatlercede yıyemem kı tansıyonu cıkarır o da kötu. dayanmaya calısıyorum artık ne yapalımm
Allah kolaylık versin gerçekten bulantı işi çok zor. Bende oğlan duası istiyorum. Vesonu kıskandım

Ayy dun ben de cekirdek yedim misafirlikte... bagimlilik yapiyo zaten birakmasi zor... eve donuste midem bir bulandi cekirdekten. Simdi bile dudaklarim bu tuhaf.. herkesin demek ki recetesi farkli.. Allah kolaylik versin canim

iiz canım hamilelikte tuz yasak diye biliyorum albumin diye bir rahatsizliga yol açıyor elde ayakta şişme yapıyor. Tuz vücuttaki suyu tutup ödem yapıyor yani. Dikkat et doktoruna mutlaka danış.

Veson bu ay herşey çok güzel olacak sanki

zafrina89 dört gözle güzel haberler bekliyorum canım

LeYLa_21 kuzum tablo daha da umut verici çok sevindim

Kızlar bu akşama ağır misafirlerim var topikten kopugum ama ara ara gelip okurum dayanamam zaten :) kasik daki batma geçti belimde ağrı var sanki adet olacakmışım gibi birde idrarda antibiyotik kokusu var benim enfeksiyon diildir inşallah

Umarım cnm bu idrar kokusu beni yedi bitirdi zaten su içmezsem koku hemen geliyor.hafta sonu yine bol bol içiyorum ama hafta içi en fazla 2 litre içebiliyorum

Umarım cnm bu idrar kokusu beni yedi bitirdi zaten su içmezsem koku hemen geliyor.hafta sonu yine bol bol içiyorum ama hafta içi en fazla 2 litre içebiliyorum
Canim sanirim hepimizde olur o idrar kokusu?? Sususuz kaldigimiz zaman hem rengi koyu oluyor hem de kokulu oluyoo....

Masallah ne mutlu cnm. En onemlinsorunubasmaniza sevindim. Darisi bebise olsun

Arkadaşlar ayın 10u gibi yumurtam çatladı 27.gün yani geç çatladı. Bugün 15. Gün ilişkiden sonra sabah test yaptım ektedeki gibi çıktı. Daha önce de aynı oldu kimyasal oldu. Bu sefer de gitmek istemiyorum doktora yine kimyasal olabilir mi diye bir yandan da kan sulandırıcı iğne için gitmem gerek sizce napayım nolur bana akıl verin

Eklentiler

• IMG_2115.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…