Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar duyduk nasıl atıo güm gümm maşallah Rabbim herkese nasip etsin annemlere gitmiştik hastaneden sonra yazamadm aklım sizdeydi ama
tam 7 haftalık gözüküo sata göre tam 8 di ama geç yunurtladığım için geriden geliyo doktor hiç bi problem yok beslenmene dikkat et bol su iç dedi ilişkiyi sordum kanamayı fln alakalı bişey değil bebekle kısıtlaman yok dedi bi ay sonra görüşelim bi sıkıntın olursa erken gel dedi eşim diyo minnacık kalbi nasıl atıo bukdr küçükken mi başlıo atmaya diyo annemle babama söyledik salya sümük ağlaştık geldik he bide boyunu 9.72mm

he bide enfeksiyon için hamilelikte kullanılabilen donaxyl fitil verdi kullan dedi

Canım gözün aydın :) kalp atışı benim eşimi çok değiştirdi resmen ilk görüşte aşk yaşadılar. O güne kadar benim hamile olmama inanamıyordu ama görünce artık inandı, baba olduğumu hissettim dedi ve sonrasında çok yardımcı olmaya başladı.

Canım benim çok ama çok sevindim:)) bir aysonraya santimlere geçecek annesi:) inşallah saglicakla devam eder hep beraber kucagimiza aliriz .darısı diğer kızların başına insallah

valla ben bile yeni inanabildim canım ya video ya çekmek istiyodum kısacık dinletio ztn eşime bn çekemem sen çek demiştim heyecandan o da unuttu :)

Canım benim çok ama çok sevindim:)) bir aysonraya santimlere geçecek annesi:) inşallah saglicakla devam eder hep beraber kucagimiza aliriz .darısı diğer kızların başına insallah
amin canım inşallah her doktora gittiğimde hep dilim de dileyen herkese yaşatsın Rabbim babam ağladı adamcağız dün nasıl diye aramıştm hamilemi dedi birden içine doğdu heralde ben demiştim dün diyo annem diyo hemen bak iyileşceksin torunu gezdirceksn diyo :) neşe geldi onlara hemen kardeşimi arıo ablan hamile diye inşallah sağlıkla devam eder Rabbime emanet

Gozun aydın canım masallah kuzuya aklım sendeydi Rabbim sag salim kucagına almayı nasip etsin

Yaaaa canım benim baban adınada senin adina da çok sevindim. Hayal ediyorum söylediğin anı nasıl bir mucize sevinç coşku.ınan böyle hastalık zamanlarında en önemli şey ilctan çok moral. Bu moral insanı zıpkın gibi yapar. Artık torunu gezdirmek hayaliyle babacigin daha çok tutunur hayata. Tekrardan tebrikler . Çok güzel duygu :) hamdolsun yasatana. İnşallah en kısa zamanda topigimiz booyle haberlerle dolsun tassin insallah

Ay inşallah canım ya..inşallah yeşillenir. Bu tablo ameliyattan sonraki en iyi tablom gibi. Inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün canım benim.. Güzel sözlerin için de Allah razı olsun gülüm..

Öncelikle tebrik ederim eğer pıhtılaşma sorunu varsa Dr a erken gitmen doğru olur

Gözün Aydın cnm baban çok sevinmiştir:)

Umarım cnm bu idrar kokusu beni yedi bitirdi zaten su içmezsem koku hemen geliyor.hafta sonu yine bol bol içiyorum ama hafta içi en fazla 2 litre içebiliyorum
Canım doktora gidene kadar bi şase monurol kullan koku gidiyor ben artık sürekli doktora gitmekten kurtuldum başlangıcı zaten koku diğer şikayetler yokken bi tane içiyorum başlamadan geçiyor zaten bol suyu artık hayatımın bu parçası ettim.kadin hastalıkları doktorum da şikayetim hafifse bunu verip gönderiyordu diyordu kültür sonucun çıkana kadar rahatlatır seni

gÖZÜN AYDIN CANIMMMMMM... BEKLEDİĞİNE DEĞDİ. mAŞALLAH. hAYIRLARLA ANNE BABANA MÜJDENİ VERMİŞSİN. BABAN İÇİN NE İYİ OLDU. İNŞALLAH İYİLEŞİR DE TORUNU İLE OYUNLAR OYNAR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…