Canım gözün aydın :) kalp atışı benim eşimi çok değiştirdi resmen ilk görüşte aşk yaşadılar. O güne kadar benim hamile olmama inanamıyordu ama görünce artık inandı, baba olduğumu hissettim dedi ve sonrasında çok yardımcı olmaya başladı.kızlar duyduk nasıl atıo güm gümm maşallah Rabbim herkese nasip etsin annemlere gitmiştik hastaneden sonra yazamadm aklım sizdeydi ama
tam 7 haftalık gözüküo sata göre tam 8 di ama geç yunurtladığım için geriden geliyo doktor hiç bi problem yok beslenmene dikkat et bol su iç dedi ilişkiyi sordum kanamayı fln alakalı bişey değil bebekle kısıtlaman yok dedi bi ay sonra görüşelim bi sıkıntın olursa erken gel dedi eşim diyo minnacık kalbi nasıl atıo bukdr küçükken mi başlıo atmaya diyo annemle babama söyledik salya sümük ağlaştık geldik he bide boyunu 9.72mm
Canım benim çok ama çok sevindim:)) bir aysonraya santimlere geçecek annesi:) inşallah saglicakla devam eder hep beraber kucagimiza aliriz .darısı diğer kızların başına insallahkızlar duyduk nasıl atıo güm gümm maşallah Rabbim herkese nasip etsin annemlere gitmiştik hastaneden sonra yazamadm aklım sizdeydi ama
tam 7 haftalık gözüküo sata göre tam 8 di ama geç yunurtladığım için geriden geliyo doktor hiç bi problem yok beslenmene dikkat et bol su iç dedi ilişkiyi sordum kanamayı fln alakalı bişey değil bebekle kısıtlaman yok dedi bi ay sonra görüşelim bi sıkıntın olursa erken gel dedi eşim diyo minnacık kalbi nasıl atıo bukdr küçükken mi başlıo atmaya diyo annemle babama söyledik salya sümük ağlaştık geldik he bide boyunu 9.72mm
valla ben bile yeni inanabildim canım ya video ya çekmek istiyodum kısacık dinletio ztn eşime bn çekemem sen çek demiştim heyecandan o da unuttu :)Canım gözün aydın :) kalp atışı benim eşimi çok değiştirdi resmen ilk görüşte aşk yaşadılar. O güne kadar benim hamile olmama inanamıyordu ama görünce artık inandı, baba olduğumu hissettim dedi ve sonrasında çok yardımcı olmaya başladı.
amin canım inşallah her doktora gittiğimde hep dilim de dileyen herkese yaşatsın Rabbim babam ağladı adamcağız dün nasıl diye aramıştm hamilemi dedi birden içine doğdu heralde ben demiştim dün diyo annem diyo hemen bak iyileşceksin torunu gezdirceksn diyo :) neşe geldi onlara hemen kardeşimi arıo ablan hamile diye inşallah sağlıkla devam eder Rabbime emanetCanım benim çok ama çok sevindim:)) bir aysonraya santimlere geçecek annesi:) inşallah saglicakla devam eder hep beraber kucagimiza aliriz .darısı diğer kızların başına insallah
Gozun aydın canım masallah kuzuya aklım sendeydi Rabbim sag salim kucagına almayı nasip etsinkızlar duyduk nasıl atıo güm gümm maşallah Rabbim herkese nasip etsin annemlere gitmiştik hastaneden sonra yazamadm aklım sizdeydi ama
Yaaaa canım benim baban adınada senin adina da çok sevindim. Hayal ediyorum söylediğin anı nasıl bir mucize sevinç coşku.ınan böyle hastalık zamanlarında en önemli şey ilctan çok moral. Bu moral insanı zıpkın gibi yapar. Artık torunu gezdirmek hayaliyle babacigin daha çok tutunur hayata. Tekrardan tebrikler . Çok güzel duygu :) hamdolsun yasatana. İnşallah en kısa zamanda topigimiz booyle haberlerle dolsun tassin insallahamin canım inşallah her doktora gittiğimde hep dilim de dileyen herkese yaşatsın Rabbim babam ağladı adamcağız dün nasıl diye aramıştm hamilemi dedi birden içine doğdu heralde ben demiştim dün diyo annem diyo hemen bak iyileşceksin torunu gezdirceksn diyo :) neşe geldi onlara hemen kardeşimi arıo ablan hamile diye inşallah sağlıkla devam eder Rabbime emanet
Normal mi diyorsun yani? Ne bileyim ben hiçbir zaman koku olmamalı diye düşünmüştümCanim sanirim hepimizde olur o idrar kokusu?? Sususuz kaldigimiz zaman hem rengi koyu oluyor hem de kokulu oluyoo....
