Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya aslında bir şikayet yok su içtiğim sürece koku da yok ama uzun süre suya ara vereyim idrardan sonra etrafa bir koku yayılıyor.özelliklw sabah ilk idrarda bilmiyorum bu normal mi değil mi? Tahlili 5-6 Mart gibi yapmış olurum inşallah o zaman ne OLduğunu anlarız

Bide koku nasıl normal idrar kokusu mu yoksa böyle kimyasal bişey gibi mi kokuyor benim kimyasal bişey gibi bi kötü kokuydu
Bilmiyorum ki cnm nette idrar kokusuz Olmalı diyor ama kokuyor işte tarifi olsa tarif edeceğim o da olmuyor:)))

Maşallah canım gözün aydın olsun sağlıkla kucaklamayı nasip etsin Rabbim.. Darısı başımıza olsun inşallah gülüm..
Topikte kalp atışı duymayan kalmadı sanırım.topikte durgunlaştı inşallah yeniden ardarda gebelik haberleri gelsin
Amin canım inşallah..

Canim tebrikler.. saglicakla buyumeye devam etsin yavrucugun insAllah. MaasAllah ona.. :)

Benim de sabah ilk idrarda ve az su içtiğimde oluyordu koku hatta şöyle söyleyeyim ilk b12 den mi acaba dedim bir hafta bıraktım ilacı ama başka bi koku tarifi ekşimsi mi desem kimya derslerinde laboratuvar daki koku gibi mi desem öyle bişey işte

Öncelikle tebrik ederim eğer pıhtılaşma sorunu varsa Dr a erken gitmen doğru olur
Çok Sağol cnm tahlil yaptırdım 271 çıktı doktor bir yorum yapmadı ikiye katlanmasına bakalım dedi yumurtlamadan sonra 15. Gün için nasıl bir değer sence

SaskinAnne yum dün degıl nce ki gun catlatmıssın . ben bu kadar ates farkı olunca acaba yumurta cok mu kalıtelı dıye dusuunurdum kendımde . inşallah senınde öyledır
Bu benim bir defa basima geldi 3 yumurta vardi ovulasyon testi iki gun pik gosterdi bu defa da oyle oldu cuma sabahi birinci yumurta cumartesi sabahi ikincisi catladi nerden eminsin diyeceksin 6 yil oldu okadar iyi biliyorum ki vucudumu haa ilac falan da kullanmadim ama unutmustum yumurtayi falan olmazsa olmasin diyordum Rabbim insaallah nasip eder tutar

Şurdan foto gönderiyoruz ya kokuyu da gönderebilse idik o kadar teknoloji gelişmedi tüh

Şu 20 yaş dişleri ne zaman büyümeyi tamamlar off mahvetti beni 29 yaşındayım hala dönem dönem harekete geçiyor 1 yıl falan uyuyor sonra yine hareketleniyor kulağım başım çenem ağırmayan yer kalmadı

Pozisyonu nasıl düZgün mü bazı yirmilikler yan yatmış oluyor çıkması mümkün olmuyor röntgen çekilip bakıldı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…