Ya aslında bir şikayet yok su içtiğim sürece koku da yok ama uzun süre suya ara vereyim idrardan sonra etrafa bir koku yayılıyor.özelliklw sabah ilk idrarda bilmiyorum bu normal mi değil mi? Tahlili 5-6 Mart gibi yapmış olurum inşallah o zaman ne OLduğunu anlarızCanım doktora gidene kadar bi şase monurol kullan koku gidiyor ben artık sürekli doktora gitmekten kurtuldum başlangıcı zaten koku diğer şikayetler yokken bi tane içiyorum başlamadan geçiyor zaten bol suyu artık hayatımın bu parçası ettim.kadin hastalıkları doktorum da şikayetim hafifse bunu verip gönderiyordu diyordu kültür sonucun çıkana kadar rahatlatır seni
Yok cnm çatlamamış Çalışmalara devam:) sen nasıl oldun ağrıların geçti miVeson sanki çatlamamış dimi canım inşallah kaçmadı bu ay
Bilmiyorum ki cnm nette idrar kokusuz Olmalı diyor ama kokuyor işte tarifi olsa tarif edeceğim o da olmuyor:)))Bide koku nasıl normal idrar kokusu mu yoksa böyle kimyasal bişey gibi mi kokuyor benim kimyasal bişey gibi bi kötü kokuydu
Maşallah canım gözün aydın olsun sağlıkla kucaklamayı nasip etsin Rabbim.. Darısı başımıza olsun inşallah gülüm..kızlar duyduk nasıl atıo güm gümm maşallah Rabbim herkese nasip etsin annemlere gitmiştik hastaneden sonra yazamadm aklım sizdeydi ama
tam 7 haftalık gözüküo sata göre tam 8 di ama geç yunurtladığım için geriden geliyo doktor hiç bi problem yok beslenmene dikkat et bol su iç dedi ilişkiyi sordum kanamayı fln alakalı bişey değil bebekle kısıtlaman yok dedi bi ay sonra görüşelim bi sıkıntın olursa erken gel dedi eşim diyo minnacık kalbi nasıl atıo bukdr küçükken mi başlıo atmaya diyo annemle babama söyledik salya sümük ağlaştık geldik he bide boyunu 9.72mm
Amin canım inşallah..Topikte kalp atışı duymayan kalmadı sanırım.topikte durgunlaştı inşallah yeniden ardarda gebelik haberleri gelsin
Ya mantiken düşününce idrar yani :))))Normal mi diyorsun yani? Ne bileyim ben hiçbir zaman koku olmamalı diye düşünmüştüm
Canim tebrikler.. saglicakla buyumeye devam etsin yavrucugun insAllah. MaasAllah ona.. :)kızlar duyduk nasıl atıo güm gümm maşallah Rabbim herkese nasip etsin annemlere gitmiştik hastaneden sonra yazamadm aklım sizdeydi ama
tam 7 haftalık gözüküo sata göre tam 8 di ama geç yunurtladığım için geriden geliyo doktor hiç bi problem yok beslenmene dikkat et bol su iç dedi ilişkiyi sordum kanamayı fln alakalı bişey değil bebekle kısıtlaman yok dedi bi ay sonra görüşelim bi sıkıntın olursa erken gel dedi eşim diyo minnacık kalbi nasıl atıo bukdr küçükken mi başlıo atmaya diyo annemle babama söyledik salya sümük ağlaştık geldik he bide boyunu 9.72mm
Benim de sabah ilk idrarda ve az su içtiğimde oluyordu koku hatta şöyle söyleyeyim ilk b12 den mi acaba dedim bir hafta bıraktım ilacı ama başka bi koku tarifi ekşimsi mi desem kimya derslerinde laboratuvar daki koku gibi mi desem öyle bişey işteYa aslında bir şikayet yok su içtiğim sürece koku da yok ama uzun süre suya ara vereyim idrardan sonra etrafa bir koku yayılıyor.özelliklw sabah ilk idrarda bilmiyorum bu normal mi değil mi? Tahlili 5-6 Mart gibi yapmış olurum inşallah o zaman ne OLduğunu anlarız
amin inşallah evden uzaklaşmıştık annem aradı şimdi babamın heyecandan tansiyonu düştü heralde doktora götürsem mi diyezafrina89 canım babana ne güzel moral olmuştur bu sevinç sağlığına da çok iyi gelecektir inşallah
evet ya çok sevindiler :)Gözün Aydın cnm baban çok sevinmiştir:)
smearde çıkmıştı idrarda problem yok dediEn
enfeksşyon mu varmış
Çok Sağol cnm tahlil yaptırdım 271 çıktı doktor bir yorum yapmadı ikiye katlanmasına bakalım dedi yumurtlamadan sonra 15. Gün için nasıl bir değer senceÖncelikle tebrik ederim eğer pıhtılaşma sorunu varsa Dr a erken gitmen doğru olur
Bu benim bir defa basima geldi 3 yumurta vardi ovulasyon testi iki gun pik gosterdi bu defa da oyle oldu cuma sabahi birinci yumurta cumartesi sabahi ikincisi catladi nerden eminsin diyeceksin 6 yil oldu okadar iyi biliyorum ki vucudumu haa ilac falan da kullanmadim ama unutmustum yumurtayi falan olmazsa olmasin diyordum Rabbim insaallah nasip eder tutarSaskinAnne yum dün degıl nce ki gun catlatmıssın . ben bu kadar ates farkı olunca acaba yumurta cok mu kalıtelı dıye dusuunurdum kendımde . inşallah senınde öyledır
Şurdan foto gönderiyoruz ya kokuyu da gönderebilse idikBenim de sabah ilk idrarda ve az su içtiğimde oluyordu koku hatta şöyle söyleyeyim ilk b12 den mi acaba dedim bir hafta bıraktım ilacı ama başka bi koku tarifi ekşimsi mi desem kimya derslerinde laboratuvar daki koku gibi mi desem öyle bişey işte
Kokusuz ise sıkıntı yok.koku kaşıntı yoğurt kesiği görünümlü akıntı sıkıntılıKizlar kremsi tarzda akinti kotu bisey mi? Hergun wcde peceteyle temizliyorum beyaz oluyor orasi...
Çok Sağol cnm tahlil yaptırdım 271 çıktı doktor bir yorum yapmadı ikiye katlanmasına bakalım dedi yumurtlamadan sonra 15. Gün için nasıl bir değer sence
Koku yok zaten hic bi akintimda koku olmuyo sdce adet olunca bi koku aliyorm o zman sknti yok :) bu arada atesin dusmus sukur degerlendirmissinz insallah bu ay bebisin gelirKokusuz ise sıkıntı yok.koku kaşıntı yoğurt kesiği görünümlü akıntı sıkıntılı
Az da olsa var canım iğne oluyorum geçer inşallah tamamen de bi rahatlarımYok cnm çatlamamış Çalışmalara devam:) sen nasıl oldun ağrıların geçti mi
Pozisyonu nasıl düZgün mü bazı yirmilikler yan yatmış oluyor çıkması mümkün olmuyor röntgen çekilip bakıldı mıŞu 20 yaş dişleri ne zaman büyümeyi tamamlar off mahvetti beni 29 yaşındayım hala dönem dönem harekete geçiyor 1 yıl falan uyuyor sonra yine hareketleniyor kulağım başım çenem ağırmayan yer kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?