Ay inşallah canım ya..inşallah yeşillenir. Bu tablo ameliyattan sonraki en iyi tablom gibi. Inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün canım benim.. Güzel sözlerin için de Allah razı olsun gülüm..@iiz canım hamilelikte tuz yasak diye biliyorum albumin diye bir rahatsizliga yol açıyor elde ayakta şişme yapıyor. Tuz vücuttaki suyu tutup ödem yapıyor yani. Dikkat et doktoruna mutlaka danış.
Veson bu ay herşey çok güzel olacak sanki
zafrina89 dört gözle güzel haberler bekliyorum canım
LeYLa_21 kuzum tablo daha da umut verici çok sevindim
Kızlar bu akşama ağır misafirlerim var topikten kopugum ama ara ara gelip okurum dayanamam zaten :) kasik daki batma geçti belimde ağrı var sanki adet olacakmışım gibi birde idrarda antibiyotik kokusu var benim enfeksiyon diildir inşallah
Allah ım hepiniz nasip etsin canım inşallah tez zamanda sağlıklaGozun aydın canım masallah kuzuya aklım sendeydi Rabbim sag salim kucagına almayı nasip etsin
Öncelikle tebrik ederim eğer pıhtılaşma sorunu varsa Dr a erken gitmen doğru olurArkadaşlar ayın 10u gibi yumurtam çatladı 27.gün yani geç çatladı. Bugün 15. Gün ilişkiden sonra sabah test yaptım ektedeki gibi çıktı. Daha önce de aynı oldu kimyasal oldu. Bu sefer de gitmek istemiyorum doktora yine kimyasal olabilir mi diye bir yandan da kan sulandırıcı iğne için gitmem gerek sizce napayım nolur bana akıl verin
Gözün Aydın cnm baban çok sevinmiştir:)kızlar duyduk nasıl atıo güm gümm maşallah Rabbim herkese nasip etsin annemlere gitmiştik hastaneden sonra yazamadm aklım sizdeydi ama
enfeksşyon mu varmışhe bide enfeksiyon için hamilelikte kullanılabilen donaxyl fitil verdi kullan dedi
Canım doktora gidene kadar bi şase monurol kullan koku gidiyor ben artık sürekli doktora gitmekten kurtuldum başlangıcı zaten koku diğer şikayetler yokken bi tane içiyorum başlamadan geçiyor zaten bol suyu artık hayatımın bu parçası ettim.kadin hastalıkları doktorum da şikayetim hafifse bunu verip gönderiyordu diyordu kültür sonucun çıkana kadar rahatlatır seniUmarım cnm bu idrar kokusu beni yedi bitirdi zaten su içmezsem koku hemen geliyor.hafta sonu yine bol bol içiyorum ama hafta içi en fazla 2 litre içebiliyorum
gÖZÜN AYDIN CANIMMMMMM... BEKLEDİĞİNE DEĞDİ. mAŞALLAH. hAYIRLARLA ANNE BABANA MÜJDENİ VERMİŞSİN. BABAN İÇİN NE İYİ OLDU. İNŞALLAH İYİLEŞİR DE TORUNU İLE OYUNLAR OYNARkızlar duyduk nasıl atıo güm gümm maşallah Rabbim herkese nasip etsin annemlere gitmiştik hastaneden sonra yazamadm aklım sizdeydi ama
Bide koku nasıl normal idrar kokusu mu yoksa böyle kimyasal bişey gibi mi kokuyor benim kimyasal bişey gibi bi kötü kokuyduNormal mi diyorsun yani? Ne bileyim ben hiçbir zaman koku olmamalı diye düşünmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?